- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.401
Bence deKoca bebeklere bakmak için alttan muayne saçma.hatta bana riskli geliyor.çok kurcalamamak lazım alttan bence.
Bakalım biz hala o konuda karar veremedikBende eşimde almak istemedik parayı ama sonra dedim eşime hevesini kırmayalım torunu için birşey yapmak istiyor . Aldık öyle benim ailemde yapıyor bebek arabasını halı perde vs birçok ihtiyacını aldılar ben onlardan da istemşyorum ama almayınca annem kızıyor . Hevesleniyorlsr işte bizede kabul etmek düşer :)
Kötü olmuşSelam kızlar bi girmiyorum ne kadar çok yazıyorsunuz yaa. okuyamıyorum artık hiçherkes iyidir inşallah. ben iyiyim çok şükür bizimda hastanede resmi tatillerimizi aldılar. sadece dini byaramlarda izinli olacakmışız. diğer bayramlarda çalışıcaz mecburen. mesai ücreti alacakmışız. ben para istemiyorum yatmak istiyorum ama ya
Kapide odeme var mi canm bu sitedeay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.
hayatımda böyle emzik görmedim bakar mısın bi http://www.bebekhouse.com/?urun-10248-bright-starts-cozy-coo-pembe-emzikli-dostlar
vayyy sanada bi maşallah canımSiz şimdi böyle kv anlatınca bende anlatıyım bari biz yaklaşık 1 buçuk sene konuşmadık ama benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu o kendi kendine konuşmadı düğünden sonra sanırım oğlunu paylaşmak biraz zoruna gitti . Neyse tam hamile kalmadan 1 2 ay önce barıştı benimle ben sinirliyim tabi ona hiç bir saygısızlığım olmadı ona rağmen beni yalnız bıraktı diye bana dedi ki bebeğin odasını ben alıcam bende sinirliyim ya hıncımı almam lazım ama oda var oda var dedim nasıl böyle bir hadsizlik ettim bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte . Sonuçda lafı bile edilmez hediye yani neyse sen merak etme ben en güzelini alıcam dedi. Bir sonraki ay hamile kaldım 2aylıkken çıkardı 5 bini verdi oda için utandım söylediğim laftan dolayı ama çok ısrar etti bende ne yapıyım alıyım bari dedim :))))) doğumda bana altınla kızıma bileklik takıcakmış
bilmiyorum hiç kullanmadım açıkçası hatta bu ikinci bebeğim olacak ama ben bunları ilk kez görüyorumne kadar güzel şeyler bunlar yaa. bayıldım. acaba şık oldukları kadar kullanışlılar mı
Allah zalimlerin vicdansızların eline düşürmesin cnm ne diyelim...Aynen öyle tamam hepsi belki öyle olmayabilir ama çevremdende bir tane olumlu örnek görmedim duymadım . İnsanların yüzlerine bile bakmıyorlar
Ooooo bunlar da çok güzel ama ben bir modellerini gördüm bu markanın ağzım açık kaldı tam kız bebek için ama bende hiç markasını duymadığım için araştırıp alıyım dedim o kadar tatlılardı ki anlatamam ben caploonba mağazasında gördüm tarak 3 lü biberon setleri vardı
bilmiyorum ki bna da bi arkadaşım tavsiye etti siteyi.Kapide odeme var mi canm bu sitede
Al işte bir örnekde senden . Aman inşalalh vicdanları rahattır .evet canım hepsi bi anormal. benim doktor eltiyide biliyorsunuz
ya benimki 50 tl de vermez. geçen mesela ona 280 liralık ev hediyesi aldım, öncesinde de almıştım yine.. ben mi alıştırıyorum tek taraflı vermeye acep anlamadımCnm senınkı ıyıymıs.5000 TL çıkarıp vermek ve bıızm kv düşünemiyorum.50 TL vereyim diyor.Maşallah aranız bozulmaz inşallah.hep böyle gitsin.
