2015 Temmuz Anneleri

Ne
ne olcak CNm ? Makine değiliz ki herkesin farklı, suni sancımın son verilmesini isterim bende, içerde kalacak değil ya, bizde hemen bitsin diye , sezeryanla alıyorlar sinı sancıdan sonra eskiden köylerde 3 günde filan doğurturlarmış.

canım bana da acayip gaz veriyorsun valla.o kadar rahat anlatıyosun ki o anda normal doğururum ben yaa nolacak diyorum
nolcak aynen doğuralım topikçe siz sancılar 5 dk arayla gelmeye başlamadan hastaneye gitmeyin yeterki. Zaten kötü doğum hikayeleri erken hastaneye gidip orda enerjisi bitip gerilen insanlardan çıkıyo

Aynen benimde öyle valla 2 cm açılmam vardı tam 1 gün sonra doğurabildim. Geç olsun güç olmasın

Canım sana katılıyorum benimde tanıdığım biri var burada yazmayım görsen töbe normal doğurmazsın. Ama kimi diyo çok kolay doğurdum, kimi diyo çok zor oldu. Ben uzun süre düşündüm bu işi. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver tabi doktorunla beraber. Herkes normal doğuracak diye bir şey yok. Sezeryan olmak kötü bir şey de değil, kusurda değil. Benim arakaşı. Kuförüne gitti makyajını yaptı girdi sezeryana aynende süsü bozulmadan çıktı :)

Iyi annen geliyorsa bilir hiç olmazsa. Sorma ya hastane ortamı geriyo insanı zaten. Bol bol su iç annen gelince ılık bi duş al ayağını sıcak tut yat biraz
Yeni duş aldım. Duştanda bayıldım valla ördek gibiyim :) şimdi geldi annem ben uzanıyorum. Sancılar var ama şu vajinadaki his geçti gibi.

Canım ben eskiden hastanede çalışıyodum bi hastamız vardı 3 normal doğum yapmış, 4. Yü gece kendindoğurdu hemşireler bile odasına gitmeden hahaha bence öncesinde ne kadar çok normal doğumun varsa o kadar kolaylaşıyo

Kızlar bende yarin gidiyorum doktora bakalımbebisim kakaç kilo olmuşne durumda.bu ara bende de ddeğişik garip ağrılar var sığmıyor çocuğum içime bakalımdoktor neler dicek.

canım bende de öyle oluyo yaa iki adım atıyorum çok sıkışmış halde hissediyorum kendimi.o yüzden yürüyüşü bile bıraktım yürüyemiyorum hiç
Benimde sanki hep orada bir şey var ha çıktı ha çıkacak. Galiba bunlar hepimizde oluyo. Bence sona yaklaştığımız için

Valla mı onunkide daha iyiymiş
Ay yok öyle tek doğurmiyim korkarım ben

Valla mı onunkide daha iyiymiş
Ay yok öyle tek doğurmiyim korkarım ben
Hatta kadın en son para ödemem kendim doğurdum falan diye olay çıkarıyodu
Canım inşallah gönlünce olur benim anlatmak istediğim normal doğum sayısı arttıkça kolaylaşıyo sen gönlünü rahat tut. Zaten tecrübelisin güzel olacak inanıyorum. Bu arada ben şu an daha iyiyim hatta yattığım yerden biraz ders çalışayım.

Evet canm iyi bi tecrübe oldu bundan sonra tek başımada gtmicem doktora yanmda birini alcam inşallh zamannda gelir hepimizin evlatları

cnm işte kiloyla alakalı değil ki normal doğum. çatı dar olmayacak ve rahim iyi açılacak. Bunlar olmazsa çok zorluyor. Bir sürü dikiş atılıyor. Gerekirse bebek vakumla çekiliyor. Bebek de zorlanıyor. Geçen haberlerde çıktı. Normal doğumda Bebişin köprücük kemiği kırılmış doğum sırasında

haklısın cnm. Kişiye göre değişiyo doğum yöntemi. çevremdeki sezeryanlarda hiç kötü hikaye duymadım. 2 günde ayağa kalkıyorlar. Ama normal doğumda çok fazla kötü hikaye duydum. Sezeryan olmaya daha yakın gibi hissediyorum kendimi

Kizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi

Eklentiler

• IMG-20150604-WA0011.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 148
  • 20150604_182012.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG-20150530-WA0072.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG-20150531-WA0005.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20150531-WA0000.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG-20150531-WA0001.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20150530-WA0062.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 125
Kizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Oh oh beceriklisiniz valla ellerine sağlık güzel günlerde kullan hepsini. Çok şık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…