2015 Temmuz Anneleri

Aynen isteyince yapılıyo. Baba demin bi enerji geldi kalktım herşeyi yaptım çok şükür.

Allahtan ben bir iş yapmıyorum ama nedense duvarlar üstüme üstüme geliyor rahat olamıyorum çok yanlış yapıyorum kendimi kasıyorum sadece eve misaifr felan gelicekde her yer pis olucak diye

Merhaba arkadaşlar kapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım
Hepsi süper olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullansın prens bende çok severek yapıyorum geçen gün oturdum sabah 5 e kadar kapı süsünü yaptım:)

Ya kızlar bebişin hediyelikleri kapısı odası süsü onları hazırlıyoruz da doktorumuz içinde özel bişiler yapmak isterim..saolsun çok kahrımızı çekiyor gece gündüz demeden ilgilendi...ne yapsam ki...sizin fikirleriniz neler ??

H

Hepsini çok beğendim sepeti ayrıca beğendim ve ben hiç görmedim daha önce çok orjinal olmuş. Güle güle kullanmak nasip olsun

evet farklı bir örtüsü vardı ama hasırlarını dışarda bırakarak orjinalini ozmadık ayakları yok onuda fırsat bulsak yapçaz.

Güle güle kullansın oğlun huzurla büyüsün inş

teşekürler canım

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık el emeği daha çok mutlu ediyor insanı.Sağlıkla doğsun kullansın cici odasını

evet bakınca el emegi ve ugraş olmasından dolayı o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam .

Doktor iznini verir zaten sana soruyor çalışıp isteyip istemediğini takılma onu ama gerçekten mdr yrdncn malmış senin ne hatan var tekrar iş çıkarmış sana

Demek senin minişte çok hareketli benim kızımda böyleydi ama tek fark bunu hareketleri çok sert erkek olduğundan mıdır nedir.Sen benden bir hafta öndesin ağrın daha çok olur Allah hayırlısını nasip etsin.Senin yine bırakacağın yer var canım benim yok.Bir ablam var o doğuma gelecek kızım ya eşimle kalacak gece ya da hastanede yanımda kalacak.Senin iki tane var biri daha küçük olsun ablaların çok iyi bakar stres yapma.
Aynen isteyince yapılıyo. Baba demin bi enerji geldi kalktım herşeyi yaptım çok şükür.
ohh ne güzel burda hava kapalı bu seneki gibi de havanın soğuk ve kapalı olduğunu hatırlamıyorum insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.

Hepsi süper olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullansın prens bende çok severek yapıyorum geçen gün oturdum sabah 5 e kadar kapı süsünü yaptım:)
Teşekkürler canım sen de eklesene kapı süsünü merak ettim:)) çok severek yapılıyor.

slm kızlar nabersınz bakamdm bugün hiç ne var ne yok ?
iyiyiz canım sen ve prensin nasıl

iyiyiz tatlm bizde :)) yarın görcem oğluşumu bakim napyr yakışıklı :))

Dışarısıda o kadar sıcak yemiyo :) bakalım senin kamp ne kadar etkili oldu gerçi sağlıklı olsunda kilo önemli deği dicem ama biz anneler kafaya takıyoruz işte vicdan yapıyoruz :)
sıcak gerçektn serin su olsa iyi olur şöyle deniz falan :)) yarın bakcm bakalm bende merak edyrm takyrm evet özellkle eşim daha cok takyr

Allahtan ben bir iş yapmıyorum ama nedense duvarlar üstüme üstüme geliyor rahat olamıyorum çok yanlış yapıyorum kendimi kasıyorum sadece eve misaifr felan gelicekde her yer pis olucak diye
Bak canım millet seni görmeye gelicekse gelsin senin evine bakacak olanla işin olmasın. Bundan sonra çocuğun olucak artık eskisi gibi olman zor rahat ol sonra bebişinide etkilersin bebek anneyi hisseder oda huzursuz olur. Ilk kızımda bu hataları çok yaptım. Ev iş yemek felan okadar takıyordum ki sonuçlar güzel olmuyo. Olmazsa olmasın varsın ay ne pasaklı desinler sen onların lafıyla öyle mi olucan. Toplum olarak millet ne der takıntısındayız yapmayın bunu kendinize çocuklarınızıda öyle yetiştirmeyin. Ben eşimin sayesinde o psikolajiyi attım üzerimden çok şükür ve şunu farkettim ben öyle rahatım ya herşey yolunda gidiyo ve gelen bende bi rahat bi samimi oluyo hiç beklemediğim insanlar.
Benim annem bekarken sabah bizi kalkın biri gelicek heryer Dağınık rezil olucaz diye uyandırırdı. Hiç unutmam
Kimsede gelmezdi sabah sabah ama onun paikolajisi yeterdi.
Çok uzun yazdım ama senin rahatlaman lazım salla artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…