- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.821
Çok güzrliş canım. Bende böyle nişey çok istiyorum aslında salonda yanıma.nerde bu beşik?Kızlar sizce bu beşik nasil
Canim ben bugün aldım çok uygun geldi fiyatı mutfağa balkona diğer odalara rahatça goturebilirim diye zaten bizim büyüyen yatagimiz var yatak odamda bebek sürekli yatak odasında olmaz diye düşündüm beğendiği ne sevindimÇok nostaljik ben beğendim valla
Dekor olarak bile kullanılır sonradan
Ben bakmıştım bu tarz beşiklere üretimi Urfa'daydı sen nerden kaça aldın?Canim ben bugün aldım çok uygun geldi fiyatı mutfağa balkona diğer odalara rahatça goturebilirim diye zaten bizim büyüyen yatagimiz var yatak odamda bebek sürekli yatak odasında olmaz diye düşündüm beğendiği ne sevindim
çarşıdan aldık (urfa naçar pazarı )biz 75 TL Ye aldık iinternette de var tahta beşik diye arat bulursun bizimki doğal cam ağacından yapılmış en iyisi dedi satıcıÇok güzrliş canım. Bende böyle nişey çok istiyorum aslında salonda yanıma.nerde bu beşik?
Canım çok güzel o terliği nerden aldın da yaptın aynısına süsü değişik tabi taçla beraber 65 tl verdim bugün.. Bravo sanaKizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Yav sen bu işi ticarete döksene baksana ben bugün ne güzel ütüldüm hahahahKizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
Bende urfaliyim burdan aldım 75 tlye burada bu besikleri kimse pek fazla almıyor daha modern besiklere yoneliyolar dayanıklı ve doğal olmasından dolayıtercih ettim cçok nostaljik duruyo doğru benim eşim bi uçcçocuk buyur bunda diyoBen bakmıştım bu tarz beşiklere üretimi Urfa'daydı sen nerden kaça aldın?
Bende urfaliyim burdan aldım 75 tlye burada bu besikleri kimse pek fazla almıyor daha modern besiklere yoneliyolar dayanıklı ve doğal olmasından dolayıtercih ettim cçok nostaljik duruyo doğru benim eşim bi uçcçocuk buyur bunda diyo
Nasıl ütüldünYav sen bu işi ticarete döksene baksana ben bugün ne güzel ütüldüm hahahah
Yav baksana ben taçla terliğe 65 tl verdim. Kız evde kendi yapmışNasıl ütüldün
Çok güzeller nerden aldın o çiçekleri ,bşrde canım o süslü, bardakları nasıl yıkayacaz, malzemeleri nasıl buldun, bayıldım yaKizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
Canm kasılman olsa anlarsın karnın sertleşir bebek toplanır karnını yamultur kasılmam yok diye korkma asıl olursa kork canm erken doğum riskine giriyo bebek eger her yarm saatte bir toplanrsa iyi değil ama günde 7 8 kere toplanabilir
Gerçekten fiyatı da iyiymiş keşke bizim buralarda da olsa ya çok hoşuma gidiyor bu nostaljik beşikler. Güle güle kullanın inşallahBende urfaliyim burdan aldım 75 tlye burada bu besikleri kimse pek fazla almıyor daha modern besiklere yoneliyolar dayanıklı ve doğal olmasından dolayıtercih ettim cçok nostaljik duruyo doğru benim eşim bi uçcçocuk buyur bunda diyo
Canim tum malzemeleri eminonunden aldim. Cok da ekonomik oldu. Suslu bardaklar ucuzdu cok fazla yaptim. Yine de yetmezse icleri hızlıca yikanir. Kurdelalar da yazin cabuk kurur. Ztn silikonla yapistirdim dusmezler.Çok güzeller nerden aldın o çiçekleri ,bşrde canım o süslü, bardakları nasıl yıkayacaz, malzemeleri nasıl buldun, bayıldım ya
Bunlar cok guzelmis. Aldin mi kendin mi yaptinEki Görüntüle 1549198 Eki Görüntüle 1549198 Buda benim lohusa terliğim ve tacım.cicisko yanlız değilsin canm ütülmede
Sağol canm. Kervan'dan aldım ben.Bunlar cok guzelmis. Aldin mi kendin mi yaptin
Cok güzeller iyi günlerde kullanSağol canm. Kervan'dan aldım ben.
Canim eminonunde aldim malzemeleri. Ben bos terligi 10 tl aldim. Susu felan desen yine cok cok ucuza geliyor. Zaman olunca evde yapim dedimCanım çok güzel o terliği nerden aldın da yaptın aynısına süsü değişik tabi taçla beraber 65 tl verdim bugün.. Bravo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?