2015 Temmuz Anneleri

aman canım dikkat et kendine dayanamazsan doktora git nst ye felan bağlarlar en azından
hayırlsıı allahdan canım vakti zamanında gelir inşallah bebişin

Canım mebbisten mazeret izni kısmından bak isin garanti olsun.iznini başlatmışlar mi doğrumu ttarihler kontrol et.

Kasma hiç sorun olmuyo ama sıkarsan kasarsan sorun olur. 2 parmağıyla bakıyo jel sürdüğü için zorlama olmuyo

Evet normal nop normal doğum :))) suni sancısız felan. İnş Buda öyle olur çok dua edin
ahhhh canım çatı muayenesi beni de çok korkutuyo.herkes farklı bşy söylüyor.gitmek bile istemiyorum

İnşallah canım ama diğerleri normalse korma. Benim bi arkadaşım 3 tane normal yaptı ve 3. Çok kolay oldu.
Ay inşş ya netten araştırıp duruyorum 3. Doğumlar nasıl olur felan diye yüreğime su serptin. Doğum süreci kısa olur inş bunda. Benim sancılarımın Şiddeti az olur açılma süreci uzun Sürüyor. Suni Sancı istemediğim içinmiş öyle demişti ebe ama şikayetçi değilim kolay geliyo o yüzden sadece biraz daha sabretmem gerekiyor millet gibi saatte 5 cm açılamıyom :)))

O şişlik başka bişey gebelikten dolayı vulvanın şiş olması normal. Varis olunca sarkık duruyo buruşmuş duruyo iç kısımlarında top top olmuş mor damarlar olur
Bnmkide burus buris duruyo o varismi oluyor.iyice bakayim bnde.ne yapmk lazimki varis olunca canim.icine fln.bakmdim damarada bildgin burustu babaannemin surati.gbi :)

Ya valla bana bi faydanız yok biliyonuz ama normal doğurun derim negüzel size gaz verebiliyorsam :))) herşeyin bi zorluğu var bunu unutmayın Sezeryanda Güllük gülistanlık değil yaniii

Vârislerim 2. Doğumda sorun olmadı bundada doktor daha muayene etmedi inş bi problem olmaz normal doğuma engel demez

Bnmkide burus buris duruyo o varismi oluyor.iyice bakayim bnde.ne yapmk lazimki varis olunca canim.icine fln.bakmdim damarada bildgin burustu babaannemin surati.gbi :)
bilemem deee varis olsa farklı gelir ya illa bi anormallik farkedersin. Bide varis 2. Gebeliklerden sonra çıkıyor daha çok. Çok güldürdün beni valla

Şimdi gördüm mjı İlknur alıntılamış valla canım geçmediyse koş bi git hastaneye.

aslında normal doğum beni korkutuyor cnm. Dr da çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi. Ben de kararsızım doğum şekli hakkında
canım normal doğumdan bende çok korkuyorum bide neler yaşayacağımı bilmediğim için çok tırsıyorum.hatta bazen geceleri uyuyamıyorum.ama 10 gün önce kuzenim doğum yaptı 22 yaşında ve okadar zayıf ki.hemde normal doğurdu.inanamadımcünkü onu hep sezeryan olur diye bekliyoduk.çatır çatır doğurup çıktı.o anda çok sancı çekmiş falan ama 5 günde ayaklandı maşallah.yine hamile olsam yine normal yaparım dedi.bana biraz cesaret geldi herşeyi akışına bırakmaya karar verdim.rabbim yardım etsin inşallah tüm hamişlere

Şimdi gördüm mjı İlknur alıntılamış valla canım geçmediyse koş bi git hastaneye.
Valla bıktım ya dr görmek istemiyorum. Doğuruyum evde öff daha sabah dr daydım. Annem geliyo şimdi. Eşim şehir dışında. Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sancılar düzenli değil.

canım bende de öyle oluyo yaa iki adım atıyorum çok sıkışmış halde hissediyorum kendimi.o yüzden yürüyüşü bile bıraktım yürüyemiyorum hiç

canım bana da acayip gaz veriyorsun valla.o kadar rahat anlatıyosun ki o anda normal doğururum ben yaa nolacak diyorum

Valla bıktım ya dr görmek istemiyorum. Doğuruyum evde öff daha sabah dr daydım. Annem geliyo şimdi. Eşim şehir dışında. Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sancılar düzenli değil.
Iyi annen geliyorsa bilir hiç olmazsa. Sorma ya hastane ortamı geriyo insanı zaten. Bol bol su iç annen gelince ılık bi duş al ayağını sıcak tut yat biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…