- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.621
Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Benimde safak 29
Çok şükür çok sevindim canımCanım geldim eve. Doktorum normal dedi. Şimdi benim doktorum üniversitede normalde oraya gidiyoruz asıl doktorum. Bir de şimdiye kadar 3 kez gittiğim bir özel doktor var. Geçen ağrım sızım çok olunca o özel doktora gitmiştim o demişti fazla diye bugün kendi doktorum üniversitedeki kızdı biraz tabi başka doktora gittim diye. Hiç bir şey yok normal dedi. Olsun içim rahatladı hemde kızımın saçlarını gördüm bugün çok acayip suyun içinde dalgalanıyo baya saçları var maşallah yavruma
Canim valla bnm esimin ailesi ya dusuncesiz yada bilmiyor ayagina takiliyorlr hep bizde adet degil fln modundalrdi dugun zamani da.sanki onlr kiz ewiydi .bebektede bisey beklemiyorum kv yelek.oruyo onu sayar dogum hediyesi diye :)
çok güldüm yaa. canım aynı mod bizde de var. bizde adet değil deyip kenara çekildiler.
adet değil de hevesinde mi yokheveslenen özenen insan her türlü yapar yapcağını.
Becerikli hatınsunuz vallaMerhaba arkadaşlarkapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım
ben de uyuyamıyorum canım karnım sıkışıyor nefes alamıyorum.Wc ye sürekli git gel. Bir de susuyorum içince de wc den çıkış yok:)Senin de az kaldı canım 3 haftaYok doğurmadımsorma valla aynen baykuşa döndük. 3 ten sonra dalabiliyorum. Tuvalet bitmiyo hiç bide benim küçük kızın tuvalete kalkması var sık sık
Gönlümüze göre olur inş herşey
Su meselesi çok kötü oluyo hem içim yanıyo hem içmiyom sırf tuvalet içinben de uyuyamıyorum canım karnım sıkışıyor nefes alamıyorum.Wc ye sürekli git gel. Bir de susuyorum içince de wc den çıkış yok:)Senin de az kaldı canım 3 haftaAllah kolay doğum nasip etsin inşaallah
Sağol tatlım çok zevkli yapması.Şimdi dış kapıya kapı süsü yapayım diyorum.Arkadaşlara hediye de yapılabilir hem el emeği anlamlı hediye olurBecerikli hatınsunuz valla
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Allah yardım etsin çalışan hamilelere hep diyorum. Stres sinir milletin derdi işiniz zor. İnş alabilirsin kolay gelsinKizlar hastaneye gifiyorum insallah raporumu alanilirim ay cok stresliyim doktor yogun.olmasa ya.dua edin.olurmu.ayy bide bizim mdr yrd.bi ark.notlarini girerkn bnm proje notlarini silmis bni ariyoki tekrar girin size zahmet mal herif bn onceden isimi bitrmistim gene is cikti.yeminle sirf bu yuzden izne ayrilmk istiyorum .dua edin kizlarr doktor iznimi versin
Ben çok üşeniyorum hiç bişey yapmadımSağol tatlım çok zevkli yapması.Şimdi dış kapıya kapı süsü yapayım diyorum.Arkadaşlara hediye de yapılabilir hem el emeği anlamlı hediye olur
Az kaldı Allahın izniyle.Benim de az kaldı evet heyecanlıyım normal mi sezeryan mı hala belli değil.Bir de bebeğim çok hareketli hiç durmuyor o zamanda sancım oluyor aşağıya doğru.Senin de öyle oluyor mu?Su meselesi çok kötü oluyo hem içim yanıyo hem içmiyom sırf tuvalet içinseninde çok değil
Aaaa ne stres yapıyorsun yetişmezse yetişmesin senin sağlığından önemli değil bak stres herşeyin başı bu son Günlerini bence rahat geçir dinlenerek geçir. Artık sayılı günler. Ve bizim enerjiye ihtiyacımız var bebeğimize yetebilmek için.Ev 10 gündğr tadilatta benim sinir stres hat safhada herşeye sinirleniyorum bir haller oldu bana okuyorum sizi cevap veremem diye yazamıyorum ama hep takipdeyim sizi bugün inşallah halılarım perdelerim felan gelicek ev ev gibi olacak sonunda . Sezeryan tarihini belli oldu bakalım nasıl olacak heyecan sardı zaman sanki çok çabuk geçiyor hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor
allah yardimci olsun canım izne ayrılınca kafan daha rahat olurKizlar hastaneye gifiyorum insallah raporumu alanilirim ay cok stresliyim doktor yogun.olmasa ya.dua edin.olurmu.ayy bide bizim mdr yrd.bi ark.notlarini girerkn bnm proje notlarini silmis bni ariyoki tekrar girin size zahmet mal herif bn onceden isimi bitrmistim gene is cikti.yeminle sirf bu yuzden izne ayrilmk istiyorum .dua edin kizlarr doktor iznimi versin
İçten gelecek canım ben de bir şeye üşeniyorsam hiç yapmak istemem.Mesela şu an mutfak toplanıp,yemek yapılması lazım,sütü mayalamam lazım çok üşeniyorumBen çok üşeniyorum hiç bişey yapmadım
Takdir ediyorum sizi azcık babada bulaşsın şu zevk.
Yap valla malzemende varsa güzel olur hem vakit geçirmiş olursun negüzel
bende hiç birşey yapmadım sanırım çikolata alırız o kadar inan onlarla ugrasmaya vaktim bile olmuyor boş buldugum zaman hemen dinlenme modunda yimBen çok üşeniyorum hiç bişey yapmadım
Takdir ediyorum sizi azcık babada bulaşsın şu zevk.
Yap valla malzemende varsa güzel olur hem vakit geçirmiş olursun negüzel
Aynen ya okadar hareketliki ben ilk defa böyle bi hamilelik yaşıyorum Karşımda oturanlar şok geçiriyorlar onun hareketlerine.Az kaldı Allahın izniyle.Benim de az kaldı evet heyecanlıyım normal mi sezeryan mı hala belli değil.Bir de bebeğim çok hareketli hiç durmuyor o zamanda sancım oluyor aşağıya doğru.Senin de öyle oluyor mu?
Bende hazır çikolata dedim eşime bi kutu bi çiçek doktoruma bi kutu Çikolatada odaya alsın gelene ikram ederiz. Çocuklardan hiç boş kalamıyorum aynen. Bide canım istemiyo istese yapılır bi şekilde :))bende hiç birşey yapmadım sanırım çikolata alırız o kadar inan onlarla ugrasmaya vaktim bile olmuyor boş buldugum zaman hemen dinlenme modunda yim
Evet tokalar takarım ben onun mis saçınaÇok şükür çok sevindim canım
Saçlarını yesinler onun havalımı olucak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?