- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.781
Ben yıkarken deterjanı sıcak suda biraz çözdürdüm burda öyle okumuştum. Bide içim rahat etsin kalıntı fekan olmasın diye ekstra durulama yaptım. Minicik minicik hepsi:)Yok canım daha yıkamadım. Mobilyaları gelsin bi de okullar kapansın denizliden teyzem gelsin diye bekliyoruz.
Kizlar bn bugun cok tatli yedim.ya ins.bebise zarar olmz.cnm cok.istedi .bi hfta yemiyeyim diyorum dayanamiyorum.yemk istemiyo cnm boyle seyler cekmeye basladi.
Bende hergün muhakkak dondurma yiyorum tatlı şeyleri hamilelik boyunca ömrümde tüketmediğim kadar çok tükettim. Inşallah bi problem olmazOlsaydı bana olurdu canım , çünkü ben tatlıya bayılıyorum, kimi der ya sütlü severim filan ben sütlü sütsüz, olmadı un şeker helvasına bile bayılırım, gebelik başında dehşet yedim ama çok kg aldım diye bir zaman kestim , rutine bindi çok şükür kilom, her gün tatlı bişi illamyiyrm desem, bebeğimde turp gibi maşallah da insana kilo yapıyor
Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Selam kızlar bugün yatagımızı ve arabamızı aldık. Haftaya gelecek.düz beyaz yatağımız eşim ikinciye de kalır mavi olmasın dedi. Büyüyebilen türde bi yatak aldık. Arabamızda graco umarım kullanışlıdır görüntüsü hoşuma gitti.
http://www.gracoturkey.com/urun/mirage-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-oxford
Canim kendin icin sac taragi, gogus uclarin acirsa diye gogus kremi, emzirme sutyeni, ben emzirme cayi alacagim yanima birde buyuk bir kupa. Gecen sefer lazim olmustu esim cay kupa almaya filan kosmustu:) simdi hazir olsun:) fotograf makinasi, cep telefonu sarji:) ben birde emzirme yastigimi da gotursemmi acaba diyorum ama bebisler cok minnacik olacak zaten gerekmez herhalde degil mi? simdilik bunlar geldi aklima. Bende eskileri hatirlamaya calisiyorum oyle hazirlayacagim cantami:) gereksiz birsey goturmeyecegim hic. Yalniz ben bu sefer 5 gece kalacagim daha cok seye ihtiyacim olacak herhaldecok hosmus, rengide cok tatli,Iyi günlerde eskitin
Canim ben oda yapmadim kizima, ama digerlerinde oda yapmistim, yine de 1 yasina kadar yanimda yatirdim onlari.Emen bebek gece uyaniyor sik sik, benimkiler öyleydi en azindan.Sonra odalarina gecirdim, sorunsuz kaldilar ilk geceden itibaren, hastalik zamani haric o zaman geliyorlardi yanima.Bence icine nasil siniyorsa öyle yap ben kiyamam minicik kuzumu yanliz birakmaya, gece kalkar kac kere kontrol ederim.Tabi tercih meselesi, kimi de ilk günden odasina alissin diyo....
Ikisi de cok güzel, hangisi en cok hosuna gittiyse onu al...
, kac gün kalacaksin hastanede sen... 10 gecelik mi???Koca bavulla gidiyorsun o zaman hastaneye.
Basiniz sagolsun canim, dedesi torununu göremedi demekki, yazik...Arkadasina da cok üzüldüm Rabbim sabir versin insallah...
Bu son zamanlar daha da cabuk gecer insallah ben de heyecanla bebegimin gelecegi zamani bekliyorum,besigini elbiseleri acip acip bakiyorum.Hastane cantami hazirladim ben de, burada hastane elbise bez , annenin pedini filan hep veriyor.O yüzden ekstra lar cok girmedi valizime.Iki gecelik, bir pijama takimi ve sabahlik,terlik, kendim icin dus ve el havlusu, sabunu , dis fircasi, sampuani,kirliler icin iki torba aldim.Bebisimin de sadece hastaneden cikarken giyecegi kiyafetler ve battaniyesi, onlari da araba koltugunun icine koyucam hastaneye gitmeden ,lazim olunca esim alip gelir.Baska ne alinabilir fikir verin bana unutmusum ben bu isleri
Arkadaslar bu zofer ve zofran ayni ilacmi bilmiyorum ama amerika da yasak kullanmak hatta bir suru bebege yan etkisi olmus hamilelikte zofran kullananlar direkt olarak doktora ve hastaneye dava acabiliyor bu ilac yazildigi icin . Aman kullanmayin uyarayim dedim burada surekli televizyonda cikiyor cunku kullanmayin diye.Canım bebek havlusu veya peştemallerde kullanılan kumaş varya onu kullanıyorlar.
Sen istersen doğum yapmış annelere sor onlar daha iyi bilgi verir.
Dalin sıvı sabun canım
Dalinin bebekler için yumuşatıcılar var
Başka markalarda da var ama ben sanırım ondan alacağım
Canım zofer çok sakıncalı plesentaya geçebiliyormuymuş öyle bir şey.
Mümkün mertebe alınmaması lazım yanılmıyorsam C grubundaydı.
Canim amerikada yasak. Kullanilmiyor. Zofer diye birsey yok zofran var etkin maddesi aynimidir bilmiyorum. Surekli gecmiste kullananlarda dava ediyorlar firmayi ve doktorlari.Yok canım ya ben kullandım. Hatta prospektüste de kullanılabilir diyo. Hatta o zamanlar burda da araştırmıştım. Çok kullanan vardı. A grubu. Etken maddesi ondansetron. Mss etkili direkt. Bi sor doktoruna istersen.
