2015 Temmuz Anneleri

Kızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani

Ben butun gun arabadayim canim denk gelmistir birde oturunca ve emniyet kemeriyle biraz siki oluyor tabiki ortam. Ama araba kullanmanin hicbir sakincasi yok burada butun kadinlar araba kullaniyor son gune kadar hamileyken.
sağol canım rahtaladım biraz belki alışkın değildi ya ondan da olmuş olabilir. raporum bitti yeni başladım işe evde hep yatan bebek de alışamadım mesai hayatına

canım ödem olmuş olabilir mi? ben birazcık tuzlu yesem ellerim şişiyo.şimdi sıfır tuz tüketiyorum rahatım Allaha şükür

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. bizim bebeklerimizi de zamanında bize kavuştursun Rabbim

canım ödem olmuş olabilir mi? ben birazcık tuzlu yesem ellerim şişiyo.şimdi sıfır tuz tüketiyorum rahatım Allaha şükür
e canım tuzlu yemıyorum kı valla bu gece cok sıkıntılıydım uyuyamıyorum ellerım ayyaklarım yanıyo idrar yolları enfeksıyonum ıcın kımse bısey yapmadı ondan ayrı cekıyorum vala aglıycam o kadar kotuyum

canım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansan keşke.çünkü sıkıntı olabiliyo

canım lökosit fazla değilmiş idrar yolu enf olduğuna emin misin? genelde 8-10 olunca öyle diyolar ama bilemedm şimdi
dr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…