2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ben simdi doktordan geldim. Bugunde kanama devam edince gideyim dedim artik. Hemen ayrintili ultrasona gonderdiler. Kanama alanini goruyorlar ama bebegin yada plasentanin etrafinda degil yani nedeni belli degil. Serviks uzunlugunu plasentanin konumunu bebegi herseyi cok detayli incelediler hersey normal. Acilma yok rahim boyu gayet normal. Alttan muayene de yaptilar. Simdilik takipteyim haftaya tekrar doktor kontrolune gidecegim. Kanama artarsa bebek hateketi azalirsa kasilmalar saatte 6'dan fazlaysa hemen ara dedi doktor. Ikinci gebeliklerde yalanci kasilmalar birinciye gore cok daha fazla olur dedi.
super bir ultrason doktoruna denk geldim bana bebegin 4 boyutlu bir suru resmini verdi:) bebek ayni ablasi yani kocam:) neyse bahane ile bebegi gormus olduk 4 ay sonra:) hatta 4 boyutlu ilk defa gordum:) bizimki tabiki babaya cekmis irice yine, 2100 gr cikti. Bacaklarda cok uzun dedi doktor:) bu arada bebegin kafa asagida ayrica sirti sola donmus yani normal dogum yapsam en ideal pozisyonu almis:) hadi bakalim insallah zamaninda gelsin kizim, korkuttu bizi vallahi:) bende hemen hastane cantami hazirlamaya karar verdim tabi:) soran merak eden herkese tesekkurler cok! Biz iyiyiz teyzeleri:)

Bununla gecmis olsun canım.
İnş bebisin zamanında ve sağlıklı doğar...

aa kanamanmı oldu canım ya geçmiş olsun neyseki şükür herşey yolundaymış ,, sıcakta fazla yorma kendini , zor ama az kaldı idare et . bende dün gece sancılandım bu sabah acil gittim , nst bağladılar idrar kan baktılar ,, enfeksiyonum yine çok artmış ilaç verdi ,, karnında sertleşme her hangi anormal durum olursa ara dedi. zaten sicilimde erken dogum olunca herkes tetikte bekliyor ,

Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedim benim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler
Hoşgeldin :)
Maşallah bebeğine canım inşallah kendiliğinden düzelir
Kizlar ben 33.haftadayim bebegim fazla tekme atmiyor.Uzandigimda atiyor insan korkuyor
Canım ayakta hareket halinde belki fark etmiyorsundur belkide çok sakon bir bebek ara ara uzan o zaman daha tahat hissedersin
Kızlar bebeğimi kucağıma aldım darısı başınıza inş.
Maşallah size allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmek istemedi anlaşılan :)
Canım bununla geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir belkide ximcime kendini göstermek istedi siZe hayırlısıyla vakti zamanı glince kucağına alırsın inşallah bebişini canım

Gecmis olsun cok

Kizlar az evvel face grubunda okudum 35 haftaligiz 3 kilo civari yazmis ben daha bugun 32. Haftada 1800 gram ciktim onlarda bi anormallik mi var ki

kızlar bugün ilk defa okula arabayla gittim. biraz kasılma sayım arttı normal mi sizce? araba kullanan arkadaşlar sizde de araba kullanırken kasılma oluyo mu
Ben butun gun arabadayim canim denk gelmistir birde oturunca ve emniyet kemeriyle biraz siki oluyor tabiki ortam. Ama araba kullanmanin hicbir sakincasi yok burada butun kadinlar araba kullaniyor son gune kadar hamileyken.

Herşeyde vardır bi hayır kızını Görmüş oldun ne güzel bi sorun yokmuş çok sevindim kanamada Önemsiz bişeydir umarım. Inş zamanında sağlıkla kucaklarsın Bebeğini.

Aman dikkat et canim
Kendine. Zamaninda saglikli gelecek bebisler merak etme hic:)

Sagol canim, aynen dedigin gibi nasil cimcimelikler gosterdi ultrasonda gulduk doktorla bayagi:)

Herşeyde vardır bi hayır kızını Görmüş oldun ne güzel bi sorun yokmuş çok sevindim kanamada Önemsiz bişeydir umarım. Inş zamanında sağlıkla kucaklarsın Bebeğini.
Insallah canim, simdilik erken dogum icin hicbir neden yok hersey normal dedi doktor. Insallah zamaninda gelir bebislerimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…