- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.601
Benimde 31 :))
Benimde safak 29Anom mm seninde az kalmış
Nerelerdesin ben mi göremiyom
Canım geldim eve. Doktorum normal dedi. Şimdi benim doktorum üniversitede normalde oraya gidiyoruz asıl doktorum. Bir de şimdiye kadar 3 kez gittiğim bir özel doktor var. Geçen ağrım sızım çok olunca o özel doktora gitmiştim o demişti fazla diye bugün kendi doktorum üniversitedeki kızdı biraz tabi başka doktora gittim diye. Hiç bir şey yok normal dedi. Olsun içim rahatladı hemde kızımın saçlarını gördüm bugün çok acayip suyun içinde dalgalanıyo baya saçları var maşallah yavrumaTamam inş dua ederiz tabi. Ama için rahat olsun bence hiç bişey yok. Doğumun kolayda oluren geç 38 i dolunca doğar bence su fazla olunca son haftayı beklemi bebekler bikaç kişi daha var benden hariç akraba ve arkadaş çevremden hiç bi problem çıkmamış onlarlada konuşmuştum Ogün sen deyince
Ev 10 gündğr tadilatta benim sinir stres hat safhada herşeye sinirleniyorum bir haller oldu bana okuyorum sizi cevap veremem diye yazamıyorum ama hep takipdeyim sizi bugün inşallah halılarım perdelerim felan gelicek ev ev gibi olacak sonunda . Sezeryan tarihini belli oldu bakalım nasıl olacak heyecan sardı zaman sanki çok çabuk geçiyor hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyorAnom mm seninde az kalmış
Nerelerdesin ben mi göremiyom
Kızlarrrrrrrrrrrr selammmmm doğurmadımmmmm yavv...dün gizemlede faceden yazıstık,işe gitmiyordum ama gitmem gereken yogunluk oldu,maalsef gidiyorum yine(evdede yatılı mısafırler var,eve gıdıyorum bana ıpad sırası gelemıyor,gelsede mılletın yanında bakamıyorum rahatrahat,arada bı okuyorum yarım yamalak o kadar...doğum üstü bütün işler üstüste geldi....karnımda hafıfden aşağı indi,baskı yapıyor acıtıyor ıkı gündür...salı günü kontrolümüz vardı..3100 gr olmuş oğlum..hersey yolunda dedı ama benımde seymasevdededki gibi plesenta yaşlanması var,onceden bahsetmıstım..işlevini yitirmeye baslayınca kalsıyum bırıkmeye baslıyor üstünde,aslında bu hepimizde oluyor ,dogal bi süreç ama bazısının daha hızlı oluyor..doktorum 38. Haftayı cıkartamayız gibi görünüyor dedi..15-19 haziran arası sezeryanla alınacak büyük ıhtımal..haftaya salı günü kontolde günümüz belli olcak,eger o güne kadar beklerse 18 hazıran ramazanın ilk gününü tercih edicem,17 hazıranda benım dogum günüm:))yanı son 15 güne girdimmmmmmm....herşeyim hazır istediği an gelebılır tosunum,korkmuyorum ,kendımıde hazır hıssedıyorum....zaten amelıyat korkum falan yoktur,allahında izniyle sagsalım döncez ınss evımıze....takipliyorum doguran yok çok şükür ,bebekler uslu uslu zamanını beklıyor....valla hepınızı özlüyorum ben ,şu mısafırler gıtsın yanınızdayım inşşşşşş...
