- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.001
Benmde oglsm bana minduskn olck :)) yerim yaw :) olur canm kizlar geneli oyle ben cok nadir gordm babasini sevmeyen kızAyy benim kızım da öyle olur inşallah. Oğlum kucağımdan inmiyor çünkü
Olsn cnm olyr oyle aradaTeşekkürler canım ama 1-2 günle imzamdA hata var ama olsun
Benmde oglsm bana minduskn olck :)) yerim yaw :) olur canm kizlar geneli oyle ben cok nadir gordm babasini sevmeyen kız
Ativerirsn kollarina sana duskn die :)) ohh birazda annelerin dinlenmeye hakki var canmBüyük ihtimalle öyle olacak canım. Benim kız da babasına düşkün olursa ben biraz rahat ederim inşallah. Biraz da o uğraşsın :)
Yenik düştü yoksa hiç niyeti yoktu :))Aslm canm bu kizlar neden heep baba duskunu olyr bende oyleydm :) ama uyutmssn iyiki yoksa kendimi yenik dustu artk :)
İyi fikirmis aslında ama ayva zamanıda geçti nerden bulacaz ki o var..bende de var ve bir gün duşta biraz kopmuştu çok acıdı kopan yerler. ellememeliymişiz o şeyleri:)
ayrıca çatlak olmasın diye şimdiden nemlendirmeliymişiz göğüs uçlarını, bitkisel bir şeyler ararken ayva çekirdeğini gördüm bir sitede. hafif suda bekletip jelleşince o jeli göğüs uçlarına sürün nemlendirmek için diyordu. ayva bulamadım şimdilik ama ilk fırsatta yapıcam ben.:)
Maşallah minik bebişe allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Arkadaslar bugün de gittik Bebişim i gördük Dr durumu çok iyi dedi biraz daha dikkat edelim en azından 32 haftalik olsun dinle n ve 1370 gr olmus baya büyümüş baya mutlu olduk bugun
Aynen öyle canım insanlar şlerine nasıl gelırse öyle konuşuyorlar sanki onlar duracak başında.. Kapıyı kapadınmı dışarda kalıyor herkes boşver sen tatlı canını sıkma..Anlayissiz insan cok etrafimda en iyisi uc maymunu oynmk
Aman iyi ol canım birdahada olmaz inşallah fazla yorgunluk sana gelmiyor..İyiym canm bugun bolca dinlendm disariya hic cikmadm bugun bakkala bile inmdm esim getrdicok iyi dinlendm
Oy minuk tatlı cadilar bunlar yaw benim kızımda böyle babacı..Selam kızlar eşim şehir dışında kızlarla yanlız bi gece geçircez. Küçük kızım zorla uyudu babasını bekliyomuş :)) gelicek zannediyor sabah gelcek dedim ama Israrla bekliycekmiş ve Sonun da uyuduuuuu.
Bi sürü sayfa birikmiş okuyamadım
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..Merhabalar... İyi akşamlar ben de ne zamandır takip etmeye çalışıyorum ama nasip bugüneymiş.. Ben de katıldım işte...30. Haftaya girmiş bulunuyoruz kızımla...
Oda kötü oluyo o yüzden erken uyumasını sağlamaya çalışırım. Gece kuşları gibi oturursunuz artık :))Selam canım. Allah kavuştursun. Ben de oğlumu öğlen uyutamadım akşam üstü sızdı. Şimdi de uyut uyutabilirsen
Nasıl oldun???İyi fikirmis aslında ama ayva zamanıda geçti nerden bulacaz ki o var..
Maşallah minik bebişe allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aynen öyle canım insanlar şlerine nasıl gelırse öyle konuşuyorlar sanki onlar duracak başında.. Kapıyı kapadınmı dışarda kalıyor herkes boşver sen tatlı canını sıkma..
Aman iyi ol canım birdahada olmaz inşallah fazla yorgunluk sana gelmiyor..
Oy minuk tatlı cadilar bunlar yaw benim kızımda böyle babacı..
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..
Teşekkürler ederizİyi fikirmis aslında ama ayva zamanıda geçti nerden bulacaz ki o var..
Aynen öyle canım insanlar şlerine nasıl gelırse öyle konuşuyorlar sanki onlar duracak başında.. Kapıyı kapadınmı dışarda kalıyor herkes boşver sen tatlı canını sıkma..
Ativerirsn kollarina sana duskn die :)) ohh birazda annelerin dinlenmeye hakki var canm
Aynen canm benm hemen yatryrm kafayi yastiga :) canm hicbirimize hic biseyler olmadan gecirelm artk haftalarimiziİyi fikirmis aslında ama ayva zamanıda geçti nerden bulacaz ki o var..
İyim canım ateş felan gitti sadece bademciklerim şiş birde burnum tıkalı o kadar.. Sen nasılsınNasıl oldun???
Galip sensin :)Yenik düştü yoksa hiç niyeti yoktu :))
Amin inşallah canım bu bahar havası yaramadı bizlereAynen canm benm hemen yatryrm kafayi yastiga :) canm hicbirimize hic biseyler olmadan gecirelm artk haftalarimizi
Canm onlarda tez zamanda gecer ins.İyim canım ateş felan gitti sadece bademciklerim şiş birde burnum tıkalı o kadar.. Sen nasılsın
Oda kötü oluyo o yüzden erken uyumasını sağlamaya çalışırım. Gece kuşları gibi oturursunuz artık :))
Carpti canm bzi fena hemde :)Amin inşallah canım bu bahar havası yaramadı bizlere
amin inşallah cemi cümlesinin inşallah allah razı olsunCanm onlarda tez zamanda gecer ins.
Hepimzden canmmamin inşallah cemi cümlesinin inşallah allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?