- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.581
bence de bi git bakalım.insan hamile olunca herşeye 2 kat dikkat etmeli bi de ilk bebekse tecrübesizlik neyin ne olduğunu anlamıyoruz valladr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcem
Cnm bnm bi arkadadimda hep cekti enfeksiyon ilaclr fln.kar etmedi tabi ama hep doktor kontrolundeydi.baska doktorada git canim.nolur nolmz.dr bana diyoki idrar yollarında enfeksıyon var bel agrın kasık agrın ondan dıyo ilaç verın dıyorum cok kotuyum cunku gerek yok normal bunlar dıyo sımdı arastırma hastanesı var ona gıdıcem
aynen öyle valla oturdum suan aglıyorum acayıp sınırım bozukya agrıyo kasıgımın bırı sureklı gece gunduz bebekde solda baskı yapıyo agrı ıkıye cıkıyo bakalım arastırmaya gıdıcem ne dıyceklerbence de bi git bakalım.insan hamile olunca herşeye 2 kat dikkat etmeli bi de ilk bebekse tecrübesizlik neyin ne olduğunu anlamıyoruz valla
çok geçmiş olsun canım inş düzelir tez zamandaaynen öyle valla oturdum suan aglıyorum acayıp sınırım bozukya agrıyo kasıgımın bırı sureklı gece gunduz bebekde solda baskı yapıyo agrı ıkıye cıkıyo bakalım arastırmaya gıdıcem ne dıycekler
araştırmaya gidicem canım çok akıntım var bide artık farklı bi boyut aldı ama umursamıyolar ona sınır oluyorumCnm bnm bi arkadadimda hep cekti enfeksiyon ilaclr fln.kar etmedi tabi ama hep doktor kontrolundeydi.baska doktorada git canim.nolur nolmz.
sagol canım benım yaçok geçmiş olsun canım inş düzelir tez zamanda
canım eğer sağlık sorunun yoksa sanırım çatı muayenesinden sonra söylüyormuş uygunsun normal doğuma yada değilsin diye. sanırım o da 36-37. hafta gibi bişeydi burda öyle okumuştum sanırımKızlar günaydın normal doğum mu yoksa sezaryen mi olacak diye kaçıncı hafta Söyler doktor acaba?
akıntı bende de çok var. beyaz sarımsı ama o kunuda benim doktorum da bişey demedi normal rahimin savunma mekanizması dedi.araştırmaya gidicem canım çok akıntım var bide artık farklı bi boyut aldı ama umursamıyolar ona sınır oluyorum
aynen yeşile döndü artık benımkı ama nasıl normal oluyo kı ya valla şaştım artık şu kızım saglıkla bı dogsunda hepsı gecıcek oyle avutuyorum kendımıakıntı bende de çok var. beyaz sarımsı ama o kunuda benim doktorum da bişey demedi normal rahimin savunma mekanizması dedi.
canım bence zaman kaybetmeden git. benim doktorum yeşilimsi kahverengi ve kokulu olursa gel demişti. bence git inş önemli bişey yoktur da en azından için rahat ederaynen yeşile döndü artık benımkı ama nasıl normal oluyo kı ya valla şaştım artık şu kızım saglıkla bı dogsunda hepsı gecıcek oyle avutuyorum kendımı
Gecer insallh canim.oyle valla basindan savmk.icin.ya olur diyolr yada bi ilac verip gonderiyolr .aciklama yok bisey yok.araştırmaya gidicem canım çok akıntım var bide artık farklı bi boyut aldı ama umursamıyolar ona sınır oluyorum
benımkı tam o anlattıgın gıbı canım haftaya randevm var hem raporda alıcam bakalım ne dıyceklercanım bence zaman kaybetmeden git. benim doktorum yeşilimsi kahverengi ve kokulu olursa gel demişti. bence git inş önemli bişey yoktur da en azından için rahat eder
aynen canım artık ozelden sıkıldım ıyıce devlette gıdıcem arastırmaya bakalım ıns orası ıyı gelırGecer insallh canim.oyle valla basindan savmk.icin.ya olur diyolr yada bi ilac verip gonderiyolr .aciklama yok bisey yok.
inanamıyorummm. resmen doğumlar başladı topikte.Kızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
bende çok kötüyüm yaaKızlar günaydın hepinize nasılsınız bugun ben hıc ıyı degılım el ve ayyaklarım tamamen şişmiş durumda iki günde nasıl böyle oldu bilemiyorum ya cok canım yanıyo sizler nasılsınız pinhana çok şaşırdım şokdayım yani
Aynen canım aglayıp duruyorum cok sınırlıyım valla kayınvalıdem geldı dun ısden cıktım kendım yemek yapıyorum hıc bıseye elını surmuyo yenı gelın gıbı oturuyo ayaklarım cok kotu esım dr gıdelım dıyo kalkıp bakmıyo bıle onada sınır oldum aglayıp duruyorumbende çok kötüyüm yaa( ayakkabımı zor giydim sabah, yine bütün gece uyuyamadm. çok sinirliym sabahtan beri yaa. Allah sonumuzu hayır etsin
canım allah bebegını analı babalı buyutsun ısde darısı bızımde basımıza çok şaşırdım amaKızlar bebeğimi kucağıma aldımdarısı başınıza inş.
seni fazladan çalıştırmaya hakları yok canım.kızlar normalde sabah sekız aksam altı çalısıyorum öğlen bi saat yemek molam var cumarteside normalde yarım gün ama 4 kadar çalıştırıyolar yanı ben bu durumda gunde 8 saatten fazla calısyorum mudurumle sımdı konusup 4 cıkmak ıstesem ne tepkı verır bılemıyorum aranızda aynı durumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?