- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.021
evet canım memnunum :)[/QUOTE]Memnunsun dimi bende alayim mi
Raporun son bir hafta icinde alinmis olmasi gerekli. Eger gidis ve donus tarihize en yakin zamanda alirsaniz sorun olmaz. Size kısa bir sureligine gidiyorsunuz. Ben 10gun kalacagim.Anladım benim de 28 e denk geldiği için sanırım gerekiyor. Bir de ben üç gün falan kalacağım dönüşte de bir daha mı almam lazım biliyormusunuz siz? Kaç gün geçerli acaba rapor
Amin canim cok sagol:) bundan sonra hepimiz saglikli mutlu sorunsuz bekleyelimCanm rabbim seni ve evladini ikikat korusun daha cok korsn ki yardimina kosan yoksorunsz gecsn canm gunlern hatasiz belasiz
Bizimki alisti artik, baba nerde diyo calisiyor diyorum tamam diyor bir daha konusunu acmiyor garibim:) gelince tabi baba eve seyahatten bir kosup uzerine atlayisi var gormeniz lazim! Kizlar babaci oluyor:)Yenik düştü yoksa hiç niyeti yoktu :))
Ben epidural oldum hic bayilma ayilma derdim olmadi bebegim dogar dogmaz kucagima verdiler emzirmeye basladim. Genel anestezide bebegi cok sonra goruyorsun ayilma odasina aliyorlarmis baska bir yerde uyaniyorsum galiba anladigim kadariyla. Eger bir mani yoksa epidural en iyisi olur ama bazi kisilere epidural yapilamiyor galiba tansiyon kalp hastaligi filan varsa. Doktor'a danismak lazim. Eger ben yine sezeryan olacaksam yine epidural yaptiracagim bir sorun olmazsa insallah.Kizlar daha erken konusmak icin ama sezeryanla dogum yapacaklar belden mi uyusturulmasindan yamasiniz yoksa genel anesteziden mi
canım ben senin önceden de tavsiye ettiğini gördüm dakan roxy i bikaç yerde de olumlu yorum okudum ondan aldım 3 adet 800 gr var şu an bebiş kıyafet alışverişim de tamam inşallah en kısa zamanda yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum umarım memnun kalırım..Ama dedikleri gibi kalıntı bırakıcak gibi değil çünkü çok iri değil bildiğin toz deterjan gibi küçük toz parçacıkları halinde..Peki bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamalıyız ilk etapta ya da sonra? 30 derece mi 40 mı ? yoksa 60 mı?heralde ilerde kirlendiğinde 60da fln olur anca[/QUOTE]evet canım memnunum :)
Kraft aldık ama , paketinden çıktığında daha fazlaydı sanki ,dün biraz havalandırdım. inşallah olmaz koku ...Canim sana da musmutlu iyi bir gun olsun:):) bana arkadasim vermisti o yuzden koku filan yoktu ama havalansa gecer herhalde. Ne marka aldin?
Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti snra acayip bir basagrisi kaldi bende endol fitil verin dems doktorm onu verdiler evde fitil yaptm zar zor uyudum sabah gecmsti agrm en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
günaydın ,boşver arkadaşım zaten daha dün bayılmışsın yat dinlen evinde .biliyorum gitmek istiyor insan ama kendini düşünGunydn kizlar rn erkenci benm galiba bugun. Esimi teyzesninin kiznin dugunune yolcu ettm bana giderken istersen git dugune ayip olmasn sen karar ver dedi ama bende kararsz kaldm simdi okadr saat yolclk edym mi acaba yolculugu gectm orda dugunde otur dur saatlerce bide cikip birkere oynamasm gelms buraya kadr hic kalkmadi derler mi esimde kesinlkle oynmycksn dio off yani kafam karsti yaw ne yapsm acep ?
