2015 Temmuz Anneleri

Canim daha iki gun once ayni seyi doktorla konustum. Ikincide sancilar cok daha once ve sik gelir dedi. Benim fun icinde surekli sancim oluyor. Saatte 6 taneyi gecerse ara hemen dedi. Aklinda olsun onun disinda panige hic gerek yokmus normalmis. Ben alistim artik zaten yani gercek dogum sancilari baslasa umur etmeyecegim bu gidisle:):):)

sanmıyorum canım yaa ben hamileliğin başından beri kullandım kan sulandırmak için.ama bebişim çokta kilolu deil

Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)

kız koş çabuk a bişiler ben de eşime kızıyorum oda hazır değil bak geçen gün bi arkadş doğum bile yaptıı

hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler
neyse bende alıcam intikamımı o isteicek ben uygun değilim dicem

Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)
kanka diyo benimkide bana
Ya zaten illa ilişkiye gerek yok ki bu zamanlar bidaha ele Geçmez sevgi dolu öpücük sarılmak omuzuna yaslanıp uyumak yeter. Eşler arasındaki muhabbet böyle zamanlarda iice pekişiyor cidden hayat arkadaşlığının farkına varıyorsun. Yanında otururken onu özlemek onun seni öZlemesi fedakarlık herşey var bu süreçte. Sonunda değecek bi güzellik var çünkü

genelde Türk erkeklerine derler kıskanç diye ama senin kocanda bizimkileri aratmamış maşallah :))

doğsun buradan yazarım kuzumun saçları. senin kızın saç rengi çok güzel ya. boyatsan tutturamazlar maşallah

laflara bak sen

kızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

yekruye hurmanın sadece ilk haftalarda düşüğe sebep olabileceğini soyluyorlardı, gerci ben bilmiyordum ilk zamanlarda canim istiyordu yemistim baya. Bundan sonra artık zaten cok yararlı normal dogum için hergün yesek iyiymiş

bizde hamileliğin başından beri birlikte olmuyoruz.arkadaş olduk eşimlebenim kendime ve bebeğe alacaklarım bitti ama ne yıkadım ne de çantamı hazırladım.dogumlar da olunca iyice korkmaya başladım

hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler

Benim esimde hamile oldugumu ogrendigimiz günden beri birakti o isleri bende onu tehtid ediyorum hep ama yok

kızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim

Bencede kurutma makinasına atma bnde atmadım küçülebilir diye korktum ki atmadığım halde bazı giysiler sanki birazcık küçüldü yıkanınca. 30 da yıkadım ben 3 durulama yaptım 800de sıktırdım 1 Buçuk saat fln sürdü galiba, babyme nin deterjanını almıştım çok çok hafif kokusu var çok beğendim . nasılsa güneşli artık havalar erken yıkayıp güneşe as kurusun en güzeli
Evet bebek için antibakteriyel boyalar ama yinede kokusu oluyor inşallah seninkinde fazla olmaz bnm çekmecelerin kokusu çıktı ama dolap içi çok zor gitti sürekli sildim bende koku gitsin diye :))

bizde hamileliğin başından beri birlikte olmuyoruz.arkadaş olduk eşimlebenim kendime ve bebeğe alacaklarım bitti ama ne yıkadım ne de çantamı hazırladım.dogumlar da olunca iyice korkmaya başladım

Benim esimde hamile oldugumu ogrendigimiz günden beri birakti o isleri bende onu tehtid ediyorum hep ama yok

aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz

kızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim
Canım bi sorunun yoksa doğurana kadar ara vermeyebilirsin. Önemli olan senin istemen artık zor geliyorsa ara verirsin. Ama benim mesela öteki gebeliklerimde ben çok yanaşıyordum yani erken doğum riskin bi rahatsızlığın yoksa hiç bi sakıncası yok doğurana kadar

aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz
ben 32.haftamdayım ilk günden beri hiç ara vermedim hatta doğum yapan bir arkadaşım doğumdan 2 gün önce girmiş ve bu sayede çok rahat doğum yapmış bir arkadaşım daha var doğurdu doğurcak onada doktoru ilişki önerisinde bulundu ama arkadaşımın kocası cezaevinde şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…