- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.181
maşallah canım :)O kadar foto eklenmiş koymasam olmazdı.
Bu benim göbüş
ben solante pigmenta kullanıyorum çok da memnunum normalde güneş çıkıncca benm de çiller teker teker büyümeye başlar ama kullandığımdandır bişiy olmadı , sivilce de yapmadı. normalde sivilce yapıyodu bu kremler ben de bişiy olmadı . doktorların da tavsiyesi bu lekeleri falan da gideriyor yani.slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını
O kadar foto eklenmiş koymasam olmazdı.
Bu benim göbüş
Canim benim aklima bisey geldi. Aslinda erken dogum riski tamamen rahim agzi ne kadar uzunlukta onunla ilgili basi asagida filan onunla ilgili degil. Benim kiz biliyorsun basi asagida ne demek tam tersine yan yatiyordu dogmasina veya biryere baski yapmasina imkan yok aksine dogum kanalini kaptiyordu 37'de acilma sanci basladi erken. Doktor bence esine demek istemis ki enfeksiyon ilacini kullanmazsa suyu gelebilir ki bir arkadasimizin gelmisti Allah korusun. Bebegin basiyla filan alakasi oldugunu sanmiyorum. Baksana herkesin hamile imzasindaki resimlerde bile bebeklerin basini asagida ciziyorlar. Sen bosuna panik yapip durma.canm bana doktorm sorun yok yalnz biraz daha dikkatli dedi ilşki yürüyrş seyhat serbest dedi ama eşimle knştgnda eşim pankledi sanrm ben biraz daha yavaş hareket edyrm şimdi ki zaten istesemde hızlı harekt edemyrm hemen. amin canm inş. hepmz sağsağlm alalm kucaklarımza. Ben rahattım cnm aslndada eşim benide endişelndrdi :)
Alem bunlar ya:):) hadi neyse kayinvalidenmis ya erkekli misafirlerin filan yaninda getirseler birde:):)ay benim büyük kızda kayınvalidemin yanına alıp gelmişti sonra o çekmecelerimi değiştirdim başkalarının yanınada alır gelir diye
Bende solente pregna kullanıyorum. Gayet memnunum. Hergün sürmüyorum dışarı çıkarken unutuyorum bazenben solante pigmenta kullanıyorum çok da memnunum normalde güneş çıkıncca benm de çiller teker teker büyümeye başlar ama kullandığımdandır bişiy olmadı , sivilce de yapmadı. normalde sivilce yapıyodu bu kremler ben de bişiy olmadı . doktorların da tavsiyesi bu lekeleri falan da gideriyor yani.
Ben yakındaki degil kattaki diger tuvalete yürüyorum, orda sebil var suyumu dolduruyorum hemde yürüyüş oluyo 15-20 adımAYNEN CNM BENDE ŞİMDİ OKADR LİTRE İÇMEYE ÇALŞYRM OLSN CNM NE YAPALM YETERKİ GEÇSN BEN TUVALATE GİTMEYE RAZYM VALLA HATTA MASAMI DAHA YAKIN MI TUTSAAM DİORM :))
Canim benim aklima bisey geldi. Aslinda erken dogum riski tamamen rahim agzi ne kadar uzunlukta onunla ilgili basi asagida filan onunla ilgili degil. Benim kiz biliyorsun basi asagida ne demek tam tersine yan yatiyordu dogmasina veya biryere baski yapmasina imkan yok aksine dogum kanalini kaptiyordu 37'de acilma sanci basladi erken. Doktor bence esine demek istemis ki enfeksiyon ilacini kullanmazsa suyu gelebilir ki bir arkadasimizin gelmisti Allah korusun. Bebegin basiyla filan alakasi oldugunu sanmiyorum. Baksana herkesin hamile imzasindaki resimlerde bile bebeklerin basini asagida ciziyorlar. Sen bosuna panik yapip durma.
Buda bendeeennn :))) elim karnmda o sirada kiprdyrdu oglm poz veryrdu zanndrsm :))
MAŞALLAH CANMM :)Merhaba kızlar. Ooo bütün göbüşlere maşallah. Bizde eksik kalmayalım
CNM YÜRÜMEYE OKADR ÜŞENYRM Kİ :) BİDE DOKTOR ÇOK AYAKTA KALMA DEYNCE BİRTEK TUVALETE YÜRYRM BİDE DÖNERKEN ARKDŞLRA OYNYRM BİRAZ :)) OKADR :)Ben yakındaki degil kattaki diger tuvalete yürüyorum, orda sebil var suyumu dolduruyorum hemde yürüyüş oluyo 15-20 adım
CANM BELKİDE ÖYLE BANA SADECE DİKKATLİ OL FAZLA EĞİLME AYAKTA KALMA İŞİN NASL DEDİ OTRYRM DEDM İŞİMDE TAMM OZMN SORUN YOK DİKKAT ETTGN SÜRECE HATTA CİNSEL İLİŞKİ VE SEYHATTEDE BİR ENGEL YOK DEMŞTİ. DEDĞİN GİBİ BELKİ EŞİM YANLŞ ANLADI VEYA BEN DAHA DİKKATLİ OLYM DİE Mİ BÖYLE KNŞTU BİLMYRMCanim benim aklima bisey geldi. Aslinda erken dogum riski tamamen rahim agzi ne kadar uzunlukta onunla ilgili basi asagida filan onunla ilgili degil. Benim kiz biliyorsun basi asagida ne demek tam tersine yan yatiyordu dogmasina veya biryere baski yapmasina imkan yok aksine dogum kanalini kaptiyordu 37'de acilma sanci basladi erken. Doktor bence esine demek istemis ki enfeksiyon ilacini kullanmazsa suyu gelebilir ki bir arkadasimizin gelmisti Allah korusun. Bebegin basiyla filan alakasi oldugunu sanmiyorum. Baksana herkesin hamile imzasindaki resimlerde bile bebeklerin basini asagida ciziyorlar. Sen bosuna panik yapip durma.
Maşallah canım. Amin inşBU SABAH KONTROLÜMÜZ VARDI OĞLUŞUMUZLA 26 HAFTALIK OLMUŞ YAVRUM 786 GRAM 30 CM OLMUŞ BOYU, RABBİM HERKESİN BEBİŞİNİ HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ....
MAŞALLAH CANMCM :) SENİN ÜÇÜNCÜ BEBİŞİN DAHA FAZLA OLMASI NORMAL :)
aynen canım bende daha bşy almadım kendim için.dogursam pat diye allah korusun rezil olurum.gecen hafta bebişe bşyler aldık biraz cok yoruldum yoksa kendimede alacaktım.inşallah haftayada kendim için çıkacağımcnm enfkyon bendede çıktı yaw ilaç veridler mi sana peki. ben hiç bişey alamadm kendım için daha doğrsm çıplak kalcm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?