Ben dalin sıvı deterjan aldım cnm yıkadım çokta güzel kokuyor çevremdekilerde kullanıyor memnunlarkızlar yarın bebişimin kıyafetleri için deterjan alıcam.peki sizce baby me sıvı deterjan mı yoksa dalan roxy toz deterjanmı?karar veremedim lütfen yardımmm..
Tebrik ederim!!!!:)Saol canım nasıl içim kıpır kıpır çokmutluyum
Evet canım hafif ve tek elle kapanıyor çok da büyük durmuyor. Kanz istedi benim eşimde ama o biraz agır duruyordu. Yatağı sen begendin bunu da ben begenicem dedim karışmadı eşimGüle güle kullan canım. Eşin doğru demiş bencede. Beyaz her türlü kullanırsın. Arabayı kullanan tanıdığım yok ama hafifmiş ve galiba baston puset gibi kapanıyor. O çok önemli ama ben eşime anlatamadım maalesefbende peg perego si switch istedim çok ama o Pierre carden aldı
Ne tatlılar demi:)) insanın yiyesi geliyır
Canim merak etme hic florosan gibi bir isigin altina koyuyorlar hemen geciriyorlar sariligi. Kizim dogdugunda bir suru bebek gormustum isigin altinda. Sutunde azalma varsa cok sik sag surekli birde humana dan daha cok milupa'nin cayi ve vitamalt icecek cok yaramisti bana . Humana da ayni isi gorur herhalde. Ben 3 poseti bir kupaya koyup icmistim hastanede sutun az filan deyince hemsireler sonra da vitamaltlari tepeme diktim iki ic tane sonrada fiskirdi sut bu sefer sagmaya yetisemedik. Sende oyle yap bakalim ise yarar belki. Cooook bol su ic en iyi ilac sut icin. Hiiic olmadi kafana takma bu olayi bebis iyi olsun yeterki mama takviyesi yaparsin iste.Bugün yine Doktordaydık. 10 gr almış. 1910 olmuş yani. Çok az. Sarılığımızda artmış. 13. Yarın yine gideceğiz. 14 olursa hastaneye yatacak. Biberon aldım bende. Dr Brown. Mama yaptım verdim ama 1 buçuk saatte anca içti. Ardından göğsümü sağdım.onu vereceğim şimdi de. Ama sütümde de axalma var sanki. Humana çay aldım birdr ona başladım. Duyduüun okuğum ne varsa yapıyorum.Dua edin kızıma. Hastanede yatmadın inş.
Evet canım hafif ve tek elle kapanıyor çok da büyük durmuyor. Kanz istedi benim eşimde ama o biraz agır duruyordu. Yatağı sen begendin bunu da ben begenicem dedim karışmadı eşim
Alti üstü krem yani nasil uyariyo ki. Ben simdiye kadarda catlak kremimi suruyordum zaten olsaydi olurdu diye dusunuyorum canim.İnşallah canım ama artık önemsemiyorum açıkcası alıştık sanırım.
Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin bol bol yemek yiyip du içeceğim.
En çok özlediğim şeyler kusma mide bulantılarından hasret kaldım resmen
Canım ayetel kürsi oku uyumadan önce gebelerde kabus sık görülüyor.
Ben kayınvalidem annemin yanında nasıl yapıcam önlük alayım diyorum bunlar baya genişmiş.
Onu geçtim ben erkek olsam eşim böyle yapsa tartışırdım kesin onlarda bir garip
cnaım bende o kremden aldım ama bana kesinlikle erken sürmeye başlama dediler.
1 hafta kala başla çok nadirde gözükse erken doğum riskine neden olacak uyarıcı sisteme sebep olabiliyormuş.
Acayip uykum var ve çok sıcak
canım nasıl yaptın sıcak suda çözdürüp deterjan bölümüne mi koydun.bide memnun kaldınmı?bende yıkıcam ama pek bilgim yok bu konudaBen yıkarken deterjanı sıcak suda biraz çözdürdüm burda öyle okumuştum. Bide içim rahat etsin kalıntı fekan olmasın diye ekstra durulama yaptım. Minicik minicik hepsi:)
Aaa canım benim gözün aydın darısı başımaYüksek lisans savunmamı Yaptım çok güzel geçti bitirdim şükür ini seninkilerde kolayca geçer biter
canım bende günlük üç dört defa dondurma yiyorum ancak o serinletiyor beni.cok fazla içim yanıyorBende hergün muhakkak dondurma yiyorum tatlı şeyleri hamilelik boyunca ömrümde tüketmediğim kadar çok tükettim. Inşallah bi problem olmaz
Evet öyle ekstra durulama gerekir bence de. Zaten şimdiki makinalarda baby plus tuşu filan var ya direkt onda yıkamayı düşünüyorum ben.Ben yıkarken deterjanı sıcak suda biraz çözdürdüm burda öyle okumuştum. Bide içim rahat etsin kalıntı fekan olmasın diye ekstra durulama yaptım. Minicik minicik hepsi:)
Bi kaba deterjanı koydum üstünede sıcak su döktüm biraz. Karıstırdım erir gibi oldu, sabunlar yumuşadı öyle deterjan gözüne koydum. Burda bi kaç arkadaş kalıntı bırskmasın diye öyle yapmış bende Onların yaptığını yaptımcanım nasıl yaptın sıcak suda çözdürüp deterjan bölümüne mi koydun.bide memnun kaldınmı?bende yıkıcam ama pek bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?