- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.561
Canim mrk etme bende de toplanma disinda sanci yok sadece vajinam agriyo yururken kalkarken vs.dun nst ye baglandim biraz sanci çıktı ama bundan bisey olmaz dedi dr.haftaya bidaha nst istedi bakalim..ne bileyim herkeste bir yalancı sanci fln var, bende gelen giden birsey yok, arada bir karnim toparlanıo sadece o da cok nadiren... Dedigin gibi hayırlısı herseyin, hepimiz icin
Sağolasın canım sonunda bizde bişeyler almaya başladık haftasonu bütün alışverişleri bitirmek istiyorum artık hersey hazirda dursunGünaydın hayırlı olsun şimdiden
kuzucuk içinde mışıl mışıl uyusun.
Canım yok öyle bir şey sorduğumda doğurdum 36. hafta kalan bir haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlar dediler. Bizim sigortaya bakan arkadaşlar. Birde bilginiz olsun kızlar hastalanırsanız çalışabilir raporu aldıktan sonra eğer kadın doğum dışında bir birim size rapor veriyorsa çalışabilir raporunuz geçerli oluyormuş. Yanmıyormuş.
Canım kayınvalide memlekette işleri varmış çok kalamazmış. 10 gün bile kalmak istemiyordu. Bende dedim siz bilirsiniz ama bana bu kızın kayınvalidesi yok mu oğlunuza annesi yok mu dediklerinde ne cevap vereceğimi de söylersiniz dedim. Öyle kabul etti.
Şimdiden güle güle kullanın inşCanım ben hiç sancı çekmeden suyu geldiği için doğuma gittim sancıları olmadı bi toparlanma felan oluyordu ama ben anlamıyorum bile sonra hastaneye gittim aaa sancısi yok nasıl doğacak bump doğacak felan diyenler oldu halbuki açılma 3-4 santim arasıdır düşün sen bununla kafanı meşgul etme hayırlısı bakalım zamanı gelince hersey olur
tamam canım atarım bizim evimiz küçük olduğu için 60×100 tam geliyor massimo ricco Tiglon modelini aldik
İnşallah gönlüne göre olur. Bize de geldiğinde fotosunu gönderirsin artık.Sağolasın canım sonunda bizde bişeyler almaya başladık haftasonu bütün alışverişleri bitirmek istiyorum artık hersey hazirda dursun
Allah razı olsun canım :)Şimdiden güle güle kullanın inş
amin inşallah allah razı olsun canım tamam hepsinin fotosunu çekip atarım inşallah :)İnşallah gönlüne göre olur. Bize de geldiğinde fotosunu gönderirsin artık.
Günaydın hayırlı olsun şimdiden
kuzucuk içinde mışıl mışıl uyusun.
Canım yok öyle bir şey sorduğumda doğurdum 36. hafta kalan bir haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlar dediler. Bizim sigortaya bakan arkadaşlar. Birde bilginiz olsun kızlar hastalanırsanız çalışabilir raporu aldıktan sonra eğer kadın doğum dışında bir birim size rapor veriyorsa çalışabilir raporunuz geçerli oluyormuş. Yanmıyormuş.
Canım kayınvalide memlekette işleri varmış çok kalamazmış. 10 gün bile kalmak istemiyordu. Bende dedim siz bilirsiniz ama bana bu kızın kayınvalidesi yok mu oğlunuza annesi yok mu dediklerinde ne cevap vereceğimi de söylersiniz dedim. Öyle kabul etti.
resmi gazete : Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmiştir. Söz konusu hüküm ile; beklenen doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın , erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni sürelerinin doğum sonrası analık izni süresine eklenmesi imkanı getirilmiştir.
Yani bildiğim erken doğum olduğunda izinlerin yanmıyor...
