- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.521
Canım aslında bizim ki bebiş görmede değil. Hani geçen gittim ya 3 gün önce amniyon sıvısı fazla demişlerdi ona bakacaklar. Dua edin güzel haberlerle geleyimAy negüzel bugün herkrs bebişleri görmeye gidiyo hadi sende güzel haberle gel inş
Günaydın kızlar.yarın kızımı görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım.ne yapıyor acaba oralarda:)
Birazdan kizimi gormeye gidecegiz her gididimde ayni heyecan oluyo kalbim gum gum atiyo :)))))) insallah doktorumuz da iyi seyler soyler
Bizde birazdan gidiyoruz. İnşallah hepimiz güzei haberlerler döneriz
Günaydın kızlar
Herkese bol tepikli mutlu sabahlar
Midem sabah sabah yine kötü çıkartacak gibi olsam da, çok uykum olsa da yine de bin şükür bu halimize
Amaan bulantılar gitsin gitsin gelmesinGünaydın kızlar
Herkese bol tepikli mutlu sabahlar
Midem sabah sabah yine kötü çıkartacak gibi olsam da, çok uykum olsa da yine de bin şükür bu halimize
Tamam inş dua ederiz tabi. Ama için rahat olsun bence hiç bişey yok. Doğumun kolayda olurCanım aslında bizim ki bebiş görmede değil. Hani geçen gittim ya 3 gün önce amniyon sıvısı fazla demişlerdi ona bakacaklar. Dua edin güzel haberlerle geleyim
Günaydın canım artık hiç ümidim kalmadı doğumdan sonra devam etmez diye dua ediyorum artıkGünaydınsanada canım Allah şifa versin az kaldı
Seda doğum yaptı mı?Günaydın kızlar. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz..bizede güzel moral olur. Bebişlerinizde o tombiş yüzlerini göstersinler size :)
Günaydın canım. Mide bulantın uzun sürmez inşallah.
Günaydın canım. Cidden seda nerelerde. Birde nyla naptı. Bebeği nasıl oldu acaba
Aminnnnnnnn canım Dua ette inşallah kurtulayım bu derttenAmaan bulantılar gitsin gitsin gelmesin
Canım bol bol yürüyüş yap etkisi olabileceğini söylemişti doktorum bana sonrada gerçekten döndü ufaklıkKizlar gunaydin.dun kontrolumuz vardi.2 hafta oncev1830 gr.dik dun 2430 gr olmus 600 gr almis 2 haftada şok oldum..1 hafta onden gidiyo dedi dr.bu arada hala basi yukarda inatci oglumun .2-3 haftamiz var dedi dr bu zamanda donmezse kolay kolay donmez dedi.sezeryan olmak hic istemiyorum ama normal dogumdan da odum kopuyoartik hakkimizda hayirlisi olsun.oglum hayirla,saglikla gelsin de insallah gelis seklimiz cok da onemli degil ....
Geçen gün, dün akşam benimde öyleydi canımYalancı sancısı başlayan var mi ben dun gece nisan bekledim dra gidicektim az kalsın kasiklarimin ağrısından uyuyamadim
Alasını yaşıyorum başlıyo 20 dk arayla yatıyorum uyuya kalıyorum bi bakıyom bişeyim yok. Özellikle akşam üzeri tutuyo gece 3 e kadar nerdeyse devam ediyoYalancı sancısı başlayan var mi ben dun gece nisan bekledim dra gidicektim az kalsın kasiklarimin ağrısından uyuyamadim
Seda doğum yaptı mı?
Ben atağa geçmişken durdum. Geçen eşim diyor biz daha yatağını almadık, çantayı hazırlamadın ya doğurursan ne olacak diye söylenip durdu. Ne yapayım evi satamadık. Evi taşımadık. Odasını beğendik siparişi geçiçez ama nerede oturacağımız belli değil. Offf sıkıldım valla
Noldu ki sedaya
Maşallah seninle biz kilo olarak aynı gidiyo oğluşlardaKizlar gunaydin.dun kontrolumuz vardi.2 hafta oncev1830 gr.dik dun 2430 gr olmus 600 gr almis 2 haftada şok oldum..1 hafta onden gidiyo dedi dr.bu arada hala basi yukarda inatci oglumun .2-3 haftamiz var dedi dr bu zamanda donmezse kolay kolay donmez dedi.sezeryan olmak hic istemiyorum ama normal dogumdan da odum kopuyoartik hakkimizda hayirlisi olsun.oglum hayirla,saglikla gelsin de insallah gelis seklimiz cok da onemli degil ....
Bilmiyom ortalarda yok ondan merak ettimNoldu ki sedaya
Bakacağız canım bu hafta sonbilmiyoruz canım. göremeyince acaba mı dedik. senin ev işi doğun sonrasına kalacak heralde. çok sıkıştırma artık bu saatten sonra. yorgunluğu çok zor. rahat rahat ararsın istediğin gibi bi yer telaşa getirmeden
Senin yüzünden bende strese giriyorum yahu doğumdan sonrasını düşünmeye çalışıyorum sanki doğum faslı hiç olmadan kucağıma verecekler çocuğuŞafak 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?