2015 Temmuz Anneleri

Kız bende yok plesanta yaşlanması sebebiumutta var

Aman iyi olda ayyyyy az kalmış resmen doğumuna çok heycanlı mübarek günde doğuyo adını Ramazan koy ramço dersiniz

Canımm zaten yazdıkdan sonra hatılrladım sebebıumutta oldugunu:)))senıde dogrutacam ıllaki zorla erkenden:))))sende durumlar nasılll,bi ara gece sancıları sayıyorum dıye yazmıssın,bak takıpdeyım:)))

Canımm zaten yazdıkdan sonra hatılrladım sebebıumutta oldugunu:)))senıde dogrutacam ıllaki zorla erkenden:))))sende durumlar nasılll,bi ara gece sancıları sayıyorum dıye yazmıssın,bak takıpdeyım:)))
Ben hergün akşam sancılanıyom sabaha turp gibi kalkıyom keyfi iyi beyimizin kimbilir kaç kilo oldu

Oh iyi bari yalnız değilmişim ) Bende ne bileyim, panikledim...

hayıralı olsun canım.odanızın fotograafını paylaşmıyacakmısın.hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagımıza....

tabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii

Eklentiler

• IMG-20150603-WA0028.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG-20150603-WA0024.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20150603-WA0032.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG-20150603-WA0034.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20150603-WA0030.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20150603-WA0036.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20150603-WA0026.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20150603-WA0030.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 96
Ben hergün akşam sancılanıyom sabaha turp gibi kalkıyom keyfi iyi beyimizin kimbilir kaç kilo oldu

Nıye gece gelmek ister bu cocuklar anlamıyorum kı:))))mesai saati içşnde gelmeye calıssalar yaaa:)))bende sureklı konusuyorum ,oglum cok uslu,vaktınde gelcek,gecenın bı vaktı bizi korkutmucakk diye ama ,bizi tınlarmı o ayrı meseleee:)))bakalımmm doğum hıkayemız aksıyonlumu yoksa normalmi olcak:)))

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim bende aradan seçip okudum artık herşey yolundadır inşallah dün tezimi teslim ettim rahatladım çok şükür 26 Haziranda kep töreni var gitsem mi acaba :) Doğuma iki hafta kalmış olacak ??

Seda bende önden giden çocuk geriledi haftasına döndü sende böyle bir şey oldu mu?

Hadi hayırlısı olun canım sağ salim al inşallah bebisine kucağına Ramazanın ilk günde iyiyim mübarek gün. . Allah kolaylik versin
Canım elinize emeğinize sağlık herseyi çok güzel olmuş Güle güle sağlıkla yatsın içinde minik ayaz
gözün aydın canım eğer kendini iyi hissedersiniz git canım törene çok güzel bir anı olur senin için bebisine anlatırım büyükçe töreninde sende vardın felan diye :)

Seda bende önden giden çocuk geriledi haftasına döndü sende böyle bir şey oldu mu?

Evet cnm bendede öyle oldu,en son 2950 gr dı,hep 250 gr ve fazlasını alıyordu,en son sadece 150 gr almış,hatta daha bıle az,düzleyip söyledım rakamı...işte plesenta yavas yavas besleme kabılıyetını azaltıyor ama sıkıntı yok,bu sattten sonra zaten 2500 gr da olsa 3000 gr da olsa adam oldular çok şükür:))

Saol ilknurcummm,erken gelıcem demesse inşş o günü alıcam...babamızda oruc oruc bayılmaz ınss stressden...adama da ezıyet gıbımı olcak bılemedım...bi o konu kafama takıldı...

canım sen daha doğurmadın dimi valla bende geceleri baykuş gibi dolanıyorum evde 1 tualete kalkıyom sonra su içmeye sonra dönmek için uğraşıyom geçen yorgan çıkardım rulo yaptım sarılıp yatıyom ama faydasız heryerim agrıyo bu gün mecbur işe geldim . yarın kontrolüm var çok heyacanlıyım bakalım paşam ne yapıyor . ufak tefek eksiklerim var onlarıda bu hafta alıcam inşallah dahada bekletmesin benii. herkez keyfine bak diyo ama en azından bebegim gelse uykusuz kalırım böle hem uykusuz hem sancılı agrılı olmuyo valla

Cnm hayırlı olsunnn,eğer agrın sızın olmassa git derimm,bi daha geri gelmeyecek anlar bunlarrrr...kepinide at bebişinleee hatırası güzel olurr...

Cnm elınıze saglıkkk,sizin yaptıgınız herseycok daha degerlı hazır alınandan....hepsiçpk güzelll,güzel gunlerde kullanın inşşşşşşşşşşş..

Bende pazartesi gidicem çok aşagıda hissediyorum hareketleri esnasında alt tarafta yanma basınç hissediyomusun bende oluyorda neden oluyor merak içindeyim

Yanma değil de kafasını bastırdığını hissediyorum sanırım mesaneme doğru bastırıyor tuhaf bir basınç hissediyorum acı değil ama bir rahatsızlık hissi bizimki yine çıkmaya çalışıyor diyorum :)

Saol ilknurcummm,erken gelıcem demesse inşş o günü alıcam...babamızda oruc oruc bayılmaz ınss stressden...adama da ezıyet gıbımı olcak bılemedım...bi o konu kafama takıldı...
Canım sabah en erken saate alırsan hemde tam açıkmamış olur esin :) hayırlısı artık sağlıkla gelsin de bebis

O bendede oluyor canım özelliklede yürürken ayakta çok kalınca felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…