2015 Temmuz Anneleri

cnm ben düğünlermz bitsnde çıkarm diodm ama artk nasıl çıkarm bılmyrm bide alcgm yere araçla 30 dk da gdlyr

aynen kızlar çalışmanın kıymetini bilin.tmm zorlukları vardır ama inanınkı evde kurup duruyosun boşyere.şayet benim düşük tehlikem olmasaydı sonuna kadar çalışacaktım.malesef istediğim gibi olmadı ve şu an evdeyimkii hiç alışamadım ev hayatına..

canım sen kızın dogdugunda temmuz ayında ne giydirdin.yaa benim çevremdekilerin birazı hava sıcak olsada bebiş üşür kısa kollu tulum giyilmez diyolar kimiside bşy olmaz asıl cok sıcak olur bebiş pişer diyolar.sence???

selam kızlar... dün bi kaza atlattım... oğlumu okuldan almaya giderken... arabamda biraz hasar var ama şükür bende yok... korkuyla bebeğe bişey olur mu diye aklıma takıldı aile hekimliğine gittim. hemşireye kalp atışlarını dinlettim...iyiyiz şükür... tansiyonum düşmüş biraz sadece

kızlar bi konu da yardımcı olurmusunuz hastalandığınız zaman kadın doğum doktorunuzamı gittiniz yoksa dahiliye uzmanınamı.. çok hastayım ateş titreme kemiklerim ağrıyor hangisine gitmeliyim.. doktoru arıyorum sürekli meşgul

çalışan ınsana cok zor cnmm evde durmak,bende kanamam olunca 2 hafta yattım,buhran geçirdim,birde ev işi yapmak ıstıyorsun,eğilmek kalkmak istiyorsun,istediğin gibi hareket edememek ayrı bunaltıyor ınsanı,düşün o ara oyle bunalmıştım ki eşim eve bir sürü orkıde almıstı moralım yerıne gelsın dıye,bende bunlar kalabalık yapcak nıye bu kadar cok aldın dıye oturup aglamıstım,kafayı sıyırmak işten değil ama analık duygusu herşeyle başa çıkmaya yetıyor,çok az kaldı allahn ıznıyle,sayılı gun gececek bitecekk,az sabırrr

Benim gobis kocaman yaw:) birincide kucucuktu ikincide aldi basini gitti:)

cnm direk kulak burun bogazcıya yolladı benım kı,ama doktorun verdıgı ılacları sonradan kadın dogumcuma bildirdim onayladı oyle kullandım,çünkü bazı antıbıyotıklar mantar yapar dedı,en uygununu tercıh ettık...

geçmiş olsun cnmmm(herkes bana da arac kullanma dıyor,bende son aya gırınce bırakırım artık kullanmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…