- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.221
:) bende istiyorummmmmmmm :)olsun sümeyyecım yaa,bak evde olsan daha cok takarsın,iştykene yıne ınsanın kafası dagılıyor bi şekılde,evın ıcınde ınsan kendini daha çok dınlıyor,bu arada benımkını hıçkırık tuttu,yerim ben onun hıckırık tutan agzını gözünü poposunu heryerınııı
canm çok büyük geçmiş olsun. sende ve bebeğinde bişey olmamasına sevndm allah korumş cnm korkman tabiki normal şimdi nasl tansiyonun yat dinlen cnmselam kızlar... dün bi kaza atlattım... oğlumu okuldan almaya giderken... arabamda biraz hasar var ama şükür bende yok... korkuyla bebeğe bişey olur mu diye aklıma takıldı aile hekimliğine gittim. hemşireye kalp atışlarını dinlettim...iyiyiz şükür... tansiyonum düşmüş biraz sadece
teşekkür ederim canım ateş olduğu için dahiliyeye gidin dedi bilseydim önceden yazardım buraya buraya yazdıktan sonra doktorun asıstanına ulaştım.. zaten akşam kızı iğneye götürücem bende dahiliye giderimcnm direk kulak burun bogazcıya yolladı benım kı,ama doktorun verdıgı ılacları sonradan kadın dogumcuma bildirdim onayladı oyle kullandım,çünkü bazı antıbıyotıklar mantar yapar dedı,en uygununu tercıh ettık...
ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım canımgeçmiş olsun cnmmm(herkes bana da arac kullanma dıyor,bende son aya gırınce bırakırım artık kullanmayı..
benım işyeriyle aram pek iyi değil o yuzden hiç çalışasım yok hergun sıkıntı stresssçalışan ınsana cok zor cnmm evde durmak,bende kanamam olunca 2 hafta yattım,buhran geçirdim,birde ev işi yapmak ıstıyorsun,eğilmek kalkmak istiyorsun,istediğin gibi hareket edememek ayrı bunaltıyor ınsanı,düşün o ara oyle bunalmıştım ki eşim eve bir sürü orkıde almıstı moralım yerıne gelsın dıye,bende bunlar kalabalık yapcak nıye bu kadar cok aldın dıye oturup aglamıstım,kafayı sıyırmak işten değil ama analık duygusu herşeyle başa çıkmaya yetıyor,çok az kaldı allahn ıznıyle,sayılı gun gececek bitecekk,az sabırrr
cnm bende birkere hastalanmştm ozamn doktorumla knşmştk oda bişey veremycgnı soylmşti ama bana ateşin falan olursa hemen bana gelyrsn demşti istersen kadn doğm doktoruna git önce o gerekrse oraya yönlendrsnkızlar bi konu da yardımcı olurmusunuz hastalandığınız zaman kadın doğum doktorunuzamı gittiniz yoksa dahiliye uzmanınamı.. çok hastayım ateş titreme kemiklerim ağrıyor hangisine gitmeliyim.. doktoru arıyorum sürekli meşgul
ahh be cnm ne kızıyrsn ne güzel işte çiçek bahçesine çvrmş eşin evini alsa suç almasa suç dimi :)))çalışan ınsana cok zor cnmm evde durmak,bende kanamam olunca 2 hafta yattım,buhran geçirdim,birde ev işi yapmak ıstıyorsun,eğilmek kalkmak istiyorsun,istediğin gibi hareket edememek ayrı bunaltıyor ınsanı,düşün o ara oyle bunalmıştım ki eşim eve bir sürü orkıde almıstı moralım yerıne gelsın dıye,bende bunlar kalabalık yapcak nıye bu kadar cok aldın dıye oturup aglamıstım,kafayı sıyırmak işten değil ama analık duygusu herşeyle başa çıkmaya yetıyor,çok az kaldı allahn ıznıyle,sayılı gun gececek bitecekk,az sabırrr
hadi sende foto at :))Benim gobis kocaman yaw:) birincide kucucuktu ikincide aldi basini gitti:)
