2015 Temmuz Anneleri

Ya benim hiç kasılmam olmuyor yada oluyor ben anlamıyorum
Canm kasılman olsa anlarsın karnın sertleşir bebek toplanır karnını yamultur kasılmam yok diye korkma asıl olursa kork canm erken doğum riskine giriyo bebek eger her yarm saatte bir toplanrsa iyi değil ama günde 7 8 kere toplanabilir

Benim tamamen şiş sanki. Aynayla bakmadım ama sanki tümü şiş. Hırmonal diye düşünüyorum. Öyle bir şey değil di mi?
O şişlik başka bişey gebelikten dolayı vulvanın şiş olması normal. Varis olunca sarkık duruyo buruşmuş duruyo iç kısımlarında top top olmuş mor damarlar olur

hanımlar aranızda çatı muayenesi yaptıran var mi. 37. Hafta bittiğinde doktorum yapacağını söyledi. Acıyor mu merak ediyorum. önceki hamileliklerlnde çatı muayenesi yaptıranlar nasıl sağlıklı sonuç alabildiniz mi

normal doğum mu istiyorsun canım? Benim çatı muayenem olmadı zaten daha yarın 36 ya gircez ama merak ettiğim sezeryan olacaksada çatı muaynesi oluyor mu acaba?

Kasma hiç sorun olmuyo ama sıkarsan kasarsan sorun olur. 2 parmağıyla bakıyo jel sürdüğü için zorlama olmuyo

Senin 2 çocukda normal doğummuydu?
Evet normal nop normal doğum :))) suni sancısız felan. İnş Buda öyle olur çok dua edin

maşallah bebişine canım.. neyse tecrübe etmış oldun birdahakine dinlenip nst ye girersin..
Oldum cnm yarim yamal muayene oetti.32 haftalik izne ayrilabilir dediker okula gotrdum izinde dogum.oncesi dogum snrasi diye ayriliyomus 40.haftada bi daha gelicem.o zmna kdr dogum.olursa aktrcklarmis
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen bebek gelmeden :)
Kizlarr bende bugün kızımı gördüm yani yüzünü yine göstermedi ama olsun saglikli ya buda yeter :) 2700gr ve 48 cm olmus benim kızım 35+2deyiz
gözün aydın canım maşallah minik prensese :)
12 den beri sancım oluyo ama okadar düzensizki bide çok sık idrara çıkıyorum bugün. Inat ettim bu doğum tam başlamadan gitmiycem haftaya salı veya Perşembe gidicem :))
Gece doğurdum yazıyormuşum :)))
hhahaha hayırlsı allahdan canım seni bu ara çok yokladı artık ben yoldayım anacığım diyor sana minik paşa..
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz :)
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
boşver canım dinlen yapamıyorsan yapamıyprsundur kendini iyi hissedince yaparsın önemli olan senin sağlığın..
canım çatı muayenesinde kendi kasma yeter kasmazsan rahat muayene olursun..

normal doğum mu istiyorsun canım? Benim çatı muayenem olmadı zaten daha yarın 36 ya gircez ama merak ettiğim sezeryan olacaksada çatı muaynesi oluyor mu acaba?
aslında normal doğum beni korkutuyor cnm. Dr da çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi. Ben de kararsızım doğum şekli hakkında

Kasma hiç sorun olmuyo ama sıkarsan kasarsan sorun olur. 2 parmağıyla bakıyo jel sürdüğü için zorlama olmuyo

Evet normal nop normal doğum :))) suni sancısız felan. İnş Buda öyle olur çok dua edin
İnşallah canım ama diğerleri normalse korma. Benim bi arkadaşım 3 tane normal yaptı ve 3. Çok kolay oldu.

Seymasevde senin yazılarını okudukça normal doğurasım geliyor ama her normal doğum seninki kadar normal olmuyor duyduklarıma göre. Bu arada yengemde de varis vardı . Normal doğumlarında çok kanamas oldu.

aslında normal doğum beni korkutuyor cnm. Dr da çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi. Ben de kararsızım doğum şekli hakkında
Bence endişelerini korkularını doktorla konuş. Ben bu aya kadar hep normal dedim durdum sonra doktor bebek iri böyle giderse zorlamam sezeryan olur diyince ben sezeryan fikrine alıştım. Bugün sordum ne düşünüyorsunuz diye 18 ine randevu verdi o zaman konuşuruz dedi. O kadar normale kendimi alıştırmıştım doktor öyle diyince şimdide sezeryan fikrine alıştım.

Doğumdan sonra olmaz canım. Şimdi çok normal bu durumlar. Dışardan söyleyiverin bugünde.

Seymasevde canım ben şu an yatakta kıvranıyorum. Oyalanmak için buraya yazıyorum devamlı yoksa kasıklarımda sancı, bebek gerilip duruyo ve vajinama bir şey sıkışmış hissi, 5 dk da bir tuvaletteyim. Evde de tekim. Öylece yattım yatağa geçer diye bekliyorum yaklaşık 2 saattir bu haldeyim. Sancılar düzenli değil ama fena haldeyim

kızlar bi kaç gündür yürürken bebek sanki çıkacakmış gibi alt taraftan baskı yapıyor tuvaletim gelmiş gibi bi his oluyor. önceden de olmuştu ama bi iki gündür daha çok bastırıyor sanki. zaten baş aşağı dönmüş. korkuyorum Allah korusun erken doğum olmasın

kafam o kadar karışık ki. Normal doğumda bir sürü olumsuz şey duydum. Suni sancı çok zormuş. Sancı çektikten sonra rahim açılmayınca sonunda sezeryana alınanlar oluyor. Vakumla alınan bebekler oluyor . Ya da doğarken bir yerlerl kırılan bebekler falan filan. Sezaryenda yöntem tek en azından. Başına ne geleceğini önceden biliyorsun. Işin sansa kalmıyor. Kafamda deli sorular :)

cnm artık Bebişin kritik haftasını tamamlamak üzere.dr un dediğine göre doğsa da sorun olmaz

Dinlncem ins.canim eksikler var daha onlari alcm.zaten yata yata bnmki 2kg olmus bi hftada almis 200 gr normlmi bilmiyorum.bn yatiyom oda yatiyo yawrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…