2015 Temmuz Anneleri

Çok nostaljik ben beğendim valla
Dekor olarak bile kullanılır sonradan
Canim ben bugün aldım çok uygun geldi fiyatı mutfağa balkona diğer odalara rahatça goturebilirim diye zaten bizim büyüyen yatagimiz var yatak odamda bebek sürekli yatak odasında olmaz diye düşündüm beğendiği ne sevindim

Ben bakmıştım bu tarz beşiklere üretimi Urfa'daydı sen nerden kaça aldın?

Çok güzrliş canım. Bende böyle nişey çok istiyorum aslında salonda yanıma.nerde bu beşik?
çarşıdan aldık (urfa naçar pazarı )biz 75 TL Ye aldık iinternette de var tahta beşik diye arat bulursun bizimki doğal cam ağacından yapılmış en iyisi dedi satıcı

Kizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Canım çok güzel o terliği nerden aldın da yaptın aynısına süsü değişik tabi taçla beraber 65 tl verdim bugün.. Bravo sana

ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Yav sen bu işi ticarete döksene baksana ben bugün ne güzel ütüldüm hahahah

Ben bakmıştım bu tarz beşiklere üretimi Urfa'daydı sen nerden kaça aldın?
Bende urfaliyim burdan aldım 75 tlye burada bu besikleri kimse pek fazla almıyor daha modern besiklere yoneliyolar dayanıklı ve doğal olmasından dolayıtercih ettim cçok nostaljik duruyo doğru benim eşim bi uçcçocuk buyur bunda diyo

seninkide bizimki gibi desene
Bencede bunlar daha sağlıklı iyi yapmışın negüzel

Çok güzeller nerden aldın o çiçekleri ,bşrde canım o süslü, bardakları nasıl yıkayacaz, malzemeleri nasıl buldun, bayıldım ya

Biz yarım saat önce eşimle disardan geldik yürüyüşe çıkmıştık. Ama karnim.o kadar sert oldu ki cok zorlandim yürürken yari yoldan geri döndük. Kasilmami oluyor o simdi

Gerçekten fiyatı da iyiymiş keşke bizim buralarda da olsa ya çok hoşuma gidiyor bu nostaljik beşikler. Güle güle kullanın inşallah

Çok güzeller nerden aldın o çiçekleri ,bşrde canım o süslü, bardakları nasıl yıkayacaz, malzemeleri nasıl buldun, bayıldım ya
Canim tum malzemeleri eminonunden aldim. Cok da ekonomik oldu. Suslu bardaklar ucuzdu cok fazla yaptim. Yine de yetmezse icleri hızlıca yikanir. Kurdelalar da yazin cabuk kurur. Ztn silikonla yapistirdim dusmezler.

Canım çok güzel o terliği nerden aldın da yaptın aynısına süsü değişik tabi taçla beraber 65 tl verdim bugün.. Bravo sana
Canim eminonunde aldim malzemeleri. Ben bos terligi 10 tl aldim. Susu felan desen yine cok cok ucuza geliyor. Zaman olunca evde yapim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…