Ellerinize sağlık hepside sade ve çok şık iyi günlerde kullansın minik paşatabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii
Kızlarrrrrrrrrrrr selammmmm doğurmadımmmmm yavv...dün gizemlede faceden yazıstık,işe gitmiyordum ama gitmem gereken yogunluk oldu,maalsef gidiyorum yine(evdede yatılı mısafırler var,eve gıdıyorum bana ıpad sırası gelemıyor,gelsede mılletın yanında bakamıyorum rahatrahat,arada bı okuyorum yarım yamalak o kadar...doğum üstü bütün işler üstüste geldi....karnımda hafıfden aşağı indi,baskı yapıyor acıtıyor ıkı gündür...salı günü kontrolümüz vardı..3100 gr olmuş oğlum..hersey yolunda dedı ama benımde seymasevdededki gibi plesenta yaşlanması var,onceden bahsetmıstım..işlevini yitirmeye baslayınca kalsıyum bırıkmeye baslıyor üstünde,aslında bu hepimizde oluyor ,dogal bi süreç ama bazısının daha hızlı oluyor..doktorum 38. Haftayı cıkartamayız gibi görünüyor dedi..15-19 haziran arası sezeryanla alınacak büyük ıhtımal..haftaya salı günü kontolde günümüz belli olcak,eger o güne kadar beklerse 18 hazıran ramazanın ilk gününü tercih edicem,17 hazıranda benım dogum günüm:))yanı son 15 güne girdimmmmmmm....herşeyim hazır istediği an gelebılır tosunum,korkmuyorum ,kendımıde hazır hıssedıyorum....zaten amelıyat korkum falan yoktur,allahında izniyle sagsalım döncez ınss evımıze....takipliyorum doguran yok çok şükür ,bebekler uslu uslu zamanını beklıyor....valla hepınızı özlüyorum ben ,şu mısafırler gıtsın yanınızdayım inşşşşşş...
Bizde erken davranan olmazsa peş peşe doğurucaz :) aslında benimde 3 temmuz olacaktıda ben istemedim en azından 3 gün daha benimle olsun bebişimBenimde safak 29
Haha bende merak ediyorum dogum hikayemizi ama ben gece gelmesine karsi degilimmmm trafik olmaz en azindan ;pNıye gece gelmek ister bu cocuklar anlamıyorum kı:))))mesai saati içşnde gelmeye calıssalar yaaa:)))bende sureklı konusuyorum ,oglum cok uslu,vaktınde gelcek,gecenın bı vaktı bizi korkutmucakk diye ama ,bizi tınlarmı o ayrı meseleee:)))bakalımmm doğum hıkayemız aksıyonlumu yoksa normalmi olcak:)))
Canımm selammmm...bendede yok sancı falannnnn...arada koca kafasını dayıyıor baskı yapıyor o kadar:)))keyıfler yerıdemııı..
Bizde erken davranan olmazsa peş peşe doğurucaz :) aslında benimde 3 temmuz olacaktıda ben istemedim en azından 3 gün daha benimle olsun bebişim
Amin inşallahHaklisin canim son günler doğsun artik diyoruz ama içerde 1 gün bile fazla dursa bebek için kar.
Hayırlısı artik saglicakla gelsinler de.
Hepsini çok beğendim sepeti ayrıca beğendim ve ben hiç görmedim daha önce çok orjinal olmuş. Güle güle kullanmak nasip olsuntabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii
Güle güle kullansın oğlun huzurla büyüsün inştabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii
Alınıyor cnm çook gördüm alanKızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık el emeği daha çok mutlu ediyor insanı.Sağlıkla doğsun kullansın cici odasınıtabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii
He inş seni dinler kerata :))))) ay evet hele ilk Doğumu olanlarınkini merakla bekliyorumNıye gece gelmek ister bu cocuklar anlamıyorum kı:))))mesai saati içşnde gelmeye calıssalar yaaa:)))bende sureklı konusuyorum ,oglum cok uslu,vaktınde gelcek,gecenın bı vaktı bizi korkutmucakk diye ama ,bizi tınlarmı o ayrı meseleee:)))bakalımmm doğum hıkayemız aksıyonlumu yoksa normalmi olcak:)))
Ayy seninle aramda 1 gün varMerhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
Yok doğurmadımcanım sen daha doğurmadın dimi valla bende geceleri baykuş gibi dolanıyorum evde1 tualete kalkıyom sonra su içmeye sonra dönmek için uğraşıyom geçen yorgan çıkardım rulo yaptım sarılıp yatıyom ama faydasız heryerim agrıyo bu gün mecbur işe geldim . yarın kontrolüm var çok heyacanlıyım bakalım paşam ne yapıyor . ufak tefek eksiklerim var onlarıda bu hafta alıcam inşallah dahada bekletmesin benii. herkez keyfine bak diyo ama en azından bebegim gelse uykusuz kalırım böle hem uykusuz hem sancılı agrılı olmuyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?