- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.041
Nerelerdesin sesin çıkmıyo herşey yolundadır inşBen belden uyuşturulmalı isterdim ama genel olacak.Kan pıhtılaşmamdan ve ikiz olduğundan dolayı genel anestezi olacağımı söyledi doktorum.Genel anestezinin tek olumsuz yanı bebeğini hemen görememek fikrimce,onun dışında hiçbir şey görmeyip hissetmemekte en güzel yanı :) Onun dışında bir sorun görmüyorum genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak :) Belden uyuşturulmanında en güzel yanı bebeğini hemen görmek :) Doktorunla konuştun mu ne diyor? Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa zaten genel anestezi önermiyor doktorlar,belden uyuşturuyorlar.
Aynen benide çok ürpertiyor. Mecbur kalıp sezeryan felan denirse kesinlikle genel anestezi isterim.Ya bana birakdi doktor ama ben belden cok korkuyorum dusunsene tamam hisetmiyorsun ama can canli biliyorsin seni kesiyorlar ay kalbim durar heralde cok heycanlanirim
Aynen bende genel istyrm ama bir yandanda bebegimin ilk halini gormek isterim of cok kararsiz kaldim yaAynen benide çok ürpertiyor. Mecbur kalıp sezeryan felan denirse kesinlikle genel anestezi isterim.
Daraldim sanirim. Yatiom is fln yapmiom yorulmiyayim belki ii gelirbendede oluyor arada bi özelliklede akşam saatlerinde..
Canım çok geçmiş olsun önceklikle düşük tansiyon bende de var sürekli halsizim baygınlık geçiriyor gibi oluyor . Enfeksiyonun geçmesinede çok sevindim . Sen dinlenmene bak boşver kim ne düşünmüş senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli . Dün bende dışardaydım inan eve gelince heryerim ağrıyordu ve hala ağrıyor . Sen birde yarın işe gideceksin onuda hesaba kat yorgunluğun bugünle kalmıyacak artık gerçekleşten ağırlaştık eskisi gibi enerjimiz yokGunydn kizlar rn erkenci benm galiba bugun. Esimi teyzesninin kiznin dugunune yolcu ettm bana giderken istersen git dugune ayip olmasn sen karar ver dedi ama bende kararsz kaldm simdi okadr saat yolclk edym mi acaba yolculugu gectm orda dugunde otur dur saatlerce bide cikip birkere oynamasm gelms buraya kadr hic kalkmadi derler mi esimde kesinlkle oynmycksn dio off yani kafam karsti yaw ne yapsm acep ?
Çarpıntının bende alası var dün holteri çıkardı doktor normal diyor ama aksi gibi holter takılı olduğu gün hiç çarpıntım olmamıştı . Tam cihaz çıktı hastaneden çıkıyordum çarpıntım başladı yarım saat sürdü kendime gelemedim doktorda çıkmıştı hastaneden gösteremedim . Ama doktorun demesi normal hamilelikte ilerliyen haftalarda daha çok olurmuş ben baygınlık geçiricek duruma geliyorum dilim damağım kuruyor.Kizlarr sizde de carpintindi oluyomu bugun az mutfakta ayakta durdum ba na bisey oldu gumluyor kalbimm .
İş değilde yürüyüş yapmalısın 20 dk da olsa yürümek iyi gelir. Çarpıntı normal Bebeğin büyüyor üst tarafada baskı yapıyo normal yani eğilip kalktıkça iş yaparken daha çok sıkıştırmış oluyo.Daraldim sanirim. Yatiom is fln yapmiom yorulmiyayim belki ii gelir
Seninki baya üst seviyedeymiş ama normal cidden. EndişelenmeyinÇarpıntının bende alası var dün holteri çıkardı doktor normal diyor ama aksi gibi holter takılı olduğu gün hiç çarpıntım olmamıştı . Tam cihaz çıktı hastaneden çıkıyordum çarpıntım başladı yarım saat sürdü kendime gelemedim doktorda çıkmıştı hastaneden gösteremedim . Ama doktorun demesi normal hamilelikte ilerliyen haftalarda daha çok olurmuş ben baygınlık geçiricek duruma geliyorum dilim damağım kuruyor.
