2015 Temmuz Anneleri

canım ben friendly organic diye organik bi çamaşır sıvısı var kokusuz içinde hiç kimyasal yok onu kullandım

Ben şu aralar aldığım eşyalarını dalin çamaşır deterjanı ile yıkadım. Tavsiyelerde bana dalin biraz fiyati daha uygun olarak hacı şakır denildi.

teşekkürler kızlar :)

bir soru daha anne karnında bebeğin hıçkırdığını anlayan var mı?
az önce kalp atışı gibi 2 dk süren bir şeyler olduda

teşekkürler kızlar :)

bir soru daha anne karnında bebeğin hıçkırdığını anlayan var mı?
az önce kalp atışı gibi 2 dk süren bir şeyler olduda
valla ben daha kafası nerde ayakları nerde onu bile anlamıyom düşün artıksadece arada top gibi kasılıyorum o kadar

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama www.tutumluanne.com diye bir site var, çoğunlukla ikinci el ama bazen kullanılmamış ürünlerde olabiliyor... Bebek arabası fln var... Istediğiniz araba bütçeye uymuyorsa belki burdan uydurabilirsiniz :))

Benimde bu gece bacagima ilk defa kramp girdi nasil bagirdiysam kocam dogum sancisi sanmis Bi kalkmis giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun dedim dogum sancin tuttu hastaneye dedi allahim o an aciyi unuttup gulmeye basladim ya sanci degil bacagim kramp girdi dedim oyle desene ya diye uykulu uykulu gomlek ve pantolanla yataga geri yatti sabaha kadar gulmekten uyuyamadim

Ben de asiye hnma gitmiştim. Canım aynen saatlerce bekliyorsun içeri girip 2 dk da çıkıyorsun. Gidilecek gibi değil
EVT BİRDE IKI KIZ MUAYENEDE BAKTI SİNİR OLDUM.DR BANA ZAYIFLAMADAN KESİNLİKLE HAMİLE KALMA DEDİ SANKİ 100 KG YUM KG VEREMİYORUM DEDİM VER DEDİ ÇOK SERT HOŞLANMADIM TAVRINDAN ÇOK ŞÜKÜR ZORLANMADIM ÇOK KG DA ALMADIM

AYYY KOPTUM YA CİDDİMİSİN DOĞUMDA SENİNKİ 9 DOĞURRUDESENE

valla ben daha kafası nerde ayakları nerde onu bile anlamıyom düşün artıksadece arada top gibi kasılıyorum o kadar

bende şöyle anlıyorum ayakları aşağıdayken tekme atınca direkt vajinamda baskı oluyordu şimdi tekmeler sadece göğsümün altında :)

Eveeeeet ritimli oluyo bazen yarım saat sürüyo

bana ilk defa olduda korktum açıkçası :) yarım saatte çokmuş ama

sorun bend değilmiş, site yapiyormuş reklam verdirmiyor sanirsam tutumluanne .com

ben biliyorum bu siteyi hatta instagramda takip ediyorum ama çoğu şeyi piyasa fiyatıyla aynı satıyorlar indirime gelince sıfırını alırım mantığıyla bakıyorum hep. o yüzen henüz bir şey almaya yeltenmedim

İNTERNETTEN BAKTIM CANIM BENDE ŞİMDİ SEN YAZINCA BAYA KULLANAN VAR DENESEK Mİ

ilk gebelikte bizde öyleydik hatta acile gitmişliğim bile var

Kizkar sicak su torbalarina dikkat edin.bnmki iyiydi bugun bi ayagimin altina koydum bastrmadim bile esime bisey diyodumki yere bi baktim.hali hep su ayagimi bi kaldrdim ayagim corabim.islak ve haslandim.dikkat edin sizde bnm gbi yanmayinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…