- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.681
Yani doğurmadan gelsin deaa ben aldm canm ama ne kadrdı süresi unuttm yaw :)
2-3 güne geliyor cnm çok beklememiştim benKızlar lohusasepeti.com dan alışveriş yapanlar acaba kaç günde geliyo kargo??
aa cnm çok uzun sürmedi gelir gelir doğrmadan :)Yani doğurmadan gelsin dehahaha
Haftaya gelse iyi olur
Ayy süper o zaman2-3 güne geliyor cnm çok beklememiştim ben
Iyiyiz cok sukur cnm, dun yazdim bugun anca firsatim oldu tekrar yazmaya :)İyi canım sen nasılsın benim nasıl
Rabbim kolaylik versin cnm :) Son zamanlar artik. Saglikla kucaginiza alirsiniz ins bebisinizi.Son demleri yaşıyoruzccanım.
AAğrılar sancılar uykusuz geceler...
Firsatimiz olmuyor cnm nete girmeye. Hemde ilgilendigim sdc bebek iken :) Sukur Rabbime hersey yolunda gidiyor.bende üzüldüm dün canım ya biranda. işteyken oturmuş bunu düşünmüş. beni arıyor ordan
canım yanlış alıntı yapmıiım :) sedaya yazmışımtım ben onu.
di mi canım. sonra ırmak koyduğumuzla kalmayalım. doğuma getirir heralde doğum hediyesi gibi. ay hiç düşünmedim. ne zaman aldırsam
geçmiş olsun canım. limonlu bi ıhlamur iç. hem öksürüğe iyi gelir hemde limon tansiyonu düşürür. hepimizin dengesi bo<uldu. bi gün iyiyiz bi gün kötü. öyle böyle geçiyor günler
iyiyiz canım. asıl siz nasılsınız anlat bize
Sukur cnm iyiyiz. Sirt ustu yatirmaya calisiyorum bugun. Pek sinirleniyor, istemiyor :)Iyiyiz canım sen nasılsın? Sütün ne durumda kızın nasıl? Gelen giden çok oluyor mu?
Ayy canimm ne guzel.mudurunuz var bizimkiler seminerde sunum yapcaksiniz dediler.fatih projesi icinde seminer varmis.ewde oturmm en.iyisi napim.bnde istiyodum.uc hfta daha calisip aktarayim amn dedim insafsiZ herifler.bnm isimi bozdu bi yon snrada diyoki senin.isler bittimi hiyar :)Doktor sen istiyorsan izni kesin verir zaten. Ben de öğretmenim müdürüm dedi iznini doğum sonunda kullan ama zor oluyorsa şimdide gelme ders kalmadı źaten dedi. Semineri direk salla dediben idarecinin vicdanlisini severim. Çok iyi adam çok şükür
sıcak gerçektn serin su olsa iyi olur şöyle deniz falan :)) yarın bakcm bakalm bende merak edyrm takyrm evet özellkle eşim daha cok takyr
foto nasıl koycam canım tarif etsene siteden koyayım fotolarını
ahh be canmm bende istyrm ama eşim hamılyken sokmyr beni denize. aynen öyle doktor normal derse üzerimden büyük yük kalkck böyle yapınca banada vicdan yaptyr aslnda :)Süper olur hemde ayağımı soksam bile yeter eşimi ikna edebilirsem adalara gidicem :) tüm erkekler öyle galiba allahtan benim bebişin kilosu normal yoksa eşim söylenmeye dünden hazır
bizim bebiş için 150 - 200 gr az çıktı dedi drSüper olur hemde ayağımı soksam bile yeter eşimi ikna edebilirsem adalara gidicem :) tüm erkekler öyle galiba allahtan benim bebişin kilosu normal yoksa eşim söylenmeye dünden hazır
Iyi dir canım sen nasılsın nasıl geçti kermes??slm kızlar nabersınzbakamdm bugün hiç ne var ne yok ?
Nereye gitti canım şimdi geldimi muayene olabildinmi??Insallh canim.bn som agizliyim herhalde dedim.icimden dojtor gitmese bari kadin cikti yukariyaa off bugun almzsam bnm icin cok skbti olcak
çok şeker olmuş bunlar yahuu ellerine saglik@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Çok doğru yazmışsın aynen bizide annem öyle yetiştirdi hep o yüzden böyleyim kalkın hemen misafir gelicek ev pis siz hala uyuyorsunuz felan eşimde aynı senin eşin gibi bana çok kızar seda kendini neden bu kadar kasıyorsun çünkü onun annesi çok rahattır :) hatta bir misafir gelince allah aşkına kendini yıpratma der milletin evi çok mu temiz der senin kadar kafaya takan yok der gerçektende öyle eşimin teyzesine gideriz mesala 3 4 gün kalırız hiç kasmaz kendini inan bende daha rahat oluyorum yiyoruz içiyoruz sohbet ediyoruz akşama kadar bende ne zaman düzelicem bilmiyorum galiba ama galiba kızım doğunca düzelicem aslında insanlar umrumda değil kimseyi takmam ama bu konudaki takıntım hep annemin yüzünden inşallah bende çocuklarımı öyle yetiştirmicem çok teşekkür ederim tavsiyen içinBak canım millet seni görmeye gelicekse gelsin senin evine bakacak olanla işin olmasın. Bundan sonra çocuğun olucak artık eskisi gibi olman zor rahat ol sonra bebişinide etkilersin bebek anneyi hisseder oda huzursuz olur. Ilk kızımda bu hataları çok yaptım. Ev iş yemek felan okadar takıyordum ki sonuçlar güzel olmuyo. Olmazsa olmasın varsın ay ne pasaklı desinler sen onların lafıyla öyle mi olucan. Toplum olarak millet ne der takıntısındayız yapmayın bunu kendinize çocuklarınızıda öyle yetiştirmeyin. Ben eşimin sayesinde o psikolajiyi attım üzerimden çok şükür ve şunu farkettim ben öyle rahatım ya herşey yolunda gidiyo ve gelen bende bi rahat bi samimi oluyo hiç beklemediğim insanlar.
Benim annem bekarken sabah bizi kalkın biri gelicek heryer Dağınık rezil olucaz diye uyandırırdı. Hiç unutmam
Kimsede gelmezdi sabah sabah ama onun paikolajisi yeterdi.
Çok uzun yazdım ama senin rahatlaman lazım salla artık.
Geldi mi sıra :) aman boş insanlar zaten seni o zehirlenme olayında da sinir etmişti galibaMuayene sirasi gelirse ins.olucam canim cok yogun.onlarin yuzunden biktim.okuldan hep stres hep.is.bn onmseyip onceden bitiriyorum o bozuyo
Aynen kapıya kalın pembe kurdale geçiricem alt altta onları asıcamçok güzel olmuş canım eline sağlık son hali alt alta gelecek şekilde olacak öyle tahmın ettim:)
Çok mersii :) bende beğendim onlar normalde aynaydı :)çok güzell olmşş :))
Çok teşekkür ederim :)))Iyi dir canım sen nasılsın nasıl geçti kermes??
Nereye gitti canım şimdi geldimi muayene olabildinmi??
çok şeker olmuş bunlar yahuu ellerine saglik
Olley beğenmenize çok sevindimwuhuuu süper olmuş süperr
Hahaha nerden bildin yav aldığım tacı acaba zevklerimiz mi birLHT 442 KELEBEKLİ LOHUSA TACI
böyle ürünün adını yaz bakarım canım,açtım şuan sayfasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?