- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.721
Az olsada etti ama bilmiyorum gece Dr gittim yatış verdi sonra birkaç kez oynayın ca yatisi iptal ettim ama huzursuz um Dr bana bıraktı ama kendi yatmami istedi çocuklar evde tek ti diye yatmadim ama suan korkuyorumgünaydın hamişlergöbüşlerin kıpır kıpır olduğu bi sabah olsun inşaallah
inşaallah canım Tevekkül edip bekliyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin
canım nasıl bebiş hareket etmiştir inşaallah
Amin canimAllah şifa versin kötü düşünmeyin ,bakmışlar zaten görürlerdi herhalde bişey olsa. Yüce rabbim yardım etsin sağlıkla alın kucağınıza bebeğizi.
Canm internette yazan herşey doğru değil. Benim için önemli olan doktorum ve onun söyledikleri. Senin dediğinde 8-9 aylık hamileler için geçerli kilolar. Ben 6yı daha yeni bitiriyorum. Banada 10kilolar 15kilolar sağlıksız geliyo açıkcası 6.aydaBen internetten araştırdım çok farklı sitelerden 7 kilonun altını önermiyorlar. Süt için vücut yağ depoluyormuş zaten o 7 kilo dediklerininde 3.5 kilosu bebek 2 kilosu suyu vs. Ondan dedim. Herkesin bümyesi veya tercihide farklı. Hiç 2.5 kilo duymamıştım bi an şaşırdım
Ben internetten araştırdım çok farklı sitelerden 7 kilonun altını önermiyorlar. Süt için vücut yağ depoluyormuş zaten o 7 kilo dediklerininde 3.5 kilosu bebek 2 kilosu suyu vs. Ondan dedim. Herkesin bümyesi veya tercihide farklı. Hiç 2.5 kilo duymamıştım bi an şaşırdım
Canm internette yazan herşey doğru değil. Benim için önemli olan doktorum ve onun söyledikleri. Senin dediğinde 8-9 aylık hamileler için geçerli kilolar. Ben 6yı daha yeni bitiriyorum. Banada 10kilolar 15kilolar sağlıksız geliyo açıkcası 6.ayda
Kızlar bugun kontrolümüz vardı 28+3günlük hamişim doktor değistirdim yarn seker yüklemesi yaptrcam ama yaptrsammi yaptrmasammi kararsz kaldm bide dojtor nekadar catlamisin nie krem kullanmadn dedi bnde kullandm ama fyda etmedi dedm sinirlerimi bozdu ona ne bnm catlaklarmdan .s
YABANCI SİTELERE HİÇ GÜVENESM GELMYR YAHU :)
Amin canım inşallahİnşallah sorunları yoktur. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım.
günaydın , inşallah uslu uslu bekler bebişin sonuna kadar. Allah herkese hayırlı sağlıklı ve zamanında doğumlar versiin. elbise de çok güzelmiş gerçekten ,biraz daha uzun olsa daha kullanışlı olurdu belki.göbek büyük olunca kaldırır mı önünü :)) nasıl ek yaptırcan onu anlamadım
Dersim yok bugun cnm ama kargomu akmaya gittim okula hepsi gelmis iyilermis bi kisi gelmemis hala karni.agriyomus o cocuk biraz skntili cocuk.incelemeye gelnlerde demis yedikten 6 saat snra belli.olur zehirlndikleri bnlr zehrlnmemis demis.bugun bieaz daha rahtim canim gece aklima geldi bi anda insallh o vocukta iyilesirde bidaha derste yalvarsakr kraker bile yedrmemCNM RAHATLAMADN MI HALA OKULDMSN BUGUN GELDİ Mİ ÖĞRENCILARIN
Cnm ben 29. Haftaya girdim. 10 kilo aldım boyum 1.70 hamile kalmadan öncede kilolu değildim. Çok meyve sebze ve et yiyorum. Dr 10 kiloya normal dedi. yaşa boya herşeye göre değişir. Doktorun ne dediği önemli.ben de hiç o kadar az kilo almam mümkün değil 63 tüm 77 diyim şuan formülü varsa söleyin bilelm yaa ben çalışmama ragmen bütün gün koşturuyom ama kiloda alıyorum . artıık takıntıda yapmadım çabuk veriyrum benim bebeğim şuan zaten 1.100 gram gögüslerimde 1.000 kilonasıl becerebiliyosunuz . ben ilk kilou gögüse aldım
Kilo konusunda kızlar benim kilomda haftama göre az doktorumla konuşmuştuk bu konuyu oda genetik ve beslenmeyle alakalı bir durum demişti. Benim kusmalarım çok olduğundan ve yemek fazla tüketemediğimden kilo çok almamıştım. Birde ben hamurişi yerine bol sebzeve meyve tükettim. Bebeğin gelişimi açısından bunlar gerekli besini sağlarken fazla kilo almamıda engellemiş. Sakın hamileyken diyet falan uygulamayın. Çünkü çok az kilo almakta zararlıymış. Bebek için olmasa bile annenin depolarındaki tüm minarelleri tükettiğinden anne ilerleyen yaşlarında sıkıntı yaşayabilirmiş. Bu sebeple benim düzenli kan takibim yapılıyor.
Kizima tulum ter bezi almistim.onlari.aldim baktim onu uzdugumede uzuldum. .inaallh sorunsz sekilde iki ayi bitiririmtamam artık düşünme ,çok şükür bişey olmamış çocuklara,bebeğind iyiymiş .daha fazla dşünme artık.güzel havada deniz kenarı iyi gelir gerçekten .
Cnm ben 29. Haftaya girdim. 10 kilo aldım boyum 1.70 hamile kalmadan öncede kilolu değildim. Çok meyve sebze ve et yiyorum. Dr 10 kiloya normal dedi. yaşa boya herşeye göre değişir. Doktorun ne dediği önemli.
Amin canın benim korkum diğerinde de farketediler anlayamadılar dün sanki tekrar o günü yasadikAllah şifa versin kötü düşünmeyin ,bakmışlar zaten görürlerdi herhalde bişey olsa. Yüce rabbim yardım etsin sağlıkla alın kucağınıza bebeğizi.
Aynen bende. Etrafımda herkes 30 kiloyla doğuma girdi hepsi 36 beden şimdi maşallah. Halledilir önemli olan bebeğin gerekli vitamin ve mineralleri alması.aynı boydayız bende 12 kilo aldım işte elimde değil dikkat edyorum pilav falan yemem zaten de şeker çikolatayla aram da iyi değil ama alıyom
Aynen bende. Etrafımda herkes 30 kiloyla doğuma girdi hepsi 36 beden şimdi maşallah. Halledilir önemli olan bebeğin gerekli vitamin ve mineralleri alması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?