- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.781
aman canım dikkat et kendine dayanamazsan doktora git nst ye felan bağlarlar en azındanSeymasevde canım ben şu an yatakta kıvranıyorum. Oyalanmak için buraya yazıyorum devamlı yoksa kasıklarımda sancı, bebek gerilip duruyo ve vajinama bir şey sıkışmış hissi, 5 dk da bir tuvaletteyim. Evde de tekim. Öylece yattım yatağa geçer diye bekliyorum yaklaşık 2 saattir bu haldeyim. Sancılar düzenli değil ama fena haldeyim
hayırlsıı allahdan canım vakti zamanında gelir inşallah bebişinkızlar bi kaç gündür yürürken bebek sanki çıkacakmış gibi alt taraftan baskı yapıyor tuvaletim gelmiş gibi bi his oluyor. önceden de olmuştu ama bi iki gündür daha çok bastırıyor sanki. zaten baş aşağı dönmüş. korkuyorum Allah korusun erken doğum olmasın
Canım mebbisten mazeret izni kısmından bak isin garanti olsun.iznini başlatmışlar mi doğrumu ttarihler kontrol et.Aldim raporuda verdim okula.diyolr niye erkn ayriliyosun. Giden bi mdr yrd.vardi onula konustum.iyi yapiosun bunlr cekilmz pimpirikliler dedi :) 40.hftadan snra bidahs izinli dogum snrasi izinli diye 8 hftalik kaln iznimi.kullanckmisim .ins.sknti cikmaz isllerimde
ahhhh canım çatı muayenesi beni de çok korkutuyo.herkes farklı bşy söylüyor.gitmek bile istemiyorumKasma hiç sorun olmuyo ama sıkarsan kasarsan sorun olur. 2 parmağıyla bakıyo jel sürdüğü için zorlama olmuyo
Evet normal nop normal doğum :))) suni sancısız felan. İnş Buda öyle olur çok dua edin
bir haftada 200 gr alması normal canım artık daha hızlı büyücekler kızımda son haftalarda 1 haftada 500 gr aldıgını bilirimDinlncem ins.canim eksikler var daha onlari alcm.zaten yata yata bnmki 2kg olmus bi hftada almis 200 gr normlmi bilmiyorum.bn yatiyom oda yatiyo yawrum :)
Ay inşş ya netten araştırıp duruyorum 3. Doğumlar nasıl olur felan diye yüreğime su serptin. Doğum süreci kısa olur inş bunda. Benim sancılarımın Şiddeti az olur açılma süreci uzun Sürüyor. Suni Sancı istemediğim içinmiş öyle demişti ebe ama şikayetçi değilim kolay geliyo o yüzden sadece biraz daha sabretmem gerekiyor millet gibi saatte 5 cm açılamıyom :)))İnşallah canım ama diğerleri normalse korma. Benim bi arkadaşım 3 tane normal yaptı ve 3. Çok kolay oldu.
Bnmkide burus buris duruyo o varismi oluyor.iyice bakayim bnde.ne yapmk lazimki varis olunca canim.icine fln.bakmdim damarada bildgin burustu babaannemin surati.gbi :)O şişlik başka bişey gebelikten dolayı vulvanın şiş olması normal. Varis olunca sarkık duruyo buruşmuş duruyo iç kısımlarında top top olmuş mor damarlar olur
:)))))) hay allah iyiyliğini versin babaannemim suratı hee çk güldüm yahuuuu hahhahahhaaaBnmkide burus buris duruyo o varismi oluyor.iyice bakayim bnde.ne yapmk lazimki varis olunca canim.icine fln.bakmdim damarada bildgin burustu babaannemin surati.gbi :)
Ya valla bana bi faydanız yok biliyonuz ama normal doğurun derim negüzel size gaz verebiliyorsam :))) herşeyin bi zorluğu var bunu unutmayın Sezeryanda Güllük gülistanlık değil yaniiiSeymasevde senin yazılarını okudukça normal doğurasım geliyor ama her normal doğum seninki kadar normal olmuyor duyduklarıma göre. Bu arada yengemde de varis vardı . Normal doğumlarında çok kanamas oldu.