canm benm cok sagol aynen oylr dusmektn korkyrm bende cunku birden bire karayr vr anlaymyrsn bile yalnz kalmama gibi sansm yok cnm ne yazik ki esim bazen 16.00 - 00.00 caslyr o saate kadr yalnz kalyrm dikkt etmeye calsyrm cnm ins. Bisey olmaz.enfksyn gecmesine bende cok sevndm cnm anlatamam deli gibi basm agrirken ohh bee dedm gectigi icin :)gizem çok geçmiş olsun ,tansiyon düşüklüğünn asıl kötü tarafı düşüp yaralanma ihtimali.yalnız kalmasan diyecem ama nasıl sürekli yanında biri olacak ki.Allah göstermesin bir daha .enfeksiyonu atlatmana sevindim ama :)
canm bencede oyle aileme soyldm simdi cok durmyz gider gelrz babamda halana ayip olck ya bana bisey olsa diorm olur mu izin verirmym dio yaw sabah sabah gerildm hic yoktan simdi bincm taksiye anneme gitcm evde yalnz kalmym die. Basimn etini yiyckler gel diegünaydın ,boşver arkadaşım zaten daha dün bayılmışsın yat dinlen evinde .biliyorum gitmek istiyor insan ama kendini düşün
Ben belden uyuşturulmalı isterdim ama genel olacak.Kan pıhtılaşmamdan ve ikiz olduğundan dolayı genel anestezi olacağımı söyledi doktorum.Genel anestezinin tek olumsuz yanı bebeğini hemen görememek fikrimce,onun dışında hiçbir şey görmeyip hissetmemekte en güzel yanı :) Onun dışında bir sorun görmüyorum genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak :) Belden uyuşturulmanında en güzel yanı bebeğini hemen görmek :) Doktorunla konuştun mu ne diyor? Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa zaten genel anestezi önermiyor doktorlar,belden uyuşturuyorlar.Kizlar daha erken konusmak icin ama sezeryanla dogum yapacaklar belden mi uyusturulmasindan yamasiniz yoksa genel anesteziden mi
Canım çok geçmiş olsun.Bence böyle bir şey yaşamışken hiç gitme,kimsede bir şey düşünmesin hamilesin sen sonuçta.Birde oyun mu bekleyecekler senden :)Gunydn kizlar rn erkenci benm galiba bugun. Esimi teyzesninin kiznin dugunune yolcu ettm bana giderken istersen git dugune ayip olmasn sen karar ver dedi ama bende kararsz kaldm simdi okadr saat yolclk edym mi acaba yolculugu gectm orda dugunde otur dur saatlerce bide cikip birkere oynamasm gelms buraya kadr hic kalkmadi derler mi esimde kesinlkle oynmycksn dio off yani kafam karsti yaw ne yapsm acep ?
Arada oluyor canım,normal.Çok sık sık aralıklarla olursa doktoruna danış canım.Kizlarr sizde de carpintindi oluyomu bugun az mutfakta ayakta durdum ba na bisey oldu gumluyor kalbimm .
Sanki bilmedigim heycan var nabzim 100 saydikda dinleniyorum bakalim duzelir insallh cnm.nette baktimda kanszliktanda olurmus.sorayim doktora.Arada oluyor canım,normal.Çok sık sık aralıklarla olursa doktoruna danış canım.
Ya bana birakdi doktor ama ben belden cok korkuyorum dusunsene tamam hisetmiyorsun ama can canli biliyorsin seni kesiyorlar ay kalbim durar heralde cok heycanlanirimBen belden uyuşturulmalı isterdim ama genel olacak.Kan pıhtılaşmamdan ve ikiz olduğundan dolayı genel anestezi olacağımı söyledi doktorum.Genel anestezinin tek olumsuz yanı bebeğini hemen görememek fikrimce,onun dışında hiçbir şey görmeyip hissetmemekte en güzel yanı :) Onun dışında bir sorun görmüyorum genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak :) Belden uyuşturulmanında en güzel yanı bebeğini hemen görmek :) Doktorunla konuştun mu ne diyor? Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa zaten genel anestezi önermiyor doktorlar,belden uyuşturuyorlar.
bendede oluyor arada bi özelliklede akşam saatlerinde..Sanki bilmedigim heycan var nabzim 100 saydikda dinleniyorum bakalim duzelir insallh cnm.nette baktimda kanszliktanda olurmus.sorayim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?