2015 Temmuz Anneleri

canım hepsi güzel ve fazla fazla.benimkide öyle oldu.annem baya hevesli herşeyını fazlasıyla aldı saolsun.ama kayınvalidemden bende daha hiç bir sey görmedim
Hic bekleme bence canim insan cok mutsuz oluyo benimde kizimda bsey almadi herkese battaniye aldi bana almadi dusun cok uzulmustum bundada takmadim hic aldim kendim sagolsun aldi bseyler yine ordu ne kadar beklenti o kadar mutsuzluk

Bende az once bebisin kıyafetlerini ıvır zivirlarina baktım eksiği varsa alayın bitsin diye fazla birşey almama rağmen biraz şaşırdım bu kadar çok olacağını tahmin etmemistim ayni bende senin gibi düşünüyorum canim

Birazdan kizimi gormeye gidecegiz her gididimde ayni heyecan oluyo kalbim gum gum atiyo :)))))) insallah doktorumuz da iyi seyler soyler

Birazdan kizimi gormeye gidecegiz her gididimde ayni heyecan oluyo kalbim gum gum atiyo :)))))) insallah doktorumuz da iyi seyler soyler
Bizde birazdan gidiyoruz. İnşallah hepimiz güzei haberlerler döneriz

Günaydın kızlar
Herkese bol tepikli mutlu sabahlar
Midem sabah sabah yine kötü çıkartacak gibi olsam da, çok uykum olsa da yine de bin şükür bu halimize

Günaydın kızlar.yarın kızımı görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım.ne yapıyor acaba oralarda:)

Görüş günü desenize
Hadi inş gidin güzel haberlerle gelin miniğinizin herşeyi yolundadır inş. Çok heycan yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…