- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.641
Aynen isteyince yapılıyo. Baba demin bi enerji geldi kalktım herşeyi yaptım çok şükür.İçten gelecek canım ben de bir şeye üşeniyorsam hiç yapmak istemem.Mesela şu an mutfak toplanıp,yemek yapılması lazım,sütü mayalamam lazım çok üşeniyorum
Malzemeleri toptancıdan alıp öyle yapıyorum.stres atıyorum yaparken
Allahtan ben bir iş yapmıyorum ama nedense duvarlar üstüme üstüme geliyor rahat olamıyorum çok yanlış yapıyorum kendimi kasıyorum sadece eve misaifr felan gelicekde her yer pis olucak diyeAaaa ne stres yapıyorsun yetişmezse yetişmesin senin sağlığından önemli değil bak stres herşeyin başı bu son Günlerini bence rahat geçir dinlenerek geçir. Artık sayılı günler. Ve bizim enerjiye ihtiyacımız var bebeğimize yetebilmek için.
Hepsi süper olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullansın prens bende çok severek yapıyorum geçen gün oturdum sabah 5 e kadar kapı süsünü yaptım:)Merhaba arkadaşlarkapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım
Ins.canim bekliyorum bakalimAllah yardım etsin çalışan hamilelere hep diyorum. Stres sinir milletin derdi işiniz zor. İnş alabilirsin kolay gelsin
Insallh canim.bn som agizliyim herhalde dedim.icimden dojtor gitmese bari kadin cikti yukariyaa off bugun almzsam bnm icin cok skbti olcakallah yardimci olsun canım izne ayrılınca kafan daha rahat olur
Ben iyiyim çok şükür nefes darlığı dışında evde temizlik var temizlik malzemeleri kokusu birde mobilya geldi onun kokusu mahvetti seni sormalı nasılsın kaç gün kaldı kontroleslm kızlar nabersınzbakamdm bugün hiç ne var ne yok ?
H
Hepsini çok beğendim sepeti ayrıca beğendim ve ben hiç görmedim daha önce çok orjinal olmuş. Güle güle kullanmak nasip olsun
Güle güle kullansın oğlun huzurla büyüsün inş
Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık el emeği daha çok mutlu ediyor insanı.Sağlıkla doğsun kullansın cici odasını
oo canm kokular karşmşş dışarı çık biraz istersen hava alırsn. yarın gidyrm canm :)Ben iyiyim çok şükür nefes darlığı dışında evde temizlik var temizlik malzemeleri kokusu birde mobilya geldi onun kokusu mahvetti seni sormalı nasılsın kaç gün kaldı kontrole
Doktor iznini verir zaten sana soruyor çalışıp isteyip istemediğini takılma onu ama gerçekten mdr yrdncn malmış senin ne hatan var tekrar iş çıkarmış sanaKizlar hastaneye gifiyorum insallah raporumu alanilirim ay cok stresliyim doktor yogun.olmasa ya.dua edin.olurmu.ayy bide bizim mdr yrd.bi ark.notlarini girerkn bnm proje notlarini silmis bni ariyoki tekrar girin size zahmet mal herif bn onceden isimi bitrmistim gene is cikti.yeminle sirf bu yuzden izne ayrilmk istiyorum .dua edin kizlarr doktor iznimi versin
Demek senin minişte çok hareketli benim kızımda böyleydi ama tek fark bunu hareketleri çok sert erkek olduğundan mıdır nedir.Sen benden bir hafta öndesin ağrın daha çok olur Allah hayırlısını nasip etsin.Senin yine bırakacağın yer var canım benim yok.Bir ablam var o doğuma gelecek kızım ya eşimle kalacak gece ya da hastanede yanımda kalacak.Senin iki tane var biri daha küçük olsun ablaların çok iyi bakar stres yapma.Aynen ya okadar hareketliki ben ilk defa böyle bi hamilelik yaşıyorum Karşımda oturanlar şok geçiriyorlar onun hareketlerine.
Benim sancım çok oluyo bildiğin doğum Sancısı gibi başlıyo dk tutuyorum biraz düzenli geliyo sonra arası açılıyo geçiyo artık sinyal veriyo
Heycan Endişe hepsi biarada bende kızları düşünüyorum kafamda bu sefer stres oluyorum. Aslında herşeyi planladık doğuma gidince teyzelerine bırakıcak eşim ama işte genede ya ağlarlarsa ya şöyle olsa ya böyle olsa bitmiyo vesvese
ohh ne güzel burda hava kapalı bu seneki gibi de havanın soğuk ve kapalı olduğunu hatırlamıyorum insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.Aynen isteyince yapılıyo. Baba demin bi enerji geldi kalktım herşeyi yaptım çok şükür.
