2015 Temmuz Anneleri

Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.

M Miniminis canım böyle hassas davranman normal bence :) insanın yavrusu söz konusu olunca hiç kendisiyle bağdaşmayan şeyler yapabiliyor cidden. İçimizden bir canavar bile çıkabilir bence :) dert etme yüreğini ferah tut canım.

Canımcım nolur karamsarlığa kapılma. Neler atlattınız bunları da atlatacaksınız, atlatıcaz inş. Dualarımız sizinle tatlım.

Bende graco aldım vanım evo modeli. Hamile kaldıgım günden beri deli oldum kararsızlıktan. Mothercare ugradığımda tesadüfen gördüm arabayı tamam dedim bütün isteklerimi karşılıyor... Benim için tek dezavantajı tekerlerinin çıkmaması... Güzel günlerde kullansın inşallah miniklerimiz:)

kızlar yarın bebişimin kıyafetleri için deterjan alıcam.peki sizce baby me sıvı deterjan mı yoksa dalan roxy toz deterjanmı?karar veremedim lütfen yardımmm..

Canım inş yatmaz sen pozitif düşün hep sütünde bollaşır bebişinde alır inş

Canım stres yapma sütün en büyük düşmanı stres. Bişey olmaz inş içini ferah tut Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür herşeyin bi çaresi var sıkma canını bu arada mama vermen iyi olmuş sen kendine dikkat et ihmal etme.

Mama vermen iyi olmuş derken yanlış anlama bu sarılık Süreci önemli o yüzden dedim sonra gerek kalmaz zaten.

Kizlar bn bugun cok tatli yedim.ya ins.bebise zarar olmz.cnm cok.istedi .bi hfta yemiyeyim diyorum dayanamiyorum.yemk istemiyo cnm boyle seyler cekmeye basladi.

Kizlar bn bugun cok tatli yedim.ya ins.bebise zarar olmz.cnm cok.istedi .bi hfta yemiyeyim diyorum dayanamiyorum.yemk istemiyo cnm boyle seyler cekmeye basladi.
Olsaydı bana olurdu canım , çünkü ben tatlıya bayılıyorum, kimi der ya sütlü severim filan ben sütlü sütsüz, olmadı un şeker helvasına bile bayılırım, gebelik başında dehşet yedim ama çok kg aldım diye bir zaman kestim , rutine bindi çok şükür kilom, her gün tatlı bişi illamyiyrm desem, bebeğimde turp gibi maşallah da insana kilo yapıyor

kızlar yarın bebişimin kıyafetleri için deterjan alıcam.peki sizce baby me sıvı deterjan mı yoksa dalan roxy toz deterjanmı?karar veremedim lütfen yardımmm..
Roxy toz deterjan kullanıo kuzenim canım. 3 aylık oldu bebişi. Ben Gratis'ten Hacı Şakir Granül deterjan aldım.

Mrb canim bebisini güle güle buyut.
Ablamınbebislerindede ssarılık çıktı 1 gece mor isikta kaldılar simdi iyiler şükür
Oda mama veriyor ama ssütunu de sagip veriyor kesin.
Süt içmek bol süt yapıyormuş ılık süt içki gaz yapmasını
Birde yeşilfasulye ddemişti.dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…