- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.741
keşkeee ücretsiz izne ayrılcam dedim seneye görüşürz hatta görüşmesekte olur :)İnşallah senin iznin bitip okula dönünceye kadar onlarda gitmiş olur :)
bndede aynısı oluyo bnm bulantılarım başladı gene.Ay canım hadi hayırlısı sen bu hafta doğurucan heraldeAllah kolay sağlıklı doğum nasip etsin. Senin yerinde olsak her gün doktorun yanındaydım valla yarın kontrolüm var 2 gündür bende ço sık idrara çıkıyorum gece alt tarafımdaki kemikler sızladı hep korkuyorum ben erken gelicek diye ama buara mide bulantımda var acaba enfeksiyon mu var diyorum . .
Anladım cankm ama şu da bir gerçek ki ufacıkta olsa bişi alsa eş insan çok mutlu olur, hepimiz vaktinde alalım kuzularımızıalcam dediği şey pahalı bişe olduğu için alma dedim.
bebeğim sağlıklı doğsunda hiç bişey istemiyorumbizim baya sorunlu geçtiği için bişe istemedim, sürpriz yaparda alırsa bilemiyorum şuan.
Senn vajinada varis vardı demi CNm ? Acaba bende de mi var görünsem mi kiBeeeeeeen
Merhaba iyilik canım sen nasılsın??? Fazla girmiyonmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz :)
BiZ burda yazmasak ne olcak ki?hayatın gerçeği bu, doğum olduğu gün yan Yatakda ki kadına, gelen hediye de olacak,sonu. Yok bunların malesef,Haklisiniz aklima gelmedi hic o tarafi. Ozur dilerim silemiyorum dikkate almayin lutfen
Evet canım. Sen aynayla baksan anlarsın farklılık şişlik mor damar yada top gibi morluklar oluyo. Bide varis ağrısı çok farklı ayağımı kaldırıp pijamamı giyemiyorum otururken bile ağrıdığı zaman öyle ağrıyoSenn vajinada varis vardı demi CNm ? Acaba bende de mi var görünsem mi ki
Eşin konuşmalı bnce CNm, yapılacak iş değilAyy değiştiyse çok mutlu olurum. Önceden benim dediğim gibiydi. Hatta internettede öyle okudum ama değiştirilmek istediklerini duymuştum. Şun 10 haftada gelseydi ne güzel olurdu.
Benim kayınvalidede daha önceden 28 temmuza memlekete bilet almış. Benim doğumun ertesi günü oluyor. Gideceğim diyor ve ben kurbanda memlekete yanına gidicem. Yani bebeği 2 ay görmeyecek. Ramazandada memlekette olacak zaten. Ne doğum öncesi ne doğum sonrası burada değil. Bide utanmadan ismini verelim istiyorlar. Oldu canım herşeye annem koşsun ismi kaynananın adını koyalım. Sen lafını çok iyi söylemişsin. Haketmiş
Çok teşekkür ederim eminim ablan çok güzel yapıcak. banaHediye gelmişti aynalar hiç kullanmamıştım uygun bir yer bulamamıştım beyaza boyadık içini elyafla felan doldurdum emzirme koltuğumun kumaşından aldırdım eşime ortaya öyle birşey çıktı çok zevkliydi yapması kendime emzirme önlüğü bile yaptım :) kızımın şapkasını süsledim bebek sekerlerini yaptım :)
12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Gece doğurdum yazıyormuşum :)))
Çok gmiş olsun cnmKızlar günaydın, şuan Kafamı kaldıramadan yazıyroum. Dün geceden beri ateşim Yükseldi, boğazımda ağrıyor Öksürük var .. Gece uyuyamadım sürekli ateş ölçtük, ılık duşa girdm falan öksürükte uyutmuyor zaten. Şuan kafam kazan gibikendi dr umu Aradım bir antibiyotikle parol önerdi. Ama ilaç kullanmak istemiyorum ya bu Ateş'i düşürmenin başka yolu yok mu acaba?
Eşin konuşmalı bnce CNm, yapılacak iş değil
Benim tamamen şiş sanki. Aynayla bakmadım ama sanki tümü şiş. Hırmonal diye düşünüyorum. Öyle bir şey değil di mi?Evet canım. Sen aynayla baksan anlarsın farklılık şişlik mor damar yada top gibi morluklar oluyo. Bide varis ağrısı çok farklı ayağımı kaldırıp pijamamı giyemiyorum otururken bile ağrıdığı zaman öyle ağrıyo
Evet canım büyük ihtimal olur. Ama hiç büyütülcek bişey değil inan.
Belkide gerçekten cihazlar yanlış ölçüyor
Haklısın CNm, bnm Abi'm iznini bile ayarladı, dopuma gelecekler,yeğenlerin filan, çok heycanlı, hala bebek nezman doğacak deyip duruyorlaro gece eşim sürekli üzülme olmaz öyle birşey. gitmez filan dedi durdu. halbuki ben kafaya takmadım. belliki onun canı sıkılmış. kendi takmış kafaya dk da bir takma kafana dedi durdu. üzülmez mi insan. senin ilk defa çocuğun oluyor annen keyfine gezmeye gidiyor. sevincini paylaşacak anası babası bile olmayacak yanında. benim umrumda değil canım. benim ailem yanımda olduktan sonra da eşim çok üzülür bence öksüz gibi orada tek. daha ben taburcu olmadan annesi ve babası gitmiş. çıkarken yanında onun ailesinden kimse olmayacak. bilmiyorum nasip. görecez ne olacak
Tacın terliğin çok güzel cnmMerhaba arkadaşlarkapı süsümüzü ablam yaptı ben de tüllerini ben ekledim.Magnetlerde ablam,yengem ve ben yaptık sepet,terlik ve tacı hazır aldım
2 ya da 3 gün içinde geliyor canım çok ilgili ve hızlılarKızlar lohusasepeti.com dan alışveriş yapanlar acaba kaç günde geliyo kargo??
Doktora mı cnmDoğumlarımda ya tatlı ya çikolata yaptırdım birde çiçek canlı saksıda solup gitmesin diye.
Gördüğüm em güzel kapı süsü.@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?