2015 Temmuz Anneleri

Canım geldim eve. Doktorum normal dedi. Şimdi benim doktorum üniversitede normalde oraya gidiyoruz asıl doktorum. Bir de şimdiye kadar 3 kez gittiğim bir özel doktor var. Geçen ağrım sızım çok olunca o özel doktora gitmiştim o demişti fazla diye bugün kendi doktorum üniversitedeki kızdı biraz tabi başka doktora gittim diye. Hiç bir şey yok normal dedi. Olsun içim rahatladı hemde kızımın saçlarını gördüm bugün çok acayip suyun içinde dalgalanıyo baya saçları var maşallah yavruma

Kızlarr ben böyle saçma ayrıntıları konuşmayı seviyorum o yüzden size bir soru sorcam lohusa tacı alcam ama ne alsam bilemedim. Siz aldınız mı aldıysanız foto gönderir misiniz?

Anom mm seninde az kalmış
Nerelerdesin ben mi göremiyom
Ev 10 gündğr tadilatta benim sinir stres hat safhada herşeye sinirleniyorum bir haller oldu bana okuyorum sizi cevap veremem diye yazamıyorum ama hep takipdeyim sizi bugün inşallah halılarım perdelerim felan gelicek ev ev gibi olacak sonunda . Sezeryan tarihini belli oldu bakalım nasıl olacak heyecan sardı zaman sanki çok çabuk geçiyor hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor

Oooo maşşallah çok az kalmış şaka gibi ya o kadar süredir yazışıyoruz sonunda teker teker doğurmaya başladık dikkat et kendine inşallah herşey gönlünce olur tabi birde rahat ve kolay olur

Ellerinize sağlık hepside sade ve çok şık iyi günlerde kullansın minik paşa

Ayyyyy hicbirsey kalmamış Hayirlisiyla gelsin oğlusun o zaman, benimde artık hazırlanmam lazim hala eksikler vaaar

Haha bende merak ediyorum dogum hikayemizi ama ben gece gelmesine karsi degilimmmm trafik olmaz en azindan ;p

Canımm selammmm...bendede yok sancı falannnnn...arada koca kafasını dayıyıor baskı yapıyor o kadar:)))keyıfler yerıdemııı..

Yerinde canim keyifler pazartesi ciktim izne, oglanida gordum o gun 2.5 kiloda biz olmuşuz izine çıktığımdan beri daha hareketli, ben rahatladım cocuk rahatladı resmen :)))

Bizde erken davranan olmazsa peş peşe doğurucaz :) aslında benimde 3 temmuz olacaktıda ben istemedim en azından 3 gün daha benimle olsun bebişim

Haklisin canim son günler doğsun artik diyoruz ama içerde 1 gün bile fazla dursa bebek için kar.
Hayırlısı artik saglicakla gelsinler de.

H
Hepsini çok beğendim sepeti ayrıca beğendim ve ben hiç görmedim daha önce çok orjinal olmuş. Güle güle kullanmak nasip olsun

Güle güle kullansın oğlun huzurla büyüsün inş

Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Alınıyor cnm çook gördüm alan
Ama benimki den benim aldığını beğenmezse beraber alırız demişti tee 2.5 sene oldu..parasinda değilim de insan birseyler bekliyor..

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık el emeği daha çok mutlu ediyor insanı.Sağlıkla doğsun kullansın cici odasını

He inş seni dinler kerata :))))) ay evet hele ilk Doğumu olanlarınkini merakla bekliyorum

Ayy seninle aramda 1 gün var
Deme öyle daha hazır değilim ben ya
Bana da ilkinde ciğer geliştirici iğne verdiler kasılma çıktı diye 40 ına 3 gün varken geldi hiç belli olmaz canim

Merhaba arkadaşlar kapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım

Eklentiler

• IMG_20150602_200438.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20150604_132652.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20150604_132712.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20150604_132736.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 95
Yok doğurmadım sorma valla aynen baykuşa döndük. 3 ten sonra dalabiliyorum. Tuvalet bitmiyo hiç bide benim küçük kızın tuvalete kalkması var sık sık
Gönlümüze göre olur inş herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…