- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.801
Evet okumuştum canım boşver ilerde haklı oldugunu anlıyacaktır. Umarım bende direttim pişman olmam :)Benim eşime karıştı demek bile az kalur. Beni ağlata ağlata aldı okumuşsundur belki. Güle güle kullan
Alti üstü krem yani nasil uyariyo ki. Ben simdiye kadarda catlak kremimi suruyordum zaten olsaydi olurdu diye dusunuyorum canim.
seni fena kıskandım şu anKıLar bugün harikanbşr akşamdı, eşim ilçe dışında bnim çok sevdiğim ,sevgili iken çok sık gittiğimiz çok şık bir Restaurant' var beni oraya görürdü,uzun zamandır gebelikten, birbirimizi îyice unutmuşuz , sen benim herşeyimsin dedi, bşrde ince bileklik almış bana, çok duygulandım . Normalde de 2 ayda bir filan götürür beni, hafta sonları filan kaçarsık bir yerlere,ama haklı ne zamandı ben hep bebek tek bebekevliliğimizi ihmal etmiştim.şimdi yeğeni hastalanmış onu acile götürdüler , ablası ile eşi mühendis şantiyede yoksa bu güSl gece devam ederdi kesin:)) Allah herkese eşi ile huzur versin
KıLar bugün harikanbşr akşamdı, eşim ilçe dışında bnim çok sevdiğim ,sevgili iken çok sık gittiğimiz çok şık bir Restaurant' var beni oraya görürdü,uzun zamandır gebelikten, birbirimizi îyice unutmuşuz , sen benim herşeyimsin dedi, bşrde ince bileklik almış bana, çok duygulandım . Normalde de 2 ayda bir filan götürür beni, hafta sonları filan kaçarsık bir yerlere,ama haklı ne zamandı ben hep bebek tek bebekevliliğimizi ihmal etmiştim.şimdi yeğeni hastalanmış onu acile götürdüler , ablası ile eşi mühendis şantiyede yoksa bu güSl gece devam ederdi kesin:)) Allah herkese eşi ile huzur versin
Evet okumuştum canım boşver ilerde haklı oldugunu anlıyacaktır. Umarım bende direttim pişman olmam :)
Tabi canim ben bundan sonra kullanmayin diye soyledim, zararin neresinden donsen kardir:)
Allah ağzınızın tadını bozmasın canımcım.KıLar bugün harikanbşr akşamdı, eşim ilçe dışında bnim çok sevdiğim ,sevgili iken çok sık gittiğimiz çok şık bir Restaurant' var beni oraya görürdü,uzun zamandır gebelikten, birbirimizi îyice unutmuşuz , sen benim herşeyimsin dedi, bşrde ince bileklik almış bana, çok duygulandım . Normalde de 2 ayda bir filan götürür beni, hafta sonları filan kaçarsık bir yerlere,ama haklı ne zamandı ben hep bebek tek bebekevliliğimizi ihmal etmiştim.şimdi yeğeni hastalanmış onu acile götürdüler , ablası ile eşi mühendis şantiyede yoksa bu güSl gece devam ederdi kesin:)) Allah herkese eşi ile huzur versin
Gerçekten tebrik ederim canım seni. Kızın çok şanslı böyle güçlü annesi oldugu için. Bol bol dua et kızın hemen büyüycek bu sorunların hepsi geçicek inşallah canım. Bizim yerimize öp onuKızlar destekleriniz için çok teşekkürler. Bugün hastanede çok yorukduktan sonra burada yazmıştım. Çok gergindim ve bu da yansımış. Şükür şimdi sakinledim. Daha iyi olacak inş herşey. Evladım kucağımda ya, sağlıpı da şükür yerinde. Daha ne isterim. Sarılıktır geçer gidr Allahın izniyle. Fazla uykusuz kaldım ve gerildim. Kızımla birlikte yazıyoruz size :)
