2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben eminönünden bebek şekeri malzemesi aldım evde kendim yapıyorum.eşim uğraşma alırız dedi ben uğraşmak istedim el emeği göz nuruçok tatlı oldu ama telden foto yukleyemiyorum yoksa atacam size.yaptığım yeleke bitti onuda atacaktım yapamıyom ya yardım edin atayım foto

geçmiş olsun canım

canım mesaj yazacağın yere gelince aşağıda sağda dosya yükle var. orayı tıkla sonra resmi seç. resim yüklenince cevapla de oluyor

senel8 ilk batırana kadar bi 5dk cesaret topladım ama sonra yaptım :) aslında çok zor değil

Sitede sorun mu oldu acaba nie yuklenmyr ki canm dosya yukle kismndan yapamyrmsn biraz bekle yuklenmesi gec olyr

kızlar bugün göbek şov yapılmış ne güzel. maşallah göbüşlerinize de içindekilere de. benim tlfnum bozuk iki gündür giremiyorum. göbüşümü de çekemiycem maalesef ama şunu diyebilirim ki benim öndeki çıkıntı kadar arkada da çıkıntı var bazen çok sinirim bozuluyor ama yeter ki bebişim sağlıklı olsun diyorum. oğluşumda 25 kilo vermiştim . bunda da veririm inşallah

İyi vermssn cnm bunuda verirsn korkma :) saglkli olmak onemli olan

Bugun göbüş koyma günüymüşş

Bende her hafta çekmeye çalışıyorum biri 24sonu biri 26 sonu
maşallah ya bütün güzel hamileler bu topikte toplanmış.

canım benim şöyle söylim 15 temmuzda doğdu kızım.hastane çıkışını giydirdim biraz sonra çok aşırı sıcak vardı zaten sadece çıtçıtlı atlet bir de çorap giydirmeye başladım çünkü isilik olmaya başladı.dışarı çıkmaya erken başladık 2 haftalıkken o zamanda yine kısa kollu dizde biten şort tarzında şeyler ,kısa kollu tulum giydirdim.Akşam yatarken ayaklı tulum kısa kollu badi ince penye battaniye üzerine örttüm.Millet çok konuşur bebeğinin dilinden en iyi sen anlarsın canım.

Ah canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Benim gobis kocaman yaw:) birincide kucucuktu ikincide aldi basini gitti:)
Resim atsana belki de sana öyle geliyordur.Benim de kızımda yedi aya kadar çıkmadı karnım.Bunda da aynı oldu karnım büyük değil galiba iç karnım geniş 4 kilo aldım bakalım son iki ay da 5 kilo alsam 9 kilo tamamlarım iyi olur.Ben dr um tam bir kilo delisi az kilo alacan çok kızıyor.Sen kaç kilo aldın canımbu hamileliğinde

Geçmiş olsun canım ateşin mi çıktı Allah şifa versin sana ve kızına

Bir güzel hamile daha hep de burda toplanmış maşallah

evet göbek şov yapıldı Tugbiş ben de katıldım:)Senin de göbüşü merak ettim.Hamileliğinde de mi 25 kilo verdin doğumdan sonradır dimi :)kaç kilo aldın bu hamileliğinde?

Yuksek evet ama cok mu asiri onun icin sordum :)
Dr a henuz gostermedim. 140 in uzeri yuksek deniyor ama referans araligi yok.
Canim bu ulkede limit 130 ama turkiye de 140z benim kizimda 141 di birsey yapmadik. Burada 132 cikti 3 saatlik testi yaptik iyi cikti dusuk cikmis o testte. Yediklerine dikkat edersin duser herhalde. Doktorun soyler zaten ne yapman gerektigini.

Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)

ben katılamadım tuğbacım tlfnum yok maalesef. 2. bi göbek şov yapılırsa ona katılırım belki :) evet canım oğluşun doğumundan sonra 75 ten 50 ye hatta 49 a düştüm. bu hamileliğimde en son 9 kilo almıştım. şu an korkuyorum tartılmaya. iştahım acayip açık. sen ne güzel 4 kilo almışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…