2015 Temmuz Anneleri

canım 10 günde toparlamış olursun zaten. hiç korkma. en kötü ihtimal teyzen, halan yengen filan böle bir akraban yok mu. akşam eşin gelene kadar sana refakat eder.

Alasını yaşıyorum başlıyo 20 dk arayla yatıyorum uyuya kalıyorum bi bakıyom bişeyim yok. Özellikle akşam üzeri tutuyo gece 3 e kadar nerdeyse devam ediyo
ya bende hic yok hala :/ Korkuyorum acaba gec mi gelecek ? Doktorum normal dogumu destekliyor ama gunu geçerse beklemek taraftarı degil... Oluyor olsa benim hissetmemem imkansızdır heralde...

kız salla ne düşünüyon öyle herşey yoluna giriyorki kimseye ihtiyacın olmaz merak etme.
Ay inşallah dediğin gibi olur canım
canım 10 günde toparlamış olursun zaten. hiç korkma. en kötü ihtimal teyzen, halan yengen filan böle bir akraban yok mu. akşam eşin gelene kadar sana refakat eder.

bitti valla yaa seninki. benimki 53 şuan. hedefim 37yi bitirmek. 38de gelsede olur ama doğum iznim azalmasın daha erken gelip
Bende doğum iznine çıktığım hafta yada sonraki hafta kendiliğinden gelsin istiyorum. Kuzumla daha çok kalabilmek için
Yok canım hem ben kimseden böyle bir şey isteyemem hemde gelirlerse canımı sıkacak muhakkak birşey olur diye yabancı olursa daha iyi olur gibime geliyor

ya bende hic yok hala :/ Korkuyorum acaba gec mi gelecek ? Doktorum normal dogumu destekliyor ama gunu geçerse beklemek taraftarı degil... Oluyor olsa benim hissetmemem imkansızdır heralde...
Canım ilk gebelikte ikinci gebelikte ben hiç yaşamadım böyle sancılar. Hiç alakası yok bence. Bazen kasılma olsada hissetmezsin. Bununla kıyaslama yani erken yada geç gelir diye. Hepimiz için hayırlısı olsun yeterki

Canım bol bol yürüyüş yap etkisi olabileceğini söylemişti doktorum bana sonrada gerçekten döndü ufaklık
Doktoruma sordum aslinda benim yapabilecegim bisey var mi diye?eskiden traktör e binerlermis diye guldu sonra yok dedi.aama okulda o kadar yoruluyorum bacaklarim agriyo ki cikista kendimi eve zor atiyorum canim ya yuruyus yapcak halim kalmiyo malesef..

Bende iş çıkışı arada bir gidiyorum. Artık 10 dk yürüyorum bakıyorum altıma yapacak gibi aşırı ağrı oluyor oturuyorum. Fakat normal doğum istediğim için kendimi biraz zorluyorum. Okulda otururken masanın altında bir şey olsun ayaklarını kaldırıp koyabileceğin rahatlatır belki ben çöp kovasının üstünde tutuyorum mesela

maşallah bebisine canım inşallah o zamana kadar döner hakkınızda ne hayır o olsun

az kaldı bakalım bebisim ne zaman gelecek zaten senin şu aralar kızlar doğuma gidiyorum haberini bekliyorum canım

maşallah bebisine canım inşallah o zamana kadar döner hakkınızda ne hayır o olsun

az kaldı bakalım bebisim ne zaman gelecek zaten senin şu aralar kızlar doğuma gidiyorum haberini bekliyorum canım
Ay canım inşşşşş çok beklemeden
Dua et bana
Bide en son doğuruyormuşum

ne bileyim herkeste bir yalancı sanci fln var, bende gelen giden birsey yok, arada bir karnim toparlanıo sadece o da cok nadiren... Dedigin gibi hayırlısı herseyin, hepimiz icin

Bebişinle konuş :) Bu şekilde bebeğinin tekrar aşağıya doğru döndüğü örnekler biliyorum :) sakin sakin anlat :)

canım doğum iznin erken doğum olursa nasıl azalır ki...??

Canım maalesef öyle saçma bi yasa var. Torba yasasından geçseydi değişecekti ama henüz değişiklik yok. Sana d.öncesinden aktaranileceğin 5 hafta veriyorlar ya ama aktarmak için o haftaları çalışman lazım. Diyelim 32de çalışabilir aldın. 33te doğurdun. Sadece 1 hafta aktarabiliyorsun. Diğer 4 haftayı çalışmadığın ve artık doğurduğun için otomatikman doğum sonrası 8 haftan başlıyor. 4 haftan yanmış oluyor

Bazen eller daha iyi oluyor canım dediğin gibi. Kayınvalidr neden 10 gün kalıyor. O uzatsa az daha

Hakkında hayırlısı olsun düşünüp Kafanı yorma akışına bırak inş gönlünce olur.

Amin canım inşallah

ne bileyim herkeste bir yalancı sanci fln var, bende gelen giden birsey yok, arada bir karnim toparlanıo sadece o da cok nadiren... Dedigin gibi hayırlısı herseyin, hepimiz icin
Canım ben hiç sancı çekmeden suyu geldiği için doğuma gittim sancıları olmadı bi toparlanma felan oluyordu ama ben anlamıyorum bile sonra hastaneye gittim aaa sancısi yok nasıl doğacak bump doğacak felan diyenler oldu halbuki açılma 3-4 santim arasıdır düşün sen bununla kafanı meşgul etme hayırlısı bakalım zamanı gelince hersey olur
Gelince foto Çek at bize.
Biz almadık daha ben Beşik beğendim bi tane eşim ona göre bakar alır gelir artık. Bide banyo küveti kaldı.
tamam canım atarım bizim evimiz küçük olduğu için 60×100 tam geliyor massimo ricco Tiglon modelini aldik

Günaydın kızlar dün park yatak siparisi verdik bakalım ne zaman gelecek.
Günaydın hayırlı olsun şimdiden
kuzucuk içinde mışıl mışıl uyusun.
Canım yok öyle bir şey sorduğumda doğurdum 36. hafta kalan bir haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlar dediler. Bizim sigortaya bakan arkadaşlar. Birde bilginiz olsun kızlar hastalanırsanız çalışabilir raporu aldıktan sonra eğer kadın doğum dışında bir birim size rapor veriyorsa çalışabilir raporunuz geçerli oluyormuş. Yanmıyormuş.

Canım kayınvalide memlekette işleri varmış çok kalamazmış. 10 gün bile kalmak istemiyordu. Bende dedim siz bilirsiniz ama bana bu kızın kayınvalidesi yok mu oğlunuza annesi yok mu dediklerinde ne cevap vereceğimi de söylersiniz dedim. Öyle kabul etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…