2015 Temmuz Anneleri

Benim kaç haftadır gözümde büyüyordu ilk yaptığım iş o oldu kurtuldum o yüzden üstümden kocaman bir yük kalktı darısı senin başına .o zaman öyle yapıyım en azından çantalarda 2 hafta daha geçikmemiş olur . Sen kaç dakikalık programda yıkadın 30 derece ve sıkması kaçdı . Kurutma makinesinede atmıyım diyorum ne olur ne olmaz renkleri solmasın .

Mobilyalar antibakteriyel boya ile bpyqnıyor bakalım koku olacak yinede

doğurma çalışması nasıl oluyo kız :)
ahahaaaa bende bilmiyom
aktarım var benim Güvenilir biri o bi karışım yapıyo doğumdan önce yiyordum bide Zeytinyağı sürüyorum ona başladım bide çömelme egzersizi. Sabunla masaj karnıma sıcağa yakın su tutarak. Daha araştırırım bakim

İkidir yazımı tamamlamadan cevaplaya basıyorum :)
Çok teşekkür ederim sende babyshoweri yaptın ve yoruldun sanırım sende kendine çok dikkat et artık dinlen bol bol. yazlık kışlıklar için ya eşinle yap yada başka birisi ile belin ağrır sonra

Bizde öyle ara verdik aman naparsa yapsın karıya kıza gidecek halleri yok Allah korkuları varsa yani. Aklına kötü şeyler getirip iice karamsarlaşma bebişine yansır daha huzurlu olmaya çalış. Bazı şeylerde eksik olsun takma. Kızında çok cimcimeymiş :)) rica et gururunu okşayarak iste bişey isteyeceğin zaman. Gel burda paylaş kafam atınca insan rahatlıyo.

SAĞOL CNM BENM BULDUM SONRADAN
Rica ederim inşallah istediğin gibidir çünkü ben o kadar mağaza dolaştım hiç destekli model görmedim en azından bi bakıyım dedim fikir olur . Çünkü idil babydan aldım çok büyük oldu kararsız kaldım değiştirip değiştirmemekle o kadar göğüslerim büyür mü bilemeiyorum birde normal emzirme atletlerinden aldım nbb nin güzel onlar da

Canım yapıldı 24. haftada, iyi çıkmıştı sonucum..ben şimdiye kadar 13 kilo aldım ama son ay bir buçuk almışım.. bizimki şuanda 3 hafta önden gidiyormuş

Bence normal dediğim gibi sen içini ferah tut zaten hepiniz uzun boylu ve yapılıymışsınız bu haftalarda kilo alımı hızlı da artıyor korkma

öyle valla burası da olmasa napıcam bilmem yarında sınavlarım var çalışmadım . hiç kalmak ta istemiyorum . kızım biraz fena aslında oda yaptırmıyo bana sen taşıma ben yaparım falan diyo ama babası gibi hem yapar hem sölenir. karıya kıza gitmez zaten .de gergin oluyo oda bende zaten barut gibiyim .işten de sıkıldım artık senelerdir çaışıyorum izin yapıyım istiyorum .

Selam kızlar bir şey soracağım bu izin meselesi kafamı karıştırdı. Ben 32 hafta dolunca uzatmadan izne ayrılmak istiyorum yarın 30+5 oluyorum ve doktor randevum var doktor raporunu da bu randevda veririz demişti. Şimdi erken mi almış olacağım? Tam 32+0'da mı raporu almak gerekiyor? İzne ayrılanlar yardımcı olabilir mi? Bir de aldığımız raporu iş yerine vermek yeterli mi yoksa SGKya falan da vermemiz gerekiyor mu?

canım iş yerine vermek yeterli diye biliyorum ben 31+5 gibi gitmiştim . doktor haftaya gel dedi 32+4 te gittim öle verdi raporu şirkete verdim başka bişi yapmana gerek yok biliyorum ben

Merabalar nasıl geçiyor hamileliginiz Bende yaklaşık 1 ay oldu eşimle birlikte olamıyoruz zorlaniyorum ben bıraktık zor oluyor çünkü Ayrıca bende daha hic bebeğim için kıyafet almadım almaya başlamam lazım. Geceleride zor uyuyorum zorlanıyorum sağlıkla yavrularimizi alalım da kucağımiza

Olur canim hamilelik halleri iste:):) benim yeni dogum yapan bir arkadasim burda bir ay yaslilarin hasta bezli kulotlariyla gezmis son ay:)

Pazartesi randevum var 34. Haftada muayeneye giden var mı? Ne yaptı doktor?

Ben beğendim joie güzel bi marka bence
Hem de ikisi bi ara hem yenidoğan hem 4 yasa kadar
2 sene önce yok muydu böyle şeyler de almışım travel 1 yasa kadar anca kullandık bacaklar sığmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…