- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.201
Ben günde 20 tane yiyorumdur heraldeİşe gitmenin hiç bu kadar zor geleceği aklıma gelmezdi kızlar
Göbeğim o kadar indiki aşagıya dik duramıyorum sırtım agrımıyor artık bel bölgem sgrıyor sona dogru zorlaşıyor sanırım
Bide hurma aldım günde 2tane yesem fazlamı olur şimdiden 1tanesi bile tüm tatlı isteğimi bastırıyor hoşuma gitti
Hahaha ama sende baya kaçırmışsın neyse sefan olsun bu hafta dikkat edersinkaç kilo aldın toplam? Bende bu haftaya yeni bir kilo ile başladım inşalla kurtulurum o bir kilodan. Benim 12-13 arası gidip geliyo
aynen bende ondan aldım.en ıyısı buymuş.Bizde ondan aldık ama 1 paket aldım 50 tane var. Bi bakalım memnun kalmazsak diye boşuna stok yapmıyorum.
kızlar neden hurma yıyoruz.neye ıyı gelıyor.Ben günde 20 tane yiyorumdur heralde2 tane hiç bişey yapmaz birazdaha fazla bile ye brnce
Ye canim yaaaKızlar hurma bnmde canım cekiyo ama açılmayı kolaylaştrıyomuş diye yemiyordum ama siz yiyorsunuz bise olmuyomu bnde yesemmiki
Kolay açılıp kolay doğurmak için yiyoruz kısmetsekızlar neden hurma yıyoruz.neye ıyı gelıyor.
hayıralı olsun canım.odanızın fotograafını paylaşmıyacakmısın.hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagımıza....slm kızlar odamız biitti çantamız tam hazır değil ama toparladık baya . bebek bezi almadım daha sancılar başladı bende giremiyorum şu ara pek doğuran yok dimi . uykusuz gecelerim başladı . işe gitmiyom . perşembe gitçem ama bu gün evde telefonlarım susmadııı..
Cnm bi kere bnde de oldu saglik.ocagindaki doktora sormustum mantar olabilir demisti ama bnde de kasinti fln yoktu.bisey yapmadim oylece bi daha gormedim.kızlar bişi sorucam ya size. vajinaın içinde beyaz akıntı gibi şey gördüm mantar sandım ama kaşıntı yok. mantar kaşıntısız olur mu? alttan muayene olmak da istemiyorum hiç ne yapsam bilemedim
beklesem mi ki ben de bi kaç gün daha.Cnm bi kere bnde de oldu saglik.ocagindaki doktora sormustum mantar olabilir demisti ama bnde de kasinti fln yoktu.bisey yapmadim oylece bi daha gormedim.
Ya bende meyveye çok düşkünüm özellikle son günlerde karpuz yiyorum acaba bebek ondan mı önden gidiyor. Ama dr um hiç bişey demiyor yemene dikkat et falan diye..bizimki de neredeyse 3 hafta önde ama Karnı Kafası her yeri önde.. Şeker testi yaptık yine bişey çıkmadı..
Bende herseyi yiyorum ama bebisim normal seyrinde :) senin bebisin genlerden dolayi iri bi bebektir canim saglikli olsun onemli olan bu!
Masallah kocaman kizin var rabbim tum evlatlarini sana esine bagislasinTeyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Sagol canim istetip istetmeme konusunda kararsizim indirimden kalkmazsa bu hafta istetecem hala dusunuyorum :)güzelmş cnm güle güle kullan
Gerçi ben böyle bir doktorla karsılassam ozel devlet fark etmez sikayet ederim yanı.Türkiye eski Türkiye degil artık insanlar haklarını arıyor.
Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Amin canım cümlemizinkiniMasallah kocaman kizin var rabbim tum evlatlarini sana esine bagislasin
Canm masallah kizina ne tatli mezunda olms o kep super yaksms :))Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Amin sağol canım. Çok güzeldi piknik gibiydi çocuklar kendi halinde takıldı bizde muhabbet ettik yemek yendi sonra ufak bi tören yaptık kep fırlattılar eğlenceliydi parti havasındaÖylede olmalı zaten canım. Para vermiyor değilsin. Her ay sgk ya dünyanın parası ödeniyor. Ayrıca hasta hakkı özel devlet ayrılmıyor. En iyisini yaparsın
Çok güzel maşallah.Rabbim nazarlardan korusun. Nasıl geçti mezuniyet
Çok sağol canımmmmmmmmminş sizlerde böyle güzel günler görürsünüz. Sorma kep te taktıkCanm masallah kizina ne tatli mezunda olms o kep super yaksms :))
Kıyamam ya çok geçmiş olsun zencefil mide bulantısına birebir tanesini alırsan nohut kadar kesip çiğne çok acı ama iyi geliyo yada çayını içKizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorumusuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Ozaman bnde arada bi bikac tane yiyiverim ☺bişey daha sorucam ben çok erik tüketiyirum hayatmda hiç bukadar yememiştim yedikce yiyesim geliyo yiyorumda bişeycik olmaz dimiCnm gunde bi taneden iki taneden biseybolmz diye dusunuyorm.bna zaten cok kalmiyo esim bitiriyo hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?