- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.721
Kızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Canım bizim eşimin ailesiyle durumumuzu biliyorsun. O sebeple çokta takmıyorum. Eşiminde üstüne gitmiyorum. Yazık oda çaresiz ve çok üzülüyor. Eşimin abisi sanırım sert bir tavır takındı ona öyle ikna oldu diye düşünüyorum. Çünkü bana sordu en yapacaksın. Dedim durum böyle abi yapacak bir şeyim yok el kadar yavruyla yalnız kalacağız. Sen merak etme dedi. Sonrada kayınvalide ile konuşurken o söyledi. 40 için vereceğim mevlüde de gelip katılacakmış.
@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Muayene sirasi gelirse ins.olucam canim cok yogun.onlarin yuzunden biktim.okuldan hep stres hep.is.bn onmseyip onceden bitiriyorum o bozuyo
Çok teşekkür ederim eminim ablan çok güzel yapıcak. banaHediye gelmişti aynalar hiç kullanmamıştım uygun bir yer bulamamıştım beyaza boyadık içini elyafla felan doldurdum emzirme koltuğumun kumaşından aldırdım eşime ortaya öyle birşey çıktı çok zevkliydi yapması kendime emzirme önlüğü bile yaptım :) kızımın şapkasını süsledim bebek sekerlerini yaptım :)Canım ihmal etme sakın ilaçlarını. ilaçtan daha çok zarar verirsin bebeğe ateşle. nasıl oldun şimdi
sen herşeyin üstesinden gelirsin. merak etme. gelende gelmeyende kendi. bilir. zaten beklentin yoktu. abisi Allahtan senden yana hep
çok güzel olmuş sedacım ellerine sağlık. ablamda bana çerçeve içine yapıyor ama tek çerçeve olacak benimki. seninkine de bayıldım
iyi olmuş raporu almışsın. yardım edeceğine bide iş çıkarıyorlar
Maşallah tamda haftasıyla uyumluKizlarr bende bugün kızımı gördüm yani yüzünü yine göstermedi ama olsun saglikli ya buda yeter :) 2700gr ve 48 cm olmus benim kızım 35+2deyiz
Ya benim hiç kasılmam olmuyor yada oluyor ben anlamıyorumKasılıyodu canm öle sancm falan yoktu ama kasılma cok rahatsz ediyodu
Bana öyle geliyor ki bu kadar sancıyla sen erken doğuracaksın . benim gibi tecrübesiz annler eminim her sancıda soluğu hastanede alırdı :)12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Gece doğurdum yazıyormuşum :)))
Kızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Maşallah bebişine. Nst ye girdin mi? Bidaha ne zaman gidicen
İnşallah senin iznin bitip okula dönünceye kadar onlarda gitmiş olur :)Giden mdr yrd.dedim valla biktirdilar okuldan herkes tayin.istiyo anlayis idare sofir haklisin diyo herkes kiziyo onlara sehrin en cins idaresi onlr diyor :)
Maşallah tamda haftasıyla uyumlu
12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Evet canım büyük ihtimal olur. Ama hiç büyütülcek bişey değil inan.Ateşini dusurmen gerek yani ilac icsen daha iyi. Nasil oldun.bu saate kadar bilmiyorum ama umarım iyisinizdir.
Nstye girdim evet canım sancim çıkmadı. 17 haziranda gidicem bir daha. Çatı muayenesi olur mu o zaman 37. Haftada olcam ben sormayi unuttum doktorda söylemedi
Düzensiz aralıkları o yüzden ciddiye alamıyorum. Rabbim çok güzel hazırlıyo doğum sancılarına alıştıra alıştıra sona doğru gidiyoruzBana öyle geliyor ki bu kadar sancıyla sen erken doğuracaksın . benim gibi tecrübesiz annler eminim her sancıda soluğu hastanede alırdı :)
Tamam canım tabi düzenli olursa durmam giderimYani 2 hafta önce baya tombikti galiba gelisimi yavaslamis. 2460 grdi o zaman 45 cmdi
Gercekten sancin mi var aman dikkat et canım inat etme bi doktora git :)
Belkide gerçekten cihazlar yanlış ölçüyorYani 2 hafta önce baya tombikti galiba gelisimi yavaslamis. 2460 grdi o zaman 45 cmdi
Gercekten sancin mi var aman dikkat et canım inat etme bi doktora git :)
Düzensiz aralıkları o yüzden ciddiye alamıyorum. Rabbim çok güzel hazırlıyo doğum sancılarına alıştıra alıştıra sona doğru gidiyoruz
Ay canım hadi hayırlısı sen bu hafta doğurucan heralde12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
B
2 kere yazdım sildim emin olamadım ayıp olur mu diye. Ben doktoruma vakko dan hediye çeki alcam.
Evet bak olabilir enfeksiyon bulantı yapıyo. Aman erken sizin daha herkes 36. Haftasını doldursun ondan sonra doğursunAy canım hadi hayırlısı sen bu hafta doğurucan heraldeAllah kolay sağlıklı doğum nasip etsin. Senin yerinde olsak her gün doktorun yanındaydım valla yarın kontrolüm var 2 gündür bende ço sık idrara çıkıyorum gece alt tarafımdaki kemikler sızladı hep korkuyorum ben erken gelicek diye ama buara mide bulantımda var acaba enfeksiyon mu var diyorum . .
canım ben her zaman gittiğim kuaföre gittim temiz yani biliyodum.ama ağdaya gitmemiştim.ilk defa gittim çok memnun kaldım.sende temiz bir kuaför varsa bildiğin sürekli gittiğin ona gidebilirsin.inanki çok çabuk oluyo 5 dakikada bitiyo.evde uğraştığına degmiyo
Olabilir bence aslında çok hoş bi hediye olur. Özenilmiş. Bizim doktor erkekte ondan erkekler ince düşünceden pek anlamazyok canım niye ayıp olsun..güzel düşünce..ben de dedim bir sepet hazırlasam içine çikolata bisim buraların özel yöresel ürünleri bebek hediyeleri hepsi bir arada süsleyerek versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?