- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.221
Yicem cnm arada bikactane bikactaneden bise olmuyo demekki ☺Ye canim yaaabende yiyorum son 2-3 haftadir :))
Canım bu şık olanlar hep öyle ama,bşrde yaz ya, yengem bana yollamıştı onlarda harika ama incelikler iç gösteriyor neyse zaten erkek yabançi girmyecek tek eşim, sorun olmaz ondanlohusasepetnden aldm cnm ben ama içini göstryr :) ondn sabahlk alcm şimdi
merhaba. beşiğini çok beğendim. tam aradığım gibi bişey. nereden aldın acaba. neti çok karıştırdım ama bulamadım.
Bana dojtor oyle deyince bnde gitmedim.ama aklinda suphe varsa git xanim.bn afedersin wcde aynada bakmistim yirtilma hssi var diye bi bsktim bembeyaz bisey geliyo.korkuyo insan bisey var diye .beklesem mi ki ben de bi kaç gün daha.
Ay bnde cok yiyorum c vitamini bnce bisey olmz haftads bi kg kesin aliyorum.bazen iki de oluyo tabi esimde yiyor.tvda doktor seker hastalarida tuketebilir demisti bizede zarari olmz Allahin.izniyle :))Ozaman bnde arada bi bikac tane yiyiverim ☺bişey daha sorucam ben çok erik tüketiyirum hayatmda hiç bukadar yememiştim yedikce yiyesim geliyo yiyorumda bişeycik olmaz dimi
Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Aslında kaç kilo olduğu tek başına bir şey ifade etmiyo. Kaç kilo ile hamile kaldığın, boyun hepsi önemli. Sadece şeker yüksek olunca anne de bebekde daha çok kilo alıyomuş.aynen bizde 1 paket aldık 50 li olanından,gobek oyuntulu hem devamını sonra alırız,marka degıstırmek alerji yapabiliyomus marka degıstırmeyı dusunmuyorum ben,bu arada ben 15 kılo aldım
Artık son haftalar dikkat etmek gerek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bende 14 ü geçmemeye çalışcamEn son +15 i gordum ama arada +16 olduguda oluyor sanirsam ödem :/ Haftaya carsamba kontrolum var, ona kadar 1 kilo versem harika olur, +15 ile bitirebilmek keskeeeee
Kızlar hurma bnmde canım cekiyo ama açılmayı kolaylaştrıyomuş diye yemiyordum ama siz yiyorsunuz bise olmuyomu bnde yesemmiki
Fazlası gaz yapar cnm.Ozaman bnde arada bi bikac tane yiyiverim ☺bişey daha sorucam ben çok erik tüketiyirum hayatmda hiç bukadar yememiştim yedikce yiyesim geliyo yiyorumda bişeycik olmaz dimi
Ben günde 20 tane yiyorumdur heralde2 tane hiç bişey yapmaz birazdaha fazla bile ye brnce
canım benimde pbe kontrolüm vardı 3 kilo daha almışım.yürüyüsü pek yapamıyorum önceden düzenli yapıyodum.ondan sanırım yani toplamada 17 kilo aldımArtık son haftalar dikkat etmek gerek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bende 14 ü geçmemeye çalışcam
maşallah canımbüyümüş büyümüş kızın artık senin en büyük yardımcın olur bebişinde gelsn..ünversite mezuniyetini de görürüsün inşallah
Aynen ya meyveninde fazlası zarar yanında yoğurt süt tüketilmesi lazımmış. Şekeri dengelemek için.kızlar meyveyi kızımda son 2 ay acaip yemiştim kilo kilo ve 3 er kilo aldım 2 aydaşimdi de yiyorum hepsinden ama abartmıyorum 7 kilo aldım şimdiye kadar bebişiminde kilosu maşallah iyi meyve de kilo aldırıyor yani dikkatli yiyin gari
mantar değildir o. Bende de oluyor ara sıra kaşıntı yok. Normal akıntı bencekızlar bişi sorucam ya size. vajinaın içinde beyaz akıntı gibi şey gördüm mantar sandım ama kaşıntı yok. mantar kaşıntısız olur mu? alttan muayene olmak da istemiyorum hiç ne yapsam bilemedim
Kız ben bide bütün hamileliklerimde ilk aydan yedim bünyem Alışık ondan mı bi risk yaşamadım bilmiyorum ama bence 6-7 tane ye en azOooo sen diyosan arttırırım Tabi
Masallah ya kizina yerim ben onu büyümüş de mezun oluyomusTeyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?