çok geçmiş olsun ,korkmuşsundur tabii. Allah korusun . bişey olmamıştır merak etme .kalp atışıda normalmiş maşallah.selam kızlar... dün bi kaza atlattım... oğlumu okuldan almaya giderken... arabamda biraz hasar var ama şükür bende yok... korkuyla bebeğe bişey olur mu diye aklıma takıldı aile hekimliğine gittim. hemşireye kalp atışlarını dinlettim...iyiyiz şükür... tansiyonum düşmüş biraz sadece
hemen git cnm ihmal etme sakın biziede haber et olr mu merakta bırakma bişey olmz inş.sonunda ulaşabildim ateş olduğu için dahiliyeye gitmem gerekiyormuş
sagol canım... neden kullanmıycan da? toplu taşımadan daha guvenli bence :) ilk oğlumda doğuma kadar kullandım... hatta doğuma bile kendm gittimgeçmiş olsun cnmmm(herkes bana da arac kullanma dıyor,bende son aya gırınce bırakırım artık kullanmayı..
çok sağol canım...şimdi iyiyim çok şükür atlattım o anki şoku... yat dinlen dedi hemşire de nerde.... çalışıyorum sabahın 6 sında benim tempo bir başlar akşam 8e kadarcanm çok büyük geçmiş olsun. sende ve bebeğinde bişey olmamasına sevndm allah korumş cnm korkman tabiki normal şimdi nasl tansiyonun yat dinlen cnm
benim bildiğim şikayetin ne ile ilgili ise oraya gitmen lazım .ama yazılan ilaçları tedaviyi tedbir olsun diye kendi doktorunada bildirirsin sonra. çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.kızlar bi konu da yardımcı olurmusunuz hastalandığınız zaman kadın doğum doktorunuzamı gittiniz yoksa dahiliye uzmanınamı.. çok hastayım ateş titreme kemiklerim ağrıyor hangisine gitmeliyim.. doktoru arıyorum sürekli meşgul
çok sağol canım evet bi sorun yok verilmiş sadakamız varmış şükürçok geçmiş olsun ,korkmuşsundur tabii. Allah korusun . bişey olmamıştır merak etme .kalp atışıda normalmiş maşallah.
bende aynısını 1 ay önce yaşadım... kulak ağrısıda vardı... kbb ye gittim... çok geçmiş olsun sanadacnm direk kulak burun bogazcıya yolladı benım kı,ama doktorun verdıgı ılacları sonradan kadın dogumcuma bildirdim onayladı oyle kullandım,çünkü bazı antıbıyotıklar mantar yapar dedı,en uygununu tercıh ettık...
canımm geçmiş olsunnçok sağol canım...şimdi iyiyim çok şükür atlattım o anki şoku... yat dinlen dedi hemşire de nerde.... çalışıyorum sabahın 6 sında benim tempo bir başlar akşam 8e kadar
cnm bende birkere hastalanmştm ozamn doktorumla knşmştk oda bişey veremycgnı soylmşti ama bana ateşin falan olursa hemen bana gelyrsn demşti istersen kadn doğm doktoruna git önce o gerekrse oraya yönlendrsn
hemen git cnm ihmal etme sakın biziede haber et olr mu merakta bırakma bişey olmz inş.
tamam kızlar çok sağolun akşam yazarım buraya.. ilaçları bildiririm doktora çok sağolun allah razı olsunbenim bildiğim şikayetin ne ile ilgili ise oraya gitmen lazım .ama yazılan ilaçları tedaviyi tedbir olsun diye kendi doktorunada bildirirsin sonra. çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.
çok sağol canımcanımm geçmiş olsunn
anaaa maşallah göbüşüne :) benimki daha mı çok sizlerden bilmemBir gölge show da benden o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?