- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.561
Sağol canım. İnşallah en hayırlı zamanda gelsinlerAllah yardımcın olsun cnm.umarım vaktinde gelir bebeklerımız.
sağol canım rahtaladım biraz belki alışkın değildi ya ondan da olmuş olabilir. raporum bitti yeni başladım işe evde hep yatan bebek de alışamadım mesai hayatınaBen butun gun arabadayim canim denk gelmistir birde oturunca ve emniyet kemeriyle biraz siki oluyor tabiki ortam. Ama araba kullanmanin hicbir sakincasi yok burada butun kadinlar araba kullaniyor son gune kadar hamileyken.
canım ödem olmuş olabilir mi? ben birazcık tuzlu yesem ellerim şişiyo.şimdi sıfır tuz tüketiyorum rahatım Allaha şükürKızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
canım biberon ve emzik temizleyici fırçalar var onlardan alabilirsin bu resımdekılerdenKızlar emzik ve biberon nasıl ve neyle temizlenir?
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. bizim bebeklerimizi de zamanında bize kavuştursun RabbimÇok sağolun kızlar. Gördüğüm kadarını alıntıladım. Nasıl olduğunu biraz anlatayım. Dün gece Sancım vardı, uyuyamadım. Sabah uyymuşum. Öğlene doğru uyandım. Lavaboya gittiğimde kanamam vardı. Alışkanlık haline geldiğinden Kanamalar önemsemedim. Doktorumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım. Hazırlandım. Atladım arabaya geldik. Çantaları almadan yanımızaDoktorumuz bizi bekliyormuş. Yoldayken nerdesin diye aradı hatta. Hemen ultrasona aldı. Kalp atışlarını gördük. Alttan muayeneye aldı hemen. 4 cm açılma var dedi. Apar topar yoğun bakımı, doğumhaneyi aradı. Ben şimdi napıyoruz dedim doğuma gidiyoruz dedi. Halimi görmeliydiniz ama. Oda hazır olmadığından Nts odasınu boşaltıp beni hazırladılar. Doğumhaneye indirdiler hemen. Acil sezeryan oldum yani. Normal doğum tarihimiz 2 temmyzdu, Doktorumuzun verdiği tarih 20 haziran. Kızım hiçbirini beklemeden erken davrandı. Şükür ikimizde iyiyiz. Dikişlerden dolayı ağrım var biraz. Bebeğim ise biraz ufak. 2080 gr, 46 cm. Kıyafetleri bile olmuyor üzerine adını da Berra Ece koyduk inş. Annanesi ile kızım uyuyor şu an. Ben hangi duygular içindeyim onu bile bilmiyorum. Fazla sakindim ama hala da onu koruyorum sanırım. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
canım ben friendly organic in beslenme gereçleri temizleme sıvısı aldım onula temizledimKızlar emzik ve biberon nasıl ve neyle temizlenir?
e canım tuzlu yemıyorum kı valla bu gece cok sıkıntılıydım uyuyamıyorum ellerım ayyaklarım yanıyo idrar yolları enfeksıyonum ıcın kımse bısey yapmadı ondan ayrı cekıyorum vala aglıycam o kadar kotuyumcanım ödem olmuş olabilir mi? ben birazcık tuzlu yesem ellerim şişiyo.şimdi sıfır tuz tüketiyorum rahatım Allaha şükür
canım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansan keşke.çünkü sıkıntı olabiliyoe canım tuzlu yemıyorum kı valla bu gece cok sıkıntılıydım uyuyamıyorum ellerım ayyaklarım yanıyo idrar yolları enfeksıyonum ıcın kımse bısey yapmadı ondan ayrı cekıyorum vala aglıycam o kadar kotuyum
canım vermedı kı ya vernedıler kac kere gıttımcanım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansan keşke.çünkü sıkıntı olabiliyo
Cnm fırçaları aldım ama deterjanlamı temızlemelı kaynatarak mı ne kadar kaynatmalı emzıklerı?canım biberon ve emzik temizleyici fırçalar var onlardan alabilirsin bu resımdekılerden
Cnm nereden aldın?canım ben friendly organic in beslenme gereçleri temizleme sıvısı aldım onula temizledim
internetten canım unnado da vardı çamaşır deterjanıyla birlikte almıştım. organic ikisi de içeriklerini araştırmıştımCnm nereden aldın?
başka bi doktora daha gitsen? lökosit kaç çıkıyo testinde? bir de idrar kültürü yapıldı mı?canım vermedı kı ya vernedıler kac kere gıttım
Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
Cnm fırçaları aldım ama deterjanlamı temızlemelı kaynatarak mı ne kadar kaynatmalı emzıklerı?
yapıldı kültür temiz ama lökasit +1başka bi doktora daha gitsen? lökosit kaç çıkıyo testinde? bir de idrar kültürü yapıldı mı?
canım lökosit fazla değilmiş idrar yolu enf olduğuna emin misin? genelde 8-10 olunca öyle diyolar ama bilemedm şimdiyapıldı kültür temiz ama lökasit +1
dr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcemcanım lökosit fazla değilmiş idrar yolu enf olduğuna emin misin? genelde 8-10 olunca öyle diyolar ama bilemedm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?