2015 Temmuz Anneleri

:) bende istiyorummmmmmmm :)

canm çok büyük geçmiş olsun. sende ve bebeğinde bişey olmamasına sevndm allah korumş cnm korkman tabiki normal şimdi nasl tansiyonun yat dinlen cnm

teşekkür ederim canım ateş olduğu için dahiliyeye gidin dedi bilseydim önceden yazardım buraya buraya yazdıktan sonra doktorun asıstanına ulaştım.. zaten akşam kızı iğneye götürücem bende dahiliye giderim

benım işyeriyle aram pek iyi değil o yuzden hiç çalışasım yok hergun sıkıntı stresss

cnm bende birkere hastalanmştm ozamn doktorumla knşmştk oda bişey veremycgnı soylmşti ama bana ateşin falan olursa hemen bana gelyrsn demşti istersen kadn doğm doktoruna git önce o gerekrse oraya yönlendrsn

ahh be cnm ne kızıyrsn ne güzel işte çiçek bahçesine çvrmş eşin evini alsa suç almasa suç dimi :)))

çok geçmiş olsun ,korkmuşsundur tabii. Allah korusun . bişey olmamıştır merak etme .kalp atışıda normalmiş maşallah.

canm çok büyük geçmiş olsun. sende ve bebeğinde bişey olmamasına sevndm allah korumş cnm korkman tabiki normal şimdi nasl tansiyonun yat dinlen cnm
çok sağol canım...şimdi iyiyim çok şükür atlattım o anki şoku... yat dinlen dedi hemşire de nerde.... çalışıyorum sabahın 6 sında benim tempo bir başlar akşam 8e kadar

benim bildiğim şikayetin ne ile ilgili ise oraya gitmen lazım .ama yazılan ilaçları tedaviyi tedbir olsun diye kendi doktorunada bildirirsin sonra. çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.

bende aynısını 1 ay önce yaşadım... kulak ağrısıda vardı... kbb ye gittim... çok geçmiş olsun sanada

cnm bende birkere hastalanmştm ozamn doktorumla knşmştk oda bişey veremycgnı soylmşti ama bana ateşin falan olursa hemen bana gelyrsn demşti istersen kadn doğm doktoruna git önce o gerekrse oraya yönlendrsn

hemen git cnm ihmal etme sakın biziede haber et olr mu merakta bırakma bişey olmz inş.

benim bildiğim şikayetin ne ile ilgili ise oraya gitmen lazım .ama yazılan ilaçları tedaviyi tedbir olsun diye kendi doktorunada bildirirsin sonra. çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.
tamam kızlar çok sağolun akşam yazarım buraya.. ilaçları bildiririm doktora çok sağolun allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…