- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.441
canım ben friendly organic diye organik bi çamaşır sıvısı var kokusuz içinde hiç kimyasal yok onu kullandımkızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy'i öneriyor herkes kullanan var mı?
ben artık yavaştan eşyalarını yıkayıp hazırlamak istiyorum en azından bir kısmını.
ne olur ne olmaz 30. haftaya giricem artık.
Evet bende de çok oluyor:)teşekkürler kızlar :)
bir soru daha anne karnında bebeğin hıçkırdığını anlayan var mı?
az önce kalp atışı gibi 2 dk süren bir şeyler olduda
valla ben daha kafası nerde ayakları nerde onu bile anlamıyom düşün artıkteşekkürler kızlar :)
Harika canim mutlulukla gecirin gununuzu ohhhh :)Bizimde yarin yigitosla baby shower imiz var. masa hazirlaniyo. Nasil olmus teyzeleriEki Görüntüle 1501775
Eveeeeet ritimli oluyo bazen yarım saat sürüyoteşekkürler kızlar :)
Kızlar belki biliyorsunuzdur ama www.kadinlarkulubu.com diye bir site var, çoğunlukla ikinci el ama bazen kullanılmamış ürünlerde olabiliyor... Bebek arabası fln var... Istediğiniz araba bütçeye uymuyorsa belki burdan uydurabilirsiniz :))
ayyy ne demişim yaaaa hamile Kafası dedikleri bu olsa gerekwww.kadinlarkulubu.com demek istemistimmmm
Ani bağırmalar gece ben çok yapıyorum. Uykumda gerinirken bi kramp giriyo bacağıma bağırarak ve vurarak (o an cidden farketmiyorum) eşimi kaldırıyormuşum gözleri kocaman olmuş bi şekilde ne olduğunu anlamadan önüne gelen yere masaj yapıyo bende orası değil burası diye yol göstermeye çalışıyom can havliyle
EVT BİRDE IKI KIZ MUAYENEDE BAKTI SİNİR OLDUM.DR BANA ZAYIFLAMADAN KESİNLİKLE HAMİLE KALMA DEDİ SANKİ 100 KG YUM KG VEREMİYORUM DEDİM VER DEDİ ÇOK SERT HOŞLANMADIM TAVRINDAN ÇOK ŞÜKÜR ZORLANMADIM ÇOK KG DA ALMADIMBen de asiye hnma gitmiştim. Canım aynen saatlerce bekliyorsun içeri girip 2 dk da çıkıyorsun. Gidilecek gibi değil
AYYY KOPTUM YA CİDDİMİSİN DOĞUMDA SENİNKİ 9 DOĞURRUDESENEBenimde bu gece bacagima ilk defa kramp girdi nasil bagirdiysam kocam dogum sancisi sanmis Bi kalkmis giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun dedim dogum sancin tuttu hastaneye dediallahim o an aciyi unuttup gulmeye basladim ya sanci degil bacagim kramp girdi dedim oyle desene ya diye uykulu uykulu gomlek ve pantolanla yataga geri yatti sabaha kadar gulmekten uyuyamadim
valla ben daha kafası nerde ayakları nerde onu bile anlamıyom düşün artıksadece arada top gibi kasılıyorum o kadar
Eveeeeet ritimli oluyo bazen yarım saat sürüyo
sorun bend değilmiş, site yapiyormuşreklam verdirmiyor sanirsam tutumluanne .com
İNTERNETTEN BAKTIM CANIM BENDE ŞİMDİ SEN YAZINCA BAYA KULLANAN VAR DENESEK Mİkızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy'i öneriyor herkes kullanan var mı?
ben artık yavaştan eşyalarını yıkayıp hazırlamak istiyorum en azından bir kısmını.
Ben kullandım memnunumkızlar bebek eşyalarını yıkamak için dalan roxy'i öneriyor herkes kullanan var mı?
Benimde bu gece bacagima ilk defa kramp girdi nasil bagirdiysam kocam dogum sancisi sanmis Bi kalkmis giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun dedim dogum sancin tuttu hastaneye dediallahim o an aciyi unuttup gulmeye basladim ya sanci degil bacagim kramp girdi dedim oyle desene ya diye uykulu uykulu gomlek ve pantolanla yataga geri yatti sabaha kadar gulmekten uyuyamadim
Kız okuyup duruyom bu ne diyo diyesorun bend değilmiş, site yapiyormuşreklam verdirmiyor sanirsam tutumluanne .com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?