2015 Temmuz Anneleri

Koca bebeklere bakmak için alttan muayne saçma.hatta bana riskli geliyor.çok kurcalamamak lazım alttan bence.
Bence de
Bakalım biz hala o konuda karar veremedik
Kötü olmuş

vayyy sanada bi maşallah canım
doğumda da hiç bir beklentim yok, bana ayrı oğluma ayrı hiiiç sanmıyorum

Cnm senınkı ıyıymıs.5000 TL çıkarıp vermek ve bıızm kv düşünemiyorum.50 TL vereyim diyor.Maşallah aranız bozulmaz inşallah.hep böyle gitsin.
ya benimki 50 tl de vermez. geçen mesela ona 280 liralık ev hediyesi aldım, öncesinde de almıştım yine.. ben mi alıştırıyorum tek taraflı vermeye acep anlamadım

Gecmis olsun canim. Dur bakalim belki kisalma filan yoktur olsa istirahat filan verirdi herhalde degil mi? Iyi haberlerle gelirsin umarim canim. Bu arada dikkat et sen kendine:)

sağol canım. bende öyle diyorum kötü birşey olsa müdahale ederdi rapor filan verirdi. bugün buraya 20 haftalık gebe geldi. şuan doğum yapıyor. kıyamam yaa

hemde çok kötü oldu. sürekli çalışandan birşeyler bekleniyor.

bilmiyorum hiç kullanmadım açıkçası hatta bu ikinci bebeğim olacak ama ben bunları ilk kez görüyorum

http://www.bebekhouse.com/?urun-11000-suavinex-liberty-collection-set-pembe

benimde bu set hoşuma gitti ama ben kullanış açısından medela alcam. bunlar insanın aklını çeliyor yalnız :)

utanmasa beşik kertmesi yapacak çocukları deliymiş hakkat

Canım bunun benzei philips avent soothie-wubbanup ikilisinde var. Ben emziğini sipariş verdim ama wubbanup için bekliyorum. Seçemedim bir de bebeğe ağr gelir mi diye düşünüyorum. Bak böyleler

vayyy sanada bi maşallah canım
doğumda da hiç bir beklentim yok, bana ayrı oğluma ayrı hiiiç sanmıyorum
İnan benimde hiç beklentim yok almasada almasın yani ama kendi teklif etti :) benim kv biraz değişik nişan alışverişinde bile karta para yatırdı git kendin ne istiyorsan al dedi . Ama işte kendi kendine küsüyor bir kaç sene konuşmuyor öyle tuhaf bir huyu var . Keşke gerçek anne gibi davransada bunları yapmasa

http://www.bebekhouse.com/?urun-11000-suavinex-liberty-collection-set-pembe

benimde bu set hoşuma gitti ama ben kullanış açısından medela alcam. bunlar insanın aklını çeliyor yalnız :)
ben de dr brown aldım aslında.
biberon davasını da kapatmıştım 3 yaşına yetecek kadar biberon var evde :)
gerçi çok kırılıyor benim oğlum 1,5 yaşında şimdiye kadar 6 cam biberon kırdık.hem de kendisi kırdı ödüm patlıyo her biberonu eline alışında.

aynen bende canım allah biliyor ya ne kayınvaldemin nede görümcenin yüzüne bakmak istemem ama önce allah için sonrada eşim için napim allaha havale ediyorum o zaten bana herşeyi vakti zamanı gelince gösteriyor..
özel hastanemiydi canım senin? bu iyi olmamış

Al işte bir örnekde senden . Aman inşalalh vicdanları rahattır .
Sanada bu arada çok çok geçmiş olsun inşallah o kısalma bir anlık birşeydir

amin canım inşallah. Allah nasip ederse 2 hafta sonra randevum var. o zaman netleşecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…