Benim %90 sezeryan olucak epidural yaptırıcam allahın izniyle önceden bende korkuyordum bu işlemden ama 3 aylık hamileyken böbrek taşı yüzünden spinal anestezi ile ameliyat oldum çok rahat bir işlemdi genel anesteziyi hiç düşünüyorum hayırlısı olur inşallahKizlar daha erken konusmak icin ama sezeryanla dogum yapacaklar belden mi uyusturulmasindan yamasiniz yoksa genel anesteziden mi
Benim bekarken hamile kalmadan öncede çok çarpıntım oluyordu . İşin tuhaf tarafı holter takılmadan birgün önce çok çarpıntım oldu takıldı cihaz o gün hiç olmadı cihaz çıktı hastaneden çıkmadan lavaboya gidiyim dedim çarpıntım başladı hemen doktorun yanına gittim çıkmış yarım saat oturdum hastanede kendi doktorumun yanına gittim kadın doğum yukardaydı az önce benimle birlikteydi git odasına gelmiştir dedi gittim yok yine asistana söyledim çarpıntım var ameliyattaymış aradı hemem acile yönlendir ekg çektirsin demiş kızın konuştuklarını duydum o bana daha söylemeden benim çarpıntım durdu kızada hiç çaktırmadım acile gider gibi gittim hemen hastaneden çıktım :)) anlamadım benim bu kalp bana oyun mu oynuyor :)) ciddi işe gelemiyorSeninki baya üst seviyedeymiş ama normal cidden. Endişelenmeyin
Sanada gecmis olsun cnm bnm. kalbim sanki bogazimda atiyo cok heycanlanirsinya hep uc bucuk moddayim sanki:)Çarpıntının bende alası var dün holteri çıkardı doktor normal diyor ama aksi gibi holter takılı olduğu gün hiç çarpıntım olmamıştı . Tam cihaz çıktı hastaneden çıkıyordum çarpıntım başladı yarım saat sürdü kendime gelemedim doktorda çıkmıştı hastaneden gösteremedim . Ama doktorun demesi normal hamilelikte ilerliyen haftalarda daha çok olurmuş ben baygınlık geçiricek duruma geliyorum dilim damağım kuruyor.
Dun bisaat yurudukde bugun hava cok esiyo bibyagmur yagio bi gunes aciyo cesaret edemedim Canim.is yapip oturunca oluyo dayancz artikİş değilde yürüyüş yapmalısın 20 dk da olsa yürümek iyi gelir. Çarpıntı normal Bebeğin büyüyor üst tarafada baskı yapıyo normal yani eğilip kalktıkça iş yaparken daha çok sıkıştırmış oluyo.
Aynen benimde öyle sanada çok geçmiş olsunSanada gecmis olsun cnm bnm. kalbim sanki bogazimda atiyo cok heycanlanirsinya hep uc bucuk moddayim sanki:)
Kızlar benim gittiğim hastanede 23 haftalık bir bebek doğmuş 380 gram oranın yenidoğan ünitesinde bir tanıdığım çalışıyor o söylemişti ama haberlerini görmemiştim şuanda 4 haftalık 550 gram olmuş ve çok şükür organlarında hiç bir hasar yokmuş . Annesi ilk defa dokunuyor çok kötü oldum sizi üzmek için linki paylaşmadım sadece rabbim ne mucizeler yaratıyor ne olursa olsun umudumuzu yitirmememiz gerekiyor onun için paylaştım. Yaşıyacak günü varsa rabbim onu her türlü yaşatıyor erken doğması 380 gram doğması hepsi bahane . Benim içim gerçekten çok tuhaf oldu resmen mucize hiç bu kadar küçük doğan bebek duymamıştım .rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasip eder. Böyle minik bebeklerin ve annelerininde rabbim yardımcısı olsun inşallah o annelerde bebe
O ani kacirma derim:) birde genel anestezi olunca sutun gelmesi gecikiyormus ben dikislerimmyapilirken bebegimi emzirmeye basladim ameliyat masasinda o yuzden sutum geldi hemen. Canim bisey hissetmiyoraun birde cok heyecanlilara biraz sedatif veriyor anestezi uzmani leyla gibi oluyorlarmis:) ben onu bile almadim kafamin kendinde olmasini istedim . Normal dogum yapamadim bari kuzum dogunca sezeryan bile olsa hemen herseyiyle onu hissetmek istedim. Bosuna korku yapma kendine sezeryan olayini o kadar kotu birsey degil. En kotusu dusunup dusunup kurmak kafada. Oluruna birkip olumlu dusunursen hersey iyi gider insallah:) bosuna bebisini yalniz birakma dogunca eger bir engelin toksa epidurale:)Aynen bende genel istyrm ama bir yandanda bebegimin ilk halini gormek isterim of cok kararsiz kaldim ya
Ama bu baska olur o hafif bir ameliyat bu daha agir degiidirBenim %90 sezeryan olucak epidural yaptırıcam allahın izniyle önceden bende korkuyordum bu işlemden ama 3 aylık hamileyken böbrek taşı yüzünden spinal anestezi ile ameliyat oldum çok rahat bir işlemdi genel anesteziyi hiç düşünüyorum hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?