2015 Temmuz Anneleri

Sağol canım bende normal düşünüyorum ya, ondan kafamı kurcalıyor anlamlara soramıyorm haliyle bunları,kimisi diyor ta makata kadar yırtıldı diktiler felan ondan korktum,demek geçiyor, peki canım o an masada iken,başı çıkınca mı Can'ın yanıyor,omuzu çıkarken mi?allah yardım etmeli o anda yoksa zor demi

Can yanması gibi değil ya nasıl anlatayım tuvaletini yaparken nasıl sancıyla ıkınırsın kendiliğinden çıkar rahatlarsın öyle bişey o anda acı vermiyo çıkışı zorlanma ıkınma sadece Kafası çıkınca zaten gerisini anlamıyorsun tekrar doğmuş gibi oluyor herşey bitiyo bi anda kuş gibi oluyosun.
O çok dikişliler çoğunlukla devlette olan doğumlarda oluyo duyduğum kadarıyla. Bide Dikiş makata kadar nasıl olucakki benimki sağ kasığıma doğruydu Yön olarak. Rahim ağzındaküçük bişeydi 1 cm kadar benim gördüğüm.

evet canım daha erken zamanında gelsin bebeklerimiz daha beşiği almadım kıyafeleri yıkayıp ütülemedim
Beşiği bizde almadık beğendim ama aldırmadım doğurayım alır gelir eşim küvetinide almadım.
Kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam da hazır bez almadım sadece

Beşiği bizde almadık beğendim ama aldırmadım doğurayım alır gelir eşim küvetinide almadım.
sen benden iyisin yıkama ütüleme işini halletmişsin küvette yok ben de.bezi aldım kızım sayesinde anne kardeşimin bezini alalım hadi ama deyince aldım:))çantamı hazır etmeliyim.Her gün bişey çıktı bu ara gelen giden valla fırsat vermediler

Hazırla artık sende canım. Sonra bi süpriz yaşama

Ayyy ben hicbirsey yapmadim ne yikama ne utu ne canta geceligim pijamam bile yok :) zaten doktor bugun basini tam rahim agzina dayamis diyince tirsttim bu wy sonuna kadar herseyi bitirmeliyim geliyorlaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…