- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.761
canım o değişebilir ki. anneye babaya göre cinsiyetine göre vs. Hem bence hayatın boyu hiçbi şeyini kıyaslama çocuğunun başkalarıyla? Can sıkıcı bişi filan demedi dr dimi?[/
Yok hayir demedi ama ben normal mi degil mi diye endise ettim cok kurcalamak dogru degil sanirim insanin aklina her sey geliyo boyle olacagimi hic tahmin etmezdim normalde rahat biriyim ilk bebegim kaygilaniyorum durduk yere haklisiniz kiyaslamak cok yanlis her birey kendine ozgudur bir egitimci olarak benim bu sekilde dusunmemem gerekirdi
Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.Canim bende kizimi uyandirmak icin emsin diye yeni dogdugunda ayni seyleri yaptim maalesef . Bunun kolay bir yolu yokben bazen yuzune islak mendil gezdiriyordumo uyansin diye. Kilo aldikca ve guclendikce sen memeden ayirmak istesen o sakir sakir emecek:) bir haftaya filan degisir hersey hic merak etme. Sen azimle memeye tutmaya devam et. Kilo alimi nasil?
Canımcım nolur karamsarlığa kapılma. Neler atlattınız bunları da atlatacaksınız, atlatıcaz inş. Dualarımız sizinle tatlım.Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Sağlıkla kullanın canım inş bebişinizle...Selam kızlar bugün yatagımızı ve arabamızı aldık. Haftaya gelecek.düz beyaz yatağımız eşim ikinciye de kalır mavi olmasın dedi. Büyüyebilen türde bi yatak aldık. Arabamızda graco umarım kullanışlıdır görüntüsü hoşuma gitti.
http://www.gracoturkey.com/urun/mirage-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-oxford
Bende graco aldım vanım evo modeli. Hamile kaldıgım günden beri deli oldum kararsızlıktan. Mothercare ugradığımda tesadüfen gördüm arabayı tamam dedim bütün isteklerimi karşılıyor... Benim için tek dezavantajı tekerlerinin çıkmaması... Güzel günlerde kullansın inşallah miniklerimiz:)Selam kızlar bugün yatagımızı ve arabamızı aldık. Haftaya gelecek.düz beyaz yatağımız eşim ikinciye de kalır mavi olmasın dedi. Büyüyebilen türde bi yatak aldık. Arabamızda graco umarım kullanışlıdır görüntüsü hoşuma gitti.
http://www.gracoturkey.com/urun/mirage-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-oxford
Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Hem de nasillll :/Insan bıkıyor değil mi
Canım stres yapma sütün en büyük düşmanı stres. Bişey olmaz inş içini ferah tut Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür herşeyin bi çaresi var sıkma canını bu arada mama vermen iyi olmuş sen kendine dikkat et ihmal etme.Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Mama vermen iyi olmuş derken yanlış anlama bu sarılık Süreci önemli o yüzden dedim sonra gerek kalmaz zaten.Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Merhaba bu destek yastigindan almak istiyorum rahatmi önerirmisin[/QUOTE]UOTE="smyykbr, post: 40529956, member: 634799"]Eki Görüntüle 1496073 Bu da bizden gelsin dün geceden hamile yastığı rahat oluyor :)
Olsaydı bana olurdu canım , çünkü ben tatlıya bayılıyorum, kimi der ya sütlü severim filan ben sütlü sütsüz, olmadı un şeker helvasına bile bayılırım, gebelik başında dehşet yedim ama çok kg aldım diye bir zaman kestim , rutine bindi çok şükür kilom, her gün tatlı bişi illamyiyrm desem, bebeğimde turp gibi maşallah da insana kilo yapıyorKizlar bn bugun cok tatli yedim.ya ins.bebise zarar olmz.cnm cok.istedi .bi hfta yemiyeyim diyorum dayanamiyorum.yemk istemiyo cnm boyle seyler cekmeye basladi.
Roxy toz deterjan kullanıo kuzenim canım. 3 aylık oldu bebişi. Ben Gratis'ten Hacı Şakir Granül deterjan aldım.kızlar yarın bebişimin kıyafetleri için deterjan alıcam.peki sizce baby me sıvı deterjan mı yoksa dalan roxy toz deterjanmı?karar veremedim lütfen yardımmm..
Hacı şakirle yıkadım ben bugün çok memnun kaldım. Yumusacık oldu. Yıkadınmı sen?Roxy toz deterjan kullanıo kuzenim canım. 3 aylık oldu bebişi. Ben Gratis'ten Hacı Şakir Granül deterjan aldım.
Yok canım daha yıkamadım. Mobilyaları gelsin bi de okullar kapansın denizliden teyzem gelsin diye bekliyoruz.Hacı şakirle yıkadım ben bugün çok memnun kaldım. Yumusacık oldu. Yıkadınmı sen?
Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?