- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.501
Tabikii ben birde varis sikintim var Allh yardim etsin ayakata kalmak eziyetKızlar , vajina sında yürürken Ağrı hisseden var mı? Ben özellikle Ayakta kKınca çok ağrıyor
Hic bekleme bence canim insan cok mutsuz oluyo benimde kizimda bsey almadi herkese battaniye aldi bana almadi dusun cok uzulmustum bundada takmadim hic aldim kendim sagolsun aldi bseyler yine ordu ne kadar beklenti o kadar mutsuzlukcanım hepsi güzel ve fazla fazla.benimkide öyle oldu.annem baya hevesli herşeyını fazlasıyla aldı saolsun.ama kayınvalidemden bende daha hiç bir sey görmedim
Malesef oluyo canim benimde gunes lekelrim cok belirginlesti sanki cillendim gibi bide cok beyazim gunes kremi kullnmama ragmen dogumdan sonra azaliyor merak etmeIyi geceler kizlar ya yuzume elmacik kemiklerimin oraya lekeler düşdü kararmaya basladi acaba dogumdan snra gecer mi
Slm meyve yiyor musun uzzMalesef oluyo canim benimde gunes lekelrim cok belirginlesti sanki cillendim gibi bide cok beyazim gunes kremi kullnmama ragmen dogumdan sonra azaliyor merak etme
O kadarda degildir canimAynen valla öküz olanı var falan zaten adama saldırıcak yer arıyorum
Ben iyi bir sekilde yiyorum hatta kendimi frenlemeye calisiyorumSlm meyve yiyor musun uzz
Aynen meyve konusunda bende kendimi frenlemeye çalışıyorum ama tansiyon yükselttiğini duymamıştım..Ben iyi bir sekilde yiyorum hatta kendimi frenlemeye calisiyorum
Bende az once bebisin kıyafetlerini ıvır zivirlarina baktım eksiği varsa alayın bitsin diye fazla birşey almama rağmen biraz şaşırdım bu kadar çok olacağını tahmin etmemistim ayni bende senin gibi düşünüyorum canimHayır az değil bence çok çok çok fazla bile gördüğüm kadarıyla
Şükredin kızlar bence biz biraz israfa bile kaçıyoruz yanlış anlamayın genel olarak konuşuyorum. Bende dahil.
Eltine söyliyecek laf bulamıyorum ayriyeten.
Benim için sorun değil çok şükür öyle bir sıkıntı yok bizde ben genel olarak söyledim.Haklisiniz aklima gelmedi hic o tarafi. Ozur dilerim silemiyorum dikkate almayin lutfen
Bizde birazdan gidiyoruz. İnşallah hepimiz güzei haberlerler dönerizBirazdan kizimi gormeye gidecegiz her gididimde ayni heyecan oluyo kalbim gum gum atiyo :)))))) insallah doktorumuz da iyi seyler soyler
Iyi geceler kizlar ya yuzume elmacik kemiklerimin oraya lekeler düşdü kararmaya basladi acaba dogumdan snra gecer mi[/QUOTEhamilelik lekesi olmuş. Geçer ama yüzüne güneş kremi sürmeden çıkma canım hava çok güneşli olmasa bile kullan. Benimde burnumda oldu.
Evet hemde herhün yiyorum. Ama 2 tane kadar.Slm meyve yiyor musun uzz
Günaydın kızlar.yarın kızımı görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım.ne yapıyor acaba oralarda:)
Görüş günü desenizeBirazdan kizimi gormeye gidecegiz her gididimde ayni heyecan oluyo kalbim gum gum atiyo :)))))) insallah doktorumuz da iyi seyler soyler
Ay negüzel bugün herkrs bebişleri görmeye gidiyo hadi sende güzel haberle gel inşBizde birazdan gidiyoruz. İnşallah hepimiz güzei haberlerler döneriz
GünaydınGünaydın kızlar
Herkese bol tepikli mutlu sabahlar
Midem sabah sabah yine kötü çıkartacak gibi olsam da, çok uykum olsa da yine de bin şükür bu halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?