2015 Temmuz Anneleri

bndede aynısı oluyo bnm bulantılarım başladı gene.

Anladım cankm ama şu da bir gerçek ki ufacıkta olsa bişi alsa eş insan çok mutlu olur, hepimiz vaktinde alalım kuzularımızı

Senn vajinada varis vardı demi CNm ? Acaba bende de mi var görünsem mi ki
Evet canım. Sen aynayla baksan anlarsın farklılık şişlik mor damar yada top gibi morluklar oluyo. Bide varis ağrısı çok farklı ayağımı kaldırıp pijamamı giyemiyorum otururken bile ağrıdığı zaman öyle ağrıyo

Eşin konuşmalı bnce CNm, yapılacak iş değil

bi başladınmı durduramıyorsun kendini :) çok zevklii ya hele ki yaptığın kişi bebeğinse ekstra güzel :)

12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Gece doğurdum yazıyormuşum :)))

ayy doğurup kaçma buralardan. kendine gelir gelmez bizide bilgilendir. tecrübene tecrübe katılacak. sana daha çoook şey soracağız :)

Çok gmiş olsun cnm

Eşin konuşmalı bnce CNm, yapılacak iş değil

o gece eşim sürekli üzülme olmaz öyle birşey. gitmez filan dedi durdu. halbuki ben kafaya takmadım. belliki onun canı sıkılmış. kendi takmış kafaya dk da bir takma kafana dedi durdu. üzülmez mi insan. senin ilk defa çocuğun oluyor annen keyfine gezmeye gidiyor. sevincini paylaşacak anası babası bile olmayacak yanında. benim umrumda değil canım. benim ailem yanımda olduktan sonra da eşim çok üzülür bence öksüz gibi orada tek. daha ben taburcu olmadan annesi ve babası gitmiş. çıkarken yanında onun ailesinden kimse olmayacak. bilmiyorum nasip. görecez ne olacak

Benim tamamen şiş sanki. Aynayla bakmadım ama sanki tümü şiş. Hırmonal diye düşünüyorum. Öyle bir şey değil di mi?

Haklısın CNm, bnm Abi'm iznini bile ayarladı, dopuma gelecekler,yeğenlerin filan, çok heycanlı, hala bebek nezman doğacak deyip duruyorlar

Oof çok halsizim bugün kızlar bütün gündür yatıyorum. Elim kolum tutmuyor sanki hiç bişey yapasım yok. Mutfak çok dağınık yemek yok of bu enerjisizlik doğumdan sonra da devam edicek mi nasıl bakıcam ben bebişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…