- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.121
Bende iyiyim teşekkür ederim . Yazamadım 10 gün evimde değildim 2 hafta önce geldik gelir gelmez kendimi sürekli oyalayacak şeyler yaptım evde boş boş oturmak bunaltıyor artık beni sanki öyle yatınca hiç birşey yetişmiyecekmiş gibime geliyor. Yazlıklarımı kışlıklarımı haklettim tüm evde işe yaramayacak ne varsa attım :) ev meğerse çöplüğe dönmüş :) . Bütün biblolarımı yıkadım kaldırdım mutfakda rafda duran ıvır zıvırlarıda ev tadilata bir haftadır hazır :))
Bebek şekeri malzemeleri aldım ama daha yapmadım tadilattan sonra yapıyım dedim etrafda tozlanmasın . Bebek odası için bende duvar kağıdı aldım çizgili model en başından beri aklımdaydı öyle aldım gri duvar kapıdı bulamadım bebek odası için zaten pembede çok uçuk beyaz çizgili. Pazartesi boya için gelicekler 2 gün o sürecek halılalar perdeler yıkmaya gidicek çarşambada tüm koltukları sandalyeleri yıkamaya gelicek halı yıkamadakiler evde hep beyaz olduğu için çabuk kirleniyor perşembe mobilya gelicek cuma artık bütün etrafı toparlamaya temizlemeye kadın gelicek . Bende artık o zaman eşyaları yerleştiririm. Dünde balkonumuza komple çiçek aldık vardı ama hep kurumuştu eşim yazın çok misafir gelecek diyor balkonda otururlar onuda bir telaş sardı :)) artık odayı hayal etmekten kafayı yicem :)
Bugün ne yapsam diye düşünüyorum acaba çamaşırlarını yıkasam ütülemeden kaldırsamda gelince ütüleyip direk yerleştirsem mi ne yapsam bilemedim. Sence ne yapıyım dolapları bekliyim mi yıkayıp ütülemesi mi kalsın sadece
Ay valla 36. Haftam dolsun doğurma çalışmalarına başlıycambiz senle muhtemelen aynı zamanda doğum yapçaz benimde 27 falan ama bakalım migdemde yanma olmuyoda yediğim agzıma geliyor. süreklii çok yorgun hissediyorum kendimi . bide üzerine dün kızım anneee herkez doğurdu sen doğuramadın dedi sinir etti beniisanki ben içimde tutmaya çok meraklıyım deli mi nee
SAĞOL CNM BENM BULDUM SONRADAN
Ay valla 36. Haftam dolsun doğurma çalışmalarına başlıycam
Sağlıkla doğuralım inş. Benim büyük kız öyle hergün aynı soru nezaman doğucak
Senin kız kaç yaşında
İnş sarıp sarmalarız koklarızevet canım arkadaş var benden 2 hafta önde aynı doktora gidiyoruz onu artık her hafta çağırmaya başlamış. Az kaldıkça insan daha çok heyecanlanıyor. içim kıpır kıpır. ruyalarımda hep. sımsıkı sarmak koklamak istiyorum.
CANM BENDE MECBR GİYDM SICAK OLYR EVET AMA DİĞERİNE AYAKLRM SIĞMYR PATLYCK GİBİ OLDULAR İYİCE OLSN CNM GİT NESI VARMŞ TERLK İŞTEcanım spor ayyakabılarda benım ayyaklarım yanıyo o yuzden gıyemıyorum sımıd yemege cıktım ıscıler guluyobende sız gıyerken bısey yok bugunde ben gıydım ne olmus yanı dedım evede bunlarla gıdıcem yapıcak bısey yok
kızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
Ya çok kolaydı sanki eşinde alem7 yaşını doldurcak temmuz 1 de eşim de dioki sık biraz daha dişini de aynı gün doğmuş olsunlar dedim çok biliyosan birazda sen taşıı evet istiyom sağlıklı olsun ama artık bi an önce kucagıma almak ta istiyorum . çok sevmedim hamileligi evin hali perişan ögrenci evi gibi olduu .işte geriliyorum insanlara demediğim laf kalmadı
MRB CNM HG NASLSN ?merhaba hanımlarrrr
Ay hadi inş güzel haberle gel ben heycanlandım burdakızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
bende senın gibiyim canım içtikçe de içesim geliyorbide çok su içiyorum içmeme şansımda yok günde 4 litre ye yakın içiyorum herlade eşimde akşam dyoki bu damacana kaç litre 5 günde bir damacana içilirmi
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sizleri özledim. bi uğrayayım dedim sen nasılsın?MRB CNM HG NASLSN ?
doğurma çalışması nasıl oluyo kız :)Ay valla 36. Haftam dolsun doğurma çalışmalarına başlıycam
Sağlıkla doğuralım inş. Benim büyük kız öyle hergün aynı soru nezaman doğucak
Senin kız kaç yaşında
CNM İNŞ SU FALAN DEĞİLDR. HABER ET BİZE ALLAHA EMANETkızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
inşallah canım nts nasıl bişey ki makinayamı bağlıyorlarİnş sarıp sarmalarız koklarız
Senide büyük ihtimal 2 hafta sonraya çağırır nst ye bağlarlar sonrada her hafta yada herşey yolundaysa 37 ye kadar 2 haftada çağırıyorlar
Ya çok kolaydı sanki eşinde alem
Sen çalışıyorsun bide heralde bide kızında çok küçük değil ama sonuçta sana ihtiyacı var bide ev işleri Allah yardımetsin. Ama çok takma işi gücü doğumdan sonra düzene girersin inş
İYİYİM CNM BENDE OĞLANIN AYAĞYLA UĞRŞYRM MİDEME VURYR ACTYR KERATA :) ANLAŞMA YAPMAYA ÇALŞYRM BANAMSN DEMYR İNATÇI :)) İHMAL ETME CNM BIZI MERAK EDYRZ VALLA SES CIKMYNCA DOĞRN ARKDŞLRMZ VAR HEMEN AKLMA DOĞM GELYR BENM :)hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sizleri özledim. bi uğrayayım dedim sen nasılsın?
CANM BENDE MECBR GİYDM SICAK OLYR EVET AMA DİĞERİNE AYAKLRM SIĞMYR PATLYCK GİBİ OLDULAR İYİCE OLSN CNM GİT NESI VARMŞ TERLK İŞTE
poposunu ısırırım ben o keretanın :) daha var canım suanlık iyiyim bakalım hayırlısıyla beklıyoruz. eve net alayımda gircem sürekli.İYİYİM CNM BENDE OĞLANIN AYAĞYLA UĞRŞYRM MİDEME VURYR ACTYR KERATA :) ANLAŞMA YAPMAYA ÇALŞYRM BANAMSN DEMYR İNATÇI :)) İHMAL ETME CNM BIZI MERAK EDYRZ VALLA SES CIKMYNCA DOĞRN ARKDŞLRMZ VAR HEMEN AKLMA DOĞM GELYR BENM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?