2015 Temmuz Anneleri

Ben agdacıda mikrop kaparım diye korkuyorum cnm ya
canım ben her zaman gittiğim kuaföre gittim temiz yani biliyodum.ama ağdaya gitmemiştim.ilk defa gittim çok memnun kaldım.sende temiz bir kuaför varsa bildiğin sürekli gittiğin ona gidebilirsin.inanki çok çabuk oluyo 5 dakikada bitiyo.evde uğraştığına degmiyo

Az emiyor derken 5 dk emiyorsa doyuyodur benim kızım öyleydi saat başı emerdi bazen 2-3 saatte bi ama 5 dk emerdi.
Gelen giden olmasın zaten boşver sakinlik iyidir.

Aynen öyle adamlar ne yapacağını neye karışıcağına şaşırmış durumda bana bazen düzgün yat diyor kızımı ezersin :))))

Iyi dir canım sen nasılsın nasıl geçti kermes??

Nereye gitti canım şimdi geldimi muayene olabildinmi??
çok şeker olmuş bunlar yahuu ellerine saglik
Oldum cnm yarim yamal muayene oetti.32 haftalik izne ayrilabilir dediker okula gotrdum izinde dogum.oncesi dogum snrasi diye ayriliyomus 40.haftada bi daha gelicem.o zmna kdr dogum.olursa aktrcklarmis

Doktora gittik kan sonucuna bakacakti ama makine arizalanmis muayene bile olamadan geldik yani goremedim bebegimi haftaya kaldik ((

bende çalışabilir aldığımda raporda sadece doğumdan öncesi yazıyordu canım.
doğum belgesiyle de sonraki 8 haftalık iznimiz başlayacak sanırım.

çalışamaz raporumu 2 hafta sonra almaya gittiğimde aradaki farkı görürüm :))

ahh be canmm bende istyrm ama eşim hamılyken sokmyr beni denize. aynen öyle doktor normal derse üzerimden büyük yük kalkck böyle yapınca banada vicdan yaptyr aslnda :)

Aynen ne olur ne olmaz mikrop kaparız biz geçen ay şehir dışındaydık 10 gün otelde kalmıştık hergün havuza girebilirdim doktorada sordum sakıncası yok dedi ama ben riske atmadım. Ana yüreği hiç daynamazki ah kuzumu besleyemedim diye kendini yiyip bitiriyorsun

Geldi mi sıra :) aman boş insanlar zaten seni o zehirlenme olayında da sinir etmişti galiba
Aldim raporuda verdim okula.diyolr niye erkn ayriliyosun. Giden bi mdr yrd.vardi onula konustum.iyi yapiosun bunlr cekilmz pimpirikliler dedi :) 40.hftadan snra bidahs izinli dogum snrasi izinli diye 8 hftalik kaln iznimi.kullanckmisim .ins.sknti cikmaz isllerimde

Hic bekleme bence canim insan cok mutsuz oluyo benimde kizimda bsey almadi herkese battaniye aldi bana almadi dusun cok uzulmustum bundada takmadim hic aldim kendim sagolsun aldi bseyler yine ordu ne kadar beklenti o kadar mutsuzluk
canım hiçbir beklentim yok benim kayınvalideden.evlenirkende hiç bşy görmememiştim.o yüzden alıştım artık.cok şükür herşeyimizi aldık tamamladık kızımın.annem saolsun cok hevesli.kayınvalidemde gelir sever torununu sadece heralde..

Anldim cnm dedim.simdi bunlr gene bi maltosluk yapar guvnmiyorum valla artik :)

Maşşallah herşey yolunda çok şükür karnının taş gibi olmasının dışında başka bir ağrın var mıydı . Sancı çıkmış ya demek ki sancımız olsa anlamıyacağız

Deseydin sizin gibileri çekicek halim kalmadı :)) çıkmaz çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…