- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.501
Sağol canım bende normal düşünüyorum ya, ondan kafamı kurcalıyor anlamlara soramıyorm haliyle bunları,kimisi diyor ta makata kadar yırtıldı diktiler felan ondan korktum,demek geçiyor, peki canım o an masada iken,başı çıkınca mı Can'ın yanıyor,omuzu çıkarken mi?allah yardım etmeli o anda yoksa zor demiÇok dikişli bi doğum geçirmedim canım ilk doğumda 3 dikişim 2. Doğumda hiç yoktu. Dikişler ilk başta hani elinde çizik olur domates doğrarsın yakarya tuvalette yıkarken öyle sızladı 1 hafta kadar sonra geçti gitti dikişler kendi düşüyo. Hiç bi şekilde sarkma Genişleme olmadı. Hatta cinsel ilişkide baya zorlanıyorduk doğumdan sonra bi kaç denemeden sonra normale dönüyo ve kesinlikle hiç bi gevşeklik olmuyo.dikiş tamamen kapanıyo düşüyo. Sor istediğini canım Yaşadığım bi durumsa cevaplarım severek
Aaaa canım ciddimizin , hayırlı olsun kuzun, sağlığı nasıl ,doğum nasıl oldu,çok şaşırdım vallaKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Pinhadan başkası da mı doğurdu canım?Kızlar şoktayım hergün bi süpriz maşallah doğan bebişlere darısı bize. 36. Haftam dolsun benimkide gelsin sağlıkla inşşşş
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Can yanması gibi değil ya nasıl anlatayım tuvaletini yaparken nasıl sancıyla ıkınırsın kendiliğinden çıkar rahatlarsın öyle bişey o anda acı vermiyo çıkışı zorlanma ıkınma sadece Kafası çıkınca zaten gerisini anlamıyorsun tekrar doğmuş gibi oluyor herşey bitiyo bi anda kuş gibi oluyosun.Sağol canım bende normal düşünüyorum ya, ondan kafamı kurcalıyor anlamlara soramıyorm haliyle bunları,kimisi diyor ta makata kadar yırtıldı diktiler felan ondan korktum,demek geçiyor, peki canım o an masada iken,başı çıkınca mı Can'ın yanıyor,omuzu çıkarken mi?allah yardım etmeli o anda yoksa zor demi
evet canım daha erken zamanında gelsin bebeklerimiz daha beşiği almadım kıyafeleri yıkayıp ütülemedimKızlar şoktayım hergün bi süpriz maşallah doğan bebişlere darısı bize. 36. Haftam dolsun benimkide gelsin sağlıkla inşşşş
Forumun ilk bebeği benden))
Gözün aydın canım bebeğin erkenden gelmiş sağlıkla büyüsün inşaallah.Bahtı güzel olsun o ayakları yiyesim geldi:))Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
Beşiği bizde almadık beğendim ama aldırmadım doğurayım alır gelir eşim küvetinide almadım.evet canım daha erken zamanında gelsin bebeklerimiz daha beşiği almadım kıyafeleri yıkayıp ütülemedim
sen benden iyisin yıkama ütüleme işini halletmişsin küvette yok ben de.bezi aldım kızım sayesinde anne kardeşimin bezini alalım hadi ama deyince aldım:))çantamı hazır etmeliyim.Her gün bişey çıktı bu ara gelen giden valla fırsat vermedilerBeşiği bizde almadık beğendim ama aldırmadım doğurayım alır gelir eşim küvetinide almadım.
Kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam da hazır bez almadım sadece
Vay be evet şimdi okudum yazdıklarını, inanamıyorum, Allah şifa versin,ben de de erken doğum korkusu başladı,36 ayı bir doludsam rahatlicam saatleri sayıyormuş resmennyala doğum yaptı
Hayırlı olsun Güle güle büyütün. Allah hayırlı ömür versin insallah.Kızlar bebeğimi kucağıma aldım
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
NeeKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Hazırla artık sende canım. Sonra bi süpriz yaşamasen benden iyisin yıkama ütüleme işini halletmişsin küvette yok ben de.bezi aldım kızım sayesinde anne kardeşimin bezini alalım hadi ama deyince aldım:))çantamı hazır etmeliyim.Her gün bişey çıktı bu ara gelen giden valla fırsat vermediler
Hazırla artık sende canım. Sonra bi süpriz yaşama
Bismillahirrahmanirrahim :) yemin ederim okudukca sok oluyorum galiba ben saniyodum ki hic kimse dogurmayack hep boyle gidecek :) gozun aydin canimmmmKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Ayyy ben hicbirsey yapmadim ne yikama ne utu ne canta geceligim pijamam bile yok :) zaten doktor bugun basini tam rahim agzina dayamis diyince tirsttim bu wy sonuna kadar herseyi bitirmeliyim geliyorlaaaaaaarBeşiği bizde almadık beğendim ama aldırmadım doğurayım alır gelir eşim küvetinide almadım.
Kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam da hazır bez almadım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?