2015 Temmuz Anneleri

Ben günde 20 tane yiyorumdur heralde 2 tane hiç bişey yapmaz birazdaha fazla bile ye brnce

Hahaha ama sende baya kaçırmışsın neyse sefan olsun bu hafta dikkat edersin kaç kilo aldın toplam? Bende bu haftaya yeni bir kilo ile başladım inşalla kurtulurum o bir kilodan. Benim 12-13 arası gidip geliyo

En son +15 i gordum ama arada +16 olduguda oluyor sanirsam ödem :/ Haftaya carsamba kontrolum var, ona kadar 1 kilo versem harika olur, +15 ile bitirebilmek keskeeeee

hayıralı olsun canım.odanızın fotograafını paylaşmıyacakmısın.hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagımıza....

kızlar bişi sorucam ya size. vajinaın içinde beyaz akıntı gibi şey gördüm mantar sandım ama kaşıntı yok. mantar kaşıntısız olur mu? alttan muayene olmak da istemiyorum hiç ne yapsam bilemedim
Cnm bi kere bnde de oldu saglik.ocagindaki doktora sormustum mantar olabilir demisti ama bnde de kasinti fln yoktu.bisey yapmadim oylece bi daha gormedim.

Bende herseyi yiyorum ama bebisim normal seyrinde :) senin bebisin genlerden dolayi iri bi bebektir canim saglikli olsun onemli olan bu!

Gerçi ben böyle bir doktorla karsılassam ozel devlet fark etmez sikayet ederim yanı.Türkiye eski Türkiye degil artık insanlar haklarını arıyor.

Öylede olmalı zaten canım. Para vermiyor değilsin. Her ay sgk ya dünyanın parası ödeniyor. Ayrıca hasta hakkı özel devlet ayrılmıyor. En iyisini yaparsın

Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim

Çok güzel maşallah.Rabbim nazarlardan korusun. Nasıl geçti mezuniyet

Kizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorum usuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün

Amin sağol canım. Çok güzeldi piknik gibiydi çocuklar kendi halinde takıldı bizde muhabbet ettik yemek yendi sonra ufak bi tören yaptık kep fırlattılar eğlenceliydi parti havasında

Kizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorum usuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Kıyamam ya çok geçmiş olsun zencefil mide bulantısına birebir tanesini alırsan nohut kadar kesip çiğne çok acı ama iyi geliyo yada çayını iç

Cnm gunde bi taneden iki taneden biseybolmz diye dusunuyorm.bna zaten cok kalmiyo esim bitiriyo hepsini :)
Ozaman bnde arada bi bikac tane yiyiverim ☺bişey daha sorucam ben çok erik tüketiyirum hayatmda hiç bukadar yememiştim yedikce yiyesim geliyo yiyorumda bişeycik olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…