2015 Temmuz Anneleri

Maşallah iyi misiniz ikiniz de?

Aaa dogdu muuuu
Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.
Kac kilo dogdu?
GGözün Aydin...

Ne diyon kııııııııııuuıııııııız

Ayu hayirli olsunn canimm.gozunuz aydin :)

Kızlar şoktayım hergün bi süpriz maşallah doğan bebişlere darısı bize. 36. Haftam dolsun benimkide gelsin sağlıkla inşşşş

Aaaa canım ciddimizin , hayırlı olsun kuzun, sağlığı nasıl ,doğum nasıl oldu,çok şaşırdım valla

Ayyyy nasil yani ne kadar normal yazmışsın )) kocamaaaan haber bu :) ikinizde iyi misiniz???

Hayırlı olsun Güle güle büyütün. Allah hayırlı ömür versin insallah.

yaaa butemmuz bebişleri aceleci çıktı yaaa..iyi misiniz?

Nee iyimisiniz? Bebiş nasıl? Kilosu sağlığı?

Bismillahirrahmanirrahim :) yemin ederim okudukca sok oluyorum galiba ben saniyodum ki hic kimse dogurmayack hep boyle gidecek :) gozun aydin canimmmm

Hayırlı olsun. Güle güle büyütün inş.

ayyy şakamı buu :) Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .. korkarım temmuza girmeden hepimiz doğuracaxz

Cnm hayırlı olsun.sanırım daha zamanı vardı.detayları bekliyoruz senden.

Aaaaaa hayirli olsun anali babali buyusun canim!!! Iyimisiniz ikinizde?Kuvezdemi bebis? Adini ne koydunuz? Dogumlar basladi bile :)
Çok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımıza Doktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.

Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. Küvözde değil dimi ? Bizde Doğumu durdurmaya çalışıyoruz.. Umut oldu iyi oluşu çok sağlıklı günlere inşallah ikiniz içinde..

Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. Küvözde değil dimi ? Bizde Doğumu durdurmaya çalışıyoruz.. Umut oldu iyi oluşu çok sağlıklı günlere inşallah ikiniz içinde..
Yok cnm şükür küvezde değil. Yanımda kızım. Sarılık ve kilo takibi yapılıyor. İnş gerek kalmadan evimize gideriz beraber. Rabbim sizin içinde hayırlı olanı versin inş. Erken doğum durumu niçin peki cnm? Benim diğer rahim ile miyomum çok sıkıştırmış bebeğimi. Bebeğimin kilo almaması da bundan dolayıymış. Miyomu da almışlar şükür. O da temizlendi.

Benim 18 günüm var yaklaşık 40 dk dur sancim var. Ama sol taragimda daha çok agri.
Nisan gelmedi henüz.
Uyandigimda bebek toplanmisti ve çok sertti bi sure öyle kaldi yurumeme rağmen.
Normal mi bu yoksa nisan gelirken oluyor mu boyle agri

Alakasız bi şikayetle geldiğim acilden do
inşallah gerek kalmaz hemen toparlar kendini.. Ben ne yesem çıkarıyordum işhalle başladı çok az. Sancım vardı ama ishal Sancısı falan zannettim. Geldim doğum Sancısı çıktı. Açılma yoktu çok şükür. Hemen yatırdılar iğneler serumlar uğraşıyoruz. Sancı 6 serumdan sonra biraz düzeldi çok şükür. Bende de kist vardı onla alakalı mı acaba. Kendi doktorumda da Değilim burası küçük biyer devlet hastanesindeyim hiç Bişey söylemiyorlar maalesef

Benim hiç bi fikrim yok online ım ama Bebeğin hareketleri falan önemli galiba doktorunu arasan ? Birde Telaş yapma. Hiç yardımcı olamadım ama tecrübesizim

Canim bayagi sok olmussundur sende ama sonuc iyi olmus ikinizde sagliklisiniz bebek kuveze bile girmemis. Cok sevindim Allah bagislasin kizini ismi ile yasasin:)

Canımmmm gözünaydınn,valla sabah saabhh aldık 2.güzel haberi...Maşallahh ikinizedeee,çok sevindim küvessiz iyi olmasınaa....korkulu günlerden sonra kavustun yavrunaaaa...hayırlısıylada evinize gidin inşş...

Cnm bence imkan varsa Buyük bir hastaneye ambulansla falan gıdemezmısın.sonuçta kuçuk bir hastaneymıs.Allah muhafaza erken doğum vs olursa yenidogan yogunbakımı var mı?

Cnm bence imkan varsa Buyük bir hastaneye ambulansla falan gıdemezmısın.sonuçta kuçuk bir hastaneymıs.Allah muhafaza erken doğum vs olursa yenidogan yogunbakımı var mı?
Canım doktorumla konuştuk yola Çıkma ilk önce o serumları iğneleri ye dedi. Sonrasında bi problem olacağını düşünmüyorum dedi. Problem olursa 4 saat falan Sürüyor Ankara. Ya da Allah korusun doğum olursa bebeği Konya ya bir saat gibi Bişey oraya yolluyorlarmış. İnşallah gerek kalmaz zaten durum Değerlendirmesi yapıp hemen gidebilirizde Ankara ya

Seymasevde .!.:
Kızlar şoktayım hergün bi süpriz maşallah doğan bebişlere darısı bize. 36. Haftam dolsun benimkide gelsin sağlıkla inşşşş
Ayy benim daha cantam hazir değil pazartesi ilk is hazirliyacam sabırsız bebisler var Rabbim hepimize bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun cnm.umarım vaktinde gelir bebeklerımız.

Kız pinhaaan sok ettin bizi
Rabbim huzurlu mutlu sağlıkli bi ömür nasip etsin yavruna. .Kısa zamanda evinize gidin inş
Çok şükür iyisiniz
Rabbim kolaylik versin

Bak sen yaaa

Gecmis olsun canim iyi olmanız harika haber Boyu ve kilosuda tam hamilelik takviminde çıkan gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…