- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.981
Arkadaslar bugün de gittik Bebişim i gördük Dr durumu çok iyi dedi biraz daha dikkat edelim en azından 32 haftalik olsun dinle n ve 1370 gr olmus baya büyümüş baya mutlu olduk bugun
Bide bir arkadaşımızın bebeği hastanede olan arkadaş kaç haftalik doğdu acaba
Sanki icimi okumussun:) ben dun o konuda bir suru video seyrettim. Burada onu yapacak ve kabul edecek hastane maalesef cok zor bulunuyor. O dekilde hastaya birsey olursa riskli oldugu icin hastanelerin sigorta sirketleri kabul etmiyormuscanım ben şey duymuştum..hangi ülke bilmiyorum ama yurtdışında ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) daha yaygınmış.Hiç bahsettiler mi sana en azından sordular mı düşünür müsün diye?Sona ana kadar bekleyeceklerine göre gizliden mi onun planını yapıyolar yoksa :)
bende de var ve bir gün duşta biraz kopmuştu çok acıdı kopan yerler. ellememeliymişiz o şeyleri:)
ayrıca çatlak olmasın diye şimdiden nemlendirmeliymişiz göğüs uçlarını, bitkisel bir şeyler ararken ayva çekirdeğini gördüm bir sitede. hafif suda bekletip jelleşince o jeli göğüs uçlarına sürün nemlendirmek için diyordu. ayva bulamadım şimdilik ama ilk fırsatta yapıcam ben.:)
Benim kızım esimin kopyası zaten masallah:):)Ahhh canım gerçekten nasıl moral oldun çok teşekkür ederim ayyy bebeğimin emeceği sütün işaretimiymiş o ne güzel yaaa çok sevindim .Doğru söylüyosun uçlarla oynamak erken doğuma sebep oluyomuş çok oynamamaya çalışayım bari.Tmm cnm kilosunu takmıyorum kafama dr. normal dediyse normaldir canımsenin kızına da maşallah.Eşine çekmiş bence baksana sarı sarı Hollandalılar hem sarışın hem insan irisi oluyolar maşallah.Yeğenim de Hollandaya gelin gitmişti damat,annesi,ablası,babası upuzunlardı maşallah ordan biliyorum :)
Sanki ayarlypta olyr rabbm nezamn nasip ederse cok bilyr onlar,canm sen takma milleti agzi olan knsyr iste rahat olmaya cals kimse icin stres olmaya degmz seni dusunseler knsmzlr sende onlari takma gitsnInsallh canim Ya stresli gunlerim bitti diyorum tam bu isler kafami karisyiriyo napim herseyin hayrlisi.iste aa yaza denk gelio iyi ayalayamamissiniz napcaksin fln filan dedikce sinirlerim bozuluyo insanlr ne skntilr cekio bebek sahibi olmk icin sukretmek lazimken boyle diye diye cinlerimi hoplatiyolar iste.
Canm rabbim seni ve evladini ikikat korusun daha cok korsn ki yardimina kosan yokAllahtan ben bu hamileligi simdilik kazasiz belasiz geciriyorum . Ne guzel anneleriniz yaninda kosup geliyorlar. Ben hasta olsam boyle kimse yok esim hep seyahattebirde 2 yasinda cocuk ne yaparim ?? Esim
Yarin yine gidiyor uzaklara biz kizimla yalniziz 1 haftahayirlisi bakalim!
İyidr canm sen naslsn benm oglanda fena topcu olckk benmkii :))kızlarr nasılsınız.benım bebıs 1 haftadır fena tekme atıyo vlla :) ama cok sukur yaaa onu hissetmek o kadar güzelkiiii
Anlayissiz insan cok etrafimda en iyisi uc maymunu oynmkSanki ayarlypta olyr rabbm nezamn nasip ederse cok bilyr onlar,canm sen takma milleti agzi olan knsyr iste rahat olmaya cals kimse icin stres olmaya degmz seni dusunseler knsmzlr sende onlari takma gitsn
İyiym canm bugun bolca dinlendm disariya hic cikmadm bugun bakkala bile inmdm esim getrdiReyhan aynı zamanda perinatolog onun randevu sistemi çok iyi saatinde giriyorsun muayeneye kendiside çok iyi bir bayan memnunum kızımdada ona gitmiştim.. Karbonhidrati kes dedi doktor insallah dusuk cikar sagolasin canım
Evet asiye mürvet alev cok kalabalik oluyor onlar bir cok kisiyi ayni anda alıyormus içeri ama reyhan öyle değil tek giriyorsun..
İnsallah canım bu hafta dahada dikkat edicem..
İnşallah canım.. Sen nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun??
Öyle yapicam canim allahın izniyle düşecek inşallah..
Canım sakın sıkma elleme banyoya girdiğinde felan liflersin o kadar o sıvı çok önemli bebek için vede süt üretimine hazırlık inşallah..
Evet ben beyaz şeyleri temizlemiştim ve iki gün ağrı yapmıştı..
allah yardımcın olsun canım benımde burada hiç kimsem yok ve gerçekten zor insan olsunlar yanında istiyor ama olmuyor benim butün ailem yurdışında ben türkiyeye gelin geldim ama allah yardım ediyor dağına göre kar veriyor.. Bu hamileliğimde çok duygusal oldum kızımda ise doğumdan sonra çok duygusallaşmiştım hayırlısı allahdan o yardım eder..
Canm onlardan heryerde var ben anlatsm karsltklarimi yuhh artk dersn ama takyrmym yok onlara kalsa öldk bittik en iyisini yaparsin kendin icinAnlayissiz insan cok etrafimda en iyisi uc maymunu oynmk
haklisin canim:)Canm onlardan heryerde var ben anlatsm karsltklarimi yuhh artk dersn ama takyrmym yok onlara kalsa öldk bittik en iyisini yaparsin kendin icin
Aslm canm bu kizlar neden heep baba duskunu olyr bende oyleydm :) ama uyutmssn iyiki yoksa kendimi yenik dustu artk :)Selam kızlar eşim şehir dışında kızlarla yanlız bi gece geçircez. Küçük kızım zorla uyudu babasını bekliyomuş :)) gelicek zannediyor sabah gelcek dedim ama Israrla bekliycekmiş ve Sonun da uyuduuuuu.
Bi sürü sayfa birikmiş okuyamadım
Hgldn cnm masallah kizina :)Merhabalar... İyi akşamlar ben de ne zamandır takip etmeye çalışıyorum ama nasip bugüneymiş.. Ben de katıldım işte...30. Haftaya girmiş bulunuyoruz kızımla...
Selam kızlar eşim şehir dışında kızlarla yanlız bi gece geçircez. Küçük kızım zorla uyudu babasını bekliyomuş :)) gelicek zannediyor sabah gelcek dedim ama Israrla bekliycekmiş ve Sonun da uyuduuuuu.
Bi sürü sayfa birikmiş okuyamadım
Merhabalar... İyi akşamlar ben de ne zamandır takip etmeye çalışıyorum ama nasip bugüneymiş.. Ben de katıldım işte...30. Haftaya girmiş bulunuyoruz kızımla...
Teşekkürler canım ama 1-2 günle imzamdA hata var ama olsunHgldn cnm masallah kizina :)
Aslm canm bu kizlar neden heep baba duskunu olyr bende oyleydm :) ama uyutmssn iyiki yoksa kendimi yenik dustu artk :)
HoşbuldukHoşgeldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?