2015 Temmuz Anneleri

kızlar nasılsınız? yarın şeker yüklemem var. acaba bugün şeker yemeye yada yememeye dikkat etmem gerekiyo mu? doktorum bişey söylemedi de.yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.50lik yapılacak. 1 küçük şişenin tamamına mı konuyor glikoz?

Cok begendim cnm konsepti. Ins begendigimiz gibi olur hastane odasi:)
Ahsapdecor biraz pahali fiyat vermisti bana. Harfimo dan siparisimi verdim bekliyorum :)

cnm elbette bugun seker tuketme hatta hamıleleıkde hiç tüketme,glukoz karısımlı suyu eczaneden hazır aldırdılar bana,limon aromalıydı hatta,hazır şekerli bi su yani....bende 50 lik içtim,1 saat sonra ölçtüler 200 çıktı şeker

ay ben de çıkmasından korkuyorum. normalde çok az tatlı tüketmeye çalışıyorum ama şeker çıkarsa yasaklanacak ya yasaklar da hep çekici gelir insana:)

ay ben de çıkmasından korkuyorum. normalde çok az tatlı tüketmeye çalışıyorum ama şeker çıkarsa yasaklanacak ya yasaklar da hep çekici gelir insana:)

sınır zaten 140:)))benım doktor dırek dahiliyeciye gonderdı,6 hafta once yaptırdım yaklasık,o gunden beri tatlı yemedim,1-2 kere yarım sütlaç o kadar....zwten dıyetısyenle dıyete basladım,her koldan kontrol full,yememe ımkan yokduzenli ölçüyorum gayet normal gıdıyor ,ee tabı yemeyınce yukselmıyor meret

Cok begendim cnm konsepti. Ins begendigimiz gibi olur hastane odasi:)
Ahsapdecor biraz pahali fiyat vermisti bana. Harfimo dan siparisimi verdim bekliyorum :)

Insallah canim hepimiz hayal ettiğimiz sekilde, en onemlisi saglikla & huzurla aliriz bebeklerimizi kucagimiza
AhsapDecor'dan daha once de bir arkadasim icin siparis vermistim, cok memnun kalmistim, o yuzden verdim siparisi, seninki gelince sende paylas canimmm

sana da çok geçmiş olsun canım

valla senin durum biraz daha vahim önce olursa yollarız taç terlik kapı süsü geçtim gecelik pijama onları alsam bari ..böle böle zaman geçcek ne bulursam onla doğurcam heralde
Daha onlarda varrrr fazla giymediğim bi lohusa geceliği var ama oda kışlık.
Ayyyyy artık almam lazım

mayıs annelerını okudum,çatı agrısından uyuyamıyormuş hiç birisi,bilinmeze dogru gıdıyoruzzz sabırlaaa:))
Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde

cnm ne kadar verdı fıyat özel değilse eger tabı...?kaç cm lik bi isim tabi birde:)
Ahsapi unuttum canm smdi bse demiyim yalan olmasin ama kafamda elemistim burayi.
harfimo basinda tac,5 harfli isim, bide bi harfin altina yildiz figurune toplam 75 tl istedi. Bende ok dedim. Lake boya olacak.
60 a fiyat aldigim yerlerde vardi ama lake yapmayabilir, istedgm gbi olmaz diye gorseli gordugum yere siparisi verdim:)

Cok kaliteli sayfalar canim icin rahat siparis verilecek yerler bu iki isimde. Gelince paylasalim aynen :)

tşk ederımmmm cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…