2015 Temmuz Anneleri

Canım benim de hic kesilmiyo 5.haftadan beri.16. Haftadan sonra kesilmeyince günde 24 mg a kdr kullanabilirsin dedi zararlı olsa demezdi heralde ama cok pahalı ocağimıza incir dikildi yani :)

Canim senin aldigin yatak cok kaliteli ve pahali bir yatak .ben senin yerinde olsam hic oynamam yatagiyla. Onlar ozel olarak bebeklerin omurga gelisimine zarar vermeyecek sekilde yapiliyor. Bebek yataklari zaten bizimkiler gibi degil kalin olmuyor. Bence sen hic elleme aynen o sekilde kullan. Gule gule kullanin canim:)

Kızlar turuncukasa.com'dan verdiğim Mustela siparişleri geldi :))) çoook şaşırdım bu ne hız yahu :) hem piyasaya göre ucuza mal oldu. Arada bi bakın derim. @angelad ben sütyen aldım 2 tane. Yaz için. Ama evde kullanmam zaten galiba kimse yokken. Atlet de almak gerekio bence. Ama onun yerine xl atletlerden aldım bim'den. Sütyenle uğraşmak zor bence atlet hallolur her şekilde diye düşündüm.

Canım benim de hic kesilmiyo 5.haftadan beri.16. Haftadan sonra kesilmeyince günde 24 mg a kdr kullanabilirsin dedi zararlı olsa demezdi heralde ama cok pahalı ocağimıza incir dikildi yani :)
Evet çok pahalı ya. Zofer üretilmiomuş zaten artık. Onzyd diye bi emilen ilac kullanmıştım. Kanser hastası olmadığımız için devlet ödemio tabi. Ama eşim olsun allahtan kanser değilsin gebesin ödeyiveririz napalım diodu.

Canm kenarlklari cok beyaz durmaz dimi beyaz besikte cunku simdi sicak olck yorgani kullanamycz pike atarm uzerine veya battaniye.

Hiçte kötü olmaz. Bembeyaz olsun nolacak. Benn bunu çok beğendim

Çok bencil şu erkekler ya. Aynısını biz yapsak ne olur acaba sende alternatif bulamuyorsun anladığım kadarıyla yalnız olduğun için. Tüm seçenekleri düşün kalma evde bence. Yoksa iyice sinirlenirsin. Gece kalacak mı orada

Canim skma canini desemde skiliyo.bnde de ayni seyleri yasiyorum.hfta sonu yemege gidelim dedim tmm dedi snra bna diyo.bn ark.piknige gidicem.ama noldu yagmur yagdi gidemediler :))

Ohh iyi olmuş. Attırmasın şu erkekler kafamın tasını. valla benimkide dahil olmak üzere had safhada benciller. Onlar hamile olsa eşim kendini surtında taşıtırdı bence. sabah arabaya yürüyoruz yokuşta bana diyır çok yavaşsın. Dedim 24 saat karnına 2 kg bağlayayım sen napcan. O zaten 80kg taşıyomuş. Laf sanki ben kendimi taşımıyorum. Bu ekstrası :)

Çok bencil şu erkekler ya. Aynısını biz yapsak ne olur acaba sende alternatif bulamuyorsun anladığım kadarıyla yalnız olduğun için. Tüm seçenekleri düşün kalma evde bence. Yoksa iyice sinirlenirsin. Gece kalacak mı orada

Ohh iyi olmuş. Attırmasın şu erkekler kafamın tasını. valla benimkide dahil olmak üzere had safhada benciller. Onlar hamile olsa eşim kendini surtında taşıtırdı bence. sabah arabaya yürüyoruz yokuşta bana diyır çok yavaşsın. Dedim 24 saat karnına 2 kg bağlayayım sen napcan. O zaten 80kg taşıyomuş. Laf sanki ben kendimi taşımıyorum. Bu ekstrası :)[/QUOTE]
Aynn canim :) benimkide bna diyor seninle yuruyus yApmak.istemiyorum diyo neden dedim hep ayy karnim agridi ay belim diyosun.ewde otur diyo :)

Aynn canim :) benimkide bna diyor seninle yuruyus yApmak.istemiyorum diyo neden dedim hep ayy karnim agridi ay belim diyosun.ewde otur diyo :)

Biz onların bebesini taşıyalım defiklerine bak. Doğuruncada onlara bırakıp biz gezelim :)))

Yüksek lisans savunmamı Yaptım çok güzel geçti bitirdim şükür ini seninkilerde kolayca geçer biter

Tebrik ederim canım

Teşekkür ederiz canım eşimde senle aynı fikirde aslında, ozaman hiç uğraşamayayım ben döşek falan, sağol Canım :)

Aynn canim :) benimkide bna diyor seninle yuruyus yApmak.istemiyorum diyo neden dedim hep ayy karnim agridi ay belim diyosun.ewde otur diyo :)[/QUOTE]

Yemin ediyorum hepsi ayni yaa:)
Ben de onceki gece hastanede koca kaprisi cektim. Yok sıkılmıs yok disarisi kahvehane gibiymis, yok niye oda iki kisilikmis. Yanimda da kimse yok zaten bir gece yaticam ama devlet hastanesine gidelim dedigime pisman etti beni. Sanki o rahatsiz bi de onla ugrastim:)

Yemin ediyorum hepsi ayni yaa:)
Ben de onceki gece hastanede koca kaprisi cektim. Yok sıkılmıs yok disarisi kahvehane gibiymis, yok niye oda iki kisilikmis. Yanimda da kimse yok zaten bir gece yaticam ama devlet hastanesine gidelim dedigime pisman etti beni. Sanki o rahatsiz bi de onla ugrastim:)[/QUOTE]

Komikler canım ya. Sanki otele gittiniz. Senin elinden ne gelecek. Yok sırf söylenmek amaçları :) bide bizim adımuz dırdırcıya çıkmış. Bende eşime diyorum ki işler senin istediğin gibi gitmeyince sen çok daha dırdırcısın. Ben senin huyuna gidiyorum ama sen beni kızdırıyorsun bide konuşnamı istemiyorsun :)

gnydn cnm hadi ne güzel taşnyrsn halletcksn büyük yükü bende hazrn 15 ten sonra inş. o şişmeler bendede var ve sıcaklarla beraber dahada çok arttı birde üstüne işe gelmk işkence bu ayaklarla.
benim bu hafta son canım sen uzattın sanırım ben zor geliyorum valla uzatmaya niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…