Aynen buydu benimde baktığım çooooook tatlı ama girme kanıma bende alırım sonra :)))) nukun 4 lü seti var bende ya birde hiç emzik biberon kullanmazsa ne yapcaz :))))http://www.babymall.com.tr/SVN-3800225/suavinex-liberty-yenidogan-hediye-seti-pembe.html
Canım bu setinebayıldımmmalıcam sanırımm
Gecmis olsun canim. Dur bakalim belki kisalma filan yoktur olsa istirahat filan verirdi herhalde degil mi? Iyi haberlerle gelirsin umarim canim. Bu arada dikkat et sen kendine:)
Kötü olmuş
bilmiyorum hiç kullanmadım açıkçası hatta bu ikinci bebeğim olacak ama ben bunları ilk kez görüyorum
o tür konularda eşim çok yükleniyo onlara ben karışmıyomda . görümcemde deli ne diyim ki ona.
onun oğlu benim kızımdan 2 yaş büyük 40 çıktığında yazlığa gitmiştik çocugun adı efe ve beni çok severdi . dedim ki efe bak kardeş . görümcem bana dediki ben kardeşin demiyorum çünkü nikah düşüyo onlara dedi . boğucaktım sinirdenn .
http://www.babymall.com.tr/SVN-3800225/suavinex-liberty-yenidogan-hediye-seti-pembe.html
Canım bu setinebayıldımmmalıcam sanırımm
ay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.
hayatımda böyle emzik görmedim bakar mısın bi http://www.bebekhouse.com/?urun-10248-bright-starts-cozy-coo-pembe-emzikli-dostlar
İnan benimde hiç beklentim yok almasada almasın yani ama kendi teklif etti :) benim kv biraz değişik nişan alışverişinde bile karta para yatırdı git kendin ne istiyorsan al dedi . Ama işte kendi kendine küsüyor bir kaç sene konuşmuyor öyle tuhaf bir huyu var . Keşke gerçek anne gibi davransada bunları yapmasavayyy sanada bi maşallah canım
doğumda da hiç bir beklentim yok, bana ayrı oğluma ayrı hiiiç sanmıyorum
ben de dr brown aldım aslında.http://www.bebekhouse.com/?urun-11000-suavinex-liberty-collection-set-pembe
benimde bu set hoşuma gitti ama ben kullanış açısından medela alcam. bunlar insanın aklını çeliyor yalnız :)
aynen bende canım allah biliyor ya ne kayınvaldemin nede görümcenin yüzüne bakmak istemem ama önce allah için sonrada eşim için napim allaha havale ediyorum o zaten bana herşeyi vakti zamanı gelince gösteriyor..Aynen öyle biliyor musun ben zaten o yüzden hayal kırıklığına uğradım kndi annemdn bile daha çok değer veriyordum o yüzden kendi annmin kıymetini bir kez daha anladım kimse kendi annenin yerini tutmaz . Şimdide gözümde değeri yok eşimin annesi diye konuşuyorum eşim kırılmasın üzülmsin diye sırf onun hatrı için dediğin gibi kim olursa olsun haddinden fazla değer vermemek gerekiyor . Bu arada Çok sağol teyzesi
özel hastanemiydi canım senin? bu iyi olmamışSelam kızlar bi girmiyorum ne kadar çok yazıyorsunuz yaa. okuyamıyorum artık hiçherkes iyidir inşallah. ben iyiyim çok şükür bizimda hastanede resmi tatillerimizi aldılar. sadece dini byaramlarda izinli olacakmışız. diğer bayramlarda çalışıcaz mecburen. mesai ücreti alacakmışız. ben para istemiyorum yatmak istiyorum ama ya
Çok teşekkür ederizBence güzel canım iyi günlerde kullan
Al işte bir örnekde senden . Aman inşalalh vicdanları rahattır .
Sanada bu arada çok çok geçmiş olsun inşallah o kısalma bir anlık birşeydir
Yaaa cansu sende mi :) kanıma giriyorsunuz:) ben birde dr brown s alıcaktım eeee evde avent var bir tane nukun seti var ne yapcem şimdi :) sağlıklı mıdır bu markaaynı seti göndermişiz canım. bend bayıldım bunaa. bizim kızlarada ne yakışır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?