2015 Temmuz Anneleri

dr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcem
bence de bi git bakalım.insan hamile olunca herşeye 2 kat dikkat etmeli bi de ilk bebekse tecrübesizlik neyin ne olduğunu anlamıyoruz valla

dr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcem
Cnm bnm bi arkadadimda hep cekti enfeksiyon ilaclr fln.kar etmedi tabi ama hep doktor kontrolundeydi.baska doktorada git canim.nolur nolmz.

Kızlar günaydın normal doğum mu yoksa sezaryen mi olacak diye kaçıncı hafta Söyler doktor acaba?

bence de bi git bakalım.insan hamile olunca herşeye 2 kat dikkat etmeli bi de ilk bebekse tecrübesizlik neyin ne olduğunu anlamıyoruz valla
aynen öyle valla oturdum suan aglıyorum acayıp sınırım bozukya agrıyo kasıgımın bırı sureklı gece gunduz bebekde solda baskı yapıyo agrı ıkıye cıkıyo bakalım arastırmaya gıdıcem ne dıycekler

Cnm bnm bi arkadadimda hep cekti enfeksiyon ilaclr fln.kar etmedi tabi ama hep doktor kontrolundeydi.baska doktorada git canim.nolur nolmz.
araştırmaya gidicem canım çok akıntım var bide artık farklı bi boyut aldı ama umursamıyolar ona sınır oluyorum

Kızlar günaydın normal doğum mu yoksa sezaryen mi olacak diye kaçıncı hafta Söyler doktor acaba?
canım eğer sağlık sorunun yoksa sanırım çatı muayenesinden sonra söylüyormuş uygunsun normal doğuma yada değilsin diye. sanırım o da 36-37. hafta gibi bişeydi burda öyle okumuştum sanırım

akıntı bende de çok var. beyaz sarımsı ama o kunuda benim doktorum da bişey demedi normal rahimin savunma mekanizması dedi.
aynen yeşile döndü artık benımkı ama nasıl normal oluyo kı ya valla şaştım artık şu kızım saglıkla bı dogsunda hepsı gecıcek oyle avutuyorum kendımı

aynen yeşile döndü artık benımkı ama nasıl normal oluyo kı ya valla şaştım artık şu kızım saglıkla bı dogsunda hepsı gecıcek oyle avutuyorum kendımı
canım bence zaman kaybetmeden git. benim doktorum yeşilimsi kahverengi ve kokulu olursa gel demişti. bence git inş önemli bişey yoktur da en azından için rahat eder

kızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla calısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı

canım bence zaman kaybetmeden git. benim doktorum yeşilimsi kahverengi ve kokulu olursa gel demişti. bence git inş önemli bişey yoktur da en azından için rahat eder
benımkı tam o anlattıgın gıbı canım haftaya randevm var hem raporda alıcam bakalım ne dıycekler

Kızlar bebeğimi kucağıma aldım darısı başınıza inş.
inanamıyorummm. resmen doğumlar başladı topikte.
hep böyle konuşacağız, devam edecek gibi geliyordu.

Maşallah canım küvezde değilmiş bebeğin. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.
ismide çok güzelmiş. inş bian önce toparlanırsınız.

2015 Temmuz doğum hikayelerimiz yazılsınnn

bende çok kötüyüm yaa ( ayakkabımı zor giydim sabah, yine bütün gece uyuyamadm. çok sinirliym sabahtan beri yaa. Allah sonumuzu hayır etsin

bende çok kötüyüm yaa ( ayakkabımı zor giydim sabah, yine bütün gece uyuyamadm. çok sinirliym sabahtan beri yaa. Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen canım aglayıp duruyorum cok sınırlıyım valla kayınvalıdem geldı dun ısden cıktım kendım yemek yapıyorum hıc bıseye elını surmuyo yenı gelın gıbı oturuyo ayaklarım cok kotu esım dr gıdelım dıyo kalkıp bakmıyo bıle onada sınır oldum aglayıp duruyorum

seni fazladan çalıştırmaya hakları yok canım.
bizde de mesailer oluıyor mesela. ama ben kalmıyorum çıkıyorum. haftasonu/akşam işler cıkıyo ben gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…