- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.141
Benim kaç haftadır gözümde büyüyordu ilk yaptığım iş o oldu kurtuldum o yüzden üstümden kocaman bir yük kalktı darısı senin başına .o zaman öyle yapıyım en azından çantalarda 2 hafta daha geçikmemiş olur . Sen kaç dakikalık programda yıkadın 30 derece ve sıkması kaçdı . Kurutma makinesinede atmıyım diyorum ne olur ne olmaz renkleri solmasın .Ahh ahh birde ben şu yazlık kışlık olayına girebilsem nasıl gözümde büyüyor((
Kolay gelsin cnm işin çok Allah yardımcın olsun ama tatlı yorgunluklar bunlar :) bnce eğer işin yoksa şuan yıka hatta ütüle temiz çarşaf yada hurçla kaldırabilirsin dolapların gelir gelmez sil biraz havalansın mobilya kokusu çok oluyor hemen yerleştirme bnce ilk karbonatlı suyla sil o kokuyu çabuk alıyormuş öyle duydum sonrada bebek deterjanlı suyla sil koku gidince hazır eşyalarını yerleştirirsin miss gibi :) çok yorma kendini dikkat et
doğurma çalışması nasıl oluyo kız :)
İkidir yazımı tamamlamadan cevaplaya basıyorum :)Ahh ahh birde ben şu yazlık kışlık olayına girebilsem nasıl gözümde büyüyor((
Kolay gelsin cnm işin çok Allah yardımcın olsun ama tatlı yorgunluklar bunlar :) bnce eğer işin yoksa şuan yıka hatta ütüle temiz çarşaf yada hurçla kaldırabilirsin dolapların gelir gelmez sil biraz havalansın mobilya kokusu çok oluyor hemen yerleştirme bnce ilk karbonatlı suyla sil o kokuyu çabuk alıyormuş öyle duydum sonrada bebek deterjanlı suyla sil koku gidince hazır eşyalarını yerleştirirsin miss gibi :) çok yorma kendini dikkat et
Bizde öyle ara verdik aman naparsa yapsın karıya kıza gidecek halleri yok Allah korkuları varsa yani. Aklına kötü şeyler getirip iice karamsarlaşma bebişine yansır daha huzurlu olmaya çalış. Bazı şeylerde eksik olsun takma. Kızında çok cimcimeymiş :)) rica et gururunu okşayarak iste bişey isteyeceğin zaman. Gel burda paylaş kafam atınca insan rahatlıyo.zor yaa herşey alt üst oldu ben artık kırıcı çekilmez biri oldum . cinsellikle ilgili konuyada 32 haftadan sonra ara verdik . bu sefer eşimi takıyomm kafaya napıyo diye . eğilip kalkamadığım için kızıma sölüyom oda isyan da bıktım artık eğilmekten dioo. geçen kölemiyim ben bu evde herşeyi bana yaptırıyosunuz dedi. ona da üzülüyorum . sonra ağlıyorum .
Rica ederim inşallah istediğin gibidir çünkü ben o kadar mağaza dolaştım hiç destekli model görmedim en azından bi bakıyım dedim fikir olur . Çünkü idil babydan aldım çok büyük oldu kararsız kaldım değiştirip değiştirmemekle o kadar göğüslerim büyür mü bilemeiyorum birde normal emzirme atletlerinden aldım nbb nin güzel onlar daSAĞOL CNM BENM BULDUM SONRADAN
Evet kemerle cihazı karnına bağlıyorlar kasılmalara bakıyo kalp atışlarına felan 20 dakika duruyo karnında sonra bi çıktı veriyorlar sonuçları doktora götürüyorsun oda yorum yapıyoinşallah canım nts nasıl bişey ki makinayamı bağlıyorlar
Canım yapıldı 24. haftada, iyi çıkmıştı sonucum..ben şimdiye kadar 13 kilo aldım ama son ay bir buçuk almışım.. bizimki şuanda 3 hafta önden gidiyormuş
Bizde öyle ara verdik aman naparsa yapsın karıya kıza gidecek halleri yok Allah korkuları varsa yani. Aklına kötü şeyler getirip iice karamsarlaşma bebişine yansır daha huzurlu olmaya çalış. Bazı şeylerde eksik olsun takma. Kızında çok cimcimeymiş :)) rica et gururunu okşayarak iste bişey isteyeceğin zaman. Gel burda paylaş kafam atınca insan rahatlıyo.
Hadi güzel haberle dön sende allaha emanet ol dualarım seninlekızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
Selam kızlar bir şey soracağım bu izin meselesi kafamı karıştırdı. Ben 32 hafta dolunca uzatmadan izne ayrılmak istiyorum yarın 30+5 oluyorum ve doktor randevum var doktor raporunu da bu randevda veririz demişti. Şimdi erken mi almış olacağım? Tam 32+0'da mı raporu almak gerekiyor? İzne ayrılanlar yardımcı olabilir mi? Bir de aldığımız raporu iş yerine vermek yeterli mi yoksa SGKya falan da vermemiz gerekiyor mu?
Uyandim bir 20 dk once ama gozler hala acilmiyor:) ayakta uyuyorum kiz tabi saat 7.30'da tahmin ettigim gibi aciktiiiim diye bagirmaya basladi yatagindan:):) kahvalti hazirlayayim bari:)canım hadi yat uyu sen en azından bir kaç saat kafan dinlenir sana iyi uykular allah rahatlık versin :)
Olur canim hamilelik halleri iste:):) benim yeni dogum yapan bir arkadasim burda bir ay yaslilarin hasta bezli kulotlariyla gezmis son ay:)kızlar bu gece başım aacayip bi olay geldi gece bi uyandım idrarımı tutamıyorum wc ye gitmek için ayağa kalktım ama yok tutulmuyor koşa koşa wc ye gittim çok tuhafıma gitti.. hapşurunca öksürünce kaçıyorduda bu sefer böyle olunca çok şaşırdım tuhafıma gitti
Inmis olabilir canim vallahi senin bayagi yaklasti artik:)Mide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?