AAA evet tarak da aklimdaydi , yeni tarak almam gerekiyor kendime, ama gögüs ucu kremi kullanmayi düsünmüyorum , ondan da almadim, sütyenlerimi de gitmeden koyarim dedim, cünkü simdi de onlari kullaniyorum.Emzirme yastigini da sor belki hastane veriyordur, burda veriyorlar o yüzden almiycam yanima, tel sarji , fotograf makinesi, ipad im aklimda onlar son anda girecekler:):Gögüs pedi, anne pedi, bebek bezi ve benzeri seyler hepsi hastaneden. cantada kalabalik yapmiyorlar o yüzden.Baska aklina gelen bisey olursa yazar misin ?Cok ise yaradi bunlar:).Esim de izin alacak dogum zamani, maasini is yerinden degil de sigortadan alacak bu sürecte, evraklarini hazirladi, kizlarimda emin ellerde yaniii...Canim kendin icin sac taragi, gogus uclarin acirsa diye gogus kremi, emzirme sutyeni, ben emzirme cayi alacagim yanima birde buyuk bir kupa. Gecen sefer lazim olmustu esim cay kupa almaya filan kosmustu:) simdi hazir olsun:) fotograf makinasi, cep telefonu sarji:) ben birde emzirme yastigimi da gotursemmi acaba diyorum ama bebisler cok minnacik olacak zaten gerekmez herhalde degil mi? simdilik bunlar geldi aklima. Bende eskileri hatirlamaya calisiyorum oyle hazirlayacagim cantami:) gereksiz birsey goturmeyecegim hic. Yalniz ben bu sefer 5 gece kalacagim daha cok seye ihtiyacim olacak herhalde
Sakinligini hep korumaya calis canim, bu bebegine de yansir, sütüne de yansir. Hep pozitif olmaya calis, sonucta sana bagimli bi yavrun var artik annesiKızlar destekleriniz için çok teşekkürler. Bugün hastanede çok yorukduktan sonra burada yazmıştım. Çok gergindim ve bu da yansımış. Şükür şimdi sakinledim. Daha iyi olacak inş herşey. Evladım kucağımda ya, sağlıpı da şükür yerinde. Daha ne isterim. Sarılıktır geçer gidr Allahın izniyle. Fazla uykusuz kaldım ve gerildim. Kızımla birlikte yazıyoruz size :)
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi kullanmama izin vermediArkadaslar bu zofer ve zofran ayni ilacmi bilmiyorum ama amerika da yasak kullanmak hatta bir suru bebege yan etkisi olmus hamilelikte zofran kullananlar direkt olarak doktora ve hastaneye dava acabiliyor bu ilac yazildigi icin . Aman kullanmayin uyarayim dedim burada surekli televizyonda cikiyor cunku kullanmayin diye.
Ay valla öyle bi kayınvaliden kayınpederin olduğu için asıl kıskandım ben seniSağolun kızlar, ama sanırım tekim bu gece yeğenine serum takılacakmış, feci hastaymışinş toparlar, evet kızlar sağolsun eşim , hiç ummadığım anlarda yapar zaten sürprizleri, gerçi kayınvalidemin de etkisi vardır kesin,:)) onlarda kayınbabana bu yslta hald sevgili gibilerdir:) diyip duruyordu siz bu yaşta be oldu, hep evdesiniz çıkın sinema, alışveriş, piknik filan, kesin ondanda etkilendi ama neyse ne: ) kızlar bu arada bugĞn nette Ceyda güvencinin kızını örfün merak ettim okdum oda 30. Haftada doğurmuş, röportajını okudum çok duygulandım dua edin yazmış tedaye gitcekmş kızı için, Allah şifasını versin kuzunun kimseyi de yavrusu ile sınamasın, dua etcem onlar için bu hafta hep
Detayını bende bilmiyorum sadece bana söyleneni söylüyorumAlti üstü krem yani nasil uyariyo ki. Ben simdiye kadarda catlak kremimi suruyordum zaten olsaydi olurdu diye dusunuyorum canim.
Çok iyi yapmışın yapınca paylaş burdaBugün butun gun eminonundeydim. Bebek hazirliklari icin. Kapi süsü bebek şekeri malzemeleri aldım. Lohusa serbeti icin küçük kadehlerden aldim. Kendim süsleyecegim. Ayrica lohusa taci ve terlik icinde malzemelerimi aldim. Cok keyifliydi. cok mutlu oldum. işten ayrildigimdan beri evde sıkılıyorum. Bana da uğraş olacak. :)))
Günaydın canım hepimiz için güzel bi gün olsunGünaydın kızlar
Bol tekmeli güzel bir zaman geçirmemiz dileğiyle
Bir arkadaşımızda Cuma günü sezeryan olacakmış haftaya giderek bebek sayımız artıyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?