- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.201
canım devlete bi pay ödeniyor ya onu azaltmak için öyle gösteriyor olabilirler yada bazen devlet sınır kouyuor bu işe ne fazla bu kadar para alabilirsin diye. onlarda böyle bir kılıf bulmuş. hoş bizde kadın doğuma sgk lı kısmımızda gitsen dahi uzman muayene 150tl zaten adam alacağını alıyor.
ne güzel yapıyormuş. dün yapamadı eşim. işe gidince orda vurdur diyor. dedim d.iznine çıkınca nolcak ya da haftasonu yine hastaneyemi gidicem her gün. yok yapmadı. kendim vurdum göbişten
valla mecburiyetten yapıyor yazık .ben 5 aydır o yaparken gözümü bile açıp bakamıyorum .bayılcak gibi oluyorum iğneyi görünce.kan görmeye de dayanamıyorum zaten . çok zor iş bu ,benim gibilere. sen alışıksın ya yaparsın .zor mu oluyor kendine yapmak.
cnm ben düğünlermz bitsnde çıkarm diodm ama artk nasıl çıkarm bılmyrm bide alcgm yere araçla 30 dk da gdlyraynen canım bende daha bşy almadım kendim için.dogursam pat diye allah korusun rezil olurum.gecen hafta bebişe bşyler aldık biraz cok yoruldum yoksa kendimede alacaktım.inşallah haftayada kendim için çıkacağım
gizemcim sana da maşallah valla hiç 12 kilo almış gibi değilsin süperrBuda bendeeennn :))) elim karnmda o sirada kiprdyrdu oglm poz veryrdu zanndrsm :))
aynen kızlar çalışmanın kıymetini bilin.tmm zorlukları vardır ama inanınkı evde kurup duruyosun boşyere.şayet benim düşük tehlikem olmasaydı sonuna kadar çalışacaktım.malesef istediğim gibi olmadı ve şu an evdeyimolsun sümeyyecım yaa,bak evde olsan daha cok takarsın,iştykene yıne ınsanın kafası dagılıyor bi şekılde,evın ıcınde ınsan kendini daha çok dınlıyor,bu arada benımkını hıçkırık tuttu,yerim ben onun hıckırık tutan agzını gözünü poposunu heryerınııı
maşallahhh güzel göbişineee,ayrı gitsin farketmezzz,her turlu sevıyoruzzz onlarııııııııııı
Sağolun şekerlerMAŞALLAH CANMCM :) SENİN ÜÇÜNCÜ BEBİŞİN DAHA FAZLA OLMASI NORMAL :)
saolsn canm :) aynen belli olmyr hiç yalnzca suratımdan anlyr beni öncesinde tanıyanlar :)gizemcim sana da maşallah valla hiç 12 kilo almış gibi değilsin süperr
maşallah canm iki haftada değişmş göbüş :)Bugun göbüş koyma günüymüşş
Bende her hafta çekmeye çalışıyorum biri 24sonu biri 26 sonu
canım sen kızın dogdugunda temmuz ayında ne giydirdin.yaa benim çevremdekilerin birazı hava sıcak olsada bebiş üşür kısa kollu tulum giyilmez diyolar kimiside bşy olmaz asıl cok sıcak olur bebiş pişer diyolar.sence???Evet bencede her birinin içinde farklı farklı güzellikler var minik elli minik ayaklı:))kızımda 2009 temmus annesiydim o zaman da buluşanlar çok olmuştu aynen hepsini yan yana yatırıp çekiyorlardı.Ben samsundan sadece bir kişiyle buluşabildim.Şimdi okula başlayacak o bebişler kocaman oldular.
Teşekkür ederim canım
gözün aydın canm iyi yapmşsn bişeyde yokmş ne güzelkızlar bugün sabah yaptırdım şeker yüklemesini çok şükür temiz cıktı sonuclarım aklımda kalmadı en azından yaptırdım bitti :)
Evett canım saolgözün aydın canm iyi yapmşsn bişeyde yokmş ne güzel
aynen kızlar çalışmanın kıymetini bilin.tmm zorlukları vardır ama inanınkı evde kurup duruyosun boşyere.şayet benim düşük tehlikem olmasaydı sonuna kadar çalışacaktım.malesef istediğim gibi olmadı ve şu an evdeyimkii hiç alışamadım ev hayatına..
Benim gobis kocaman yaw:) birincide kucucuktu ikincide aldi basini gitti:)popişinin ısırıcısı bir annesi olacak korkması normal:))
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım göbüşümü en çok gösteren bu tişört diğerlerinde küçük gözüküyor bununla daha bir hamile havasına giriyorum:))Herkesin yapısı farklı işte belki senin iç karnın geniş değil ondan büyük olabilir.
kızlar bi konu da yardımcı olurmusunuz hastalandığınız zaman kadın doğum doktorunuzamı gittiniz yoksa dahiliye uzmanınamı.. çok hastayım ateş titreme kemiklerim ağrıyor hangisine gitmeliyim.. doktoru arıyorum sürekli meşgul
selam kızlar... dün bi kaza atlattım... oğlumu okuldan almaya giderken... arabamda biraz hasar var ama şükür bende yok... korkuyla bebeğe bişey olur mu diye aklıma takıldı aile hekimliğine gittim. hemşireye kalp atışlarını dinlettim...iyiyiz şükür... tansiyonum düşmüş biraz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?