- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.101
bende iyiyim canım olsun hareketleri kendini belli ediyor sana minik :)iyiyim canım çok şükür sıpayla çok hareketlı gunler geçiriyoruz. sen nasılsın?
canım kendini bunaltma olduğunu kadar yap doğumdan sonra daha rahat olursun bu hep böyle gitmicek biliyorsun.. inşallah canım 36 yı doldursunlarda erken gelmesin bebişler sanırım sıcaklarda çok etkiliyor bizleri iki gündür havalar burada iyiydi bende iyiyim bugün gene sıcaklar geldi hayırlsıı allah yardım eder inşallahAynen ya 36 haftam dolsun fazla beklemeden gelsin sağlıkla inş valla çok sıkıntılanıyom artıkeğilemiyorum bişey yapıcam eziyet oluyo. Çocukların oyuncakları delirtiyo heryer dağılıyo Eğilip toplamak kabus oluyo. Çocuk odası yukarda ordan başlıyorlar aşağı kata kadar bazen oyuncak oluyo. Tek tek toplatıyorum bazen toplatamıyorum uyumuş oluyorlar akşam felan dayanamayıp gene ben topluyorum. Yemek yaparken bişey yere sıçrasa oturup ağlayasım geliyo offff amma dertlenmişim
Merhaba canım nerelerdesinmerhaba hanımlarrrr
canım benım bilgisayarın int. bozuldu o yuzden gelemıyorum şimdide arkadaşın pcsine el koydum :) teldede int. yok şu izne bı çıkayım eve int. alcam inşallahhh :)Merhaba canım nerelerdesin
bazen tek bi yere toplanıyo sem sert oluyo fena hissediyorum o an :)bende iyiyim canım olsun hareketleri kendini belli ediyor sana minik :)
canım kendini bunaltma olduğunu kadar yap doğumdan sonra daha rahat olursun bu hep böyle gitmicek biliyorsun.. inşallah canım 36 yı doldursunlarda erken gelmesin bebişler sanırım sıcaklarda çok etkiliyor bizleri iki gündür havalar burada iyiydi bende iyiyim bugün gene sıcaklar geldi hayırlsıı allah yardım eder inşallah
Aman iyi olda al internet bebekler gelincede başka paylaşımlar olur güzel geçer berabercanım benım bilgisayarın int. bozuldu o yuzden gelemıyorum şimdide arkadaşın pcsine el koydum :) teldede int. yok şu izne bı çıkayım eve int. alcam inşallahhh :)
evet canım. oğluşumu özledim 1 ay önce gördüm. çarşamba ravdevum var :)Aman iyi olda al internet bebekler gelincede başka paylaşımlar olur güzel geçer beraber
canım senın suyun gelmiş olmasın korkutmak ıstemem ama dr. suyun gelınce gel dedı bana bende nasıl anlıycam dedım idrar gibi sıkıştırır ama tutamazsın onu dedi bi dr ara istersen
canım senın suyun gelmiş olmasın korkutmak ıstemem ama dr. suyun gelınce gel dedı bana bende nasıl anlıycam dedım idrar gibi sıkıştırır ama tutamazsın onu dedi bi dr ara istersen
Canım yapıldı 24. haftada, iyi çıkmıştı sonucum..ben şimdiye kadar 13 kilo aldım ama son ay bir buçuk almışım.. bizimki şuanda 3 hafta önden gidiyormuşİçini ferah tut kendini suçlu hissetme zaten bir ayda 1 kilo alması normal değil mi artık her hafta 200 gr civarı alıyorlar bende bu zamana kadar toplam 3 kilo aldım üstelik bu ay hiç kilo almamışım kızım 3 haftada 600 gr almış 8 9 gün önden gidiyordu kızım daha önce şeker yüklemesi yapılmadı mı
bendede oluyo canım.Slm kizlar ya sizinde kasilmalariniz oluyormu araada tas gibi oluyor karnim acaba bebek toplaniyor digemi oluyor
Hadi gözün Aydın az kalmış bundan sonra daha sık çağırır sona yaklaşıyoruz.evet canım. oğluşumu özledim 1 ay önce gördüm. çarşamba ravdevum var :)
Bende oluyo ama şüphelendiğin bişey varsa git görün. Herkesinki farklıdırSlm kizlar ya sizinde kasilmalariniz oluyormu araada tas gibi oluyor karnim acaba bebek toplaniyor digemi oluyor
bebeklerimiz hayırlsııyla sağlıkla gelsinde kucaklarımıza katlanıcaz bede baya oturuyorum tuvalette ama hatta yatmadan önce 3 defa felan wc ye gidiyorum düşün :)))
Canım valla bilmiyorumki bende çok yememeye çalışıyorum hamurişi makarna pilav zaten kesmiştim.. et çok yemeye çalışıyorum, balık haftada yemeye çalışıyorum, ceviz falan hergün atlamıyorum.. yani yararlı şeyleri yemeye çalışıyorum.. ama neden böyle oldu anlamadım..beni bir ay sonra çağırdı ama bu açlık tokuk kan şekerini hemen istedi.. bebişlerimiz sağlıklı olsun da erken de olsa sezaryen de olsa benim için farketmez açaıkcasıcanım benim oğluşta 3 hafta kadar önden gidiyor ,, yediklerime dikkat ediorum ,aşırı yemiyorum kendimde fazla almadım ama bende sen gibi korkuyorum açıkcası ,, kendi doktorum genetik dedi anne baba uzun yapılı sülalemizde öyle minik yok ,,senin gibi bende şekerim sınırda çıkmıştı acaba ondanmı böyle diye sordum , şekerden olsa karın çevresi geniş olurdu ve suyun fazla olurdu dedi, karın çevresi baş çevresi boyu hepsi ilerden gidiyor dedi , 15 günde bir çağırdı artık takipteyiz ,, kızımda 37 h 2 de 40 hafta görünüyordu ,, iri bebek oldugu için onuda erken aldılar.
Mide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo
bide çok su içiyorum içmeme şansımda yok günde 4 litre ye yakın içiyorum herlade eşimde akşam dyoki bu damacana kaç litre 5 günde bir damacana içilirmi
evet ya o ayrı bişey zaten bende günde bir defa oluyor o şekilde pozısyonmu değiştiriyor napıyor kasılmamı oluyor anlamıyorumbazen tek bi yere toplanıyo sem sert oluyo fena hissediyorum o an :)
Bana baktilar dun ultrasonla aci maci yik kuzum. NormL vajinal muayene. O devlet hastanesindeki okuzler bakmisti ya kizimda iste o acimisti deli gibi elle yaptilar ama onlar okuzdu adi ustunde her doktorun ki acima saanmiyorum.
evet canım arkadaş var benden 2 hafta önde aynı doktora gidiyoruz onu artık her hafta çağırmaya başlamış. Az kaldıkça insan daha çok heyecanlanıyor. içim kıpır kıpır. ruyalarımda hep. sımsıkı sarmak koklamak istiyorum.Hadi gözün Aydın az kalmış bundan sonra daha sık çağırır sona yaklaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?