2015 Temmuz Anneleri

slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını
ben solante pigmenta kullanıyorum çok da memnunum normalde güneş çıkıncca benm de çiller teker teker büyümeye başlar ama kullandığımdandır bişiy olmadı , sivilce de yapmadı. normalde sivilce yapıyodu bu kremler ben de bişiy olmadı . doktorların da tavsiyesi bu lekeleri falan da gideriyor yani.

Canim benim aklima bisey geldi. Aslinda erken dogum riski tamamen rahim agzi ne kadar uzunlukta onunla ilgili basi asagida filan onunla ilgili degil. Benim kiz biliyorsun basi asagida ne demek tam tersine yan yatiyordu dogmasina veya biryere baski yapmasina imkan yok aksine dogum kanalini kaptiyordu 37'de acilma sanci basladi erken. Doktor bence esine demek istemis ki enfeksiyon ilacini kullanmazsa suyu gelebilir ki bir arkadasimizin gelmisti Allah korusun. Bebegin basiyla filan alakasi oldugunu sanmiyorum. Baksana herkesin hamile imzasindaki resimlerde bile bebeklerin basini asagida ciziyorlar. Sen bosuna panik yapip durma.

Bende solente pregna kullanıyorum. Gayet memnunum. Hergün sürmüyorum dışarı çıkarken unutuyorum bazen

AYNEN CNM BENDE ŞİMDİ OKADR LİTRE İÇMEYE ÇALŞYRM OLSN CNM NE YAPALM YETERKİ GEÇSN BEN TUVALATE GİTMEYE RAZYM VALLA HATTA MASAMI DAHA YAKIN MI TUTSAAM DİORM :))
Ben yakındaki degil kattaki diger tuvalete yürüyorum, orda sebil var suyumu dolduruyorum hemde yürüyüş oluyo 15-20 adım

evet cnmmm benım kı sureklı dayıyorr ılk gunden beri zatennn,ayrıca oyle kolay delınse ayagıyla daha kolay deler zatenn:)))))))))))))çok şiddetli enfeksıyorn tehlıkeli bencede,yoksa doktorumda bu zamanlarda hafıf ıdrar yolu ıltıhapları normal dedii,takmayalım kafamızı ama dıkkatte edelım tabi:))))))

Ben yakındaki degil kattaki diger tuvalete yürüyorum, orda sebil var suyumu dolduruyorum hemde yürüyüş oluyo 15-20 adım
CNM YÜRÜMEYE OKADR ÜŞENYRM Kİ :) BİDE DOKTOR ÇOK AYAKTA KALMA DEYNCE BİRTEK TUVALETE YÜRYRM BİDE DÖNERKEN ARKDŞLRA OYNYRM BİRAZ :)) OKADR :)

CANM BELKİDE ÖYLE BANA SADECE DİKKATLİ OL FAZLA EĞİLME AYAKTA KALMA İŞİN NASL DEDİ OTRYRM DEDM İŞİMDE TAMM OZMN SORUN YOK DİKKAT ETTGN SÜRECE HATTA CİNSEL İLİŞKİ VE SEYHATTEDE BİR ENGEL YOK DEMŞTİ. DEDĞİN GİBİ BELKİ EŞİM YANLŞ ANLADI VEYA BEN DAHA DİKKATLİ OLYM DİE Mİ BÖYLE KNŞTU BİLMYRM

cnm enfkyon bendede çıktı yaw ilaç veridler mi sana peki. ben hiç bişey alamadm kendım için daha doğrsm çıplak kalcm :)
aynen canım bende daha bşy almadım kendim için.dogursam pat diye allah korusun rezil olurum.gecen hafta bebişe bşyler aldık biraz cok yoruldum yoksa kendimede alacaktım.inşallah haftayada kendim için çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…