2015 Temmuz Anneleri

Herkese hayirli haftalar olsun
İki gundur temizlik yapiyorum oldum resmen
Esim salon camini sildi sagolsun dun
Bende yavas yavas geroisi yaptim
Bebiste cook yoruldu yavrum

selam kızlar iki gündür kasık ağrısından adım atamıyorum nerdeyse , bügün idrar tahlili yaptırdım , enfeksiyon tavan yapmış ,, zinnat 500 gr sabah akşam kullan dedi doktorum , inşallah tez zamanda geçer .. bu aralar idrar yolu enfeksionuda moda oldu ,, Allahım yardım etsin herkese .

hemşire 12 saat öncesi tatlı tüketme dedi bana dikkat et isterse. Metal kutuda hazır elmalı bi içecek içtim hastane kantininde satılıyor du 330mm

Herkese hayirli haftalar olsun
İki gundur temizlik yapiyorum oldum resmen
Esim salon camini sildi sagolsun dun
Bende yavas yavas geroisi yaptim
Bebiste cook yoruldu yavrum
Yorma kendini canım nisan çıkınca cam silseydin Yağmurlar bitmedi daha. Neyse bi daha siler kocişin.

Çok ilginç terimler kullanılıyo dediğin gibi olabilir hepsi bi çatı altında toplanmış oluyo sonuçta

okumuyorum zaten ben pek öyle yerlerı,1-2 defa gırdım..bilmeden yasamak en ıyısı ,fazla bilince iyi olmuyorr:)))bu arada sen az daha beklersen alışverıse cıkamıycan agırlıkdan....kaldır totoyu yap al artık bişiler:)))))))))))))))en azından 2 hastane cıkısı al o bile yeter....

Çatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
o çatı ağrısı nasl bişeymş ki tam olarak nersi ağryrmş anlamdm benm bgn belm mi karnm mı daha aşğsmı anlayamdgm yerlerm ağryr :)) çatı mı yoksaaaa

hemşire 12 saat öncesi tatlı tüketme dedi bana dikkat et isterse. Metal kutuda hazır elmalı bi içecek içtim hastane kantininde satılıyor du 330mm
sağol canım ben de dikkat edeceğim şeker konusuna. benim gideceğim hastanede hiçbişey yok glikozu bile evzaneden ben alacağım. o yüzden sordum nasıl hazırlyacağım diye

kızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy'i öneriyor herkes kullanan var mı?
ben artık yavaştan eşyalarını yıkayıp hazırlamak istiyorum en azından bir kısmını.
ne olur ne olmaz 30. haftaya giricem artık.

Alıcam artık bana kalsa ilk ay alırdım benim eşim erteletiyor. Bide Allah kimseye yaşatmasın ailede 2 bebek kaybı yaşadık ondanda etkileniyo heralde napalım kaderimiz biz iyi Düşünelim takdir allahın

Oh almışta yıkıyo negüzel yaaaa ben kullandım kızlarda hacı şakirde kullandım güzeldi.

Oh almışta yıkıyo negüzel yaaaa ben kullandım kızlarda hacı şakirde kullandım güzeldi.

etrafımda o kadar çok erken doğum yapan var ki korkuyorum yani bide doğum olursa onun telaşında uğraş olmasın diye hazırlamak istiyorum canım.

birde bebek bezine karar veremedim. anneler neler kullandı acaba ilk bebişlerine

Her bebek farklı canım 2 kızımdada prima aldım ilk sonra yaramadı bize hagis denedim oda bez kısmı çok kalın geldi. Aslında arkası lastikli felan beğenmiştim. En sonunda molfixte sabit kaldık taaki tuvalet alışkanlıklarına kadar. Bundada direk molfix alcam iyi gelmezse ötekileri deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…