2015 Temmuz Anneleri

merhaba. beşiğini çok beğendim. tam aradığım gibi bişey. nereden aldın acaba. neti çok karıştırdım ama bulamadım.

canım ben bebekgillerden aldım ama artık o sitede satılmıyor maalesef. başka sitelerde bulabilirsin
markası crest modeli cr-928
http://www.beybebek.com/tr/crest-ahsapbesik-sallanirbesik-cr928-oyunparki--u
bir de cr-918 var yan tarafı açılmıyor, dikkat et yanlışlıkla onu alma

kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız, doğum yapanlar var giremedim ne zamandır. Allah aceleci bebişlere sağlık versin bir an önce toparlansın kuzular

bir de bir whatsapp ya da facebook grubu konusu geçmiş, aslında çok iyi olur çünkü buraya pek giremiyorum. Girsem bile deşifre olmamak adına pek resim paylaşamıyorum. Kızımın kapı süsünü, hastane şekerini bitirdim ama buraya koyamıyorum çünkü bu site çok kişi tarafından okunuyor ve fotolar sonradan silinmiyor

bir grup olsa daha kolay paylaşım yapabiliriz, telefon ya da facebookunu vermek istmeyenler olabilir bu sebeple de whatsapp falan yerine Line gibi uygulamalar kullanılabilir aslında.

Ozaman bnde arada bi bikac tane yiyiverim ☺bişey daha sorucam ben çok erik tüketiyirum hayatmda hiç bukadar yememiştim yedikce yiyesim geliyo yiyorumda bişeycik olmaz dimi
Ay bnde cok yiyorum c vitamini bnce bisey olmz haftads bi kg kesin aliyorum.bazen iki de oluyo tabi esimde yiyor.tvda doktor seker hastalarida tuketebilir demisti bizede zarari olmz Allahin.izniyle :))

aynen bizde 1 paket aldık 50 li olanından,gobek oyuntulu hem devamını sonra alırız,marka degıstırmek alerji yapabiliyomus marka degıstırmeyı dusunmuyorum ben,bu arada ben 15 kılo aldım
Aslında kaç kilo olduğu tek başına bir şey ifade etmiyo. Kaç kilo ile hamile kaldığın, boyun hepsi önemli. Sadece şeker yüksek olunca anne de bebekde daha çok kilo alıyomuş.

En son +15 i gordum ama arada +16 olduguda oluyor sanirsam ödem :/ Haftaya carsamba kontrolum var, ona kadar 1 kilo versem harika olur, +15 ile bitirebilmek keskeeeee
Artık son haftalar dikkat etmek gerek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bende 14 ü geçmemeye çalışcam

kızlar meyveyi kızımda son 2 ay acaip yemiştim kilo kilo ve 3 er kilo aldım 2 ayda şimdi de yiyorum hepsinden ama abartmıyorum 7 kilo aldım şimdiye kadar bebişiminde kilosu maşallah iyi meyve de kilo aldırıyor yani dikkatli yiyin gari

Ben hamılelıgımın basından beri ara ara yiyorum.Allah'a şükür acılma falan olmadı.bence o doğum yaklaşınca yediğimiz hurmalar etkisini gösterir:)

Artık son haftalar dikkat etmek gerek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bende 14 ü geçmemeye çalışcam
canım benimde pbe kontrolüm vardı 3 kilo daha almışım.yürüyüsü pek yapamıyorum önceden düzenli yapıyodum.ondan sanırım yani toplamada 17 kilo aldım 3 daha alırım sanırım 20 ile tamamlarım.resmen evrim geçirdim 53 den 70 oldum.bebişlerimiz sağlıkla gelsinde veririz inşallah

Aynen ya meyveninde fazlası zarar yanında yoğurt süt tüketilmesi lazımmış. Şekeri dengelemek için.

kızlar bişi sorucam ya size. vajinaın içinde beyaz akıntı gibi şey gördüm mantar sandım ama kaşıntı yok. mantar kaşıntısız olur mu? alttan muayene olmak da istemiyorum hiç ne yapsam bilemedim
mantar değildir o. Bende de oluyor ara sıra kaşıntı yok. Normal akıntı bence

Kizlar naber? Ilk dogum yapan arkadas nyala miydi yanlis mi hatırlıyorum?bebegi kuvezdeydi.ondan haber var mi göremedim yakinlarda.merak ettim

Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Masallah ya kizina yerim ben onu büyümüş de mezun oluyomus 2009 dogumlu sanirim?benim ogrenciler 2010lu orta yaş iz biz.bizim okulda da bi buyuklerimiz kep giydi bu sene..zamane cocuklari cok fena ama di mi benim ogrenciler bugun oglusuma koymam icin erkek isimleri oneriyolar bana tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…