- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.401
Cok begendim cnm konsepti. Ins begendigimiz gibi olur hastane odasi:)Evet alisveris merkezlerinde sisiriyorlar ama iste o gun kim yaptıracak) Cok guzel balonlar & süsler fln var... Biz odanın suslemesindeki konsepti balon olarak seçtik Kapı susum balon seklinde ortasında "A" harfi olacak. Içerde "Ayaz" yazan ahsap isimlik olacak... Bu isimligin iki tarafina balonlar gelir diye dusundum Bakalim daha fikir aşamasındayız, yapilan hazır hicbirsey yok :))) Beğendiklerim aşağıda, bunlari kisisellestiricez kendi renklerimize gore...
ayyyyysende bendensin canim yaaaa cehalet kotu Bende bu ara surekli kasılma nasil birsey diye soruyorum dogum yapan Arkadaşlara :)))
kızlar nasılsınız? yarın şeker yüklemem var. acaba bugün şeker yemeye yada yememeye dikkat etmem gerekiyo mu? doktorum bişey söylemedi de.yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.50lik yapılacak. 1 küçük şişenin tamamına mı konuyor glikoz?
Cok begendim cnm konsepti. Ins begendigimiz gibi olur hastane odasi:)
Ahsapdecor biraz pahali fiyat vermisti bana. Harfimo dan siparisimi verdim bekliyorum :)
ay ben de çıkmasından korkuyorum. normalde çok az tatlı tüketmeye çalışıyorum ama şeker çıkarsa yasaklanacak ya yasaklar da hep çekici gelir insana:)cnm elbette bugun seker tuketme hatta hamıleleıkde hiç tüketme,glukoz karısımlı suyu eczaneden hazır aldırdılar bana,limon aromalıydı hatta,hazır şekerli bi su yani....bende 50 lik içtim,1 saat sonra ölçtüler 200 çıktı şeker
ay ben de çıkmasından korkuyorum. normalde çok az tatlı tüketmeye çalışıyorum ama şeker çıkarsa yasaklanacak ya yasaklar da hep çekici gelir insana:)
Oh ne güzel canım doğumdan sonra bişey yemeden zemzem iç hurma ye hemenBizde umreden geldik :) sakliyorum zemzem hurma
Cok begendim cnm konsepti. Ins begendigimiz gibi olur hastane odasi:)
Ahsapdecor biraz pahali fiyat vermisti bana. Harfimo dan siparisimi verdim bekliyorum :)
sana da çok geçmiş olsun canımsınır zaten 140:)))benım doktor dırek dahiliyeciye gonderdı,6 hafta once yaptırdım yaklasık,o gunden beri tatlı yemedim,1-2 kere yarım sütlaç o kadar....zwten dıyetısyenle dıyete basladım,her koldan kontrol full,yememe ımkan yokduzenli ölçüyorum gayet normal gıdıyor ,ee tabı yemeyınce yukselmıyor meret
valla senin durum biraz daha vahim önce olursa yollarıztaç terlik kapı süsü geçtim gecelik pijama onları alsam bari ..böle böle zaman geçcek ne bulursam onla doğurcam heralde
mayıs annelerını okudum,çatı agrısından uyuyamıyormuş hiç birisi,bilinmeze dogru gıdıyoruzzz sabırlaaa:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))bacakda yakın bı yerde zatenn kasıklaraa,hahahahah
Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadımayıs annelerını okudum,çatı agrısından uyuyamıyormuş hiç birisi,bilinmeze dogru gıdıyoruzzz sabırlaaa:))
Ahsapi unuttum canm smdi bse demiyim yalan olmasin ama kafamda elemistim burayi.cnm ne kadar verdı fıyat özel değilse eger tabı...?kaç cm lik bi isim tabi birde:)
Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
Cok kaliteli sayfalar canim icin rahat siparis verilecek yerler bu iki isimde. Gelince paylasalim aynen :)Insallah canim hepimiz hayal ettiğimiz sekilde, en onemlisi saglikla & huzurla aliriz bebeklerimizi kucagimiza
AhsapDecor'dan daha once de bir arkadasim icin siparis vermistim, cok memnun kalmistim, o yuzden verdim siparisi, seninki gelince sende paylas canimmm
Ahsapi unuttum canm smdi bse demiyim yalan olmasin ama kafamda elemistim burayi.
harfimo basinda tac,5 harfli isim, bide bi harfin altina yildiz figurune toplam 75 tl istedi. Bende ok dedim. Lake boya olacak.
60 a fiyat aldigim yerlerde vardi ama lake yapmayabilir, istedgm gbi olmaz diye gorseli gordugum yere siparisi verdim:)
slm arkadaşlar hastane cantanızı hazırladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?