2015 Temmuz Anneleri

Canım ihmal etme sakın ilaçlarını. ilaçtan daha çok zarar verirsin bebeğe ateşle. nasıl oldun şimdi

sen herşeyin üstesinden gelirsin. merak etme. gelende gelmeyende kendi. bilir. zaten beklentin yoktu. abisi Allahtan senden yana hep

@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz

çok güzel olmuş sedacım ellerine sağlık. ablamda bana çerçeve içine yapıyor ama tek çerçeve olacak benimki. seninkine de bayıldım

Muayene sirasi gelirse ins.olucam canim cok yogun.onlarin yuzunden biktim.okuldan hep stres hep.is.bn onmseyip onceden bitiriyorum o bozuyo

iyi olmuş raporu almışsın. yardım edeceğine bide iş çıkarıyorlar

Çok teşekkür ederim eminim ablan çok güzel yapıcak. banaHediye gelmişti aynalar hiç kullanmamıştım uygun bir yer bulamamıştım beyaza boyadık içini elyafla felan doldurdum emzirme koltuğumun kumaşından aldırdım eşime ortaya öyle birşey çıktı çok zevkliydi yapması kendime emzirme önlüğü bile yaptım :) kızımın şapkasını süsledim bebek sekerlerini yaptım :)

12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Gece doğurdum yazıyormuşum :)))

12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Bana öyle geliyor ki bu kadar sancıyla sen erken doğuracaksın . benim gibi tecrübesiz annler eminim her sancıda soluğu hastanede alırdı :)

Ateşini dusurmen gerek yani ilac icsen daha iyi. Nasil oldun.bu saate kadar bilmiyorum ama umarım iyisinizdir.

Maşallah bebişine. Nst ye girdin mi? Bidaha ne zaman gidicen

Nstye girdim evet canım sancim çıkmadı. 17 haziranda gidicem bir daha. Çatı muayenesi olur mu o zaman 37. Haftada olcam ben sormayi unuttum doktorda söylemedi

Maşallah tamda haftasıyla uyumlu

Yani 2 hafta önce baya tombikti galiba gelisimi yavaslamis. 2460 grdi o zaman 45 cmdi

Gercekten sancin mi var aman dikkat et canım inat etme bi doktora git :)

Evet canım büyük ihtimal olur. Ama hiç büyütülcek bişey değil inan.

Bana öyle geliyor ki bu kadar sancıyla sen erken doğuracaksın . benim gibi tecrübesiz annler eminim her sancıda soluğu hastanede alırdı :)
Düzensiz aralıkları o yüzden ciddiye alamıyorum. Rabbim çok güzel hazırlıyo doğum sancılarına alıştıra alıştıra sona doğru gidiyoruz

Ay canım hadi hayırlısı sen bu hafta doğurucan heralde Allah kolay sağlıklı doğum nasip etsin. Senin yerinde olsak her gün doktorun yanındaydım valla yarın kontrolüm var 2 gündür bende ço sık idrara çıkıyorum gece alt tarafımdaki kemikler sızladı hep korkuyorum ben erken gelicek diye ama buara mide bulantımda var acaba enfeksiyon mu var diyorum . .

B

2 kere yazdım sildim emin olamadım ayıp olur mu diye. Ben doktoruma vakko dan hediye çeki alcam.

yok canım niye ayıp olsun..güzel düşünce..ben de dedim bir sepet hazırlasam içine çikolata bisim buraların özel yöresel ürünleri bebek hediyeleri hepsi bir arada süsleyerek versem

Evet bak olabilir enfeksiyon bulantı yapıyo. Aman erken sizin daha herkes 36. Haftasını doldursun ondan sonra doğursun

ben de her zaman gittiğim kuaföre gittim..ama sanırım enfeksiyon kaptım..sol genital bölgemde bir ağrım vardı incelediğimde bir şişlik olmuş sivilce değil gibi hiç ömrümde öyle bişi görmedim..inşallah kendiliğinden geçer..geçmezse c.tesi kontrolüm var doktora danışırım..hamilelikte çok çabuk enfeksiyon kapılıyor

yok canım niye ayıp olsun..güzel düşünce..ben de dedim bir sepet hazırlasam içine çikolata bisim buraların özel yöresel ürünleri bebek hediyeleri hepsi bir arada süsleyerek versem
Olabilir bence aslında çok hoş bi hediye olur. Özenilmiş. Bizim doktor erkekte ondan erkekler ince düşünceden pek anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…