- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.801
ne olcak CNm ? Makine değiliz ki herkesin farklı, suni sancımın son verilmesini isterim bende, içerde kalacak değil ya, bizde hemen bitsin diye , sezeryanla alıyorlar sinı sancıdan sonra eskiden köylerde 3 günde filan doğurturlarmış.Ay inşş ya netten araştırıp duruyorum 3. Doğumlar nasıl olur felan diye yüreğime su serptin. Doğum süreci kısa olur inş bunda. Benim sancılarımın Şiddeti az olur açılma süreci uzun Sürüyor. Suni Sancı istemediğim içinmiş öyle demişti ebe ama şikayetçi değilim kolay geliyo o yüzden sadece biraz daha sabretmem gerekiyor millet gibi saatte 5 cm açılamıyom :)))
canım bana da acayip gaz veriyorsun valla.o kadar rahat anlatıyosun ki o anda normal doğururum ben yaa nolacak diyorum
doktora sordum normal dedi canım.artık doğum şeklini aldığı için aşağıya baskı yapıyodur dedinormal midir acaba ?
Aynen benimde öyle valla 2 cm açılmam vardı tam 1 gün sonra doğurabildim. Geç olsun güç olmasınNe
ne olcak CNm ? Makine değiliz ki herkesin farklı, suni sancımın son verilmesini isterim bende, içerde kalacak değil ya, bizde hemen bitsin diye , sezeryanla alıyorlar sinı sancıdan sonra eskiden köylerde 3 günde filan doğurturlarmış.
Canım sana katılıyorum benimde tanıdığım biri var burada yazmayım görsen töbe normal doğurmazsın. Ama kimi diyo çok kolay doğurdum, kimi diyo çok zor oldu. Ben uzun süre düşündüm bu işi. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver tabi doktorunla beraber. Herkes normal doğuracak diye bir şey yok. Sezeryan olmak kötü bir şey de değil, kusurda değil. Benim arakaşı. Kuförüne gitti makyajını yaptı girdi sezeryana aynende süsü bozulmadan çıktı :)kafam o kadar karışık ki. Normal doğumda bir sürü olumsuz şey duydum. Suni sancı çok zormuş. Sancı çektikten sonra rahim açılmayınca sonunda sezeryana alınanlar oluyor. Vakumla alınan bebekler oluyor . Ya da doğarken bir yerlerl kırılan bebekler falan filan. Sezaryenda yöntem tek en azından. Başına ne geleceğini önceden biliyorsun. Işin sansa kalmıyor. Kafamda deli sorular :)
Yeni duş aldım. Duştanda bayıldım valla ördek gibiyim :) şimdi geldi annem ben uzanıyorum. Sancılar var ama şu vajinadaki his geçti gibi.Iyi annen geliyorsa bilir hiç olmazsa. Sorma ya hastane ortamı geriyo insanı zaten. Bol bol su iç annen gelince ılık bi duş al ayağını sıcak tut yat biraz
Canım ben eskiden hastanede çalışıyodum bi hastamız vardı 3 normal doğum yapmış, 4. Yü gece kendindoğurdu hemşireler bile odasına gitmeden hahaha bence öncesinde ne kadar çok normal doğumun varsa o kadar kolaylaşıyoAy inşş ya netten araştırıp duruyorum 3. Doğumlar nasıl olur felan diye yüreğime su serptin. Doğum süreci kısa olur inş bunda. Benim sancılarımın Şiddeti az olur açılma süreci uzun Sürüyor. Suni Sancı istemediğim içinmiş öyle demişti ebe ama şikayetçi değilim kolay geliyo o yüzden sadece biraz daha sabretmem gerekiyor millet gibi saatte 5 cm açılamıyom :)))
Benimde sanki hep orada bir şey var ha çıktı ha çıkacak. Galiba bunlar hepimizde oluyo. Bence sona yaklaştığımız içincanım bende de öyle oluyo yaa iki adım atıyorum çok sıkışmış halde hissediyorum kendimi.o yüzden yürüyüşü bile bıraktım yürüyemiyorum hiç
Valla mı onunkide daha iyiymişCanım ben eskiden hastanede çalışıyodum bi hastamız vardı 3 normal doğum yapmış, 4. Yü gece kendindoğurdu hemşireler bile odasına gitmeden hahaha bence öncesinde ne kadar çok normal doğumun varsa o kadar kolaylaşıyo
:))) bilmiyorum ya ne olsa bnde de var gbi geliyo :)bilemem deee varis olsa farklı gelir ya illa bi anormallik farkedersin. Bide varis 2. Gebeliklerden sonra çıkıyor daha çok. Çok güldürdün beni valla
Hatta kadın en son para ödemem kendim doğurdum falan diye olay çıkarıyoduValla mı onunkide daha iyiymiş
Ay yok öyle tek doğurmiyim korkarım ben
Evet canm iyi bi tecrübe oldu bundan sonra tek başımada gtmicem doktora yanmda birini alcam inşallh zamannda gelir hepimizin evlatlarımaşallah bebişine canım.. neyse tecrübe etmış oldun birdahakine dinlenip nst ye girersin..
