- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.421
Çok ilginç terimler kullanılıyohahahahaha valla koptummmm...çok yaşa emii:)))bütün bu dediğin ağrıları toplamına çatı dıyorlar herhald
hayır daha hazırlamadım ben.slm arkadaşlar hastane cantanızı hazırladınız mı ?
Çantamı ne çantası o neslm arkadaşlar hastane cantanızı hazırladınız mı ?
Bugun formundasin canimhahahahaha valla koptummmm...çok yaşa emii:)))bütün bu dediğin ağrıları toplamına çatı dıyorlar herhald
hemşire 12 saat öncesi tatlı tüketme dedi bana dikkat et isterse. Metal kutuda hazır elmalı bi içecek içtim hastane kantininde satılıyor du 330mmkızlar nasılsınız? yarın şeker yüklemem var. acaba bugün şeker yemeye yada yememeye dikkat etmem gerekiyo mu? doktorum bişey söylemedi de.yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.50lik yapılacak. 1 küçük şişenin tamamına mı konuyor glikoz?
Yorma kendini canım nisan çıkınca cam silseydin Yağmurlar bitmedi daha. Neyse bi daha siler kocişin.Herkese hayirli haftalar olsun
İki gundur temizlik yapiyorum oldum resmen
Esim salon camini sildi sagolsun dun
Bende yavas yavas geroisi yaptim
Bebiste cook yoruldu yavrum
Çok ilginç terimler kullanılıyodediğin gibi olabilir hepsi bi çatı altında toplanmış oluyo sonuçta
Çantamı ne çantası o ne
Çanta var ama içine koyulacak hiç bişey yok ortada
o çatı ağrısı nasl bişeymş ki tam olarak nersi ağryrmş anlamdm benm bgn belm mi karnm mı daha aşğsmı anlayamdgm yerlerm ağryr :)) çatı mı yoksaaaaÇatı ağrısı ney ya okadar hamilelik yaşadım hiç çatım ağrımadı
Bel kasık karın göbek ağrısı yaşadım ama çatım sağlam heralde
Valla bilmiyom anlasam anlatıcam da bAçmak arasımı acabao çatı ağrısı nasl bişeymş ki tam olarak nersi ağryrmş anlamdm benm bgn belm mi karnm mı daha aşğsmı anlayamdgm yerlerm ağryr :)) çatı mı yoksaaaa
sağol canım ben de dikkat edeceğim şeker konusuna. benim gideceğim hastanede hiçbişey yok glikozu bile evzaneden ben alacağım. o yüzden sordum nasıl hazırlyacağım diyehemşire 12 saat öncesi tatlı tüketme dedi bana dikkat et isterse. Metal kutuda hazır elmalı bi içecek içtim hastane kantininde satılıyor du 330mm
Çantaya koyulcakları bari alsaydık. Sonrası doğumdan sonrada hemen alınır
Benimdeeeeeekilik kiyafeti tam diyorum ama onlarda yanimda degil yaza gelecek baska bi igne almadim liste cook uzun.
Bebek cantasida almadimbegenemiyrm
Alıcam artık bana kalsa ilk ay alırdım benim eşim erteletiyor. Bide Allah kimseye yaşatmasın ailede 2 bebek kaybı yaşadık ondanda etkileniyo heraldeokumuyorum zaten ben pek öyle yerlerı,1-2 defa gırdım..bilmeden yasamak en ıyısı ,fazla bilince iyi olmuyorr:)))bu arada sen az daha beklersen alışverıse cıkamıycan agırlıkdan....kaldır totoyu yap al artık bişiler:)))))))))))))))en azından 2 hastane cıkısı al o bile yeter....
Oh almışta yıkıyo negüzel yaaaa ben kullandım kızlarda hacı şakirde kullandım güzeldi.kızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy'i öneriyor herkes kullanan var mı?
ben artık yavaştan eşyalarını yıkayıp hazırlamak istiyorum en azından bir kısmını.
ne olur ne olmaz 30. haftaya giricem artık.
slm arkadaşlar hastane cantanızı hazırladınız mı ?
Oh almışta yıkıyo negüzel yaaaa ben kullandım kızlarda hacı şakirde kullandım güzeldi.
Her bebek farklı canım 2 kızımdada prima aldım ilk sonra yaramadı bize hagis denedim oda bez kısmı çok kalın geldi. Aslında arkası lastikli felan beğenmiştim. En sonunda molfixte sabit kaldık taaki tuvalet alışkanlıklarına kadar. Bundada direk molfix alcam iyi gelmezse ötekileri deniycem.etrafımda o kadar çok erken doğum yapan var ki korkuyorum yani bide doğum olursa onun telaşında uğraş olmasın diye hazırlamak istiyorum canım.
birde bebek bezine karar veremedim. anneler neler kullandı acaba ilk bebişlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?