Tmm cnm hic akkima gelmedi oraya bakmk .sagolasinCanım mebbisten mazeret izni kısmından bak isin garanti olsun.iznini başlatmışlar mi doğrumu ttarihler kontrol et.
Bnmkinin.kilosu fazla sanirim hftasina gore hayrlisi insallhbir haftada 200 gr alması normal canım artık daha hızlı büyücekler kızımda son haftalarda 1 haftada 500 gr aldıgını bilirim
Bnmkide burus buris duruyo o varismi oluyor.iyice bakayim bnde.ne yapmk lazimki varis olunca canim.icine fln.bakmdim damarada bildgin burustu babaannemin surati.gbi :)
:))):)))))) hay allah iyiyliğini versin babaannemim suratı hee çk güldüm yahuuuu hahhahahhaaa
Seymasevde canım ben şu an yatakta kıvranıyorum. Oyalanmak için buraya yazıyorum devamlı yoksa kasıklarımda sancı, bebek gerilip duruyo ve vajinama bir şey sıkışmış hissi, 5 dk da bir tuvaletteyim. Evde de tekim. Öylece yattım yatağa geçer diye bekliyorum yaklaşık 2 saattir bu haldeyim. Sancılar düzenli değil ama fena haldeyim
Evet canım banada dr nolcak ki en fazla doğurursun dedi :)cnm artık Bebişin kritik haftasını tamamlamak üzere.dr un dediğine göre doğsa da sorun olmaz
canım normal doğumdan bende çok korkuyorum bide neler yaşayacağımı bilmediğim için çok tırsıyorum.hatta bazen geceleri uyuyamıyorum.ama 10 gün önce kuzenim doğum yaptı 22 yaşında ve okadar zayıf ki.hemde normal doğurdu.inanamadımaslında normal doğum beni korkutuyor cnm. Dr da çatı muayenesi yapalım ona göre doğum şekline karar veririz dedi. Ben de kararsızım doğum şekli hakkında
Valla bıktım ya dr görmek istemiyorum. Doğuruyum evde öff daha sabah dr daydım. Annem geliyo şimdi. Eşim şehir dışında. Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sancılar düzenli değil.Şimdi gördüm mjı İlknur alıntılamış valla canım geçmediyse koş bi git hastaneye.
canım bende de öyle oluyo yaa iki adım atıyorum çok sıkışmış halde hissediyorum kendimi.o yüzden yürüyüşü bile bıraktım yürüyemiyorum hiçkızlar bi kaç gündür yürürken bebek sanki çıkacakmış gibi alt taraftan baskı yapıyor tuvaletim gelmiş gibi bi his oluyor. önceden de olmuştu ama bi iki gündür daha çok bastırıyor sanki. zaten baş aşağı dönmüş. korkuyorum Allah korusun erken doğum olmasın
normal midir acaba ?canım bende de öyle oluyo yaa iki adım atıyorum çok sıkışmış halde hissediyorum kendimi.o yüzden yürüyüşü bile bıraktım yürüyemiyorum hiç
canım bana da acayip gaz veriyorsun valla.o kadar rahat anlatıyosun ki o anda normal doğururum ben yaa nolacak diyorumYa valla bana bi faydanız yok biliyonuz ama normal doğurun derim negüzel size gaz verebiliyorsam :))) herşeyin bi zorluğu var bunu unutmayın Sezeryanda Güllük gülistanlık değil yaniii
Vârislerim 2. Doğumda sorun olmadı bundada doktor daha muayene etmedi inş bi problem olmaz normal doğuma engel demez
Iyi annen geliyorsa bilir hiç olmazsa. Sorma ya hastane ortamı geriyo insanı zaten. Bol bol su iç annen gelince ılık bi duş al ayağını sıcak tut yat birazValla bıktım ya dr görmek istemiyorum. Doğuruyum evde öff daha sabah dr daydım. Annem geliyo şimdi. Eşim şehir dışında. Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sancılar düzenli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?