2015 Temmuz Anneleri

iyiyim canım çok şükür sıpayla çok hareketlı gunler geçiriyoruz. sen nasılsın?
bende iyiyim canım olsun hareketleri kendini belli ediyor sana minik :)
canım kendini bunaltma olduğunu kadar yap doğumdan sonra daha rahat olursun bu hep böyle gitmicek biliyorsun.. inşallah canım 36 yı doldursunlarda erken gelmesin bebişler sanırım sıcaklarda çok etkiliyor bizleri iki gündür havalar burada iyiydi bende iyiyim bugün gene sıcaklar geldi hayırlsıı allah yardım eder inşallah

bazen tek bi yere toplanıyo sem sert oluyo fena hissediyorum o an :)

benide etiketledin ama suyum olsa anlardım ben herlade çünkü başımdan geçti bi kezz

Canım yapıldı 24. haftada, iyi çıkmıştı sonucum..ben şimdiye kadar 13 kilo aldım ama son ay bir buçuk almışım.. bizimki şuanda 3 hafta önden gidiyormuş

bebeklerimiz hayırlsııyla sağlıkla gelsinde kucaklarımıza katlanıcaz bede baya oturuyorum tuvalette ama hatta yatmadan önce 3 defa felan wc ye gidiyorum düşün :)))

bide çok su içiyorum içmeme şansımda yok günde 4 litre ye yakın içiyorum herlade eşimde akşam dyoki bu damacana kaç litre 5 günde bir damacana içilirmi

Canım valla bilmiyorumki bende çok yememeye çalışıyorum hamurişi makarna pilav zaten kesmiştim.. et çok yemeye çalışıyorum, balık haftada yemeye çalışıyorum, ceviz falan hergün atlamıyorum.. yani yararlı şeyleri yemeye çalışıyorum.. ama neden böyle oldu anlamadım..beni bir ay sonra çağırdı ama bu açlık tokuk kan şekerini hemen istedi.. bebişlerimiz sağlıklı olsun da erken de olsa sezaryen de olsa benim için farketmez açaıkcası

Mide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo

biz senle muhtemelen aynı zamanda doğum yapçaz benimde 27 falan ama bakalım migdemde yanma olmuyoda yediğim agzıma geliyor. süreklii çok yorgun hissediyorum kendimi . bide üzerine dün kızım anneee herkez doğurdu sen doğuramadın dedi sinir etti benii sanki ben içimde tutmaya çok meraklıyım deli mi nee

Hadi gözün Aydın az kalmış bundan sonra daha sık çağırır sona yaklaşıyoruz.
evet canım arkadaş var benden 2 hafta önde aynı doktora gidiyoruz onu artık her hafta çağırmaya başlamış. Az kaldıkça insan daha çok heyecanlanıyor. içim kıpır kıpır. ruyalarımda hep. sımsıkı sarmak koklamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…