Teşekkürler canım sen de eklesene kapı süsünü merak ettim:)) çok severek yapılıyor.Hepsi süper olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullansın prens bende çok severek yapıyorum geçen gün oturdum sabah 5 e kadar kapı süsünü yaptım:)
iyiyiz canım sen ve prensin nasılslm kızlar nabersınzbakamdm bugün hiç ne var ne yok ?
oo canm kokular karşmşş dışarı çık biraz istersen hava alırsn. yarın gidyrm canm :)
Dışarısıda o kadar sıcak yemiyo :) bakalım senin kamp ne kadar etkili oldu gerçi sağlıklı olsunda kilo önemli deği dicem ama biz anneler kafaya takıyoruz işte vicdan yapıyoruz :)oo canm kokular karşmşş dışarı çık biraz istersen hava alırsn. yarın gidyrm canm :)
Kızlarr ben böyle saçma ayrıntıları konuşmayı seviyorum o yüzden size bir soru sorcam lohusa tacı alcam ama ne alsam bilemedim. Siz aldınız mı aldıysanız foto gönderir misiniz?
iyiyiz tatlm bizde :)) yarın görcem oğluşumu bakim napyr yakışıklı :))Demek senin minişte çok hareketli benim kızımda böyleydi ama tek fark bunu hareketleri çok sert erkek olduğundan mıdır nedir.Sen benden bir hafta öndesin ağrın daha çok olur Allah hayırlısını nasip etsin.Senin yine bırakacağın yer var canım benim yok.Bir ablam var o doğuma gelecek kızım ya eşimle kalacak gece ya da hastanede yanımda kalacak.Senin iki tane var biri daha küçük olsun ablaların çok iyi bakar stres yapma.
ohh ne güzel burda hava kapalı bu seneki gibi de havanın soğuk ve kapalı olduğunu hatırlamıyorum insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.
Teşekkürler canım sen de eklesene kapı süsünü merak ettim:)) çok severek yapılıyor.
iyiyiz canım sen ve prensin nasıl
sıcak gerçektn serin su olsa iyi olur şöyle deniz falan :)) yarın bakcm bakalm bende merak edyrm takyrm evet özellkle eşim daha cok takyrDışarısıda o kadar sıcak yemiyo :) bakalım senin kamp ne kadar etkili oldu gerçi sağlıklı olsunda kilo önemli deği dicem ama biz anneler kafaya takıyoruz işte vicdan yapıyoruz :)
hadi bakalım iyidir yakışıklı yediği önünde yemediği arkasında annesinin sıcak karnında:))Güzel haberlerle dön inşaallahiyiyiz tatlm bizde :)) yarın görcem oğluşumu bakim napyr yakışıklı :))
Bak canım millet seni görmeye gelicekse gelsin senin evine bakacak olanla işin olmasın. Bundan sonra çocuğun olucak artık eskisi gibi olman zor rahat ol sonra bebişinide etkilersin bebek anneyi hisseder oda huzursuz olur. Ilk kızımda bu hataları çok yaptım. Ev iş yemek felan okadar takıyordum ki sonuçlar güzel olmuyo. Olmazsa olmasın varsın ay ne pasaklı desinler sen onların lafıyla öyle mi olucan. Toplum olarak millet ne der takıntısındayız yapmayın bunu kendinize çocuklarınızıda öyle yetiştirmeyin. Ben eşimin sayesinde o psikolajiyi attım üzerimden çok şükür ve şunu farkettim ben öyle rahatım ya herşey yolunda gidiyo ve gelen bende bi rahat bi samimi oluyo hiç beklemediğim insanlar.Allahtan ben bir iş yapmıyorum ama nedense duvarlar üstüme üstüme geliyor rahat olamıyorum çok yanlış yapıyorum kendimi kasıyorum sadece eve misaifr felan gelicekde her yer pis olucak diye
inş. canm benm :) aynen öyle cnm gezyr anasıyla ben enreye o oraya :))hadi bakalım iyidir yakışıklı yediği önünde yemediği arkasında annesinin sıcak karnında:))Güzel haberlerle dön inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?