2015 Temmuz Anneleri

doktor için özel bir şey almayı düşünmüyorum. zaten bizde hediye kabul etmiyorlar diye biliyorum.
zaten doğum odasına çikolata,lokum filan koyacağım ikram ederim.

Doğumlarımda ya tatlı ya çikolata yaptırdım birde çiçek canlı saksıda solup gitmesin diye.

Doktor iznini verir zaten sana soruyor çalışıp isteyip istemediğini takılma onu ama gerçekten mdr yrdncn malmış senin ne hatan var tekrar iş çıkarmış sana
Muayene sirasi gelirse ins.olucam canim cok yogun.onlarin yuzunden biktim.okuldan hep stres hep.is.bn onmseyip onceden bitiriyorum o bozuyo

ben kendim yapıcam canım. almadım.
Ben az önce aldım. Size o mesajı attıktan sonra lohusasepeti. Com dan aldım. Burada gecelik falan alan olmuştu oradan. Güvenilir diye düşündüm. Terliğiyle takım aldım. Acaba kaç günde gelir? Doğrmadan gelse bari

B
2 kere yazdım sildim emin olamadım ayıp olur mu diye. Ben doktoruma vakko dan hediye çeki alcam.

Kızlar lohusasepeti.com dan alışveriş yapanlar acaba kaç günde geliyo kargo??

Doktor sen istiyorsan izni kesin verir zaten. Ben de öğretmenim müdürüm dedi iznini doğum sonunda kullan ama zor oluyorsa şimdide gelme ders kalmadı źaten dedi. Semineri direk salla dedi ben idarecinin vicdanlisini severim. Çok iyi adam çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…