2015 Temmuz Anneleri

Ahh ahh birde ben şu yazlık kışlık olayına girebilsem nasıl gözümde büyüyor ((
Kolay gelsin cnm işin çok Allah yardımcın olsun ama tatlı yorgunluklar bunlar :) bnce eğer işin yoksa şuan yıka hatta ütüle temiz çarşaf yada hurçla kaldırabilirsin dolapların gelir gelmez sil biraz havalansın mobilya kokusu çok oluyor hemen yerleştirme bnce ilk karbonatlı suyla sil o kokuyu çabuk alıyormuş öyle duydum sonrada bebek deterjanlı suyla sil koku gidince hazır eşyalarını yerleştirirsin miss gibi :) çok yorma kendini dikkat et

Ay valla 36. Haftam dolsun doğurma çalışmalarına başlıycam
Sağlıkla doğuralım inş. Benim büyük kız öyle hergün aynı soru nezaman doğucak
Senin kız kaç yaşında

Kızlar merhaba ben 2015 Mayıs annesiyim kapı süsü ve hediyelik yaptırmamış olanlar ben bir tanıdığımıza yaptırdım çok da beğenildi hatta doktorum anahtarlığı o kadar beğendi ki arabasının anahtarlığı yaptı sipariş vermek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz hepinize sağlıklı hamilelikler

Ay valla 36. Haftam dolsun doğurma çalışmalarına başlıycam
Sağlıkla doğuralım inş. Benim büyük kız öyle hergün aynı soru nezaman doğucak
Senin kız kaç yaşında

7 yaşını doldurcak temmuz 1 de eşim de dioki sık biraz daha dişini de aynı gün doğmuş olsunlar dedim çok biliyosan birazda sen taşıı evet istiyom sağlıklı olsun ama artık bi an önce kucagıma almak ta istiyorum . çok sevmedim hamileligi evin hali perişan ögrenci evi gibi olduu .işte geriliyorum insanlara demediğim laf kalmadı

İnş sarıp sarmalarız koklarız
Senide büyük ihtimal 2 hafta sonraya çağırır nst ye bağlarlar sonrada her hafta yada herşey yolundaysa 37 ye kadar 2 haftada çağırıyorlar

CANM BENDE MECBR GİYDM SICAK OLYR EVET AMA DİĞERİNE AYAKLRM SIĞMYR PATLYCK GİBİ OLDULAR İYİCE OLSN CNM GİT NESI VARMŞ TERLK İŞTE

Ya çok kolaydı sanki eşinde alem
Sen çalışıyorsun bide heralde bide kızında çok küçük değil ama sonuçta sana ihtiyacı var bide ev işleri Allah yardımetsin. Ama çok takma işi gücü doğumdan sonra düzene girersin inş

zor yaa herşey alt üst oldu ben artık kırıcı çekilmez biri oldum . cinsellikle ilgili konuyada 32 haftadan sonra ara verdik . bu sefer eşimi takıyomm kafaya napıyo diye . eğilip kalkamadığım için kızıma sölüyom oda isyan da bıktım artık eğilmekten dioo. geçen kölemiyim ben bu evde herşeyi bana yaptırıyosunuz dedi. ona da üzülüyorum . sonra ağlıyorum .

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sizleri özledim. bi uğrayayım dedim sen nasılsın?
İYİYİM CNM BENDE OĞLANIN AYAĞYLA UĞRŞYRM MİDEME VURYR ACTYR KERATA :) ANLAŞMA YAPMAYA ÇALŞYRM BANAMSN DEMYR İNATÇI :)) İHMAL ETME CNM BIZI MERAK EDYRZ VALLA SES CIKMYNCA DOĞRN ARKDŞLRMZ VAR HEMEN AKLMA DOĞM GELYR BENM :)

CANM BENDE MECBR GİYDM SICAK OLYR EVET AMA DİĞERİNE AYAKLRM SIĞMYR PATLYCK GİBİ OLDULAR İYİCE OLSN CNM GİT NESI VARMŞ TERLK İŞTE

o kadar kötümü ayaklarınız ya ben bi spor ayakkabım var yazlık hiç yakmıyo ike tan almıştım rengi siyahtı ama şuan beyaz gibi duruyoo giye giye yıkaya yıkaya aklar düştü ayakkabıma

poposunu ısırırım ben o keretanın :) daha var canım suanlık iyiyim bakalım hayırlısıyla beklıyoruz. eve net alayımda gircem sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…