2015 Temmuz Anneleri

allahım neler varmış ben ilk kez görüyorum ne yalan söyliyim :))
arkadaşım derki; ağır gelmiyor çünkü yatarak kullandığı için (emzikler 0/6 mış) hem emiyo hem oynuyomuş.
Ama emzik almayan bi bebek olursa boşuna almış olurum o yüzden doğumdan sonra alıcam.
Oğlum ilk 9 ay emzik hiç emmedi mesela.

evet canım özel hastanedeyim

Rabbim sabır versin canım. ne söylesek acın hafiflemicek. Allah'ım bi daha böyle acı yaşatmasın. çok üzüldüm

Yuh artık.senin gorumcen uçmuş iyice.Allah ıslah etsin.

utanmasa beşik kertmesi yapacak çocukları deliymiş hakkat

aynen canım malesef böle manyaklık ta var . geçende 2.5 yaşında çocugu var bende taytın altına çorap giymiştim onu çıkardım dediki ocugun yanında sounma normal kabul etçek bende dedim ki . zaten se böle dersen sürekli bu çocuk ne olacak .bide o sünetli diye onu erkek kabul ediyo büyük oğlu 4 sınıfa gidiyo geçen yaz ben yıkıyodum onu denizden gelince onu hiç sorun etmiyo . o senin ablan kardeşin diyerek büyüdü biz manyak bunlar sen kardeşinin götüne bakıyo muamelesi yaparsan çocuga bkar tabii .

Allah korusun dikkat etmek lazım. ihtiyaç yoksa kanma cazibesine :)

Yaaa cansu sende mi :) kanıma giriyorsunuz:) ben birde dr brown s alıcaktım eeee evde avent var bir tane nukun seti var ne yapcem şimdi :) sağlıklı mıdır bu marka

valla hiç bilmiyorum canım sağlıklı mı ama 6 aya kadarmış. eğerki sütümüz olursa 6 ay yanındayız zaten. işe başlayıncada bunun anlamı kalmayacak. doğunca mı alsam acaba diye düşündüm. insanın kanına giriyor bu modeller :)

Valla bence uzak tut bebişini canm nolur nolmaz cahillerden korkacaksın bu zamanda

pis doktor ben inanmıyorum onlara bol bol sıvı tüketsin canım . genelde suyu pk tüketmeyenlerde oluyo o su kaybı ama genede hayırlı olsun kesin doktor sezeryancı

Ayy kızlar valla benim de içime bir kurt düştü ama, kardeşim dr. un baştan beri normale yönlendirdiğini söylüyordu. Son anda sezeryancı olabilirmi? bilmiyorum ki insanlara güven olmuyor.. ilk defa teyze oluyorum ben, şimdiden heyacmı sardı bilee

canım çok geçmiş olsun. öksürük tutunca kasıklarda çok ağrı yapıyor biliyorum, benimde başıma gelmişti. şimdi nasılsın

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi daha yaşamassın, devlettekilere benimde güvenesim gelmiyor nedense ama bazen mecburuz napalım Allah kötü insanlardan sakınsın bizleri...
Sağol canım. Mecbur kalıyoruz bazen. Bide bizim oraya gitme sebebimiz daha Güvenilir sağlam olur diye düşünmüştük. Çünkü çocuk acilinden gerçekten memnun kaldık hep özellere göre daha iyi anlıyorlar.

canım bu insaların ruhları sapık bence. böyle zihniyette büyütülmüş bi çocuğun yanında sen zaten kızını yalnız bırakma. sonra benim oğlum nasıl sapık oldu derler. akılna zorla sokuyorlar ya.

:)) aynen öyle

hmm bu özeller ne yapacaklarını şaşırdı artık neyseki mesai ücretini verecekeler..

aynen canım. senede 5 gün fazla para kazanacaklar ya. personelin tek tesellesi buydu zaten. şöyle arada sırada cuma ya da p.tesiye gelince 3 gün nefes alıyorduk

canım bazı doktorlr sezeryancı olduunu beli etmiyo devlet hastanesinde bi göstersin derim ben

kızlar bu arada doğum ücretlerin ögrendinizmi ? şunu söyliyim bilmiyorum kimler yapabilir ama sgk nın sitesinde hastanenin sizden alabilceği max ücretler yazıyoo . detaylı fatura istemeden ödeme yapmayın faiş rakamlar ödersiniz.

cnm çok güzelmş ismiyle yaşasın inş. bende ayazı beğenyrm ama anlamını taşrsa ya çok soğuk olursa die tereddütte edyrm

canım başka bi doktora dahamı görünse hem kafasında soru işaretleri varsa onları gidermiş olur..

haklısın canım çalışan için 1 gün tatil bile çok önemli ama iş verenler pek anlamıyor bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…