- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.281
Amin canim insallah ulya ben 10 kilo aldim bi de bel kismim cok genisledi bide kiz dogsam top gibi olurdum galiba :)41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhgrubun butun annlerımımı guzel yav boyle..tütütütütü..bebişlerimizinde fotosunu paylaşmak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşş
Yoktur birsey senin haftanda bnden once ya bence normal strestten sikintidan da oynamiyor olabilirBnmki iki gundr cok srssiz azcik bi kac kere pit ediyo baska yok.kotkuyorum insallh biseyi yoktr.stresli iki gun gecrdkmnondn onceki gece kasogima ii gecciriyodu simdi tik yok
telefonun gelince senin de göbek şovunu görelim:))maşallah iyi kilo vermişsin 25 kilo ne demek .9 kilo çok değil canım her bünye her hamilelik faklı kızımda 12 kilo aldım.Şimdiki hamileliğim zor geçti baya bulatılar daha fazla,iştahsızım sırf bebek için yemek yiyorum.ilk zamanlara göre iyiyim çok şükür en azından yediğimden biraz tat alıyorumben katılamadım tuğbacım tlfnum yok maalesef. 2. bi göbek şov yapılırsa ona katılırım belki :) evet canım oğluşun doğumundan sonra 75 ten 50 ye hatta 49 a düştüm. bu hamileliğimde en son 9 kilo almıştım. şu an korkuyorum tartılmaya. iştahım acayip açık. sen ne güzel 4 kilo almışsın.
Anam ne kadar yukarda karnin bana millet asagida diyo moralim bozuluyoEki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
maşallah canım senin göbüşünde çok şirinEki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
maşallah göbüşüne güzel bir hamile daha sadece karnın çıkmış kilo almamış görünüyorsunBu da benim gobis, gecen haftadan
Nefesin annesi masallah sana da melegine de :)
Masallah cnm sanada :) gobis harci kilo gormedm ben :)Eki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
evet ben de baktım katılıyorum bütün güzel hamileler bu topikte.Karşılaştırma sonucuna göre ne düşünüyorsun:))Topigimizin anneleri pek guzel masallah hepinize kizlartek tek baktim hepinize, kendi gobegimle karsilastirdim
Masallah cnm cok kilolu hamileler deglz ya hicbirimz :)Bu da benim gobis, gecen haftadan
Formunu koruyan bakımlı anneleriz maşallah hepimizeMasallah cnm cok kilolu hamileler deglz ya hicbirimz :)
Gobis cok yakismis hepimizeeeevet ben de baktım katılıyorum bütün güzel hamileler bu topikte.Karşılaştırma sonucuna göre ne düşünüyorsun:))
hafta hafta fark ediyor karnın büyümesi ben de dr a gidene kadar bebeğimin küçük olduğunu düşünüyorum dr kilosu iyi deyince rahatlıyorum.İyice büyüsün sağlıkla doğsun miniklerimizGobis cok yakismis hepimizeee
Hepimizin haftasi farkli oldugu icin buyuklukleri degisik oluyor tabiki, ben iyice buyusun istiyorum
telefonun gelince senin de göbek şovunu görelim:))maşallah iyi kilo vermişsin 25 kilo ne demek .9 kilo çok değil canım her bünye her hamilelik faklı kızımda 12 kilo aldım.Şimdiki hamileliğim zor geçti baya bulatılar daha fazla,iştahsızım sırf bebek için yemek yiyorum.ilk zamanlara göre iyiyim çok şükür en azından yediğimden biraz tat alıyorum
Bana vitamin vermedi dr um.Vitamin hapları iştah açıyor gerçekten.yiyememek kötü canım hele ilk zamanlar aç dolaşıyordum resmen hayattan soğudum her şey boş geldi yemek yiyenler nasıl tat alıyor diye düşünür olmuştum.Her şey geçiyor canım 7. ayı dolduruyoruz ne kaldı ki doğumabenim de ilk zamanlar çok iştahım yoktu. vitamine başladıktan sonra bi açıldı. daha durduramıyorum kendimi. p.tesi kontrol var .belki vitamini keser diye ümit ediyorum. yiyememek de çok kötü canım ya. benim çok hafif bulantılarım oldu. o bile yetti. çok şükür atlattık o günleri
Eki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
Canım ya güldürdün beni bağımsız totiş:))sana öyle geliyordur bence.kızler hepinize maşallah diyorum ya.resimlerden anlaşıldığı kadarıyla bi tek benim totiş bağımsızlığını ilan etmek üzereeskiden beri öyleydi zaten ben alışkınım. sağlık olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?