Benimde 31 :))Şafak 24
Canım bizim eşimin ailesiyle durumumuzu biliyorsun. O sebeple çokta takmıyorum. Eşiminde üstüne gitmiyorum. Yazık oda çaresiz ve çok üzülüyor. Eşimin abisi sanırım sert bir tavır takındı ona öyle ikna oldu diye düşünüyorum. Çünkü bana sordu en yapacaksın. Dedim durum böyle abi yapacak bir şeyim yok el kadar yavruyla yalnız kalacağız. Sen merak etme dedi. Sonrada kayınvalide ile konuşurken o söyledi. 40 için vereceğim mevlüde de gelip katılacakmış.Ayy değiştiyse çok mutlu olurum. Önceden benim dediğim gibiydi. Hatta internettede öyle okudum ama değiştirilmek istediklerini duymuştum. Şun 10 haftada gelseydi ne güzel olurdu.
Benim kayınvalidede daha önceden 28 temmuza memlekete bilet almış. Benim doğumun ertesi günü oluyor. Gideceğim diyor ve ben kurbanda memlekete yanına gidicem. Yani bebeği 2 ay görmeyecek. Ramazandada memlekette olacak zaten. Ne doğum öncesi ne doğum sonrası burada değil. Bide utanmadan ismini verelim istiyorlar. Oldu canım herşeye annem koşsun ismi kaynananın adını koyalım. Sen lafını çok iyi söylemişsin. Haketmiş
Canım ateş erken doğumu başlatır veya bebeğe zarar verir. Dikkat etmen lazım.Kızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Canım söylediği ilaçları mutlaka kullan yoksa o ateş ne yaparsan yap düşmez allah korusun bebek ve senin için iyi olmaz yüksek ateş erken doğuma sebeb oluyor kullan zaten hemen iner ateşin inince bırakırsınız çok geçmiş olsun Allah şifalı versinKızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Çok geçmiş olsun bende ilaç içme taraftarı değilim ama zor durumdasın zaten doktorunda iç demiş en azındandan daha çabuk toparlarsın kendini ihmal etmeKızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
58 aylık falan oluor eylül gibi hayırlısı inşallah faydalı olur , zaten genetik boylu posluyuz küçükte görünmüyor iyi olur inşallahCanim senin kiz ocak dogumluymus ilkokul bunyesindeki anasinifina gidebilir seneye ocak old. Icin sorun olmaz gibi zaten 48 ayi doldurani aliyolar
geçmiş olsun cnm , ilacını kullan mutlaka , enfeksiyon olmasa ateş olmaz ,, ve bu durum ilaçtan daha çok zarar verir bebeğeKızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Bence doktorunu dinle son günlerde ateş iyi değil korkutmak istemem.Kızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Anom mm seninde az kalmışBenimde 31 :))
Kızlarrrrrrrrrrrr selammmmm doğurmadımmmmm yavv...dün gizemlede faceden yazıstık,işe gitmiyordum ama gitmem gereken yogunluk oldu,maalsef gidiyorum yine(evdede yatılı mısafırler var,eve gıdıyorum bana ıpad sırası gelemıyor,gelsede mılletın yanında bakamıyorum rahatrahat,arada bı okuyorum yarım yamalak o kadar...doğum üstü bütün işler üstüste geldi....karnımda hafıfden aşağı indi,baskı yapıyor acıtıyor ıkı gündür...salı günü kontrolümüz vardı..3100 gr olmuş oğlum..hersey yolunda dedı ama benımde seymasevdededki gibi plesenta yaşlanması var,onceden bahsetmıstım..işlevini yitirmeye baslayınca kalsıyum bırıkmeye baslıyor üstünde,aslında bu hepimizde oluyor ,dogal bi süreç ama bazısının daha hızlı oluyor..doktorum 38. Haftayı cıkartamayız gibi görünüyor dedi..15-19 haziran arası sezeryanla alınacak büyük ıhtımal..haftaya salı günü kontolde günümüz belli olcak,eger o güne kadar beklerse 18 hazıran ramazanın ilk gününü tercih edicem,17 hazıranda benım dogum günüm:))yanı son 15 güne girdimmmmmmm....herşeyim hazır istediği an gelebılır tosunum,korkmuyorum ,kendımıde hazır hıssedıyorum....zaten amelıyat korkum falan yoktur,allahında izniyle sagsalım döncez ınss evımıze....takipliyorum doguran yok çok şükür ,bebekler uslu uslu zamanını beklıyor....valla hepınızı özlüyorum ben ,şu mısafırler gıtsın yanınızdayım inşşşşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?