- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.661
Ya kızlar bebişin hediyelikleri kapısı odası süsü onları hazırlıyoruz da doktorumuz içinde özel bişiler yapmak isterim..saolsun çok kahrımızı çekiyor gece gündüz demeden ilgilendi...ne yapsam ki...sizin fikirleriniz neler ??
Doğumlarımda ya tatlı ya çikolata yaptırdım birde çiçek canlı saksıda solup gitmesin diye.Ya kızlar bebişin hediyelikleri kapısı odası süsü onları hazırlıyoruz da doktorumuz içinde özel bişiler yapmak isterim..saolsun çok kahrımızı çekiyor gece gündüz demeden ilgilendi...ne yapsam ki...sizin fikirleriniz neler ??
Iyilik canım sende ne var ne yok yoğunsun heralde kolay gelsinslm kızlar nabersınzbakamdm bugün hiç ne var ne yok ?
Muayene sirasi gelirse ins.olucam canim cok yogun.onlarin yuzunden biktim.okuldan hep stres hep.is.bn onmseyip onceden bitiriyorum o bozuyoDoktor iznini verir zaten sana soruyor çalışıp isteyip istemediğini takılma onu ama gerçekten mdr yrdncn malmış senin ne hatan var tekrar iş çıkarmış sana
Çok güzelAbdominal hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
çok güzel olmuş canım eline sağlık son hali alt alta gelecek şekilde olacak öyle tahmın ettim:)Abdominal hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Cok guzel canim saglikla gelsin bebis saglikla mutlulukla kullanin insallahMerhaba arkadaşlarkapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım
evet cnm artk etknlkler başladı bende yoğnlştm ama az kaldı bırakcm artk yuruyemyrm bıle :)Iyilik canım sende ne var ne yok yoğunsun heralde kolay gelsin
çok güzell olmşş :))Abdominal hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Teşekkür ederim canım aminnn inşaallah hepimiz sağlıkla,mutlulukla kavuşalım mucizelerimize.Cok guzel canim saglikla gelsin bebis saglikla mutlulukla kullanin insallah
wuhuuu süper olmuş süperrAbdominal hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Ben az önce aldım. Size o mesajı attıktan sonra lohusasepeti. Com dan aldım. Burada gecelik falan alan olmuştu oradan. Güvenilir diye düşündüm. Terliğiyle takım aldım. Acaba kaç günde gelir? Doğrmadan gelse bariben kendim yapıcam canım. almadım.
Bende beyaz tenliyim ondan ufak bisey bile goze batiyor belli oluyorMalesef oluyo canim benimde gunes lekelrim cok belirginlesti sanki cillendim gibi bide cok beyazim gunes kremi kullnmama ragmen dogumdan sonra azaliyor merak etme
2 kere yazdım sildim emin olamadım ayıp olur mu diye. Ben doktoruma vakko dan hediye çeki alcam.Ya kızlar bebişin hediyelikleri kapısı odası süsü onları hazırlıyoruz da doktorumuz içinde özel bişiler yapmak isterim..saolsun çok kahrımızı çekiyor gece gündüz demeden ilgilendi...ne yapsam ki...sizin fikirleriniz neler ??
o zaman fotooooBen az önce aldım. Size o mesajı attıktan sonra lohusasepeti. Com dan aldım. Burada gecelik falan alan olmuştu oradan. Güvenilir diye düşündüm. Terliğiyle takım aldım. Acaba kaç günde gelir? Doğrmadan gelse bari
aa ben aldm canm ama ne kadrdı süresi unuttm yaw :)Kızlar lohusasepeti.com dan alışveriş yapanlar acaba kaç günde geliyo kargo??
Doktor sen istiyorsan izni kesin verir zaten. Ben de öğretmenim müdürüm dedi iznini doğum sonunda kullan ama zor oluyorsa şimdide gelme ders kalmadı źaten dedi. Semineri direk salla dediKizlar hastaneye gifiyorum insallah raporumu alanilirim ay cok stresliyim doktor yogun.olmasa ya.dua edin.olurmu.ayy bide bizim mdr yrd.bi ark.notlarini girerkn bnm proje notlarini silmis bni ariyoki tekrar girin size zahmet mal herif bn onceden isimi bitrmistim gene is cikti.yeminle sirf bu yuzden izne ayrilmk istiyorum .dua edin kizlarr doktor iznimi versin
foto nasıl koycam canım tarif etsene siteden koyayım fotolarınıo zaman fotoooofoootooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?