- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.481
Canim senin kiz ocak dogumluymus ilkokul bunyesindeki anasinifina gidebilir seneye ocak old. Icin sorun olmaz gibi zaten 48 ayi doldurani aliyolarcanım sen seneyede anaokulunamı verceksin , kızın şu an devletteki anaokulundamı ? memnunmusun. ? bende istiyorum bu yıl vermeyi erkenmi diyede tereddütteyim .
Magvital diye bir ilac verdi. Suda eritilerek iciliyorBenimde gece uyurken bacağıma kramplar giriyor çok fena ağrısı dün doktor banada ilaç verdi sana hangi ilacı verdi
BeeeeeeenKızlar , vajina sında yürürken Ağrı hisseden var mı? Ben özellikle Ayakta kKınca çok ağrıyor
Dilpost: 41248223 .!.:Kızlar , vajina sında yürürken Ağrı hisseden var mı? Ben özellikle Ayakta kKınca çok ağrıyor
Been varim canim aynen dedigin gibi ve benimkinin başı hala yukarda oldugu halde böyleKızlar , vajina sında yürürken Ağrı hisseden var mı? Ben özellikle Ayakta kKınca çok ağrıyor
canım hepsi güzel ve fazla fazla.benimkide öyle oldu.annem baya hevesli herşeyını fazlasıyla aldı saolsun.ama kayınvalidemden bende daha hiç bir sey görmedimSevindim boyle dusundugunuze hamilelik zaten zor bir süreç bide etraftan boyle tepkiler alınca insan ister istemez sinir oluyor. Hepimiz güle güle giydirelim inş. Evlatlarımiza. Ne varsa annelerde var yine kayinvalideler sevmeye oldumu gelcek ama bulur oğlumu zor sever annem motorunu bile aldi şimdiden her eksiği almaya çalışıyor o karşıdan bakıyor düşüncesiz ay yine sinir oldum ne kayinvalideler var ama ben rastlayamadim..
canım bende senin gibi düşünüyorum 40 ı görmeyiz diye.bana göre bu ay sonu olacakmış gibi geliyor.kuzenim doğum yaptı yeni 38 de geldi kızı.benide bir telaş sardı heyecan korku hepsı var.hayırlı sağlıklı zamanında gelsinler inşallah..İnşallah cnm :) gerçi ben kendimi başından beri hazırlıyorum 40ı beklemez diye içime öyle doğuyor hazırlıklarımıda bitirdim oyüzdenn :)
sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeklerimiz biz daha nelerr nelerr yaparız onlar için Allahın izniyle
canım bende bugun yıkadım yarın ütülüycem inşallah.asarken çok duygulandım.çok hoşuma gitti minnak minnak herşeyi.rabbim giydirmeyi nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallahBende bugün oğlumun kıyafetlerini ütüledim. Kendi geceliklerimi yıkadım. Yarın yerleştiricem hastane çantamızı hazırlıycam. Minik minik baya yordu ama çok eğlenceliydi :) Allah sağ salim zamanında kucagımıza almak nasip etsin hepimizin yavrularını artık
canım ben kendim agda yapıyorum son yaptığımda baya zorlandım tüm gün uğraştım.20 gün önce ağdaya gittim kuaföre ilk defa çok memnun kaldım 5 dakika sürdüKızlar dun bikini bölgemi zar zorda olsa hazır sır ağda bandı ile aldım.hep batıklar yaralar olmuş.birde. Yanma var dışında.jiletle alamıyorum mecbur ağda ile aldım.siz neyapıyorsnuz?
Ben agdacıda mikrop kaparım diye korkuyorum cnm yacanım ben kendim agda yapıyorum son yaptığımda baya zorlandım tüm gün uğraştım.20 gün önce ağdaya gittim kuaföre ilk defa çok memnun kaldım 5 dakika sürdüo kadar eziyeti boşa çekmişim dedim.çıkınca tekrar gidicem doğuma doğru canm
Yok canim ya yapmayin oyleOto koltuğuna kıyamam benkıyamam, rahat değil gibi. Türk usulü biri arkada kucağına alır:))
Haklisiniz aklima gelmedi hic o tarafi. Ozur dilerim silemiyorum dikkate almayin lutfenŞimdi bence burada hediye konusunu konuşmak çok doğru değil. Eşi düşüncesiz olduğundan almayacak olan ya da durumu olmadığından alamayacak olan olur, taze anneleri üzmenin anlamı yok.
Asmak ayrı ütülemek ayrı güzel :) amin inşallah. Günlerimizde aynıymış senle Allah yardımcımız olsun artık.canım bende bugun yıkadım yarın ütülüycem inşallah.asarken çok duygulandım.çok hoşuma gitti minnak minnak herşeyi.rabbim giydirmeyi nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah
Iyi geceler kizlar ya yuzume elmacik kemiklerimin oraya lekeler düşdü kararmaya basladi acaba dogumdan snra gecer mi
Aynen öyle. % 100 katılıyorum. Olan var olmayan var. Herkesin hediyesi kendineŞimdi bence burada hediye konusunu konuşmak çok doğru değil. Eşi düşüncesiz olduğundan almayacak olan ya da durumu olmadığından alamayacak olan olur, taze anneleri üzmenin anlamı yok.
Aynen valla öküz olanı var falan zaten adama saldırıcak yer arıyorumAynen öyle. % 100 katılıyorum. Olan var olmayan var. Herkesin hediyesi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?