- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.161
Canim daha iki gun once ayni seyi doktorla konustum. Ikincide sancilar cok daha once ve sik gelir dedi. Benim fun icinde surekli sancim oluyor. Saatte 6 taneyi gecerse ara hemen dedi. Aklinda olsun onun disinda panige hic gerek yokmus normalmis. Ben alistim artik zaten yani gercek dogum sancilari baslasa umur etmeyecegim bu gidisle:):):)yani benimde tutamayınca aklıma su geldi ama wc ye oturunca idrar olduğunu anladım çünki su olsa devam ederdi bidaha olmadı.. artık sancılar felan başladı günde bir defa yokluyor birden giriyor dün kızım baya panik yaptı anne otur hemen oturuyorum oturunca daha çok ağrıdı ayağa kalktım elimden tutuyor felan neyseki 1 dakikayı geçmeden kesildi 2. gebelikte daha erken başlıyor sancılar sanırım eve geldim hemen uzandım
sanmıyorum canım yaa ben hamileliğin başından beri kullandım kan sulandırmak için.ama bebişim çokta kilolu deilkızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)Merabalar nasıl geçiyor hamileliginizBende yaklaşık 1 ay oldu eşimle birlikte olamıyoruz zorlaniyorum ben bıraktık zor oluyor çünkü Ayrıca bende daha hic bebeğim için kıyafet almadım almaya başlamam lazım. Geceleride zor uyuyorum zorlanıyorum sağlıkla yavrularimizi alalım da kucağımiza
Merabalar nasıl geçiyor hamileliginizBende yaklaşık 1 ay oldu eşimle birlikte olamıyoruz zorlaniyorum ben bıraktık zor oluyor çünkü Ayrıca bende daha hic bebeğim için kıyafet almadım almaya başlamam lazım. Geceleride zor uyuyorum zorlanıyorum sağlıkla yavrularimizi alalım da kucağımiza
Merabalar nasıl geçiyor hamileliginizBende yaklaşık 1 ay oldu eşimle birlikte olamıyoruz zorlaniyorum ben bıraktık zor oluyor çünkü Ayrıca bende daha hic bebeğim için kıyafet almadım almaya başlamam lazım. Geceleride zor uyuyorum zorlanıyorum sağlıkla yavrularimizi alalım da kucağımiza
Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)
Hahahaha guldurdun beni. Dogru seni alirken iyiydi degil mi:) kizini da birisi alacak bir gun elbet. Evde mi kalsin fistik??? Benim esim
Kiskanc baba gercekten. Gecen ogretmen siniftaki bir cocuk kizimla cok ilgiliymis onu soyluyor bizimki hic gozum tutmadi o cocugu diyo bana. Dedim cocuk 2 yasinda neresini tutmadi gozun bir anlatirmisin:):)
Hadi bakalim
Prenses ne renk saclari olacak?:) bende merak ettim simdi. Gerci benim kizim dogdugunda siyah saclarla dogdu ama cok degildi sac sonra hepsi dokuldu keldi uzuuuuuun bir sure sonra sari saclar cikti:) degisiyor cok. Simdi gittikce acikiyor rengi saclarinin ama eskmin beyaz sariymis sonra lisede acik kumrala donmus:)
biz senle muhtemelen aynı zamanda doğum yapçaz benimde 27 falan ama bakalım migdemde yanma olmuyoda yediğim agzıma geliyor. süreklii çok yorgun hissediyorum kendimi . bide üzerine dün kızım anneee herkez doğurdu sen doğuramadın dedi sinir etti beniisanki ben içimde tutmaya çok meraklıyım deli mi nee
kızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
bizde hamileliğin başından beri birlikte olmuyoruz.arkadaş olduk eşimleMerabalar nasıl geçiyor hamileliginizBende yaklaşık 1 ay oldu eşimle birlikte olamıyoruz zorlaniyorum ben bıraktık zor oluyor çünkü Ayrıca bende daha hic bebeğim için kıyafet almadım almaya başlamam lazım. Geceleride zor uyuyorum zorlanıyorum sağlıkla yavrularimizi alalım da kucağımiza
canım benimde ellerim ayaklarım çok kötü.ellerim uyuşuyo ayaklarımın tabanları yanıyo resmen.napsam bilmiyorumMrb kızlar benim elim ayağım cok sisti. Gebelik zehirlenmesimi var dıye korkuyorum.
hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler
neyse bende alıcam intikamımı o isteicek ben uygun değilim dicem
zor yaa herşey alt üst oldu ben artık kırıcı çekilmez biri oldum . cinsellikle ilgili konuyada 32 haftadan sonra ara verdik . bu sefer eşimi takıyomm kafaya napıyo diye . eğilip kalkamadığım için kızıma sölüyom oda isyan da bıktım artık eğilmekten dioo. geçen kölemiyim ben bu evde herşeyi bana yaptırıyosunuz dedi. ona da üzülüyorum . sonra ağlıyorum .
Bizde öyle ara verdik aman naparsa yapsın karıya kıza gidecek halleri yok Allah korkuları varsa yani. Aklına kötü şeyler getirip iice karamsarlaşma bebişine yansır daha huzurlu olmaya çalış. Bazı şeylerde eksik olsun takma. Kızında çok cimcimeymiş :)) rica et gururunu okşayarak iste bişey isteyeceğin zaman. Gel burda paylaş kafam atınca insan rahatlıyo.
Benim kaç haftadır gözümde büyüyordu ilk yaptığım iş o oldu kurtuldum o yüzden üstümden kocaman bir yük kalktı darısı senin başına .o zaman öyle yapıyım en azından çantalarda 2 hafta daha geçikmemiş olur . Sen kaç dakikalık programda yıkadın 30 derece ve sıkması kaçdı . Kurutma makinesinede atmıyım diyorum ne olur ne olmaz renkleri solmasın .
Mobilyalar antibakteriyel boya ile bpyqnıyor bakalım koku olacak yinede
hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler
neyse bende alıcam intikamımı o isteicek ben uygun değilim dicem
bizde hamileliğin başından beri birlikte olmuyoruz.arkadaş olduk eşimlebenim kendime ve bebeğe alacaklarım bitti ama ne yıkadım ne de çantamı hazırladım.dogumlar da olunca iyice korkmaya başladım
Benim esimde hamile oldugumu ogrendigimiz günden beri birakti o isleribende onu tehtid ediyorum hep ama yok
bende vardı canım bakıp yazayım sanaslm kızlar güzel bir limonata tarifi istiyorum varmı acaba???
ben geçen hafta bu tarifi denedim gayet güzel oldu hatta bi kaç tane portakal ve limon attım buzluğa sonra tekrar yaparsam diyeslm kızlar güzel bir limonata tarifi istiyorum varmı acaba???
Canım bi sorunun yoksa doğurana kadar ara vermeyebilirsin. Önemli olan senin istemen artık zor geliyorsa ara verirsin. Ama benim mesela öteki gebeliklerimde ben çok yanaşıyordumkızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim
kızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim
ben 32.haftamdayım ilk günden beri hiç ara vermedim hatta doğum yapan bir arkadaşım doğumdan 2 gün önce girmiş ve bu sayede çok rahat doğum yapmış bir arkadaşım daha var doğurdu doğurcak onada doktoru ilişki önerisinde bulundu ama arkadaşımın kocası cezaevinde şuan.aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?