2015 Temmuz Anneleri

Yok canım daha yıkamadım. Mobilyaları gelsin bi de okullar kapansın denizliden teyzem gelsin diye bekliyoruz.
Ben yıkarken deterjanı sıcak suda biraz çözdürdüm burda öyle okumuştum. Bide içim rahat etsin kalıntı fekan olmasın diye ekstra durulama yaptım. Minicik minicik hepsi:)

Kizlar bn bugun cok tatli yedim.ya ins.bebise zarar olmz.cnm cok.istedi .bi hfta yemiyeyim diyorum dayanamiyorum.yemk istemiyo cnm boyle seyler cekmeye basladi.

Bende hergün muhakkak dondurma yiyorum tatlı şeyleri hamilelik boyunca ömrümde tüketmediğim kadar çok tükettim. Inşallah bi problem olmaz

Canım bol bol su iç. Yeşil salata ye. Buğdaylı yoğurt çorbası da iyi geliyor. Her gün ılık duş al. Ve sütün gelsede gelmesede emzir yada sağ. Stres yapmamanda en önemli şey. Hiç emzirmedim canım ama hemşire olarak bildiklerim bu

Güle güle kullan canım. Eşin doğru demiş bencede. Beyaz her türlü kullanırsın. Arabayı kullanan tanıdığım yok ama hafifmiş ve galiba baston puset gibi kapanıyor. O çok önemli ama ben eşime anlatamadım maalesef bende peg perego si switch istedim çok ama o Pierre carden aldı

Canim kendin icin sac taragi, gogus uclarin acirsa diye gogus kremi, emzirme sutyeni, ben emzirme cayi alacagim yanima birde buyuk bir kupa. Gecen sefer lazim olmustu esim cay kupa almaya filan kosmustu:) simdi hazir olsun:) fotograf makinasi, cep telefonu sarji:) ben birde emzirme yastigimi da gotursemmi acaba diyorum ama bebisler cok minnacik olacak zaten gerekmez herhalde degil mi? simdilik bunlar geldi aklima. Bende eskileri hatirlamaya calisiyorum oyle hazirlayacagim cantami:) gereksiz birsey goturmeyecegim hic. Yalniz ben bu sefer 5 gece kalacagim daha cok seye ihtiyacim olacak herhalde

Arkadaslar bu zofer ve zofran ayni ilacmi bilmiyorum ama amerika da yasak kullanmak hatta bir suru bebege yan etkisi olmus hamilelikte zofran kullananlar direkt olarak doktora ve hastaneye dava acabiliyor bu ilac yazildigi icin . Aman kullanmayin uyarayim dedim burada surekli televizyonda cikiyor cunku kullanmayin diye.

Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.
Canim amerikada yasak. Kullanilmiyor. Zofer diye birsey yok zofran var etkin maddesi aynimidir bilmiyorum. Surekli gecmiste kullananlarda dava ediyorlar firmayi ve doktorlari.

kızlar yarın bebişimin kıyafetleri için deterjan alıcam.peki sizce baby me sıvı deterjan mı yoksa dalan roxy toz deterjanmı?karar veremedim lütfen yardımmm..
Ben dalin sıvı deterjan aldım cnm yıkadım çokta güzel kokuyor çevremdekilerde kullanıyor memnunlar

Evet canım hafif ve tek elle kapanıyor çok da büyük durmuyor. Kanz istedi benim eşimde ama o biraz agır duruyordu. Yatağı sen begendin bunu da ben begenicem dedim karışmadı eşim

Canim merak etme hic florosan gibi bir isigin altina koyuyorlar hemen geciriyorlar sariligi. Kizim dogdugunda bir suru bebek gormustum isigin altinda. Sutunde azalma varsa cok sik sag surekli birde humana dan daha cok milupa'nin cayi ve vitamalt icecek cok yaramisti bana . Humana da ayni isi gorur herhalde. Ben 3 poseti bir kupaya koyup icmistim hastanede sutun az filan deyince hemsireler sonra da vitamaltlari tepeme diktim iki ic tane sonrada fiskirdi sut bu sefer sagmaya yetisemedik. Sende oyle yap bakalim ise yarar belki. Cooook bol su ic en iyi ilac sut icin. Hiiic olmadi kafana takma bu olayi bebis iyi olsun yeterki mama takviyesi yaparsin iste.

Evet canım hafif ve tek elle kapanıyor çok da büyük durmuyor. Kanz istedi benim eşimde ama o biraz agır duruyordu. Yatağı sen begendin bunu da ben begenicem dedim karışmadı eşim

Benim eşime karıştı demek bile az kalur. Beni ağlata ağlata aldı okumuşsundur belki. Güle güle kullan

Alti üstü krem yani nasil uyariyo ki. Ben simdiye kadarda catlak kremimi suruyordum zaten olsaydi olurdu diye dusunuyorum canim.

Ben yıkarken deterjanı sıcak suda biraz çözdürdüm burda öyle okumuştum. Bide içim rahat etsin kalıntı fekan olmasın diye ekstra durulama yaptım. Minicik minicik hepsi:)
canım nasıl yaptın sıcak suda çözdürüp deterjan bölümüne mi koydun.bide memnun kaldınmı?bende yıkıcam ama pek bilgim yok bu konuda

Evet öyle ekstra durulama gerekir bence de. Zaten şimdiki makinalarda baby plus tuşu filan var ya direkt onda yıkamayı düşünüyorum ben.

KıLar bugün harikanbşr akşamdı, eşim ilçe dışında bnim çok sevdiğim ,sevgili iken çok sık gittiğimiz çok şık bir Restaurant' var beni oraya görürdü,uzun zamandır gebelikten, birbirimizi îyice unutmuşuz , sen benim herşeyimsin dedi, bşrde ince bileklik almış bana, çok duygulandım . Normalde de 2 ayda bir filan götürür beni, hafta sonları filan kaçarsık bir yerlere,ama haklı ne zamandı ben hep bebek tek bebek evliliğimizi ihmal etmiştim.şimdi yeğeni hastalanmış onu acile götürdüler , ablası ile eşi mühendis şantiyede yoksa bu güSl gece devam ederdi kesin:)) Allah herkese eşi ile huzur versin

canım nasıl yaptın sıcak suda çözdürüp deterjan bölümüne mi koydun.bide memnun kaldınmı?bende yıkıcam ama pek bilgim yok bu konuda
Bi kaba deterjanı koydum üstünede sıcak su döktüm biraz. Karıstırdım erir gibi oldu, sabunlar yumuşadı öyle deterjan gözüne koydum. Burda bi kaç arkadaş kalıntı bırskmasın diye öyle yapmış bende Onların yaptığını yaptım bide normal deterjandan daha çok köpürdü oyüzden içim rahat etdin diye ekstra durulama yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…