2015 Temmuz Anneleri

Arkadaslar bugün de gittik Bebişim i gördük Dr durumu çok iyi dedi biraz daha dikkat edelim en azından 32 haftalik olsun dinle n ve 1370 gr olmus baya büyümüş baya mutlu olduk bugun

Bide bir arkadaşımızın bebeği hastanede olan arkadaş kaç haftalik doğdu acaba

Maşallah canım bebişine. Hep böyle güzel haberler alırsın inşallah.
O arkadaş 26 haftalık doğum yapmıştı.

Sanki icimi okumussun:) ben dun o konuda bir suru video seyrettim. Burada onu yapacak ve kabul edecek hastane maalesef cok zor bulunuyor. O dekilde hastaya birsey olursa riskli oldugu icin hastanelerin sigorta sirketleri kabul etmiyormus ben doktorla bir konusacagim bir sonraki randevuda ama cok umudum yok. Zaten bebek donmedi hala donmezse zaten ulke farketmez sezeryandan baska care yok. Benim dogum pek umrumda degil canim ya. Yeterki saglıklı doğsun. Ikıncılerde sizde öyle olacaksınız:):)son haftada yapmaları bebek için daha saglıklı . Ne kadar zamanında doğarsa o kadar saglıklı bebeğin gelişimi için. Şimdi sizler belki acele ediyorsunuz hemen doğsun istiyorsunuz ama insallah herkesin vaktinde doğar bebeği !

Ben bazen temizliyorum. Bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama artık ellemem. Ben de lansinoh krem almayı düşünüyordum bak iyi hatırlattın. Oğlumda baya işe yaramıştı

Benim kızım esimin kopyası zaten masallah:):)

Sanki ayarlypta olyr rabbm nezamn nasip ederse cok bilyr onlar,canm sen takma milleti agzi olan knsyr iste rahat olmaya cals kimse icin stres olmaya degmz seni dusunseler knsmzlr sende onlari takma gitsn

Canm rabbim seni ve evladini ikikat korusun daha cok korsn ki yardimina kosan yok sorunsz gecsn canm gunlern hatasiz belasiz

Sanki ayarlypta olyr rabbm nezamn nasip ederse cok bilyr onlar,canm sen takma milleti agzi olan knsyr iste rahat olmaya cals kimse icin stres olmaya degmz seni dusunseler knsmzlr sende onlari takma gitsn
Anlayissiz insan cok etrafimda en iyisi uc maymunu oynmk

İyiym canm bugun bolca dinlendm disariya hic cikmadm bugun bakkala bile inmdm esim getrdi cok iyi dinlendm

Selam kızlar eşim şehir dışında kızlarla yanlız bi gece geçircez. Küçük kızım zorla uyudu babasını bekliyomuş :)) gelicek zannediyor sabah gelcek dedim ama Israrla bekliycekmiş ve Sonun da uyuduuuuu.
Bi sürü sayfa birikmiş okuyamadım

Aslm canm bu kizlar neden heep baba duskunu olyr bende oyleydm :) ama uyutmssn iyiki yoksa kendimi yenik dustu artk :)

Selam canım. Allah kavuştursun. Ben de oğlumu öğlen uyutamadım akşam üstü sızdı. Şimdi de uyut uyutabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…