2015 Temmuz Anneleri

Benmde oglsm bana minduskn olck :)) yerim yaw :) olur canm kizlar geneli oyle ben cok nadir gordm babasini sevmeyen kız

Büyük ihtimalle öyle olacak canım. Benim kız da babasına düşkün olursa ben biraz rahat ederim inşallah. Biraz da o uğraşsın :)

İyi fikirmis aslında ama ayva zamanıda geçti nerden bulacaz ki o var..
Arkadaslar bugün de gittik Bebişim i gördük Dr durumu çok iyi dedi biraz daha dikkat edelim en azından 32 haftalik olsun dinle n ve 1370 gr olmus baya büyümüş baya mutlu olduk bugun
Maşallah minik bebişe allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Anlayissiz insan cok etrafimda en iyisi uc maymunu oynmk
Aynen öyle canım insanlar şlerine nasıl gelırse öyle konuşuyorlar sanki onlar duracak başında.. Kapıyı kapadınmı dışarda kalıyor herkes boşver sen tatlı canını sıkma..
İyiym canm bugun bolca dinlendm disariya hic cikmadm bugun bakkala bile inmdm esim getrdi cok iyi dinlendm
Aman iyi ol canım birdahada olmaz inşallah fazla yorgunluk sana gelmiyor..
Oy minuk tatlı cadilar bunlar yaw benim kızımda böyle babacı..
Merhabalar... İyi akşamlar ben de ne zamandır takip etmeye çalışıyorum ama nasip bugüneymiş.. Ben de katıldım işte...30. Haftaya girmiş bulunuyoruz kızımla...
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..

Nasıl oldun???

Teşekkürler ederiz

Aynen canm benm hemen yatryrm kafayi yastiga :) canm hicbirimize hic biseyler olmadan gecirelm artk haftalarimizi

Kizlar daha erken konusmak icin ama sezeryanla dogum yapacaklar belden mi uyusturulmasindan yamasiniz yoksa genel anesteziden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…