- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.481
Ay insanin siniri bozmaya yer ariuolr bnce.dua etde kolay olsun teyze deseydin som agizlilar.
Canım korkma benimkide öyle yatınca ya da ayakalrımı uzatınca tekmeliyor. Normal bence evdeysen eğer günde 3-4 kez uzan bekle hareket ediyosa sorun yok. Ben ne zaman yorulsam çok hareketli olsam duruyo benimkideKizlar ben 33.haftadayim bebegim fazla tekme atmiyor.Uzandigimda atiyor insan korkuyor
Canım korkma benimkide öyle yatınca ya da ayakalrımı uzatınca tekmeliyor. Normal bence evdeysen eğer günde 3-4 kez uzan bekle hareket ediyosa sorun yok. Ben ne zaman yorulsam çok hareketli olsam duruyo benimkide
Doktorunla paylaştın mı bazı çocuk daha sakin olur başkalarınınkiyle kıyaslama. Hareketlerinde azalma var diyorsan mutlaka doktora git ama hep böyle diyorsan demen sakin hareketsiz bi bebekKizlar ben 33.haftadayim bebegim fazla tekme atmiyor.Uzandigimda atiyor insan korkuyor
Hergün araba ile gidip geliyorum. Seninki denk gelmiş. Yoksa araba kullanırken kasılma olur diye bir şey yok. Arkadaşım doğumdan bir gün önce bile arabayla dışarı çıktı. Bir şey olmaz sadece koltuğu biraz geriye al bir de mutlaka emniyet kemeri kullan ama göbeğin altından bağlayacaksın.kızlar bugün ilk defa okula arabayla gittim. biraz kasılma sayım arttı normal mi sizce? araba kullanan arkadaşlar sizde de araba kullanırken kasılma oluyo mu
Yani benimki ben hareketliyken kıpırdamıyo ama uzanınca baya hareket ediyo. Herkesinki farklı oluyo önemli olan düzenli olması. Ara ara kontrol et. Olmazsa doktoruna söyle o daha iyi değerlendirir. Benim okuduğum sol yana yatmak kan dolaşımını hızlandırdığı için bebeği hareketlendiriyormuş.Insan korkuyor okuyorum kimisi diyor cok hareketli fln o yuzden bende korkuyorum.Ayaktayken tekme atmiyor hareket halinde oldugum icinmi?Birde yurtdisindayim ben ultrasona giremiyorum kontrola gittigimde ebeye soyledigimde soguk su ic diyor eger hissetmedigin zaman uyandir bebisini diyor..
Canım siz bilirsinizde çok ağır bir isim değil mi?üsame bana ağırlığı olan bir isim gibi geliyor, 2 tanıdığım var biri büyük biri 17 yaşlarında ikiside çok esraremgiz insanlar,çocuklar isim sçylemiyormy sonuçta kardeş onların :))Muhammed üsame koyacağım inş
normal doğumdan sonra atılan dikişler hemen iyileşiyor mu? Sonra alınıyor mu dikişler?tamamen kapanıyor mı?birde vajina da genişlik sarkma yapıyor mu? Sen tecrübelisin ondan soruyorum:)ahahaaaa dua edermi hiç onlar felaket tellalları nerde olumsuz bişey var enerji verir onlara nerde hurafe var onlardan duyarsın bide günah haram derler
Doktorunla paylaştın mı bazı çocuk daha sakin olur başkalarınınkiyle kıyaslama. Hareketlerinde azalma var diyorsan mutlaka doktora git ama hep böyle diyorsan demen sakin hareketsiz bi bebek
Yani benimki ben hareketliyken kıpırdamıyo ama uzanınca baya hareket ediyo. Herkesinki farklı oluyo önemli olan düzenli olması. Ara ara kontrol et. Olmazsa doktoruna söyle o daha iyi değerlendirir. Benim okuduğum sol yana yatmak kan dolaşımını hızlandırdığı için bebeği hareketlendiriyormuş.
Muhammed ismini adadım ezanını okutucam kimliğine yazdırmıycam. Üsame ismini çok sevdim okuduğum kitapta adı geçen sahabeCanım siz bilirsinizde çok ağır bir isim değil mi?üsame bana ağırlığı olan bir isim gibi geliyor, 2 tanıdığım var biri büyük biri 17 yaşlarında ikiside çok esraremgiz insanlar,çocuklar isim sçylemiyormy sonuçta kardeş onların :))
Valla canım aynı beni anlatmışın bi çıksa poposuna poposuna vurucam keratanınbebek hareketlerinden bahsedilmiş benim bebeğim de aksine ben hareketliysem ona da aşırı hareket geliyor kıpır kıpır canımı yakıyor bazen karnımı delecek zannediyorum.Bu hafta iyice büyüdü kemiklendi elleri ve ayaklarını rahat tutabiliyorum
Maşallah iyi misiniz ikiniz de?Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Çok dikişli bi doğum geçirmedim canım ilk doğumda 3 dikişim 2. Doğumda hiç yoktu. Dikişler ilk başta hani elinde çizik olur domates doğrarsın yakarya tuvalette yıkarken öyle sızladı 1 hafta kadar sonra geçti gitti dikişler kendi düşüyo. Hiç bi şekilde sarkma Genişleme olmadı. Hatta cinsel ilişkide baya zorlanıyorduk doğumdan sonra bi kaç denemeden sonra normale dönüyo ve kesinlikle hiç bi gevşeklik olmuyo.dikiş tamamen kapanıyo düşüyo. Sor istediğini canım Yaşadığım bi durumsa cevaplarım severekCanım bor
normal doğumdan sonra atılan dikişler hemen iyileşiyor mu? Sonra alınıyor mu dikişler?tamamen kapanıyor mı?birde vajina da genişlik sarkma yapıyor mu? Sen tecrübelisin ondan soruyorum:)
nhan16, post: 41047149, member: 636798"]Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Ayu hayirli olsunn canimm.gozunuz aydin :)Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Aynı demek ki bizim bıdıklar:))Bazen aşağıya vuruyor çıkacak gibi sancı giriyor.Doğunca şaplatalım bir tane popişlerine:))Valla canım aynı beni anlatmışın bi çıksa poposuna poposuna vurucam keratanın
AAA gerçek mi erken doğum mu oldu canım sen ve bebeğin iyisiniz herhaldeKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?