- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.521
Kizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
super bir ultrason doktoruna denk geldim bana bebegin 4 boyutlu bir suru resmini verdi:) bebek ayni ablasi yani kocam:) neyse bahane ile bebegi gormus olduk 4 ay sonra:) hatta 4 boyutlu ilk defa gordum:) bizimki tabiki babaya cekmis irice yine, 2100 gr cikti. Bacaklarda cok uzun dedi doktor:) bu arada bebegin kafa asagida ayrica sirti sola donmus yani normal dogum yapsam en ideal pozisyonu almis:) hadi bakalim insallah zamaninda gelsin kizim, korkuttu bizi vallahi:) bende hemen hastane cantami hazirlamaya karar verdim tabi:) soran merak eden herkese tesekkurler cok! Biz iyiyiz teyzeleri:)
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
aa kanamanmı oldu canım ya geçmiş olsunKizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
super bir ultrason doktoruna denk geldim bana bebegin 4 boyutlu bir suru resmini verdi:) bebek ayni ablasi yani kocam:) neyse bahane ile bebegi gormus olduk 4 ay sonra:) hatta 4 boyutlu ilk defa gordum:) bizimki tabiki babaya cekmis irice yine, 2100 gr cikti. Bacaklarda cok uzun dedi doktor:) bu arada bebegin kafa asagida ayrica sirti sola donmus yani normal dogum yapsam en ideal pozisyonu almis:) hadi bakalim insallah zamaninda gelsin kizim, korkuttu bizi vallahi:) bende hemen hastane cantami hazirlamaya karar verdim tabi:) soran merak eden herkese tesekkurler cok! Biz iyiyiz teyzeleri:)
ayyy şakamı buu :) Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .. korkarım temmuza girmeden hepimiz doğuracaxzKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.[/BU]
Gözün aydin canimm ins ikinizde sagliklisinizdir,ay heyecanlandim az kaldi demek artik:)
Hoşgeldin :)Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedimbenim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler
Maşallah bebeğine canım inşallah kendiliğinden düzelirEveett doktorumuz herşey iyi dedi 33 hafta olmusum oğlum 2200kg boyuda tahmını 43 cm yüzü aşağıya dönük olunca göremedik tabiki biraz böbreklerde büyüme var dedi ama cok takip edilecege benZemiyor sorun oek olmaz dedi inşallah olmaz
İlk defa iki hafta sonra gel dedi
Canım ayakta hareket halinde belki fark etmiyorsundur belkide çok sakon bir bebek ara ara uzan o zaman daha tahat hissedersinKizlar ben 33.haftadayim bebegim fazla tekme atmiyor.Uzandigimda atiyor insan korkuyor
Maşallah size allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmek istemedi anlaşılan :)Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Canım bununla geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir belkide ximcime kendini göstermek istedi siZe hayırlısıyla vakti zamanı glince kucağına alırsın inşallah bebişini canımKizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
Gecmis olsun cokKızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Bencedeeeebenim de hiç bir şeyim hazır değilbaşlayım bi an önce çoook heyecanlı
Ayyy ben hicbirsey yapmadim ne yikama ne utu ne canta geceligim pijamam bile yok :) zaten doktor bugun basini tam rahim agzina dayamis diyince tirsttim bu wy sonuna kadar herseyi bitirmeliyim geliyorlaaaaaaar
Yok canım benimde bebeğim iri 2 haftada 500 gr alıyo bu haftanın Sonun da 3 kilo civarı olurKizlar az evvel face grubunda okudum 35 haftaligiz 3 kilo civari yazmis ben daha bugun 32. Haftada 1800 gram ciktim onlarda bi anormallik mi var ki
Cnm hayırlı olsun.sanırım daha zamanı vardı.detayları bekliyoruz senden.Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Ben butun gun arabadayim canim denk gelmistir birde oturunca ve emniyet kemeriyle biraz siki oluyor tabiki ortam. Ama araba kullanmanin hicbir sakincasi yok burada butun kadinlar araba kullaniyor son gune kadar hamileyken.kızlar bugün ilk defa okula arabayla gittim. biraz kasılma sayım arttı normal mi sizce? araba kullanan arkadaşlar sizde de araba kullanırken kasılma oluyo mu
Herşeyde vardır bi hayır kızını Görmüş oldun ne güzel bi sorun yokmuş çok sevindim kanamada Önemsiz bişeydir umarım. Inş zamanında sağlıkla kucaklarsın Bebeğini.Kizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
Aaaaaa hayirli olsun anali babali buyusun canim!!! Iyimisiniz ikinizde?Kuvezdemi bebis? Adini ne koydunuz? Dogumlar basladi bile :)Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Aman dikkat et canimaa kanamanmı oldu canım ya geçmiş olsunneyseki şükür herşey yolundaymış ,, sıcakta fazla yorma kendini , zor ama az kaldı idare et . bende dün gece sancılandım bu sabah acil gittim , nst bağladılar idrar kan baktılar ,, enfeksiyonum yine çok artmış ilaç verdi ,, karnında sertleşme her hangi anormal durum olursa ara dedi. zaten sicilimde erken dogum olunca herkes tetikte bekliyor ,
Sagol canim, aynen dedigin gibi nasil cimcimelikler gosterdi ultrasonda gulduk doktorla bayagi:)Hoşgeldin :)
Maşallah bebeğine canım inşallah kendiliğinden düzelir
Canım ayakta hareket halinde belki fark etmiyorsundur belkide çok sakon bir bebek ara ara uzan o zaman daha tahat hissedersin
Maşallah size allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmek istemedi anlaşılan :)
Canım bununla geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir belkide ximcime kendini göstermek istedi siZe hayırlısıyla vakti zamanı glince kucağına alırsın inşallah bebişini canım
Insallah canim, simdilik erken dogum icin hicbir neden yok hersey normal dedi doktor. Insallah zamaninda gelir bebislerimiz:)Herşeyde vardır bi hayır kızını Görmüş oldun ne güzel bi sorun yokmuş çok sevindim kanamada Önemsiz bişeydir umarım. Inş zamanında sağlıkla kucaklarsın Bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?