2015 Temmuz Anneleri

Alti üstü krem yani nasil uyariyo ki. Ben simdiye kadarda catlak kremimi suruyordum zaten olsaydi olurdu diye dusunuyorum canim.

Canım uyaran krem değil. Göğüs uçlarına temas etmek. Göğüs ucu uyarılınca vücutta hormon salgılanıyor ve rahim kasları uyarılıyor. Doğum yapınca emzirdikçe rahmimiz kasılacak ve bu sayede toparlanacak. Emzirirken anneler ilk Amanlar bu yüzden karınlarında sğrı hisseder. Tabi krem sürünce illa erken doğum olacak diye bi kural yok

seni fena kıskandım şu anbenim eşim bunları yapacak daaaa... aklına getiremez bi kere uyuz şeyaman nazarım değmesin Allah mutluluğunuzu artırsın..geçmiş olsun bu arada

Alkah mutluluğunuzu daim etsin canım. Çok hoş bi sürpriz olmuş. İnsanın ihtiyacı oluyor

Evet okumuştum canım boşver ilerde haklı oldugunu anlıyacaktır. Umarım bende direttim pişman olmam :)

Olmazsın bence. Benimki ağır değil çok ama baston gibi kapanmıyor. Tekerle puseti ayıruyorsun normal traveller gibi. O açıdan kullanışsız

Allah ağzınızın tadını bozmasın canımcım.

Kızlar destekleriniz için çok teşekkürler. Bugün hastanede çok yorukduktan sonra burada yazmıştım. Çok gergindim ve bu da yansımış. Şükür şimdi sakinledim. Daha iyi olacak inş herşey. Evladım kucağımda ya, sağlıpı da şükür yerinde. Daha ne isterim. Sarılıktır geçer gidr Allahın izniyle. Fazla uykusuz kaldım ve gerildim. Kızımla birlikte yazıyoruz size :)

Gerçekten tebrik ederim canım seni. Kızın çok şanslı böyle güçlü annesi oldugu için. Bol bol dua et kızın hemen büyüycek bu sorunların hepsi geçicek inşallah canım. Bizim yerimize öp onu

Sağolun kızlar, ama sanırım tekim bu gece yeğenine serum takılacakmış, feci hastaymış inş toparlar, evet kızlar sağolsun eşim , hiç ummadığım anlarda yapar zaten sürprizleri, gerçi kayınvalidemin de etkisi vardır kesin,:)) onlarda kayınbabana bu yslta hald sevgili gibilerdir:) diyip duruyordu siz bu yaşta be oldu, hep evdesiniz çıkın sinema, alışveriş, piknik filan, kesin ondanda etkilendi ama neyse ne: ) kızlar bu arada bugĞn nette Ceyda güvencinin kızını örfün merak ettim okdum oda 30. Haftada doğurmuş, röportajını okudum çok duygulandım dua edin yazmış tedaye gitcekmş kızı için, Allah şifasını versin kuzunun kimseyi de yavrusu ile sınamasın, dua etcem onlar için bu hafta hep

Bugün butun gun eminonundeydim. Bebek hazirliklari icin. Kapi süsü bebek şekeri malzemeleri aldım. Lohusa serbeti icin küçük kadehlerden aldim. Kendim süsleyecegim. Ayrica lohusa taci ve terlik icinde malzemelerimi aldim. Cok keyifliydi. cok mutlu oldum. işten ayrildigimdan beri evde sıkılıyorum. Bana da uğraş olacak. :)))

AAA evet tarak da aklimdaydi , yeni tarak almam gerekiyor kendime, ama gögüs ucu kremi kullanmayi düsünmüyorum , ondan da almadim, sütyenlerimi de gitmeden koyarim dedim, cünkü simdi de onlari kullaniyorum.Emzirme yastigini da sor belki hastane veriyordur, burda veriyorlar o yüzden almiycam yanima, tel sarji , fotograf makinesi, ipad im aklimda onlar son anda girecekler:):Gögüs pedi, anne pedi, bebek bezi ve benzeri seyler hepsi hastaneden. cantada kalabalik yapmiyorlar o yüzden.Baska aklina gelen bisey olursa yazar misin ?Cok ise yaradi bunlar:).Esim de izin alacak dogum zamani, maasini is yerinden degil de sigortadan alacak bu sürecte, evraklarini hazirladi, kizlarimda emin ellerde yaniii...
Sakinligini hep korumaya calis canim, bu bebegine de yansir, sütüne de yansir. Hep pozitif olmaya calis, sonucta sana bagimli bi yavrun var artik annesiBugünler gecer gider, hepsi hatiralarda kalacak, bol bol resmini cek kizinin:):Öpüyorum ikinizi de

Benim doktorum da aynı şeyi söyledi kullanmama izin vermedi

Ay valla öyle bi kayınvaliden kayınpederin olduğu için asıl kıskandım ben seni bizde nerdeeeeeeeeeeee öyle
Eşim sağolsun Hakk'ını yemiyim
Maşallah nazar değmesin size
Hastanıza Allah şifa versin

Çok iyi yapmışın yapınca paylaş burda

Günaydın kızlar
Bol tekmeli güzel bir zaman geçirmemiz dileğiyle
Bir arkadaşımızda Cuma günü sezeryan olacakmış haftaya giderek bebek sayımız artıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…