- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.241
bununla geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun..çok sağol canım
ya ben kendimde kiloluyum zaten bebek fazla çıkıntı yapmadı aslında o benim çıkıntılığımanaaa maşallah göbüşüne :) benimki daha mı çok sizlerden bilmemilkinde bu kadar yoktu şimdi kocamanım
maşallah canmBir gölge show da benden o zaman
sende allaha emanet ol canm öptm seni :)ben şimdi çıkıyorum sonra gene uğrarım inşallah allaha emanet olun
:) ayy ilahi :) öyle deme saklıyon ne güzel bebeişi...ya ben kendimde kiloluyum zaten bebek fazla çıkıntı yapmadı aslında o benim çıkıntılığım
aynen öyle canım çalışana evde oturmak çok zormuş bunu çok iyi anladım.çalışırken en azından işden dolayı pek bşy düşünemiyosun ama evdeyken ooooo neleri takıyorum neleriiii.işten çıktım resmen boşluğa düştüm.allahtan şimdi beklediğim mucizem var cogu zaman ona odaklanıyorum zaman uçup gidiyo böylelikleçalışan ınsana cok zor cnmm evde durmak,bende kanamam olunca 2 hafta yattım,buhran geçirdim,birde ev işi yapmak ıstıyorsun,eğilmek kalkmak istiyorsun,istediğin gibi hareket edememek ayrı bunaltıyor ınsanı,düşün o ara oyle bunalmıştım ki eşim eve bir sürü orkıde almıstı moralım yerıne gelsın dıye,bende bunlar kalabalık yapcak nıye bu kadar cok aldın dıye oturup aglamıstım,kafayı sıyırmak işten değil ama analık duygusu herşeyle başa çıkmaya yetıyor,çok az kaldı allahn ıznıyle,sayılı gun gececek bitecekk,az sabırrr
iyiyiz canım sağol bizde bi sıkıntı yok çok şükür bugün göbek yarıştırıyoruzYA BEN BAYADIR GİREMİYODUM NASILSINIZ KIZLARRR BEBISLERNIZ NASIL.YORUMLARA YETİŞEMEDIM VALLA
evet cnm yoksn baydr iyiyiz bugün göbek show var burda :) sen naslsnYA BEN BAYADIR GİREMİYODUM NASILSINIZ KIZLARRR BEBISLERNIZ NASIL.YORUMLARA YETİŞEMEDIM VALLA
iyiyiz canım sağol bizde bi sıkıntı yok çok şükür bugün göbek yarıştırıyoruz
canm sende at fotonu :) bak hepmzn oldu sıraya topk albumu yapalm :)):) ayy ilahi :) öyle deme saklıyon ne güzel bebeişi...
ben biraz zayıftım... 57 kg 170 boy var... ama hamilelik başlangıcında ilaç vs 60 olmuştum...sonra ilk 2 ay o 3 kg verdim... şidmi 7 kilo aldım...göbek kocaman duruyor bacaklar ince komik
resim yüklemeyi bilmiyorum ki ben... cepten mi girmem gerek...canm sende at fotonu :) bak hepmzn oldu sıraya topk albumu yapalm :))
cnm cvp yazdgn kısımda dosya yukle var isyter tlfndn ister pcye atıp ordan atablyrsn dosya yuklndkten snra cevapla dersen olyr :)resim yüklemeyi bilmiyorum ki ben... cepten mi girmem gerek...
bende beceremedim cepten yaresim yüklemeyi bilmiyorum ki ben... cepten mi girmem gerek...
aaanaa yokuz biz :))))Sizinkiler miniş daha . 12 kilo ve minik kizimla ben
:)) yüklenmemş cnm foton tekrar dene :)aaanaa yokuz biz :))))
2 kere denedim bi sorun var ama anlamadım neyse , benimki de eksik kalsın :)):)) yüklenmemş cnm foton tekrar dene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?