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen bebek gelmeden :)
gözün aydın canım maşallah minik prensese :)
hhahaha hayırlsı allahdan canım seni bu ara çok yokladı artık ben yoldayım anacığım diyor sana minik paşa..
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
boşver canım dinlen yapamıyorsan yapamıyprsundur kendini iyi hissedince yaparsın önemli olan senin sağlığın..
canım çatı muayenesinde kendi kasma yeter kasmazsan rahat muayene olursun..
cnm işte kiloyla alakalı değil ki normal doğum. çatı dar olmayacak ve rahim iyi açılacak. Bunlar olmazsa çok zorluyor. Bir sürü dikiş atılıyor. Gerekirse bebek vakumla çekiliyor. Bebek de zorlanıyor. Geçen haberlerde çıktı. Normal doğumda Bebişin köprücük kemiği kırılmış doğum sırasındacanım normal doğumdan bende çok korkuyorum bide neler yaşayacağımı bilmediğim için çok tırsıyorum.hatta bazen geceleri uyuyamıyorum.ama 10 gün önce kuzenim doğum yaptı 22 yaşında ve okadar zayıf ki.hemde normal doğurdu.inanamadımcünkü onu hep sezeryan olur diye bekliyoduk.çatır çatır doğurup çıktı.o anda çok sancı çekmiş falan ama 5 günde ayaklandı maşallah.yine hamile olsam yine normal yaparım dedi.bana biraz cesaret geldi herşeyi akışına bırakmaya karar verdim.rabbim yardım etsin inşallah tüm hamişlere
haklısın cnm. Kişiye göre değişiyo doğum yöntemi. çevremdeki sezeryanlarda hiç kötü hikaye duymadım. 2 günde ayağa kalkıyorlar. Ama normal doğumda çok fazla kötü hikaye duydum. Sezeryan olmaya daha yakın gibi hissediyorum kendimiCanım sana katılıyorum benimde tanıdığım biri var burada yazmayım görsen töbe normal doğurmazsın. Ama kimi diyo çok kolay doğurdum, kimi diyo çok zor oldu. Ben uzun süre düşündüm bu işi. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver tabi doktorunla beraber. Herkes normal doğuracak diye bir şey yok. Sezeryan olmak kötü bir şey de değil, kusurda değil. Benim arakaşı. Kuförüne gitti makyajını yaptı girdi sezeryana aynende süsü bozulmadan çıktı :)
Çok nostaljik ben beğendim vallaKızlar sizce bu beşik nasil
Oh oh beceriklisiniz valla ellerine sağlık güzel günlerde kullan hepsini. Çok şık olmuşKizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Teşekkür ederim canim. Isten erken ayrılınca zaman gecirmeye calisyorum.Oh oh beceriklisiniz valla ellerine sağlık güzel günlerde kullan hepsini. Çok şık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?